|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
15.3.2010 20:24:34   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: zmajčika

Zele pa eno brezalkoholno pivo spijem za mlekouser posted image jutr bom pa probala z polento bomo vidl če kej pomagauser posted image .

jst si ga tud kdaj privoščim, prejle sem pa polento z mlekom jedla, pa da vidmo če deluje user posted image

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
15.3.2010 21:08:20   
marijaa
Hvala punce za lepe želje, da patrik čim prej ozdravi. Ima sedaj potrjeno pljučnico, se mu je iz bronhitisa razvila, zato bo na žalost še nekaj časa notri. Je pa že bolj živahen. Je pa mojemu patrikov pediater napisal bolniškouser posted image user posted image user posted image , tako, da bo lahko ostal z njiom. Tako, da tudi druge veste, če boste kdaj v podobni situaciji, da je to ogromno odvisno od zdravnikov. Mu je ena sestra na oddelku svetovala, da naj proba, da nekateri dajo, spalamudijo, večina jih pa žal res noče.
polenta Ja meni se zdi, da mi žal mleko usiha, sem že mogla malce aptamila dodat, no Tian sploh ni hotel pit, Alina pa je 2  krat po 20 ml in enkrat po 30 ml po dojenju. Si jo bom jutri za zajtrk skuhala, ker nocoj sem že jedla corn flakes, več pa ne smem, ker moram zgubit še 11 kg.
kopanje Oba se kar rada, Tian ful uživa kadar je nag, ko pa ga začnem oblačit se pa dere kot jesihar, edino takrat, ker sicer je živo nasprotje svoje sestre,ona pa zelo rada tuli user posted image že sedaj kadar ji kaj ne paše ali ni takoj v tisti sekundi.
Punce a ste ve že kaj kupile preko bolhe? Kakšne iskušnje imate? Jaz še nisem nikoli, imam pa  2 zelo slabi iskušnji z nakupom rabljenih reči ( ne otroških), pa priznam tudi malce odpora. Bi pa kupila rabljen sterilizator in grelec flaš, če mi bo začelo zmajnkovati mleka. Ker zidamo bi pač rada malo prišparala, vendar se bojim, da bi me po domače povedano spet kdo nasračkal.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.3.2010 6:13:33   
nony
Dobro jutro....Kar se tiče dojenja jaz vsak dan popijem eno brezalkoholno pivo in stvar res deluje...drugače sem pa jaz tud velik polente pojedla ampak zdaj se mi je pa mal ustavlo sem se jo prenajedla...drugače pa skoraj vsak dan pojem jogurt pa corenflaks...danes imamo posvetovalnico ...se mi kr smili k jo bom mogla zdle zbudit...

Upanje ostaja....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.3.2010 8:35:50   
nony
Podatki za seznamček,če ga še katera ureja....2.posvetovalnica 5750g in 60cm...za obseg glave mi pa niso povedali tako da ne vem podatka....drugače smo pa v redu....user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.3.2010 8:41:42   
sisi77
ojla
danes je pa bolj kislo vreme pa še čez vikend pravijo nek dež user posted image upam da se bo že počasi stabiliziralo

joj sem hotla še nekaj napisat pa se naš mišek zgleda prebuja. no na hitrco vprašanje: kdaj jih previjate pred ali po hranjenju. jaz ga vedno previjem potem pa podojim. to mi je ostalo že od prvih dni ko sem ga morala zbujati in sem ga tako lažje predramila. no previja se torej na 2 uri. kako je torej pri vas.

