Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 19:09:40
|
|
|
|
rija
|
ne, nisem se zavestno odločila za enega...bi tudi imela dva ali tri. delajta tako, kot je vama prav. vsi ti pametni sosedi in sorodniki ne bodo nikoli na vajinem mestu. ne bodo nikoli vidva. in vama tudi ne bodo pomagali, če vama ne bo šlo skozi. tako ali drugače. kar reci, da nimajo pišk dol zašitih, pa naj si sami omislijo še kakšnega.
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 19:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 Zlasti s staršev čutiva močne pritiske. Kako? Tko, direkt v spalnico... ?
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 19:19:06
|
|
|
|
Ploha
|
ah, kaj se sekiraš kaj si mislijo, delaj tako kot ti je prav... sama imam željo po veliki družini, prav tako kot moj, mi je pa prijateljica rekla, da sta se odločila za enega in tako bo...meni je vseeno, tako kot bosta imela pa bo...se pa zarečenega kruha največ poje, pravijo.
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 19:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 se nisva ODLOCILA za nobenega! in..._EVOTI_... mava 3!!!!
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 19:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
1vi je kiksnjencek 2ugi je pocen kondomcek 3tja je ...eh....sjvaldanebonič
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2010 19:24:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2010 19:25:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 19:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja....mladi, neumni, naivni ,pijani, potrebni..... morm se kaj dodat?
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 20:08:08
|
|
|
|
ivao1
|
Mi dva sma se tud odločila za samo 1,predvsem iz enega razloga, sam pa sej je vseen al jih maš 5 al pa 1, to da je otrok razvajen smo pač krivi starši, sej kje pa piše da če maš 1 ga pa razvajaš. Vsekakor pa je to tvoja in partnerjeva odločitev, okolica pa lahk to odločitev samo sprejme, misli pa si naj svoje. Vsak ve kako je najbolje, ne pa sorodniki itd.
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 20:19:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
midva sva mislila, da jih bova imela 3. Pa je bila (je še vedno) prva tolk zahtevna, da sva rekla, da bo ostala kar lepo edinka. Pa je bila skoraj 4 leta razvajena princeska, ki je letos dobila sestrico. Zdaj bom pa glede števila otrok raje tiho, ker zarečenega kruha se največ poje.
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 20:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
TT, 3 je ful fajn!
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 20:46:41
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute TT, 3 je ful fajn! verjamem,ampak mi ostanemo na 2. je pa moja žena edinka in se strinja z mano,da to ni vredu . Ko opazuješ kako se skupaj igrata, kregata,objemata,sklepata zavezništva...... vse to zamudiš,če si edinec! Tako da če ni zdravstvenih težav se je dobro potrudit še za enega.Sicer je pa to stvar vsakega posameznika in se nimajo drugi kaj vtikat!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2010 20:59:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 21:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Število otrok je zame vprašanje neke intime, zato o tem lahko razglabljam le jaz, če mi je seveda do tega. Tudi zame. Vprašenje me ne moti...ampak na intimno vprašanje-intimen odgovor. In konec debate po hitrem postopku .
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 21:46:06
|
|
|
|
barika
|
To gre men tud na živce, kaj imajo drugi za govorit, koliko otrok bosta imela vidva (ali midva ) Jaz imam dva, več jih ne želim (težave med nosečnostjo obakrat pa še kak drug razlog je vmes), pa mi vsi najedajo, da bi bilo fajn imeti še eno punčko , potem pa kaj sočnega nazaj povem, sem pa jaz čudna. Kot da sem maternico na loteriji zadela, mater
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2010 21:46:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 21:55:50
|
|
|
|
čebelica01
|
jaz sem pa rekla da bom imela dva in imam dva , samo me pa tale kiksnjenček mika
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 21:59:03
|
|
|
|
poli*
|
Miška, kakšen kiks bo pa za 4.ega? hecam se. napisala si zanimivo
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 21:59:47
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 jaz sem pa rekla da bom imela dva in imam dva , samo me pa tale kiksnjenček mika kako to misliš? Če prav razumem hočeš,da tvoj kiksne ..... in zadane mal bolj zadaj! Mam prav?
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 22:01:29
|
|
|
|
poli*
|
Ma kaj res ne veste, kaj pomeni da ga kiksneš??? To pomeni, da ti spodleti...
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 22:02:56
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 jaz sem pa rekla da bom imela dva in imam dva , samo me pa tale kiksnjenček mika kako to misliš? Če prav razumem hočeš,da tvoj kiksne ..... in zadane mal bolj zadaj! Mam prav? ne nimaš prav , nisem mislila na te preverzne stvari . kar tako me mika kiksnjenček , se mi dopade kako je miska_mccute to poimenovala
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 22:05:23
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Ma kaj res ne veste, kaj pomeni da ga kiksneš??? To pomeni, da ti spodleti... ajaaaaaa .... ma smo se hecali !!
|
|
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 22:06:41
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: poli* Ma kaj res ne veste, kaj pomeni da ga kiksneš??? To pomeni, da ti spodleti... ajaaaaaa .... ma smo se hecali !! no pa si razvozljav to težko enigmo
|
|
RE: ko se odločiš samo za enega otroka... 16.3.2010 22:07:20
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 jaz sem pa rekla da bom imela dva in imam dva , samo me pa tale kiksnjenček mika kako to misliš? Če prav razumem hočeš,da tvoj kiksne ..... in zadane mal bolj zadaj! Mam prav? ne nimaš prav , nisem mislila na te preverzne stvari . kar tako me mika kiksnjenček , se mi dopade kako je miska_mccute to poimenovala ja miška je faca
|
|
|
SokoviPixicomKateri sadni sok najraje pije vaš otrok? Otroški sokovi Dana (
18%)
Pingo (
55%)
Rauch (
18%)
Capri-Sonne (
0%)
Maraska (
0%)
Lumpi (
9%)
Število vseh glasov: 22Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!