Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako smo ženske dobile možgane 11.3.2010 11:32:25
|
|
|
|
alda
|
Bog je bil že skoraj gotov s svojo stvaritvijo, v torbi sta mu ostali le še dve pomembni reči, ki ju je nameraval razdeliti med Adama in Evo. Povedal jima je, da ima v torbi še zelo praktično zadevo, ki omogoča, da lahko imetnik lula stoje in .. . Preden je povedal do konca, je Adam planil in moledoval: 'Oh, daj meni, rad bi lulal stoje. To mora absolutno dobiti moški! Prosim. Prosim te. Prooooosim, da jo meni!' Prosjačil je in cepetal z nogami kot otrok. Eva se je nasmehnila in rekla Bogu: 'Pa mu daj, če si tako zelo želi.' Bog je dal Adamu stvar, s katero lahko lula stoje in Adam je bil presrečen. Takoj je začel lulati po drevesnih deblih in s curkom pisati v pesek svoje ime, ob tem se je pa veselo smejal. Bog in Eva sta ga nekaj časa opazovala, potem pa je Bog rekel Evi: 'No, tu je še druga stvar, ki potemtakem pripada tebi.' 'Kako se pa imenuje?' je vprašala Eva. 'Možgani,' je odgovoril Bog
|
|
|
RE: kako smo ženske dobile možgane 11.3.2010 11:34:35
|
|
|
|
štrumfek
|
|
|
|
|
|
RE: kako smo ženske dobile možgane 11.3.2010 11:35:34
|
|
|
|
hektorina
|
Je...ti nepotrpežljivost!
|
|
|
|
|
RE: kako smo ženske dobile možgane 11.3.2010 11:42:04
|
|
|
|
majch
|
|
|
|
RE: kako smo ženske dobile možgane 11.3.2010 12:40:01
|
|
|
|
naja17
|
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.