joj zdaj pa je že sirena

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
16.3.2010 8:52:59   
lejla969
Dobro jutro
evo mene spet malo po dolgem času.
Jaz imem proti večeru tudi včasih manj mleka, opažam pa, da če čez dan malo več počivam imam ogromno mleka. Zdaj hodim z obema okrog 12h spat in spimo tudi po 3h.
V četrtek imamo posvetovalnico in v petek gremo v Čatežuser posted image user posted image user posted image za 3 dni.
Upam, da Ivo v vodi ne bo jokal, ker doma, ko se kopamo je tako dretje, da je joj.
Včeraj smo bili po dolgem času po nakupih. Ker sem se ful zredila si nimam več kaj obleči. Odpravili smo se v Italijo v Palmanovo. Na internetu sem zasledila, da imajo v Outlet village teden 20% popusta in povem vam, da tam nisem dobila prav nič.
Potem smo šli še do Palmanove in tam sem dobila 2 trenetki.
Nekaj me zanima? Kje kupujete za oblečt tiste z močnejšo postavo? Zdaj imam 20kg več kot pred prvo nosečnostjo in enostavno ne vem več kaj obleči oz, kje dobiti kakšne lepe cunjice.
Hujšati si ne upam, ker polno dojim, pa verjetno bomo imeli še enega dojenčka in ne bi rada pretiravala, ker potem je zanositev težja še posebno ker imam že 40 let.
majčyca kako ste kaj? Za dudo ti lahko povem, da ima Ivo Nukovo Genius iz lateksa in jo kar drži. Včasih mu naslonim pleničko zraven in jo cuza in cuza.Mi smo še vedno na italijanskem koromaču, zdaj mu bom počasi začela dajati samo eno kapsulo. Za veliko noč verjetno pridemo v Prekmurje. Če boš imela kaj časa, se lahko kaj vidimo.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
16.3.2010 8:55:25   
somic
marija, sem prav vesela za te novice , da bo tvoj na bolniški, vašemu patriku pa itak vse najlepše želje, da se hitro, hitro pozdravi in pride domov, sigurno pogreša mala dva, ne??

bolha?? jaz sem kar precej kupila in to ravno otroške zadeve, med njimi tudi to kar omenjaš ti. za sedaj nimam pripomb

previjanje?? jaz ga previjem po hranjenju. patrik ima neko čudno navado, na vedno spije polovico flašeke, se pravi 60 ml, potem podreva kupčka, se malo ponosiva in potem ga počasi počasi previjem kolikokrat se previjeva, pa je odvisno

sem pa full zadovoljna, včeraj sem kupila 6 škatel aptamila za 30 eur!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako, da bo naš patrik lahko velikooooo jedel

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
16.3.2010 8:59:08   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

ojla
danes je pa bolj kislo vreme pa še čez vikend pravijo nek dež user posted image upam da se bo že počasi stabiliziralo

joj sem hotla še nekaj napisat pa se naš mišek zgleda prebuja. no na hitrco vprašanje: kdaj jih previjate pred ali po hranjenju. jaz ga vedno previjem potem pa podojim. to mi je ostalo že od prvih dni ko sem ga morala zbujati in sem ga tako lažje predramila. no previja se torej na 2 uri. kako je torej pri vas.

joj zdaj pa je že sirena

Privijam ga po dojenju, včasih pa prej, če vidim,da se je pokakal. Ponoči pa ga ne previjam po dojenje oz. ga, če je pokakan.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
16.3.2010 11:09:39   
Zala01
Mi smo pa imeli grozno noč,res. Spala sem vsega skupaj 1 urco. Včeraj je bil 3. dan po cepljenju za ROTA in je bil mali celi bogec, napenjalo ga je, driska tako zelo smrdljivo, sluzavo blato in je res revček. Od vsega ponoči ni spal skoraj nič. Upam, da čimprej mine, računam na težave še kakšen dan ali dva, pol bi pa moralo biti že OK. Je katera dala cepit otroka za rota, pa ste imele tudi tolk težavuser posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
16.3.2010 11:59:37   
grahek85
Hoj!

Se bova počasi uštimala za ven user posted image Apetita še vedno nimamo kot prej, nimam pojma, kaj ga daje user posted image No ja, glavno da še vedno papa, tudi če malo manj...

Previjam ga pred vsakim zizanjem razen tistim med 6h in 7h, ker takrat vedno vmes kaka. Če se pokaka pa tudi kdaj vmes, tako da imamo v enem dnevu previjanj praviloma več kot zizanj. Ponoči ga tudi, ker se nam rita rada vname (oz. takrat ko se je vnela je blo kar hudo in se tega bojim ko user posted image ).

