Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 7:54:02
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_10 Saj vem, da ste se že toliko pogovarjale o dudicah...zanima me, katero imate...a je ta od aventa vredu? Saj je pol verjetno od vsakega odvisno, če jo ima rad ali ne? Jaz sem najprej vzela Aventove, potem pa za vsak slučaj še eno od Nuka. Zdaj pa imam jaz vprašanje - koliko časa naj traja prekuhavanje dude? Samo toliko, da zavre, ali se mora prav ''''''''skuhat''''''''? jst mam tudi od NUKa en par dud, ne vem pa na podlagi česa nej bi jih izbirali je pa ponavadi tako: na tisto dudo k se navadi, tista je pol taglavna za prekuhavanje sm pa nekje brala da nej vre 3 minute sej pa najbrž kej na pakungi piše, al ne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 8:01:35
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 sej pa najbrž kej na pakungi piše, al ne Mogoče, samo jaz sem bla tolk pametna, da sem to vse stran pometala, takoj ko sem prišla iz štacune Drugač je pa pomoje odvisno samo od tega, kaj mulčku najbolj paše. No, pa meni je kolegica rekla, naj vzamem za vsak slučaj še eno od Nuka, ker pri Aventovih tisti ročajček ropota, če dete ful močno cuza. Je rekla, da je šlo njej na živce, ko je slišala to ponoči.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 8:06:11
|
|
|
|
flora1983
|
Katy in Mojca čestitike in veliko veliko cartanja to je namreč najlepši čas, ker pol čist prehiter zrastejo. No bo pa mogla tortica s Katy mal počakat. Se bovo pa pol z vozički doble. Glede dudic, pri mojem prvem so odgovarjale samo chicco cele iz kavčuke, ker jih je lahko okol obrnu in grizu, sam jih zdaj ne dobim, tak da bomo probali z aventovimi, ki jih mam še original zaprte od Cirila. Če pa bom dobla te chiccotove še kje, bo mel pa te.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 8:06:47
|
|
|
|
flora1983
|
Aja sterilizacija bi naj bla pa tam nekje pet minut vretja.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 8:08:25
|
|
|
|
Pikica_10
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_10 Saj vem, da ste se že toliko pogovarjale o dudicah...zanima me, katero imate...a je ta od aventa vredu? Saj je pol verjetno od vsakega odvisno, če jo ima rad ali ne? Jaz sem najprej vzela Aventove, potem pa za vsak slučaj še eno od Nuka. Zdaj pa imam jaz vprašanje - koliko časa naj traja prekuhavanje dude? Samo toliko, da zavre, ali se mora prav ''''skuhat''''? Na aventovi škatlici piše, da v vreli vodi prekuhavamo 5 minut.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 8:12:57
|
|
|
|
amelie
|
Hvala, punce! Obljubim, da bom zdaj prebrala tekst na embalaži, preden jo vržem v smeti
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 8:16:47
|
|
|
|
lija34
|
čestitke mojca976 za sina Lovro-ta. čestitke katy83 za sina Timoteja. želim vama veliko cartanja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 8:18:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 8:19:33
|
|
|
|
NATAŠA35
|
katy čestitke za timoteja vidim, da se moram spravit zdaj v raketni pogon v pospravljanju, ker sedaj gre zares ...kaj bomo aprilčki sami fantje? me prav zanima kako so se obnesle napovedi G? aglaia pa kje se ti skrivaš...jaz imam oprano skoraj vse, samo še spalnica se mora pospravit, samo se noče sama jaz sem začela včeraj s pospravljanjanjem spalnice , vsaj začela sem , ampak vidim, da moram pospešeno pospravljat, da me ne prehiti...pa šele v sredo imam pregled in CTG, naj vsaj do takrat počaka...drugače se pa hitro utrudim, pa sopiham kot stara baba...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 8:51:06
|
|
|
|
moci
|
jutro, čestitke, katy. srečno. aprilčkom se pa res mudi jaz grem v ponedeljek še na faks, oddam diplomo, pa še bris za streptokok b me čaka. potem šele lahko počasi rodim prekuhavanje - jaz sem vrela 10 min. se mi zdi, da so prvič v materinski tako rekli dudo imamo nukovo, prvič sem imela obe, pa je nukovo osvojila, temu pa ne bom dala izbire
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 9:13:36
|
|
|
|
ela24
|
Jutro! Saj ne morem verjet, naša Katy že carta Mi pa še tako planiramo tortice za 30., pol pa glej ga vrabca kako te prehiti Samo, da je z obema vse vredu! Če se ne motim so jo danes nameravali odpustit, pa si je dojenček mislil, če smo že enkrat tukaj pa dajmo Kepica, ti vidim da si še 2v1. Popadki se stopnjujejo, ali so še vedno nekje enaki. Kako smo vsi mislili, da boš ti med prvimi s svojimi težavami, zdaj pa boš zgleda že čez rok Jaz pa moram it zdaj plače porihtat. Že spet je 18. Zaposleni se ziher bolj veselijo tega datuma kot jaz Sobica še ni prišla včeraj Eh, moj je pravi. Saj dela, saj vem, pa zamislila sm si tako ko je res ogromno barvanja, z iverala bi že zdavnaj bila, ampak vseeno.. Zdaj sm že pa huda Smo pa včeraj pobarvali v novem stanovanju dnevne prostore Danes bo verjetno na vrsti otroška soba. Za spalnico še ne vem, če bi kar belo pustila Stopnišče pa še ne pride v upoštev, ker še bojo ga tak 100_x_ poškrampali z selitvijo Lep dan vsem. Moram zdaj malo k sebi prit od šoka zaradi Katy. To mi je bilo res nepričakovano
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 9:36:49
