|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
18.3.2010 13:27:36   
rea27
hoj čebeli, škratka in vse ostale..dobrodošla nova članica!!

Ah..mi smo še vedno v k****..no, ja..mi..se vikam, jst! Mala žaba je dokaj dobro, samo kašlja še,tako da sem stopila do lekarne po islandski lišaj in ji ga zdaj dajemo po pol žličke 3x na dan..sama arcnija.
Kar se tiče ns..lahko sem mal pametna, ker je moja teta g..ni najboljš glih sevat se čez nosečnost. In vsi ti filmčki in cdjčki..to je brezveze, če mene vprašaš. Koliko jih je že potožilo, da so razločarane s filmčki, ker so dolgi le par sekund in je vse megleno in zatemnjeno..in ne vem kaj še vse...no, to je moje mnenje..pa tetino tut :)user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.3.2010 13:30:33   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

dej te ve zdej meni razložit zakaj toliko komplikacij okoli nuhalne ?????????????????????????????????????????????????????????

pa sej naredijo v nm ok , jaz sem zdej od moje kolegice vidla ma ,kaj je to kej drgač od navadenga uz?????????''''''''

s to meritvijo NS določijo tveganje za downov sindrom.
jaz na NS sploh nisem šla.. ker bi malo v vsakem primeru obdržala...

ne to vem štrumfa , sam zakaj toliko kompliceranja okoli tega ne zastopim , saj še zmeraj kri v lj v laboratori pošlejo za morebitne nevšečnosti . wtf - nuhalna in tok komplikacij

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 427
18.3.2010 13:32:28   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hoj čebeli, škratka in vse ostale..dobrodošla nova članica!!

Ah..mi smo še vedno v k****..no, ja..mi..se vikam, jst! Mala žaba je dokaj dobro, samo kašlja še,tako da sem stopila do lekarne po islandski lišaj in ji ga zdaj dajemo po pol žličke 3x na dan..sama arcnija.
Kar se tiče ns..lahko sem mal pametna, ker je moja teta g..ni najboljš glih sevat se čez nosečnost. In vsi ti filmčki in cdjčki..to je brezveze, če mene vprašaš. Koliko jih je že potožilo, da so razločarane s filmčki, ker so dolgi le par sekund in je vse megleno in zatemnjeno..in ne vem kaj še vse...no, to je moje mnenje..pa tetino tut :)user posted image user posted image user posted image

o rejica zlata - ma kje se ti skrivaš hitro pet počepov malo na sveži zrak , na sončka babji čvek in pozabi na kaj že..................... .

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 428
18.3.2010 13:54:19   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

dej te ve zdej meni razložit zakaj toliko komplikacij okoli nuhalne ?????????????????????????????????????????????????????????

pa sej naredijo v nm ok , jaz sem zdej od moje kolegice vidla ma ,kaj je to kej drgač od navadenga uz?????????''''''''''''''''

s to meritvijo NS določijo tveganje za downov sindrom.
jaz na NS sploh nisem šla.. ker bi malo v vsakem primeru obdržala...

ne to vem štrumfa , sam zakaj toliko kompliceranja okoli tega ne zastopim , saj še zmeraj kri v lj v laboratori pošlejo za morebitne nevšečnosti . wtf - nuhalna in tok komplikacij

ah napihovanje vsega.. brezveze

Neposredna povezava do sporočila: 429
18.3.2010 14:01:00   
čebelica01
ma men to počasi najeda živce :

h keri k najbolj dela nuhalno
pa kera je najboljš g
pa kera naredi dobre slikce n uz

ja ****u babe , to me povre ...

pejt probej pa boš vidla , vse se da menat

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 430
18.3.2010 14:08:37   
kaminek

pa kera je najboljš g

ooo, ne bit tko "najedena"user posted image user posted image

ene hočjo vse vidt in vedt in s tem ni nič narobe. pač takšne smouser posted image . res pa je, da NS ni 100% tko, da je še vedno tveganje. jst sm šla na NS in ni mi žal. nism pa nobenga filmčka na CD-ju dobila in ga tud ne rabim. pa tud na 3D "filmanje" nism šla, pa mi tud ni žal. sam, kar je blo nujno + NS.

