|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
15.3.2010 15:08:10   
*Star*
lidik, nikar se po tem ne orientiraj, pač vsaka ženska je drugačna ...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.3.2010 16:28:31   
Anonimen
Takole spet jaz z enim problemom in sicer me zanima tole , po o testkih sem imela o v soboto s tem se je skladal tudi datum in bolečine , po bt pa o še sploh ni bilo , kaj mislite na kaj se naj zanesem na teste ali bt?user posted image
anonimna t

(odgovor članu *Star*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.3.2010 17:06:14   
witch
hmm glede O testov pa jaz nimam pojma user posted image jih še ne uporabljam. Jaz mislim, da vem kdaj imam O. Imam izcdek, jajčniki me bolijo pa še slončkala bi non stop user posted image takrat jaz imam nenormalno želo po slončkanju user posted image
Jaz pa se moram pohvaliti, da sem bila danes kar pridna z učenjem user posted image je bil že čas user posted image Zdaj pa sem si privoščila eno skoraj obilno večerjo user posted image skledo solate iz cvetače in blokolija user posted image mmmm kak je bila dobra user posted image
Sem postala zelo pridna. Kruha ne jem več. Zajtrki so vsi sadni, večerje zelenjavne (jih pa tudi včasih izpustim). Edino sprehodi so bolj tak tak user posted image če je pa tak veter pa mi ni za iti user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.3.2010 18:24:48   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

lidik, nikar se po tem ne orientiraj, pač vsaka ženska je drugačna ...

ah sej se ne. No v bistvu se ne, se še vedno tolažim da O pri meni tudi so, sam da ali še nismo zadeli, ali pa je kakšen drug razlog. Sej sem pa rekla, da ta mesec poskusim s testi, tudi moj se strinja s tem, tako da potem bomo pa videli kako kaj to drži. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.3.2010 18:30:18   
witch
Punce jaz danes verjetno ne pridem več gor. Jutri zjutraj bom videla kako bo čas. Tako da se beremo jutri zvečer user posted image Zadolžim vas, da močno držite pesti, da seveda uspešno pravim zagovor user posted image , in da lepo čvekate, da bom imela kaj za delati, ko bom brala, pa da je kakšna nova rozika user posted image
roža03 - držim pesti, da je to to. In da bo jutri spet plus user posted image  
sarar - za tebe itak držim močno pesti user posted image user posted image user posted image
latka, evatisa, pika555, pikalonca in pujs666 - za vsako posebej držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo +.
Upam, da vas bom jutri zvečer vse pobarvala roza. 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.3.2010 18:59:58   
pika555
Js sm smotka, nisem karakter, in ker sem imela doma 3 teste FS duo, sem seveda enga skurla.
Pokazal je samo eno črtico... user posted image še ni... tako da...vedn manj je upanja user posted image

Mislim, da bi mi test že pokazal, glede na to da je danes 11.dan od ovulacije.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.3.2010 19:02:32   
witch
Evo punce sem dobila odgovor.
Citirano
"vidim, da boste noseči oz da ste noseči...naj bi bila punčka rojena v kozorogu (23/12-20/1) ali so kakšne drugačne spremembe ta trenutek, ki se kažejo kot nosečnst?"
Tako da punce 22.4. vam sporočim če ženska ugane ali ne user posted image Ker če zdaj ne zanosim, potem bo otrok rojen sredini februarja, kar pa ni več kozorog.

Kakšni so pa vaši odgovori?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.3.2010 21:58:39   
Anonimen
meni je napisala da bo strelec - to bi držalo če bi zanosila ta ali naslednji cikel. bomo vidli če ima prav user posted image

pr meni še kr ni nobenga znakca...ne za user posted image , ne za user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu *Star*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.3.2010 22:07:44   
Pikasta
Čer,
O kok lepe novičke za vse nove nosečke!user posted image user posted image user posted image Krasno res! Vsem srečno in zdravo nosečnost in zdravega in najlepšega dojenčka.
Jst sm se zdej sprijaznila spet z novo/staro situacijo in gremo v naslednji napad aprila. user posted image
Mene pa zanima kateri vedeževalki to pišete in a je to brezplačno, ker pač sem tud jst babji firbec in bi me to zanimalo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.3.2010 22:11:56   
thevenus
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Evo punce sem dobila odgovor.
Citirano
"vidim, da boste noseči oz da ste noseči...naj bi bila punčka rojena v kozorogu (23/12-20/1) ali so kakšne drugačne spremembe ta trenutek, ki se kažejo kot nosečnst?"
Tako da punce 22.4. vam sporočim če ženska ugane ali ne user posted image Ker če zdaj ne zanosim, potem bo otrok rojen sredini februarja, kar pa ni več kozorog.

Kakšni so pa vaši odgovori?

U, ta pa nič ne okoliši, zelo natančen odgovor user posted image Odvisno, kaj si ji o sebi že napisala... Jaz sem sicer zelo skeptična glede teh vedeževanj, še posebaj če niso iz oči v oči. Če si ji napisala, da delata na zanositvi, je tako 25% možnosti, da boš ta mesec zanosila, tako da ni zelo veliko tveganje, da se zmoti. Je pa zanimivo, da se ne izmika, lahko bi napisala letos boste zanosili.
Držim pesti, witch, da ima v tvojem primeru prav.
Punce, kam pa ste to pisale? Kaj če bi vse pisale in potem primerjale, kakšni so odgovori? user posted image

