Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.3.2010 21:54:57
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi v posteljo, zato .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.3.2010 22:00:34
|
|
|
|
matcar
|
Nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.3.2010 22:01:10
|
|
|
|
matcar
|
Kaj ste mi vse pobegnile?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.3.2010 22:02:09
|
|
|
|
matcar
|
Te pa jaz tudi grem! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:03:18
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Vidim da ste imele odvečen kg v delu. marta glede na izračun BMI-ja imaš normalno telesno težo. Vem pa da se moraš ti počutit dobro.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:30:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Lija v vrtcu, ata križanke rešuje, jaz mal prečekiram RR pol pa šibam nekaj delat, kolk bom pač lahko delala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:34:37
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Tasa kaj v T pisarni še kuj sneži.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:37:22
|
|
|
|
marta82
|
Hej babnice. Tinej spi, jaz čakam, da mi tableta prime (PMS ), potem bova šla pa malo ven pa par stvari nabavit. Kuhala bom pa špinačo, pire pa kakšne hrenovke al pa pleskavice zraven. Pa ve?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:44:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kaj v T pisarni še kuj sneži. očitno.. oz. imajo poplave ker se sneg topi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:45:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hej babnice. Tinej spi, jaz čakam, da mi tableta prime (PMS ), potem bova šla pa malo ven pa par stvari nabavit. Kuhala bom pa špinačo, pire pa kakšne hrenovke al pa pleskavice zraven. Pa ve? da bolečine čimprej minejo. Ta pms zna bit jaz že mam take bolečine, da grozno. Jaz nimam pojma kaj bom kuhala,ni mi za nič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:46:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kaj v T pisarni še kuj sneži. očitno.. oz. imajo poplave ker se sneg topi
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:51:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hej babnice. Tinej spi, jaz čakam, da mi tableta prime (PMS ), potem bova šla pa malo ven pa par stvari nabavit. Kuhala bom pa špinačo, pire pa kakšne hrenovke al pa pleskavice zraven. Pa ve? Marta upam da ti tableta čimprej prime. Midva se boma tudi zdaj oblekla in odšibala ven. Kosilo pa nam je še od včeraj ostalo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:55:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa rabim dobrega zobara oz. takšnega,. da me nea naroča na pol leta. Pozna katera kirega? Mi je modrostni zob začel rast v ustnico in bom umrla od bolečin
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:57:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kaj v T pisarni še kuj sneži.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:59:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa rabim dobrega zobara oz. takšnega,. da me nea naroča na pol leta. Pozna katera kirega? Mi je modrostni zob začel rast v ustnico in bom umrla od bolečin Ne žal... . Pa da čim prej porihtaš...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 9:59:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa rabim dobrega zobara oz. takšnega,. da me nea naroča na pol leta. Pozna katera kirega? Mi je modrostni zob začel rast v ustnico in bom umrla od bolečin poznam enega vredu,samo je privat...ti pa po mojem iščeš preko koncesije,ne?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 10:00:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kuhala bom pa špinačo, pire pa kakšne hrenovke al pa pleskavice zraven. Pa ve? Midva imava goveji golaž in makarončke in motovilec.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 10:01:12
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro.... Za nazaj vas nisem brala... .... danes sva bile z A že zjutraj pri ORLG...jo je pregledal in je zaenkrat sprej dobila,bomo vidli,i če bo kaj biljše....... Za nič mi ni....počasi bom m oblekla in greva malo ven,pa po pleničke še moram v Mullerja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 10:01:21
|
|
|
|
botrca
|
Kavo sem spila, Jan je v vrtcu...kaj naj zdaj? Nič grem nekaj pojest (corn flakes) pa počivat, ker mi bo križ razneslo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 10:01:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya poznam enega vredu,samo je privat...ti pa po mojem iščeš preko koncesije,ne? ja, skoraj ja. Ker zdaj pa res nimam še € preveč.. Mogoče enkrat maja, sam do maja nemrem čakat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 10:02:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Za nič mi ni.... meni tudi ni...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 10:02:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kavo sem spila, Jan je v vrtcu...kaj naj zdaj? Nič grem nekaj pojest (corn flakes) pa počivat, ker mi bo križ razneslo. ja počivaj...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 10:03:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya poznam enega vredu,samo je privat...ti pa po mojem iščeš preko koncesije,ne? ja, skoraj ja. Ker zdaj pa res nimam še € preveč.. Mogoče enkrat maja, sam do maja nemrem čakat ma ja,se ne splača,ker te ogulijo do nagega ..moj je super,te kar mesečno naroči,ampak v primeru da te boli in ti zdravi...če samo kaj obnavlja pa nekje 3-4 mesece
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.3.2010 10:07:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ja,se ne splača,ker te ogulijo do nagega ..moj je super,te kar mesečno naroči,ampak v primeru da te boli in ti zdravi...če samo kaj obnavlja pa nekje 3-4 mesece kje pa imaš ti zobara? Jaz zdaj študiram, da bi se šla naročit tu na Tabor al kaj je tam pri Živilski šoli.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.