|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
17.3.2010 16:46:25   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

Lee Ann ful ti hvala.user posted image

Jst sem pa tale nadomestek iskala pri zadevah za peko in logično ga nisem našla.user posted image Da bi pa na polico z zdravo prehrano pogledala se pa niti pod razno nisem spomnla.
V naslednjem mesecu imamo namreč kr ene par rojstnih dnevov, pa še krst in ker bom jst glavna kuharca kar se peke sladic tiče bi probala še kakšno s tem nadomestkom nardit, da bi lahko tudi jaz kakšen košček pojedla.

Naj ti uspe :-) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa rabiš konfetke za krst: http://andrejinkoticek.si/index.php?page=shop.browse&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=78
Meni so lušni, samo nisem zapravljala.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 351
17.3.2010 16:46:38   
cukr07
.............me je že čebelca prehitelauser posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 352
17.3.2010 16:47:36   
majch
stanovanje se bešči, jaz sem pa crknjena.

No, debata o čeveljčkih...jaz ne vem več, ker so si mnenja tako nasprotna okrog določenih modelov, da mi ni nič jasno. Bosa bo hodilauser posted image .

Naučiti plaziti.user posted image To tudi pri nas ne gre preveč dobro. Ji kažem vse živo in skoz je na tleh, ampak nima interesa. Se raje kotali. Tako da smo za v razvojno edino, ker se mi zdi, da bo prej hodila kot puzala. Pa poznam nekaj takih otrok, ki se niso nikoli plazili...

Hojica. Ne prakticiram. Sem pa slišala, da ni ok. Bi rekla, da nima gibanje v hojici kaj dosti z gibanjem v resnici, tako da je po moje možno, da se otrok kaj narobe nauči.

Ja, pranje možganov. Poznam. Starejši ljudje so zelo dovzetni za to in še tako potuhnjen občutek ogroženosti, da jim tamladi kaj hočejo, se napihne do nezavesti. Pol pa mamo izpade v smislu moje zemlje pa ne dam, noben me ne mara in za vse sem sam. Starost je žalost.

A taka je to poroka, da si še prstana ne moreš sam zbrat? Klinc jih gleda pol. Kaka pa je pol to poroka??? Namesto, da bi uresničli vse tvoje divje želje, to bi bil šov.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 353
17.3.2010 16:50:08   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Če pa rabiš konfetke za krst: http://andrejinkoticek.si/index.php?page=shop.browse&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=78
Meni so lušni, samo nisem zapravljala.

Jst bom te škatlce kr sama naredila (mam že idejo sam še lotit se moram), notr bom pa dala mini angelčka. Itak jih rabim samo 6, tako da ne mislim komplicirat.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 354
17.3.2010 16:53:43   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majch

Ja, pranje možganov. Poznam. Starejši ljudje so zelo dovzetni za to in še tako potuhnjen občutek ogroženosti, da jim tamladi kaj hočejo, se napihne do nezavesti. Pol pa mamo izpade v smislu moje zemlje pa ne dam, noben me ne mara in za vse sem sam. Starost je žalost.
A taka je to poroka, da si še prstana ne moreš sam zbrat? Klinc jih gleda pol. Kaka pa je pol to poroka??? Namesto, da bi uresničli vse tvoje divje želje, to bi bil šov.

Se podpišem to.
Ja poroka: prideš med tri finaliste in potem si v soju žarometov, kamer, spremljajo te na vsakem koraku, vse mora biti po njihovo kje boš naročil cvetje, obleke,....vse plačaš in če zmagaš ti oni eurčke povrnejo; ker se glasovanje potem nadaljuje od treh do zmagovalca. Mislim da je to ta razlog, da sta obupala.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 355
17.3.2010 16:54:03   
cukr07

Naučiti plaziti.user posted image To tudi pri nas ne gre preveč dobro. Ji kažem vse živo in skoz je na tleh, ampak nima interesa. Se raje kotali. Tako da smo za v razvojno edino, ker se mi zdi, da bo prej hodila kot puzala. Pa poznam nekaj takih otrok, ki se niso nikoli plazili...

Nečak od mojga se ni nikoli plazil, pa tut po štirih ni znal hodit. Se je pa v sedečem položaju z eno nogo porival in drsal po riti - je blo prou lušno za videt. Pa je shodu brez problemov. Sedaj je star 5 let in zaenkrat mu zarad tega nič ne manjka.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 356
17.3.2010 16:57:51   
Mala_princeska

Nečak od mojga se ni nikoli plazil, pa tut po štirih ni znal hodit. Se je pa v sedečem položaju z eno nogo porival in drsal po riti - je blo prou lušno za videt. Pa je shodu brez problemov. Sedaj je star 5 let in zaenkrat mu zarad tega nič ne manjka.