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Jutro so Me je kr šokiralo ko sem prebrala za Katy83, valda tudi z moje strani za Timoteja in obilo obilo cartanja ter veliko prespanih noči, tortica bo pa pol z vozički Kdaj je Katy sploh mela PDP? Ela - sem dobila tvojo št. jaz bom uporabljala tisto za krče, že mam doma Lefaxin, za laktacijo bom pa vidla, kak bo kr tisto lahk pol itak v bolnici dobim, če nebi steklo. Aja priporočam ti tud daktarin oral gel, za sor v ustih, zelo dobra zadeva Ti sam povej kaj bi mela pa ti naslednjič vzamem zraven, ok
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 9:43:26
|
|
|
|
živa
|
Ooooo, kako lepo! Mojca976, čestitke za Lovra in Katy83 za Timoteja . Lp, živa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 9:55:30
|
|
|
|
NATAŠA35
|
wannabemommy ja dakratin gel je super za glivice, sploh ker ga lahko namežeš malo na dudico, pa tudi glivice hitro zginejo cojka ne še nimam zamenjave, sploh ne vem kaj bom naredila ...za avto se pa ne sekiraj, ga bota že našla prej ali slej...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 9:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Kdaj je Katy sploh mela PDP? 17.4. je mela PDP. Jaz kr ne morem vrjet! Katy ČESTITKE ob rojstvu malega Timoteja! Upam da si imela čimlažji porod.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:03:12
|
|
|
|
NATAŠA35
|
uuu madonca, to je pa blizu mene, kot vse ostale ...zdaj pa me panika grabi dajte začet rojevat te na začetku, drugače bomo vse, ki imamo rok v drugi polovici prej rodile nizy ma vem, da imam še 30 dni, samo kaj ko me matra na veliko...sej ne grem dokler ne uštimam vse vsaj za neko silo...zdaj je na vrsti spalnica, ki je stala kar nekaj časa, pa v otroški še omare in potem še malo za oprat in za zlikat in potem je dam vse štiri od sebe...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 sej pa najbrž kej na pakungi piše, al ne Mogoče, samo jaz sem bla tolk pametna, da sem to vse stran pometala, takoj ko sem prišla iz štacune Drugač je pa pomoje odvisno samo od tega, kaj mulčku najbolj paše. No, pa meni je kolegica rekla, naj vzamem za vsak slučaj še eno od Nuka, ker pri Aventovih tisti ročajček ropota, če dete ful močno cuza. Je rekla, da je šlo njej na živce, ko je slišala to ponoči. Ne, ne, še ena pametnjakovička je vse stran zmetala, zdaj pa jih imam doma v omari, ker ne vem kako in za koliko dolgo naj jih prekuham Kupila sem pa eno Nukovo (je bila v Dm bonih), pa 2 imam kar nekaj **** Katy: ČESTITKEEEEEEEEE!!!!! Zelo lepo ime sta izbrala Želim vam veliko nasmejanih dni in prespanih noči, pa seveda obilo cartanja in tistih drobnih trenutkov, ki ti polepšajo dan. (jaz sem vedela, da se ne bomo spoznale na torticah 30.3., sem vam rekla, da bom sama tam ).
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:10:46
|
|
|
|
tanika1
|
Katy čestitke za Timoteja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:12:09
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 dajte začet rojevat te na začetku, drugače bomo vse, ki imamo rok v drugi polovici prej rodile Neeee šeeee .... Meni že od jutra na 10 minut trebuh otrdeva, vmes mi je že na 7, zdaj pa spet na 10 ... Ampak zdaj je res čas za eno punčko!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie Neeee šeeee .... Meni že od jutra na 10 minut trebuh otrdeva, vmes mi je že na 7, zdaj pa spet na 10 ... Ampak zdaj je res čas za eno punčko! Boš naslednja?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:23:22
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Aja, punce, a lahko prosim tiste na zacetku aprila zacete rojevati, ne pa da rojevajo vse od 15 gor. Jaz se nisem pripravljena!! Sem pa vceraj oprala prva dva stroja perila. Bravo se zame aglaia naj se ti besede pozlatijo ... iz tvojih ust v bozja usesa, kot je napisala tud kepica ... Jaz ze komaj se hodim od bolecin v trebuhu ampak ni pa se tolk hudo da bi se jaz odpravla v bolnico in pol pac doma cakam in debatiram z otrokom v trebuhu da pa naj danes koncno ze neha trmarit in naj pride ven katy CESTITKE ZA TIMOTEJA Zdaj pa letim na kavo z wannabemommy ... sej ze skoraj zamujam ko pa sem morala prit sem radovednost past
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:25:35
|
|
|
|
moci
|
mir. marec je, marec april je po tem, naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:25:35
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 IZVIRNO SPOROČILO: amelie Neeee šeeee .... Meni že od jutra na 10 minut trebuh otrdeva, vmes mi je že na 7, zdaj pa spet na 10 ... Ampak zdaj je res čas za eno punčko! Boš naslednja? Naj bo pliz dacy Pa jaz npr. v soboto, ker bi šla jutri rada še v Ikeo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:37:42
|
|
|
|
tintin
|
Čestitke Katy!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 10:42:02
|
|
|
|
Kepica83
|
Ela24... hm ma popadki se mi zdi da so vsak dan hujši. Ampak jih enostavno ignoriram ker jih imam že vrh glave in se ne mislim več ubadat z njimi . V P bom šla ko bom res že ležala od bolečin na tleh pa nič prej. . Ja na koncu bom pa res med zadnjimi rodila hehe . CTG- jev nimam več tako da... moja976 ČESTITKE ZA LOVROTA Dacy tvoj tudi trmari?? Upam, da nehata počasi in da se kmalu vidive v porodni sobi . Pol pa v 2 nadstropju.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?