Neposredna povezava do sporočila: 431
18.3.2010 14:11:18   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pa kera je najboljš g

ooo, ne bit tko "najedena"user posted image user posted image

ene hočjo vse vidt in vedt in s tem ni nič narobe. pač takšne smouser posted image . res pa je, da NS ni 100% tko, da je še vedno tveganje. jst sm šla na NS in ni mi žal. nism pa nobenga filmčka na CD-ju dobila in ga tud ne rabim. pa tud na 3D "filmanje" nism šla, pa mi tud ni žal. sam, kar je blo nujno + NS.

ne sej nimam nč proti , če grete na ns +cd in ne vem kaj še . rahlo mi gre na živce , ena taista vprašanja , ki je tukaj stalnica in , če si vzemeš malo časa boš našev odgovore .

ni mi pa jasno kaj ma veze ns- z nm in lj in mb kaj je tle tok pomenbno kje greš delat ns user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 432
18.3.2010 14:13:39   
kaminek
tko, našo škratko sm dala drugič spat in upam, da bo zaspala in da ne bo treba v tretje probavatuser posted image

drgač se je pa dons prababi od naše tamale ponudla, da bi šla z njo mal okol, pa do sosedov. sm rekla, da ne, ker ji ne zaupam. stara je 85 let in je švohcena, zdej bi pa še rada pupo okol vlekla, k še sama komaj gre. oz. ona misli, da lohk še pretečne maratonuser posted image . sej prov, da je takšnga mišlenja sam svoje pikice pa glih ne zaupam vsakomur. pa naj bom smotana, tečna, grda. enostavno jo ne. pa mi glih nismo na ravnem doma, tko da bi lohk obe letele-ona in voziček po kakšnem hribu. no way.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 433
18.3.2010 14:14:04   
phelps
O, groza, kaj sem povzročila z enim preprostim user posted image vprašanjem user posted image

Mene samo zanima, kakšne ste imele izkušnje tiste, ki ste bile v NM. V bistvu sploh še nisem odločena, če bom šla, če pa že, bi imela kak spominek ja. In slikica bo dovolj user posted image

Za vse tiste, ki se razburjate, opravičilo!

Za vse, ki ste mi dale koristne informacije pa hvala! Ostanite tako pozitivne še naprej! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 434
18.3.2010 14:14:42   
kaminek
res je, to maš prav. NS je ista vsepovsod. je pa odvisn, v kakšnem polžaju je user posted image , zato se kdaj boljš vidi, drugič slabš.

Neposredna povezava do sporočila: 435
18.3.2010 14:14:47   
čebelica01

tko, našo škratko sm dala drugič spat in upam, da bo zaspala in da ne bo treba v tretje probavatuser posted image

drgač se je pa dons prababi od naše tamale ponudla, da bi šla z njo mal okol, pa do sosedov. sm rekla, da ne, ker ji ne zaupam. stara je 85 let in je švohcena, zdej bi pa še rada pupo okol vlekla, k še sama komaj gre. oz. ona misli, da lohk še pretečne maratonuser posted image . sej prov, da je takšnga mišlenja sam svoje pikice pa glih ne zaupam vsakomur. pa naj bom smotana, tečna, grda. enostavno jo ne. pa mi glih nismo na ravnem doma, tko da bi lohk obe letele-ona in voziček po kakšnem hribu. no way.

ti ti nesramnica , veš kaj ji naštimej v voziček eno umetno bebo pa naj vozička do sosedov

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 436
18.3.2010 14:15:47   
kaminek
jst sm tud šla na NS v NM in sm bla zadovoljna.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 437
18.3.2010 14:16:35   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

O, groza, kaj sem povzročila z enim preprostim user posted image vprašanjem user posted image

Mene samo zanima, kakšne ste imele izkušnje tiste, ki ste bile v NM. V bistvu sploh še nisem odločena, če bom šla, če pa že, bi imela kak spominek ja. In slikica bo dovolj user posted image

Za vse tiste, ki se razburjate, opravičilo!

