|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
18.3.2010 7:54:02   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_10

Saj vem, da ste se že toliko pogovarjale o dudicah...zanima me, katero imate...a je ta od aventa vredu? Saj je pol verjetno od vsakega user posted image odvisno, če jo ima rad ali ne?

Jaz sem najprej vzela Aventove, potem pa za vsak slučaj še eno od Nuka. Zdaj pa imam jaz vprašanje user posted image  - koliko časa naj traja prekuhavanje dude? Samo toliko, da zavre, ali se mora prav ''''''''skuhat''''''''? user posted image

jst mam tudi od NUKa en par dud, ne vem pa na podlagi česa nej bi jih izbirali user posted image je pa ponavadi tako: na tisto dudo k se navadi, tista je pol taglavna user posted image

za prekuhavanje sm pa nekje brala da nej vre 3 minute user posted image sej pa najbrž kej na pakungi piše, al ne user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.3.2010 8:01:35   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
sej pa najbrž kej na pakungi piše, al ne user posted image

Mogoče, samo jaz sem bla tolk pametna, da sem to vse stran pometala, takoj ko sem prišla iz štacune user posted image  Drugač je pa pomoje odvisno samo od tega, kaj mulčku najbolj paše. No, pa meni je kolegica rekla, naj vzamem za vsak slučaj še eno od Nuka, ker pri Aventovih tisti ročajček ropota, če dete ful močno cuza. Je rekla, da je šlo njej na živce, ko je slišala to ponoči.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.3.2010 8:06:11   
flora1983
Katy in Mojca čestitike in veliko veliko cartanja to je namreč najlepši čas, ker pol čist prehiter zrastejo. No bo pa mogla tortica s Katy mal počakat. Se bovo pa pol z vozički doble.

Glede dudic, pri mojem prvem so odgovarjale samo chicco cele iz kavčuke, ker jih je lahko okol obrnu in grizu, sam jih zdaj ne dobim, tak da bomo probali z aventovimi, ki jih mam še original zaprte od Cirila. Če pa bom dobla te chiccotove še kje, bo mel pa te.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.3.2010 8:06:47   
flora1983
Aja sterilizacija bi naj bla pa tam nekje pet minut vretja.

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.3.2010 8:08:25   
Pikica_10

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_10

Saj vem, da ste se že toliko pogovarjale o dudicah...zanima me, katero imate...a je ta od aventa vredu? Saj je pol verjetno od vsakega user posted image odvisno, če jo ima rad ali ne?

Jaz sem najprej vzela Aventove, potem pa za vsak slučaj še eno od Nuka. Zdaj pa imam jaz vprašanje user posted image  - koliko časa naj traja prekuhavanje dude? Samo toliko, da zavre, ali se mora prav ''''skuhat''''? user posted image

Na aventovi škatlici piše, da v vreli vodi prekuhavamo 5 minut.user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.3.2010 8:12:57   
amelie
Hvala, punce! user posted image  Obljubim, da bom zdaj prebrala tekst na embalaži, preden jo vržem v smeti user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikica_10)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.3.2010 8:16:47   
lija34
čestitke mojca976 za sina Lovro-ta. user posted image user posted image user posted image

čestitke katy83 za sina Timoteja.user posted image user posted image user posted image

user posted image  želim vama veliko cartanja.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 8:18:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
18.3.2010 8:19:33   
NATAŠA35
katy čestitke za timoteja user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da se moram spravit zdaj v raketni pogon v pospravljanju, ker sedaj gre zares user posted image user posted image ...kaj bomo aprilčki sami fantje? me prav zanima kako so se obnesle napovedi G?

aglaia pa kje se ti skrivaš...jaz imam oprano skoraj vse, samo še spalnica se mora pospravit, samo se noče sama user posted image user posted image

jaz sem začela včeraj s pospravljanjanjem spalnice user posted image user posted image user posted image , vsaj začela sem user posted image user posted image , ampak vidim, da moram pospešeno pospravljat, da me user posted image ne prehiti...pa šele v sredo imam pregled in CTG, naj vsaj do takrat počaka...drugače se pa hitro utrudim, pa sopiham kot stara baba...user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Pikica_10)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.3.2010 8:51:06   
moci
jutro,

čestitke, katy. srečno.user posted image

aprilčkom se pa res mudiuser posted image
jaz grem v ponedeljek še na faks, oddam diplomo, pa še bris za streptokok b me čaka. potem šele lahko počasi rodimuser posted image

prekuhavanje - jaz sem vrela 10 min. se mi zdi, da so prvič v materinski tako rekliuser posted image

dudo imamo nukovo, prvič sem imela obe, pa je nukovo osvojila, temu pa ne bom dala izbireuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.3.2010 9:13:36   
ela24
Jutro!