Vprašanje - a še uporabljate kombinezončke? 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
16.3.2010 12:27:36   
Oren
Jaz se še zdaj nisem odločila če jo naj dam cepit za rotavirus ali ne...

Glede previjanja: previjem jo pred vsakim hranjenjem, ponoči pa je ne previjem, če se pa pokaka zmes pa še takrat tako da enih 5/6.

Glede kombinizončka: imamo enega bolj tankega tistega uporabljamo ko je 5 stopinj ali več...pač prilagodim kaj ji spodaj oblečem. Nikakor pa je ne oblačim v zimskega, zdaj ko je veni recimo enih 8 plusa.
Ko sem bila zadnjič pri pediatrinji je bila tam ena mamica ki je imela dojenčka tak oblečenega da je bil celi rdeči...najmanj za v Sibirijo...veni pa je bilo deset_ stopinj. Res mali se mi je prav zasmili, pa še od sestre je bila potem kregana da ga preveč oblači. Ji je rekla dojenčka oblečemo kot sebe plus eno dodatno plast, pa računamo recimo da je v vozičku pri miru mi pa hodimo tako da še kaka kocika prek pa je to to.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
16.3.2010 13:06:23   
alex17
midva z Ianom sva ravno s sprehoda, kok je blo luštn ko je tak sonček, ga je zmanjkal takoj ko se je začelo trest user posted image prej doma pa ne in ne zaspat. popoldne pa še na drugo rundo, če bo še vreme...
se še beremo.

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
16.3.2010 13:33:17   
tweety83
Jaz našo previjam pred vsakim hranjenjem,včasih pa tudi vmes,ko se pokaka,ker ne mara polne pleničke in ni važno ali je polulana ali pokakana.

Glede kombinezončkov - jaz ga še uporabljam tu in tam,ko je res mrzlo,drugače jo pa oblečem v bodi z dolgimi rokavi in čez eno majčko z dolgimi rokavi in čez še jopco, spodaj pa žabice,hlačke, zoknčki in še eni copatki. upam da bo čimprej lepo vreme, da se rešiva še košare - potem sva pa zmagale.

Preko bolhe sem že marsikaj kupila in še nisem bila razočarana - res. Sem pa že tudi marsikaj prodala tako.
Glede grelnika flašk je pa takole,da sem ga dobila od tašče in bi ga najraje vrgla v smeti,ker je navadno sranje. Kolegica ga je tudi kupila (od druge firme) in je prav tako sranje,tak da nevem ali ga mi2 ne znava uporabljati ali kaj???user posted image

Mi2 pa imava naslednjo posvetovalnico danes teden in tudi cepljenje proti rotavirusu ampak me mal skrbi,ker vedno ko se naje ona ful miga in krili in vedno malo bruhne ven mleka,tak da....Moram vprašati pediatrinjo kako in kaj.

Opažam pa,da je naša mala šefica zelo zahteven otrok. Ni šanse da jo daš ležat,ko je budna in bi bil mir vsaj 15min. Ona ful protestira in se moraš obvezno ful ukvarjat z njo - ji kazat po stanovanju stvari...pa ni razvajena da bi hotela biti skoz na rokah - daleč od tega,ampak je zahtevna....A še ima katera tak primer?

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
16.3.2010 13:57:03   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Bi pa kupila rabljen sterilizator in grelec flaš, če mi bo začelo zmajnkovati mleka. Ker zidamo bi pač rada malo prišparala, vendar se bojim, da bi me po domače povedano spet kdo nasračkal.

Jaz sem ravno prejšnji teden kupila sterilizator in sem zadovoljna.

IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Kje kupujete za oblečt tiste z močnejšo postavo?

c&a, h&m, kik... Js mam zdaj 44št, včasih pa je kakšno oblačilo še več... pa sam tu dobim cote zame.

Jaz ga previjam vmes med hranjenjem, nekje na 3 ure... Nimava pravila pred ali po... Pač, ko se mi zdi, da ga je treba previt ga previjem...

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Vprašanje - a še uporabljate kombinezončke? 