Za vse, ki ste mi dale koristne informacije pa hvala! Ostanite tako pozitivne še naprej! user posted image

ma nisi ti zdej to povzročla dobesedno - vse ki so to spraševale , saj me boš še spoznala , jaz nimam dlake na jeziku pa moram to povedat , če kera zameri al pa ne . nasplošno govorim , da mi je to tako trapasto , ker je itak odvisno od lege otroka

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 438
18.3.2010 14:16:39   
kaminek

ti ti nesramnica , veš kaj ji naštimej v voziček eno umetno bebo pa naj vozička do sosedov

joj čebeli, dons pa res bbbbzzzzzzaš user posted image user posted image . pa najbrž tud tak voziček bi bil preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 439
18.3.2010 14:17:56   
kaminek
tud od mene dobrodošlica za vse nove članice, ki boste ali pa ste že postale mamice.user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 14:18:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 441
18.3.2010 14:19:30   
čebelica01

joj čebeli, dons pa res bbbbzzzzzzaš user posted image user posted image . pa najbrž tud tak voziček bi bil preveč.

pol ji pa hojco nabavite pa troblo gor

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 442
18.3.2010 14:21:33   
kaminek
dejte mi raje povedat, a mate že kej rezerviran za letošnji dopust?
mi gledamo biograd na moru, sam ne vem, kdaj bomo šli k se v službi neki komplicirauser posted image

sej, bom pa doma ostala, pa kej drucga pogruntala.

drugače pa so cene aranžmajev dokaj ugodne. moj je reku, da bi šli v bolgarijo, sej tud to ni slaba ideja. sam jst birada šla v apartma, ne pa v hotel. ker v bolgariji greš lohk sam v hotel. sva bla in je blo ok, z majhnim otrokom mi pa glih ni za it, pa še nobene naravne sence, same marele.bljak

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 443
18.3.2010 14:26:25   
phelps
Le Ann, hvala za izčrpne informacije. No, jaz moram še malo čtivca prebrat, kaj NS sploh pomeni user posted image Mi2 sva se šele za novo leto odločila za 1. user posted image , zdaj pa toliko enih podatkov in informacij user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 14:31:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
18.3.2010 14:38:18   
Anonimen
Čebela je šla dans v koprive lulatuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
18.3.2010 14:40:23   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Čebela je šla dans v koprive lulatuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

sej gre vsaka na ta vsake tolk cajta, a ne? pa ene se bolj druge pa manjuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
18.3.2010 14:41:34   
kaminek
se grem mal spočit, pa sploh ne vem od česa sm tuk zmatrana.user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 448
18.3.2010 14:51:26   
phelps
user posted image user posted image user posted image

Ampak v k*** me pa niti moj user posted image še ni nikoli v življenju poslal - ima  pa en svoj fuzbalerski forum, upam, da se tam "izlije" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 449
18.3.2010 14:53:29   
vaney
Jaz sem bila pa dopoldne tolk dobre volje, sem šla z Dašo na coffe h kolegici, je prav pasalo, pol sem ji pa dala (1.) kapljice Plivit D3, pa od takrat skoz jamra, pa joka, pa prdiuser posted image user posted image Dajte mi povedat, a je tega user posted image res nujno jemat? Ker je do zdaj ni matralo skoraj nič, zdaj pa groza...sem ratala prav slabe volje? Moram ji pa dajat 3 na dan...pa kdo bo ta jok in jamranje poslušal skoz??? Se mi prav smiliuser posted image Pa še prehlajena je ful, ima noska zabasanega...jaz ji ga čistim tako, da zlijem notri pol do 1 ampulo Niveine fiziološke, jo vmes previjem, potem pa sesam z baby vacom. Danes že 3. dan, pa še kar ni boljše...a moram dat več fiziološke? Z brizgo si pa ne upam, da ji ne bi kaj notri v nosku poškodovala...kakšen nasvet?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?