lean
|
Ojla, ampak res smo lene ali pa utrujene, da nas ni. No jaz sem kar oboje, mala tolk protestira s spanjem, da je joj, noče spat v posteljci in se skoz zbuja, sam da jo odložim. Sem mislila že, da je lačna, ker sem šele začela uvajat GH, ampak ne ona sploh ne bi vlekla več, ko se naje, jo uspavam nazaj in ko jo odložim čez približno pol ure se spet zbudi z jokom. Ko sem že čist aut, jo dam v svojo posteljo in takrat spi brez problema . Me je kar strah, da jo bom razvadla. Se prav vid, kolk so zrastli naši otročki, da že dojemajo čist vse, tud to da je najlepše spat pri mami. Pa čebljat je tud začela, zdaj smo na baba. Pa gleda me čukasto, ko ji rečem za kakšno stvar, da tega pa nesme, se mi zdi, da že loči po glasu, kdaj sem vesela, kdaj pa huda. Edino puzat ji še po tistih začetnih poskusih še ni ratalo, imam občutek, da se ji enostavno ne da matrat.Sej bo, ima še čas. Tažana hvala za nasvet, se mi tole skoz dogajalo. Indy0024 lepo, da si se oglasila, te dolgo ni blo, upam da bomo bolj dejavne, da boš imela kaj brat . Mateja8 kolk je lušta Vita, pravi cuker za popapat. Sem že tud jaz hotla prilimat kakšno slikico pa slikomat ni delal, a si dala prek slikomata ali še kaj druzga obstaja?