|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
17.3.2010 15:03:29   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

čebeli...da te razjezimuser posted image ma me je moja tašča prestrašila ko mi je gor v stan. prišla direkt za hrbet, sem kar zaupila in sem čist alergična ker mi v lijak gleda, pa na šporget, pa na kupe cunj, pa po kopalnici nesnago išče, če so kje cote,.... user posted image sam pospravla pa ne bo user posted image

sej pri nas je blo isto , pa sem samo rekla , da lahko jaz dol pridem mal pogledat kako stvari stojijo pa me je sam zabodeno gledala , sem rekla nas je 4 + mali vražički v varstvu pa mam lepše ko pa ona k je sama samo mene ne moti v kakem je ona zato naj tudi njo ne moti v kakem smo mi , sem ji povedala in je res surlasto sprejela ene 3 dni se ni nč prkazala ampak je zaleglo .

jao jao princesi , obutev mora bit udobna , saj veš po sebi sploh pa malčki ki se učijo hodit , te bom za vuhe

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.3.2010 15:09:12   
majčica20
nya jaz pa kar delim tvoje mnenje. po moje bi morali biti vsi starši deležni predavanja kakšne razvojne pediatrinje in fizioterapevta ki se ukvarja z otroki.
vsi starši delamo v dobro svojih otrok. največ se danes poudarja hoja . mnogi pač ne vejo kako pomembno je da se otrok plazi, zaradi kasnejšega motoričnega razvoja. sem ravno tu gor brala en super seminarsko nalogo razvojne pediatrinje, da moramo svoje malčke če se ne plazijo tega naučiti. omenjala pa je še kako škodljive so hojice za otrokov razvoj. tako da.. vsak se pa sam odloči kako , zakaj, kaj bo počel s svojim detetom.
rea mi smo 17 aprila povabljeni na eno ohcet tako da nas ne bo.
čebeli nisem brala vsega, samo edinec marsikaj "potegne" s seboj, pri mojmu je tudi velika razlika tako da je tudi skoraj "edinec". samo mirno in globoko dihanje včasih pomaga. pri nas se počasi, ampak počasi stanje izboljšuje. verjetno ji je kdo na križarjenju malo polnil glavo.

Neposredna povezava do sporočila: 327
17.3.2010 15:11:31   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

čebeli nisem brala vsega, samo edinec marsikaj "potegne" s seboj, pri mojmu je tudi velika razlika tako da je tudi skoraj "edinec". samo mirno in globoko dihanje včasih pomaga. pri nas se počasi, ampak počasi stanje izboljšuje. verjetno ji je kdo na križarjenju malo polnil glavo.

madona , kje si pa pla prej . dam glavo stran , da je moralo bit kaj takega , ker je šla s svojima sestričnama . ja svaka ti čast za tole izjavo user posted image user posted image  za to si zaslužš medaljo . ljubi te deda .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.3.2010 15:26:51   
štrumfek
aha čebela pa jih maš user posted image user posted image user posted image   taščine sestrične

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.3.2010 15:28:04   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

aha čebela pa jih maš user posted image user posted image user posted image   taščine sestrične

ej packeeee grdeeee barabeeeee.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.3.2010 15:36:26   
štrumfek
aha so jo nafilale z zgodbicam..

Neposredna povezava do sporočila: 331
17.3.2010 15:37:41   
čebelica01

eh sem kar sklenila , da me boli k... . naj se moj z njo meni kak če jaz sem svoje povedala  NE DAM IN PIKA

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.3.2010 15:41:00   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

eh sem kar sklenila , da me boli k... . naj se moj z njo meni kak če jaz sem svoje povedala  NE DAM IN PIKA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 333
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 15:55:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
17.3.2010 15:56:41   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Kakšen namig, kje čmo praznovat od mojga 30. let, ima pa v juniju?

kolko vas pa je ? a bi na prostem ? al v gostilni z postrežbo ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.3.2010 16:12:38   
Mala_princeska
pa čbela ti pa res vse poznaš, a tud s Heleno B. kdaj žuraš? No zdej vidim da se tud z Nyo poznata user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.3.2010 16:13:56 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 336
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 16:18:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 337
17.3.2010 16:21:37   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

nya jaz pa kar delim tvoje mnenje. po moje bi morali biti vsi starši deležni predavanja kakšne razvojne pediatrinje in fizioterapevta ki se ukvarja z otroki.
vsi starši delamo v dobro svojih otrok. največ se danes poudarja hoja . mnogi pač ne vejo kako pomembno je da se otrok plazi, zaradi kasnejšega motoričnega razvoja. sem ravno tu gor brala en super seminarsko nalogo razvojne pediatrinje, da moramo svoje malčke če se ne plazijo tega naučiti. omenjala pa je še kako škodljive so hojice za otrokov razvoj. tako da.. vsak se pa sam odloči kako , zakaj, kaj bo počel s svojim detetom.
rea mi smo 17 aprila povabljeni na eno ohcet tako da nas ne bo.

1. s prvim označenim delom se tudi jaz strinjam
2. hm....naučiti malčke da se plazijo? nikoli še nisem slišala tega, jaz sem M. imela veliko na tleh in se mi je prehladila, ker nisem vedno pazila da ima kaj pod rito; plazi se že, samo ne po kolenih ker še ni zgruntala, ona se z rokami naprej poriva in v bistvu drsa po parketu
3. hojica škodljiva - tavelike res nisem nikoli imela v njej, M. pa imam - menim, da je škodljivo bolj z vidika če se otrok na prste kot baletka postavlja, če se pa orng upre pa naj ne bi škodilo?user posted image user posted image moje razmišljanje.....bom pa poiskala članek in ga prebrala
4. to s polnjenjem glave na križarjenju je pa precej verjetno - mogoče se je kakšna teti/stric oglasil:"ti a veš, men so pa otroci častili"user posted image pa je ideja tukaj zakaj vama je to rekla

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 338
17.3.2010 16:23:26   
Mala_princeska

Bilo bi nas ok. 20-25, radi bi bili postreženi, ker bo že vroče smo lahko na terasi ali notri.