Mi2 imava bolj debelo jopico in hlače, ki jih je dobil in samo zdaj pridejo v poštev... Bo pa počasi predebelo... Mam pa večne probleme s tem kolk ga naj oblečem, zdaj ko nikol ne veš kako bo zunaj...

IZVIRNO SPOROČILO: Oren

Ji je rekla dojenčka oblečemo kot sebe plus eno dodatno plast, pa računamo recimo da je v vozičku pri miru mi pa hodimo tako da še kaka kocika prek pa je to to.

Moj je že notri oblečen eno plast več, a potem mora imet za zunaj enko tanko jakno kot jaz? Al še vseen debelejšo?
Mislim, da mu moram kupit nekaj pametnega za pomlad... nekaj kar ne prepušča vetra, ker tist pajac, ki ga imam je bolj debeli plišast, ta jakna, ki sem jo omenila pa je kr debela in res počasi ne bo več prišla v upoštev... No šoda, ko je ful lepa pa iz anglije...

Mi2 sva tudi bla na sprehodu, šla že ob 10h in potem smo šli s kolegico na kavico pa je mogel še mali takrat jest, mu zdaj kar v termovki vodo zraven nesem, če slučajno se sprehod zavleče....

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
Glede grelnika flašk je pa takole,da sem ga dobila od tašče in bi ga najraje vrgla v smeti,ker je navadno sranje. Kolegica ga je tudi kupila (od druge firme) in je prav tako sranje,tak da nevem ali ga mi2 ne znava uporabljati ali kaj???

Katerega pa imaš? Jaz ga imam od MAM, kupila v pikapolonici in je stal 20€, je bil res ugoden, drugi so ful dražji in mi je ful fajn. Naštimam ga na pribl.2,5 in mi cel dan greje, ko se ohladi se ponovno prižge in greje, ko je dovolj toplo se izklopi in tako imam vedno perajt vodo, ko je naš lakotnik lačen Mi je res zakon pa tudi ne porabi veliko elektrike...
Da bi pa mogla takrat, ko je mali lačen še gret hrano v  grelniku pa si sploh predstavljat ne morem, ker bi tamali popiz...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
16.3.2010 14:23:55   
sisi77
midva imava pravtako danes teden posvetovalnico in cepljenje proti rotavirusu. me je že kar strah kako bo prenesel saj enostavno nisem navajena da bi tamali ponoči bedel ali jokal. Zala ali to zdravilo popije ali ga pikajo?

naš Anej se ne pusti kaj posebej nosit posebej po hranjenju mu paše da ga odložim v ležalnik ali posteljico da se mu malo vsede. ko pride kak obisk mi je kar malo noro ko ga bi radi po rokah vlačli malemu pa tak ne paše in kar protestira tak da ga morejo potem bolj od daleč gledat user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
16.3.2010 14:31:51   
ALEXI M.
tweety83- tudi naš je takšen...on se kar smeje če sedim ob njem in se pogovarjava(sedaj vsaj to prej je samo zizal user posted image ) če grem stran je pa jok in stok user posted image ampak še prehitro bo vse drugo bolj zanimivo kot mamica tko da je treba izkoristit prilikouser posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
16.3.2010 14:35:10   
somic
v kombinezonček ga še oblečem, odvisno od vremena, ga pa načeloma spodaj oblečem v bolj tanek pajacek. prakticiram pa načeloma en plišast pajac potem ga pa zavijem v eno tako lepo, malo bolj debelo dekico in v voziček z njim.. na ta način mi je potem lažje, da ga samo odvijem, če sem z njim v trgovini ali kje. imam pa tudi en bolj debel komletek, tako, da sem ga tudi že oblekla v kaj tanjšega, pa potem tisto čez, pa je bilo prav super. saj bo kmalu bolje s tem vremenom, se mi mali kar smili ko ga takole matram... pa kaj naj

tweety, zakaj si nezadovolja z grelcem stekleničk? kako pa ga uporabljaš? jaz si življenja brez njega ne predstavljam več, imam pa od tommee tippee

za rota virus se nisem odličila, sem slišala preveč slabih stvari in od ene medicinske sem celo dobila namig, da ga naj ne cepim. poznam tudi čedalje več primerov ko otroci vseeno zbolijo za virusom, tako da...