< Sporočilo je popravil thevenus -- 15.3.2010 22:12:55 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.3.2010 22:27:55   
Anonimen
renatatarot@gmail.com
ji pa napišeš samo rojstni datum, pa datum partnerja če gre za skupno zadevo.
jst sicer tudi nism zagovornik takih vedeževalcev, ampak če je brezplačna nimaš kej dosti zgubit če probaš user posted image

user posted image

(odgovor članu thevenus)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.3.2010 7:16:32   
Pikasta
Dobro jutro!
Upam, da ste se naspale in ste polne energije za nov dan...
Jaz sem si dons privoščila: Milkinise za zajtrk in jih delim tudi z vami user posted image

Hvala anonimna za info, bom kar poslala pa da vidimo kaj bo :)
Bodite lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.3.2010 7:38:05   
witch
anonimna user posted image upajmo, da bo res strelec pokukal na svet user posted image user posted image user posted image
pikasta - saj pri meni gre za zabavo. Mogoče pa ženska res kaj vidi in ve user posted image hvala za čokoladice user posted image
thevenus - napisala sem ji rojstne datume in ure rojstva, pa kdaj vidi otroke. Sem ji pisala 3x kot sem že rekla. Odgovori vedno podobni. 1. da zanosim februrar - marec, 2. punčka rojena v kozorogu 2011, 3. pa piše zgoraj. Jaz močno upam, da nebom zanosila naslednje leto, ampak zdaj user posted image Drugače pa skoraj vsaki odgovori drugače. V začetku februrarske teme so ji veliko pisale.
Jaz pa vam podarjam vitaminski zajtrk
user posted image
KOmaj čakam, da bo danes kakšna dobra novica user posted image Kje se skrivate punce?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.3.2010 7:46:03   
lidik
sarika, ti si pa zdaj že naredila test. Joj no, pa kaj ravno moraš danes delat dopoldan??????? Ko pa smo vse tako nestrpne in čakamo na tvojo potrditev da je plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.3.2010 7:54:48   
roža03
jutro...kaj rečete??a vas zanima?

no da vam povem,delala sem danes še cb in bil je močan +...srečna sem,sedaj mislim da bosta moja dva mala sončka dobila bratca ali sestrico..srečnauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.3.2010 7:58:52   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: roža03

jutro...kaj rečete??a vas zanima?

no da vam povem,delala sem danes še cb in bil je močan +...srečna sem,sedaj mislim da bosta moja dva mala sončka dobila bratca ali sestrico..srečnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super roža03 želim ti čudovitih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.3.2010 8:27:16   
pika555
Dejmo danes kak plusek! Men danes zamuja 2 dni, včeraj zvečer je bil test -.
Mam pa že od petka občutek, kot da bo glih glih prišla.

Od O je 12dni. Kaj menite?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.3.2010 8:32:28   
*Star*
roža03, čestitke, še enkrat user posted image user posted image user posted image

lidik, kaj je tebi odpisala vedeževalka?
Meni pravi, da vidi zanositev šele naslednje leto v znamenju dvojčka in sem kar malo žalostna.user posted image No, ko mi bo namenjeno, pa bo...

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.3.2010 8:50:13   
witch
roža03user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam user posted image lepih 9 mesecev ti želim user posted image
pika555 - dokler je ni, je še upanje user posted image user posted image user posted image
star - to je itak samo zabava user posted image tak da mogoče pa vama letos v dvojčku uspe pridelati + user posted image user posted image
sarar - res smo nestrpne user posted image
Upam, da bom zvečerres samo roza barvala po seznamčku user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.3.2010 9:21:25   
Arwenko
Jutro punce, mi smo ta mesec res pridni, počasi gremo proti ovulaciji. Zdaj pa mi nekaj povejte. Danes sem si malo zmedeno dvakrat zmerila bazalno, pa ne vem katero bi vpisala. Prvič sem si zmerla tam ob 6.30, ko je prvič zvonil alarm, sem se ravno toliko prebudila, da se mi je zdelo "primerno" da si še zmerim temperaturo, no namerila sem 35,9. Potem sem pa vstala tam ob 7.30 in sem si zmerila še 1x, s tem da zadnjo uro nisem ravno spala, bolj dremuckala, poležavala z mojim in psi po postli, pa malo smo se cartali pač. No in ta druga temperatura je bila 36,3. Zdaj pa ne vem katero bi vpisala...kaj ve mislite?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.3.2010 9:22:29   
Arwenko
Aja, naj še povem, da sem vse prejšnje dni imela bazalno tam 35,9-36,0, da nebo katera mislila, da je takšna bazalna zame čudno nizka, se bolj mrzlokrvna žival očirno. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.3.2010 9:23:40   
lidik

roža03, čestitke, še enkrat user posted image user posted image user posted image

Meni pravi, da vidi zanositev šele naslednje leto v znamenju dvojčka in sem kar malo žalostna.user posted image No, ko mi bo namenjeno, pa bo...

pojdi prebrat moj post v temo april. Boš videla kak sem šele jaz lahko žalostna.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.3.2010 9:44:46   
Arwenko
lidik, sem šla brat tvoje poste v aprilsko temo. Ne se sikirat, boš videla, da bo vse ok. A maš ti kakšno idejo na moje zgornje vprašanje?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.3.2010 9:51:53   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

pojdi prebrat moj post v temo april. Boš videla kak sem šele jaz lahko žalostna.

Nič ne bomo žalostne!!! Ne smemo bit!
Še moj me je zdele tko nap*** k sm mu povedala da sm pisala da je blo joj user posted image
Pravi, da on se vsak mesec veseli, da kaj rata in da ne dovoli, da se pa js zdej po vedeževalkah orientiram. Saj ga zastopim.
Sploh sem pa kar malo jezna na njo, najbolj v tvojem primeru, ker kolikor jaz vem, vedeževalke tko negativnih stvari nebi smele pisat

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.3.2010 9:53:19   
*Star*
Arwenko, js si sicer ne merim BT samo jaz bi vzela na tvojem mestu kar tisto prvo.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......