Ja kmalu bo 6 user posted image a ima rad Lenarta? Mi smo se pa čist porazgubili, včasih smo se še kje kaj srečali, zdaj pa nič, se vidi da gre življenje res prehitro naprej in vsak po svoje....Pozdravi jih ob priliki.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 16:59:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
17.3.2010 17:01:05   
čebelica01
moj pa meni pravi , da greva na večerjo , pa sem tok lena , da sem prestavla tole romantično večerjo . nekaj sem danes vsa zabuhla v obraz . pa mislim , da je bil kar vesel ker sem odpovedala , pravi da on je hotev me peljat ampak , če nočem nč zato bova pa drugič . pa še lačna nisem nič . bom pa mal zbrskala eno fensi šmensi gostionu da se bo skešerav ha ha ha

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 359
17.3.2010 17:01:56   
majch
Kaj pa če greste na vilo otočec? Jaz sem se še zmeraj dobro najedla tam.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 360
17.3.2010 17:02:09   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Ja v Šempetru je fajn in dobro, še posebej po naročilu, ampak tam res skos visimo. Sem imela v mislih Prepih, tam nismo bili že ene dve leti, ali pa Šeruga, samo nimam živcev, da se dogovarjam...kaj pa recimo Baza 20, zdej ko jo je Jakše odprl, je že kdo bil tam? Vovko je še kar, pri Dežmarju mi je pa vedno slabo in ne samo meni. Torej rada bi kje novega.

ti si pa zahtevna user posted image user posted image . ne drugo mi ne pade na pamet , sploh pa ne blizu nm

Neposredna povezava do sporočila: 361
17.3.2010 17:03:59   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ja kmalu bo 6 user posted image a ima rad Lenarta? Mi smo se pa čist porazgubili, včasih smo se še kje kaj srečali, zdaj pa nič, se vidi da gre življenje res prehitro naprej in vsak po svoje....Pozdravi jih ob priliki.

Ja res je, kmal bo 6.........kako čas beži. Jim bom prenesla pozdrave.
Lenarta ma ful rad, on bi se že kr zdej igral z njim, sam kaj ko je naš mali še premajhen. Je pa ful ponosen, če ga lahko on v vozičku naokrog pelje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
17.3.2010 17:04:16   
čebelica01
rea - si kaj bolše , če nisi ti bom pa eno zapela

ej kdaj next pol naslednji mesec

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 17:04:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 364
17.3.2010 17:06:31   
čebelica01

Sej res majch, tam je kr fajn. Nisem zahtevna, samo izbire je dovolj.

no meni se ne zdi nekaj dovolj izbire v nm , da bi blo lepo in dobro ene 3 vem drugo pa mi je vse tako tako . jaz mam raje v najem plac in roštiljamo , če koga zanima je v vasi hudo res hudo

Neposredna povezava do sporočila: 365
17.3.2010 17:07:56   
čebelica01
princesi z nyo se pa osebno še ne poznamo , prej z njenim lubitom user posted image .

nya - kje pa si ????

Neposredna povezava do sporočila: 366
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 17:08:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 367
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 17:10:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 368
17.3.2010 17:10:58   
čebelica01

A pol niste naročile nexta? Jaz bi bila recimo drugi mesec zraven, sem gledala neke kratke hlačke in majčke, moram sedaj večje naročit, sem zadnjič premajhne.

Torej je katera zainteresirana za 2x kratke hlače + 3 x kratke majčke, 4 leta, od nexta, še čisto nove, naročeno mesec dni nazaj, meni se zdijo majhne št.

mislim , da rea še ni naročila , upam , da ni ker bom jaz še mal počekirala , če je kaka pametna jaknica , ker mam zdej tolk tunik in rabim še eno jaknico ki bo pasala na vse te tunike , kar črne barve nekaj sem že pregledala , samo se še odločila nisem

Neposredna povezava do sporočila: 369
17.3.2010 17:12:02   
čebelica01

No čebeli povej za plac, mogoče še prav pride.

Ti se z vsemi lubiji kle od nas poznaš user posted image user posted image

ja z tvojim pa res ampak še zdej ne morem pogruntat kje smo bli kej skupaj , od nye je pa iz slavke poznan

Neposredna povezava do sporočila: 370
17.3.2010 17:14:22   
čebelica01
plac je HUDO je pa med merno pečjo in muhaberjom oz prec od muhaberja naprej , nori plac res . maš vse kar rabiš pa še voda je zraven pa terasa maš lahko palinčke odbojko nogomet frizbi badbinton ma ni da ni res fleten plac , bom ti št . zrihtala

Neposredna povezava do sporočila: 371
17.3.2010 17:16:48   
Mala_princeska

Ti se z vsemi lubiji kle od nas poznaš user posted image user posted image

ja pa res aučččččč le kaj to pomeni user posted image user posted image user posted image
Cukr a ni fajn, ko je bratranček ponosen na bratrančka user posted image pa hvala za prenešene pozdrave.

Reja neki zate:
z junijk09
"Jaz sem user posted image mazala j Justovo materino dušico, če te pa skrbi, da bi bila preagresivna, potem ji pa namaži na bodi in še kapljico 31 kapljic ji daj, važno, da ji prečisti dihalne poti."

Neposredna povezava do sporočila: 372
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 17:20:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 373
17.3.2010 17:23:12   
čebelica01

Čebelica, po moje, da vem kaj misliš, poznam tega tipa oz. ga moj. Dostop je lahko tudi tam iz konca Kamenc, dol na levo v dolino? Je to to?

ja možno za drugi dostop ne vem , sem pa zdej klicala kolegico za cifro no če boš rabila jo napišem

Neposredna povezava do sporočila: 374
17.3.2010 18:19:42   
čebelica01
nč babe , moram jit na večerjo pa tko nisem nč lačna , sej mogoče pa ratam ko zavoham hrano user posted image user posted image user posted image , se pol oglasim .

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?