tudi naš patrik je zahteven, ko je pokonci se moramo ukvarjat z njim, drugače je vse ok, samo ima dneve ko je non stop pokonci, kar pomeni: MAMI, TUKAJ SEM, UKVARJAJ SE Z MENOJ user posted image takrat ne naredim popolnoma nič tudi kosilo mi ne stegne naredit, kaj šele kaj drugega.

ampak, to počnem z veseljem

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
16.3.2010 14:36:37   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

tweety83- tudi naš je takšen...on se kar smeje če sedim ob njem in se pogovarjava(sedaj vsaj to prej je samo zizal user posted image ) če grem stran je pa jok in stok user posted image ampak še prehitro bo vse drugo bolj zanimivo kot mamica tko da je treba izkoristit prilikouser posted image

absolutno se podpišem pod tole! čisto pravilo si napisala, oz točno tako, kot sem jaz razlagala mojemu nekaj dni nazaj. moramo izkoristiti dokler lahko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
16.3.2010 15:08:14   
tweety83
Ma neki "češki" **** grelnik flašk imam...Kolegica pa ima Aventovega in ni zadovoljna... Ne vem no. Jaz kar v mikrovalovni pogrejem vodo za mleko,ki jo imam že vnaprej prekuhano in pripravljeno.

Glede naše male - men se zdi da kar naprej joka. Ko spi je mir in včasih se še smeji - ne pomaga nošenje,ne pomaga skoraj nič. Taka mala "udrenka " je. Upam da se to kmalu spremeni.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
16.3.2010 15:29:11   
ellie
Midve s kolegico sva zdaj tud vozičkali 2 uri...je prav pasalo. Sonček pa še fino toplo je danes zunaj. Naj bo zdaj čimveč takšnih dniuser posted image

Se je pa danes vse vrnilo na stare tire...očitno je tisto KM končno šlo iz mene...tak da je Anej spet dobrovoljček.

previjanje - jaz ga previjam čisto različno. Včasih pred, včasih po hranjenju. Ker se je dostikrat zgodilo, da je med dojenjem kakal. Zdaj pa na srečo vedno manj to počneuser posted image

kombinezon smo mi prerastli. Tako da mu ga več ne morem oblečt. Imamo pa še enega tanjšega (na vrečo spodaj), ampak mu ga oblečem, če je res mrzlo...pod 0°C. Danes npr. sem mu oblekla za ven bodi, majčko zdolgimi rokavi in debelo jopico. Spodaj pa je imel žabe in tanjšo trenirko...preko pa še eno malo preveliko trenirko. In mu je bilo skoraj malo prevroče. Opažam pa, da moj Anej ni ravno nek zmrzljiv tip.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
16.3.2010 15:32:17   
alex17
ojla še enkrat punce!
zdaj se pri nas oblači in ful je spet pihat začel, tako da najbrž ne bova šla še enkrat ven-dobro da sva prej izkoristla, ko je blo res lepo!user posted image

midva kar dostikrat kaj kupiva preko bolhe, nazadnje sva vlažilec zraka in sem ponavadi zadovoljna. avtomobile pa zmeraj na avto.net kupujeva in sem tud zmeraj fajn dobila user posted image

kombinezončka (zimskega) ne oblačim več zdaj ko je okol 8-10''C, edino zadnjič sem ga, ko je ful pihalo. čez cunje, ki jih ima doma, mu oblečem tople plišaste hlačke in jaknico pa dve kapici in copatke, pa ovčko imam še vedno v košari. pa če piha, še zapnem prevleko od košare. se mi zdi, da mu je tam notri prav toplo, še rokice ima ponavadi tople.