Saj ne morem verjet, naša Katy že cartauser posted image user posted image Mi pa še tako planiramo tortice za 30., pol pa glej ga vrabca kako te prehitiuser posted image
Samo, da je z obema vse vredu! Če se ne motim so jo danes nameravali odpustit, pa si je dojenček mislil, če smo že enkrat tukaj pa dajmouser posted image

Kepica, ti vidim da si še 2v1. Popadki se stopnjujejo, ali so še vedno nekje enaki. Kako smo vsi mislili, da boš ti med prvimi s svojimi težavami, zdaj pa boš zgleda že čez rokuser posted image

Jaz pa moram it zdaj plače porihtat. Že spet je 18. Zaposleni se ziher bolj veselijo tega datuma kot jazuser posted image

Sobica še ni prišla včerajuser posted image Eh, moj je pravi. Saj dela, saj vem, pa zamislila sm si tako ko je res ogromno barvanja, z iverala bi že zdavnaj bila, ampak vseeno.. Zdaj sm že pa hudauser posted image

Smo pa včeraj pobarvali v novem stanovanju dnevne prostoreuser posted image
Danes bo verjetno na vrsti otroška soba.
Za spalnico še ne vem, če bi kar belo pustilauser posted image
Stopnišče pa še ne pride v upoštev, ker še bojo ga tak 100_x_ poškrampali z selitvijouser posted image

Lep dan vsem.
Moram zdaj malo k sebi prit od šoka zaradi Katy. To mi je bilo res nepričakovanouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.3.2010 9:36:49   
Wannabemommy
Jutro souser posted image

Me je kr šokiralo ko sem prebrala za Katy83, valda tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image za Timoteja in obilo obilo cartanja ter veliko prespanih noči, tortica bo pa pol z vozičkiuser posted image  Kdaj je Katy sploh mela PDP?

Ela - sem dobila tvojo št. jaz bom uporabljala tisto za krče, že mam doma Lefaxin, za laktacijo bom pa vidla, kak bo kr tisto lahk pol itak v bolnici dobim, če nebi steklo.
Aja priporočam ti tud daktarin oral gel, za sor v ustih, zelo dobra zadeva

Ti sam povej kaj bi mela pa ti naslednjič vzamem zraven, ok

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.3.2010 9:43:26   
živa
Ooooo, kako lepo!

Mojca976, čestitke za Lovra user posted image in Katy83 za Timoteja user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.3.2010 9:55:30   
NATAŠA35
wannabemommy ja dakratin gel je super za glivice, sploh ker ga lahko namežeš malo na dudico, pa tudi glivice hitro zginejo user posted image user posted image                                         

cojka ne še nimam zamenjave, sploh ne vem kaj bom naredilauser posted image user posted image user posted image ...za avto se pa ne sekiraj, ga bota že našla prej ali slej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.3.2010 9:57:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Kdaj je Katy sploh mela PDP?

17.4. je mela PDP.
Jaz kr ne morem vrjet!

user posted image Katyuser posted image ČESTITKE ob rojstvu malega Timoteja! Upam da si imela čimlažji porod. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
18.3.2010 10:03:12   
NATAŠA35
uuu madonca, to je pa blizu mene, kot vse ostale user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa me panika grabi user posted image

dajte začet rojevat te na začetku, drugače bomo vse, ki imamo rok v drugi polovici prej rodile user posted image user posted image user posted image

nizy ma vem, da imam še 30 dni, samo kaj ko me matra na veliko...sej ne grem dokler ne uštimam vse vsaj za neko silo...zdaj je na vrsti spalnica, ki je stala kar nekaj časa, pa v otroški še omare in potem še malo za oprat in za zlikat in potem je dam vse štiri od sebe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.3.2010 10:06:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
sej pa najbrž kej na pakungi piše, al ne user posted image

