ljupka
|
Sem kr prva na seznamu mi je kr slabo! Jaz mam krče že celo nosečnost ,sedaj pa tri tedne orenk lažne popatke,me je G pogledala in rekla da sem še čist zaprta!Tako da ni panike!Pri Ani sem bila skoz otprta za 2 cm,pa nisem nič čutila,tako da ne vem kaj naj rečem! Jaz imam tudi vsega dovolj,ker ne morem nič spat,vse me boli,hodim kot raca,pa tudi te slatkorne,sem bolj lačna kot sita,moram ful piti,sam navadne vode se mi ne da ,no pijem tudi radensko,kakšen sok špricer si privoščim,od solate mi se že meša!No se tolažim ,da bo kmal,dobra dva tedna jima dam fore,ker skupaj imata že skoraj 5 kg,je kr lepa teža! Žaka kr ležat in počivat,ker to res pomaga,kakor ustanem ,ali pa samo sedim eno uro,že začnejo krči! Zdaj ko sem bolj mirovala,se je tudi ta mal obrnu,je bil tudi on spočit pa je naredil salto! Bravo priden sinko! Me pa skrbi ker bom tretjič rodila,če bom imela časa priti v LJ rodit,saj če bo hudo grem lahko tudi v NM,sam ne vem če jim lahko zaupam,kolikor vidim v LJ nič ne riskirajo! Prvič sem rojevala ful dolgo,drugič 2:40min,v tretje je menda še hitreje,rabim pa eno uro,če ni zastojev! Da bi bilo že enkrat mimo,da bi te skrbi minile! Country kako pa ti,pa tvoje pikice,pridno počivaš?
|