Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:21:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Tud pri nas je zakon avto, traktor, bager, letalo, vlak..Začel je celo Nodija gledat, zdrži kakih 10 minut. Največji zakon je pa tako žrebanje lota. To pa strmi nepremično, dokler ni konec. Ej, naši se rola ... k zagleda tiste žogice, začne: "Gogi, gogi, gogi, gogi, ...... gogi, ......" Danes je skoraj jokala, k je blo konec. Sem ji komaj razložila, da so šle nina nana in pridejo tomorrow. Enkrat moram pa res še kakšen listič izpolnit, da bo tud moje veselje vsaj pol tolikšno kot Anjino ... če zadanem, pa še žblj-krat večje
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:21:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:24:02
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Dober večer! Majuska, jp sm se zmotla, 27 je star, v resnici je mlajši od mene dobro, da niste začele to pisat, ker pol bi se res vprašala kdo zdaj zgleda star in kdo mlad. Dost heca. Mojmu sem povedla kak lepo ste pisale o emšu...ja, ja..so se kr našopirili...gospod v letih v glavnem, fajn. ego do neba, a ne? ehhh kaj, saj tudi nam paše, če nas pomladijo Majuska, dosti žalostno za vašo kadrovnico, da niti ne ve kako in kaj počet s formularjem. Ok, če ti ga je že dala v izpolnitev, pol bi ti lahk vsaj povedla kam in kdaj ga naslovit. Je pa res, kot je rekla mojcek...to ti mora izpolnit delodajalec, ravno zaradi takšnih in drugačnih zlorab.... Jaz bi kr malo zaropotala. Saj bom. Ma imamo eno mlado in eno precej komot kadrovnico ... kolikor sem opazila, je med delovnikom precej na FB, potlej ti je lahko jasno. Brez skrbi, da bom tečka Punce, a je še kateri RR na veliko sračkal? Jaz se sploh nisem mogla prijaviti noter, kaj šele kaj pisat ... ne vem, kaj spet delajo
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:24:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa potem pa nalepi še par fotk anje Your wish is my command : Me and my doggie ... pridi, kuža, pridi: Party time: OMG, kolk sem se najedla danes ... glej tega bušija, mami ... pa kdo, za vraga, mi je tko hlače gor našponal, da sem k Steve Urkel? : Kdaj bova šli na RR počvekat, mami? Koma strica Toma:
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:24:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:25:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:25:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Punce, a je še kateri RR na veliko sračkal? Jaz se sploh nisem mogla prijaviti noter, kaj šele kaj pisat ... ne vem, kaj spet delajo meni je danes celo normalno delal - ouje, hip, hip, hurej
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:25:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:27:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:28:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa metuljček lepe fotke! pri unih urcle hlačah sem pa sama tudi pomislila nekaj takega wj, tolk sva se z mojim režala ful fotk sva takrat naredila, pa še ene par filmčkov, k s tistim vampkom mašira sem in tja sem kar na en uč zamižala & je lohk na sedežki mela copate ... moj mali Steve, nimaš kaj kako gre pakiranje? ready, steady, go? kdaj je auf? mejte se max, uživajteeeee
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:32:26
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Dude - danes sva mu eno ukinila, ker je do sedaj obvezno spal z dvema - eno v roki, drugo v ustih. Samo potem se s tisto v roki samo igra ali pa se zbudi, ko mu iz roke pade.Tako da je zaspal s samo eno dudo - upam, da ne bo ponoči cele panike pr nas navdušenje nad dudo blazno niha - so obdobja, k ne more in ne more brez nje, potem pa spet pride čas, k je sploh ne rabi, se nanjo ne spomni ... blazno gor & dol ... k en rollercoaster ride, se mi zdi ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:34:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu rebeca, a tudi ostali moramo prijaviti ponovno otroka v vrtec? A je to spet nekaj novega, ali je pa mene zapustil spomin , ali je pa odvisno od občine? neboglasnica, a ta gledala koliko časa sta porabila do doma? Si prišla pravočasno na sestanek? Danes dopoldan sem bila pa končno pri zobozdravnici, pod plombo sem imela neko vnetje, ki pa še ni bilo gnojno zato me pa tudi ni stalno bolel zob, ampak na presledke. No zdaj imam zdravilo 9. aprila pa ponovimo vajo. Je bilo pa kar malo zoprno, ker mi ni dala injekcije (ponavadi mi jo zmerja da), je rekla, da mora točno videt kdaj me zaboli, ker se na slikah ni nič pametnega videlo. No ene dvakrat pa sem malo poskočila na stolu. Zdaj pa grem, Tian se je zadnje časa odločil, da je fino se vsako uro ali dve ponoči zbujati, ker je očitno žur, tako, da bolje, da se čimprej spravim spat. ad1) Ne, samo tisti, ki želijo otroka vključiti v VVZ. ad2) malo več kot pol ure. Ja, malce sem zamudila, ker sem morala pod nujno lulat. In za zbrani pogum. ad3) Nočka. IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Almera Eh ti vrtci, kako imajo slabo internetne strani urejene - nikjer ni navedeno kdaj imajo govorilne ure- potem se pa verjetno pritožujejo, koliko imajo telefonskih klicov Pri nas so govorilne napisane le na oglasni deski. So pa navadno prvi ponedeljek v mesecu, kar od 14h do konca. Meni zelo všeč, ni treba ne njim, ne nam nazaj hodit. Po mojem je Almera mislila na uradne ure. Kajne?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:36:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
Flower: daj potrudi se in bodi z nami. Populis: me tri z Almero bi šle pa lahko skupaj v Italijo v Pitarello. Grem pred TV, čeprav komaj držim oči odprte. Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:37:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, UMPA: UŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Se opazi, da sem malce fovš?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:38:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
: kjut fotke in tudi meni zdajle, k sm se nažrla, takole vamp čez visi kot mali Anji. Lubčka mali princesi... da ne bo huda name.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:39:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Aja, UMPA: UŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Se opazi, da sem malce fovš? gr, what on Earth are you talking about, bejba? Kaj pa je to "fovš"? Dej, razlož, no
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 17.3.2010 21:41:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica : kjut fotke in tudi meni zdajle, k sm se nažrla, takole vamp čez visi kot mali Anji. Lubčka mali princesi... da ne bo huda name. thanks daj si še ti tko hlače našponaj, pa daj slikco preko shrani.si gor, da se mal nasmejimo si za stvar? hec, hec povej, kako kaj šolski posli? imate pestro? pri nas je NORO, NOREJŠE, NORIŠNICA ... ta teden imamo teste, tekmovanje za bralno je bilo, jutri jih en kup manjka, ker grejo v Planico, pa kengurujček je, ful je za nadomeščat, včeraj je bila mega revija pevskih zborov popoldne na šoli, tomorrow bom celo popoldne in večer na klasični tretječetrtkovski seji, v petek je kulturni dan za 9. ... se mi zdi, da še lulat nimam časa it med službo, ej
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:41:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:49:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:50:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:50:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:53:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:53:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:53:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 21:53:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?