Kmečki hram Kostanjevica na Krki na otoku, pa še s kanuji se lahko okoli otoka zapeljete.....
Vem da imajo mize zunaj :-)

Neposredna povezava do sporočila: 339
17.3.2010 16:24:23   
Mala_princeska

jao jao princesi , obutev mora bit udobna , saj veš po sebi sploh pa malčki ki se učijo hodit , te bom za vuhe

ekola lahko me upravičeno

Neposredna povezava do sporočila: 340
17.3.2010 16:33:13   
čebelica01

pa čbela ti pa res vse poznaš, a tud s Heleno B. kdaj žuraš? No zdej vidim da se tud z Nyo poznata user posted image

kero heleno ? a policajevo ženo ?

Neposredna povezava do sporočila: 341
17.3.2010 16:34:02   
Mala_princeska
No pa sta obupala.
Moja naj prijateljica in njen dragi, pri tisti Sanjski poroki na Siolu. Tko da hvala za vsak glas, ampak nočta naprej.....ker se nočta prisilno poročit in ne po njunih željah glede oblek, prstanov,....Pa itak da se želita poročit brez kamer, ne pa da jih spremljajo vsepovsod.
Nauk: pogovarjajte se med sabo bodoči partnerji, možje in žene....o tem kaj pričakujete drug od drugega, kakšno poroko si želite,....pomembno pa je najti kompromis.

Neposredna povezava do sporočila: 342
17.3.2010 16:35:06   
čebelica01

No pa sta obupala.
Moja naj prijateljica in njen dragi, pri tisti Sanjski poroki na Siolu. Tko da hvala za vsak glas, ampak nočta naprej.....ker se nočta prisilno poročit in ne po njunih željah glede oblek, prstanov,....Pa itak da se želita poročit brez kamer, ne pa da jih spremljajo vsepovsod.
Nauk: pogovarjajte se med sabo bodoči partnerji, možje in žene....o tem kaj pričakujete drug od drugega, kakšno poroko si želite,....pomembno pa je najti kompromis.

ja to pa je trud za prazen nič user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
17.3.2010 16:38:09   
Mala_princeska

jp jp

je dobr poznat pulcajeve žene in met veze s pulcaji a ne? user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.3.2010 16:39:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 344
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 16:38:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 345
17.3.2010 16:41:32   
Mala_princeska

Bi bili pa recimo radi malo bližje Nm.

No bodo pa ostale punce kaj našle.
Mi smo bili navdušeni nad Gostilno Javornik - Rakovnik pri Šentrupertu in so super domačo hrano zrihtali, pa zelenjava se je tud našla, sam vrta nimajo zunaj.
Al pa kak kmečki turizem?

Neposredna povezava do sporočila: 346
17.3.2010 16:41:57   
čebelica01

jp jp

je dobr poznat pulcajeve žene in met veze s pulcaji a ne? user posted image

sej maš tle tudi našo jaknik in možiček njen sta oba polcaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 347
17.3.2010 16:42:32   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

cukr07 nadomestek za jajca se da dobit v merkatoriju pr zdravi prehrani, pa tut v šparu se mi zdi,da sm že vidla in v tušu.. V DM-u in Muellerju je definitivno za pogledat in vprašat, nism do zdj potrebe mela po njem, tko da ne vem točno.. Al pa v Kalčku, pa v kaki trgovini z zdravo prehrano, pa ja itak v online štacunah, išči egg replacer, nadomestek za jajca, jajčni nadomestek..

evo ti par proizvajalcev dostopnih v Sloveniji: ENER-G, HM, NUTRICIA Loprofin, ORGAN (tega so pred kake pol leta, ko sm lih gledla mel v merkatoriju na Cikavi, gor piše NO EGG), PK FOODS, SD, TARANI..

js ga kupila sam 1x, porabila, zaenkrat mi peka in kuhanje laufata z zamenjavo z drugimi metodami in živili.. kako, si med drugim lahk tut tuki prebereš, pol pa še mal domišljije in praktičnosti pa je:

http://holyworldfood.blogspot.com/2008/03/kako-v-receptih-nadomestiti-jajca.html

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113&offset__=0

pa še je tega, sam reč če bi kej rabila!!!!

Lee Ann ful ti hvala.user posted image

Jst sem pa tale nadomestek iskala pri zadevah za peko in logično ga nisem našla.user posted image Da bi pa na polico z zdravo prehrano pogledala se pa niti pod razno nisem spomnla.
V naslednjem mesecu imamo namreč kr ene par rojstnih dnevov, pa še krst in ker bom jst glavna kuharca kar se peke sladic tiče bi probala še kakšno s tem nadomestkom nardit, da bi lahko tudi jaz kakšen košček pojedla.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 348
17.3.2010 16:44:00   
čebelica01
 živka - dežmar, vovko ,šempeter

Neposredna povezava do sporočila: 349
17.3.2010 16:45:51   
cukr07
Živka kaj pa Šentpeter na Otočcu? Tam majo tudi lušno teraso.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?