Mogoče, samo jaz sem bla tolk pametna, da sem to vse stran pometala, takoj ko sem prišla iz štacune user posted image  Drugač je pa pomoje odvisno samo od tega, kaj mulčku najbolj paše. No, pa meni je kolegica rekla, naj vzamem za vsak slučaj še eno od Nuka, ker pri Aventovih tisti ročajček ropota, če dete ful močno cuza. Je rekla, da je šlo njej na živce, ko je slišala to ponoči.

Ne, ne, še ena pametnjakovička je vse stran zmetala, zdaj pa jih imam doma v omari, ker ne vem kako in za koliko dolgo naj jih prekuhamuser posted image user posted image Kupila sem pa eno Nukovo (je bila v Dm bonih), pa 2 imam kar nekaj ****user posted image

Katy: ČESTITKEEEEEEEEE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo lepo ime sta izbralauser posted image Želim vam veliko nasmejanih dni in prespanih noči, pa seveda obilo cartanja in tistih drobnih trenutkov, ki ti polepšajo dan. (jaz sem vedela, da se ne bomo spoznale na torticah 30.3., sem vam rekla, da bom sama tamuser posted image ).

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
18.3.2010 10:10:46   
tanika1
Katy čestitke za Timoteja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.3.2010 10:12:09   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

dajte začet rojevat te na začetku, drugače bomo vse, ki imamo rok v drugi polovici prej rodile user posted image user posted image user posted image

Neeee šeeee .... Meni že od jutra na 10 minut trebuh otrdeva, vmes mi je že na 7, zdaj pa spet na 10 ... Ampak zdaj je res čas za eno punčko! user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 369
18.3.2010 10:21:14   
Anonimen

Neeee šeeee .... Meni že od jutra na 10 minut trebuh otrdeva, vmes mi je že na 7, zdaj pa spet na 10 ... Ampak zdaj je res čas za eno punčko! user posted image

Boš naslednja? user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
18.3.2010 10:23:22   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Aja, punce, a lahko prosim tiste na zacetku aprila zacete rojevati, ne pa da rojevajo vse od 15 gor. Jaz se nisem pripravljena!! Sem pa vceraj oprala prva dva stroja perila. Bravo se zame user posted image user posted image

aglaia naj se ti besede pozlatijo ... iz tvojih ust v bozja usesa, kot je napisala tud kepica ... user posted image Jaz ze komaj se hodim od bolecin v trebuhu ampak ni pa se tolk hudo da bi se jaz odpravla v bolnico in pol pac doma cakam in debatiram z otrokom v trebuhu da pa naj danes koncno ze neha trmarit in naj pride ven user posted image

katy     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITKE ZA TIMOTEJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa letim na kavo z wannabemommy ... sej ze skoraj zamujam ko pa sem morala prit sem radovednost past user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
18.3.2010 10:25:35   
moci
mir. marec je, marecuser posted image
april je po tem, naslednji mesec. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.3.2010 10:25:35   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Boš naslednja? user posted image

Naj bo pliz dacy user posted image  Pa jaz npr. v soboto, ker bi šla jutri rada še v Ikeo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
18.3.2010 10:37:42   
tintin
Čestitke Katy!user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.3.2010 10:42:02   
Kepica83
Ela24... hm ma popadki se mi zdi da so vsak dan hujši. Ampak jih enostavno ignoriram ker jih imam že vrh glave in se ne mislim več ubadat z njimiuser posted image . V P bom šla ko bom res že ležala od bolečin na tleh pa nič prej.user posted image . Ja na koncu bom pa res med zadnjimi rodila heheuser posted image . CTG- jev nimam več tako da... user posted image

moja976 ČESTITKE ZA LOVROTAuser posted image

Dacy tvoj tudi trmari?? Upam, da nehata počasi in da se kmalu vidive v porodni sobiuser posted image . Pol pa v 2 nadstropju. user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?