proti rotavirusu pa ga ne bomo cepili, sem se odločila da ne iz več razlogov (cena, ni nujno da ne bo zbolel, upam da ne bo šel v vrtec že drugo leto)

cunje jaz kupujem zase v glavnem v Newyorkerju, pa Tally Weijl, pa Xanaka v City parku, sem pa tja tudi H&M, Two way.... samo ne vem, če majo tud večje cifre, mislim pa da bolj malo. jaz nosim 38 večino reči, zdaj sem celo hlače 36 dobila gor in seveda takoj kupila user posted image

smo pa danes prav fajn spali-za naše razmere. zvečer zadnje čase noče in noče zaspat, čeprav ga že ful matra in je posledično tečkast in kar joka, potem sem ga dala pa na joško kar pri TV in je malo sesal pol pa ob 21h zaspal kot ubit in spal v svoji postlci 3 ure, potem ponoči pa tudi nekje po 3 ure skupaj, kar je meni že super, sem se prav naspala in celo sanjalo se mi je user posted image prejle po sprehodu se je pa tudi celo uro zabaval v gugalniku, malo pa sem mu frise pokala in me je ful z zanimanjem opazoval in se smejčkal user posted image   pa zelo rad se nosi pokonci in dviguje glavico in firbca naokoli. user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
16.3.2010 15:34:47   
alex17
a ja, še previjanje-jaz ga previjam nekje na 3 ure, če je fajn pokakan tudi prej, sem pa tja pa tudi kasneje, če kaj vmes pride. ga pa ponavadi pred dojenjem.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
16.3.2010 16:58:38   
nincrli
Moj pobalinček je zopet zunaj, ga je babica peljala, sam zdaj kr fejst piha zato pa midva hodima zjutraj ob 10h na sprehode, ko še ne piha... No sicer je tamali tak fajn zadekan not, sam men ni veter všeč.

IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

Jaz se tudi popolnoma strinjam... Mi je tak fajn, ko ma enga medvedka pa se grem z njim ku-ku pa se mu mali tak režiuser posted image , ampak sam tist medvedek velja, ko začnem govorit ku-ku že išče medvedkauser posted image ...

tweety a krčev pa nima? Naš je jokal, ko je imel krče, zdaj pa joka samo takrat, ko je lačen al pa ko je siten, ker je zaspan...

Men je tist pajacek-plišast čist kul za ven pol pa še v debelo deko, sam za v avto je tak neroden, ker ga težko slečešuser posted image , tak da tam bi bla najboljš jopica, ki mu jo lažje slečem... Bom mogla kaj nabavit, ker mam sam večje jopce.

Proti rotavirusu ga jaz tud ne bom dala cepit, se mi zdi nepotrebno, ker itak ne bo šel v vrtec dokler sem študentka, to pa bo še 2,5 let.

Tally Weijl in pull&bear mata ful lepe cote, sam št. za men pa ne najboljuser posted image

Moj je pa spal danes od 20h do 5.30 pa potem skoraj do 8h... Ampak se je pa ob 5.30 zbudil hudo lačen, da ja pojedel več ko 180...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
16.3.2010 17:09:08   
somic
ja, naš patrik tudi že full dviguje glavico in najraje se nosi v pokončnem položaju. s tem ga najbolje pomirim in tako mu je vse takooooo zanimivo user posted image user posted image

sem si pa zdajle urejala nohte na rokah skoraj 1 uro user posted image user posted image user posted image , tako, da sploh nisem zadovoljna sama s seboj. sem se kar precej zapustila opažam. na obrvi se moram tudi spravit enkrat v kratkem te dni, pobarvat si moram lase, ker sivi že prav nenormalno ven tolčejo, pa depilacija, ... bo kar precej dela. jutri se bom potrudila dokončat nohte- francosko nalakirat, če bo patrik pustil.

aha... me že kliče

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
16.3.2010 17:28:39   
ugi
user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (30)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5850g, 60cm, 
3.mecec:  6930g, 64cm, obseg glavice 41 cm

19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm
2.mesec: 4780g, 54,5cm, obseg glavice 37,5cm

21.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
1.mesec: 4500g, 54cm, obseg glavice 39cm
2.mesec: 5670g, 58cm, obseg glavice 41cm

21.12.09  sisi77 (32)         14.01.10  ANEJ              2310g      46cm
1.mesec: 3200g, 50cm
2.mesec: 4220g, 54cm

22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)
2.mesec: 6050g, 60cm, obseg glavice 42cm

25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA                2860g        49cm
1.mesec: 4150g, 55cm, obseg glavice 37cm
2.mesec 4850 g 57 cm obseg glavice ? cm

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA              4010g        53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g      47cm
1.mesec: 3255g, 55cm, obseg glavice (?)

01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g     50cm
1.mesec: 3960g, 53,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 4515g, 55,5cm

02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
1.mesec: 3740g, 52,5cm, obseg glavice 35,5cm

03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g     47cm
1.mesec: 3695g, 51,5cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 4745g, 56,5cm

03.01.10  grahek85 (24)  08.01.10  BENJAMIN     3160g      50cm
1.mesec: 4250g, 53,5cm, obseg glavice 37cm
2. mesec: 5050g, 58cm, obseg glavice 39cm

04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN              3670g    54cm
1.mesec: 4500g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5720g, 61 cm, obseg glavice 38,5cm

06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g      49cm
1.mesec: 3220g, 51cm
2.mesec: 4320g, 53,5cm

07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
1.mesec: 4800g, 56,5cm

07.01.10  TiSta(26)       14.01.10 BINE             3080g         55cm
1.mesec: 4890g, ?, ?

07.01.10  Zala01(32)       15.01.10 JON             3160g         51cm
1.mesec: 4355g, 54cm
2.mesec: 5905g, 58cm

07.01.10  novkica(?)       07.01.10 ALEKSEJ        3730g         55cm
1.mesec: ?g, ?cm
2.mesec: 6000g, 63cm

09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
5 tednov: 5000g, 56cm, obseg glavice 39cm
8 tednov: 6000g, 60cm, obseg glavice 41cm

11.01.10  Enkica (31)         10.01.10  INES             3350g      52cm
1.mesec: 5000g, 56cm, obseg glavice 37cm 

11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA              2360g      45cm
1.mesec: 2980g, 51cm 
2.mesec: 3700g, 55,5cm 

11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g       51cm
                                                     TIAN             2950g        50cm
1.mesec: 4270g, 55cm in 3820g, 55cm

12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK        3440g     51cm
1.mesec: 4020g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  nony(27)           03.01.10  LORIN            3800g        53cm 
1.mesec: 4990g, 57cm, obseg glavice 38cm
2.mesec: 5750g, 60cm

12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
1.mesec: 4300g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
1.mesec: 3980g, 54cm, obseg glavice 36,5cm
2.mesec: 4610g, 54cm

14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA         3000g       52cm
1.mesec: 4100g, 56cm, obseg glavice 37cm

14.01.10  Naty_ka (29)     09.01.10     ERIK           3580g        50cm
1.mesec: 4430g, 55,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 5200g, 57cm

18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ      3530g        52cm
1.mesec: 4490g, 54cm, 38cm

18.01.10  ALEXI M. (?)        08.01.10    MARCEL       3980g         54cm
1.mesec: 5100g, 57cm, obseg glavice 40cm

18.01.10  sončnica76 (32)  23.01.10    ALJA            3040g        49cm
1.mesec: 4160g, 54cm, 36,5cm

19.01.10  anita goitan(31)  15.01.10       ULA      3970g         56cm
4 tedni: 5000g, 57cm, 38,5cm

21.01.10  ellie (27)              25.01.10      ANEJ         3180g         48cm
1.mesec: 4190g, 54cm, obseg glavice (?)

22.01.10  mimikica(?)          21.01.10   ANEJ            3400g         50cm           
1.mesec: 4560g, 56cm, obseg glavice 37cm

24.01.10  tinncyka (20)      15.01.10   TAJA             3080g         49cm
1.mesec: 4080g, 52cm, obseg glavice 37,5cm

24.01.10  felicia(?)            21.01.10   MARKO            3560g         53cm           
1.mesec: 4400g, 57cm

26.01.10  poopek (?)      28.01.10          ?                 3290g        51cm
1.mesec: 4030g, 54cm

27.01.10  Encijan(39)         20.01.10      BLAŽ          3070g          46cm
3 tednih: 3820g, 52cm

28.01.10  Vtitag(32)         31.01.10      TILEN          2785g          50cm
1.mesec: 4140g, 52,5cm

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.