|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
11.3.2010 23:00:35   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz sem pa 1 uro že na kavču odšlafala, Maks je imel danes mal zmedeno spanje. Popoldan je imel 38 vročine in se ni hotel dojit, ob 18h je zaspal in spal do 21h, pol sva se mal cartala, jest najprej ni hotel, pol smo se previli, pa v pižamo dali, pol pa je le malo pojedel, tako da mi jošk še ne bo razneslo Najbolj me je skrbelo da ne bi dehidriral ker se ni hotel dojit, pa zaradi vročine, no, preden sem ga dala v posteljo sem mu izmerila 37,6 tako da je zgleda tudi dojenje malo pomagalo

P pravi da ima zgleda virozo, dali smo kri. Pa Ventolin mu je dala tam za inhalirat in potem še 1x poslušala in pravi da mu je pomagalo. Ju3 pa kontrola. Ja, hudo je, ko je tak mali pikec bolan, pri Tari tega nisem poznala in sem zelo žalostna, ampak puške v koruzo pa ne bomo vrgli

Hej, mogoče, ne bi bilo slabo, da bi si malo mleka vseeno izbrizgala: ko bo konec bolezni, bo strahovito lačen.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
11.3.2010 23:03:27   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Jaz sem pa 1 uro že na kavču odšlafala, Maks je imel danes mal zmedeno spanje. Popoldan je imel 38 vročine in se ni hotel dojit, ob 18h je zaspal in spal do 21h, pol sva se mal cartala, jest najprej ni hotel, pol smo se previli, pa v pižamo dali, pol pa je le malo pojedel, tako da mi jošk še ne bo razneslo Najbolj me je skrbelo da ne bi dehidriral ker se ni hotel dojit, pa zaradi vročine, no, preden sem ga dala v posteljo sem mu izmerila 37,6 tako da je zgleda tudi dojenje malo pomagalo

P pravi da ima zgleda virozo, dali smo kri. Pa Ventolin mu je dala tam za inhalirat in potem še 1x poslušala in pravi da mu je pomagalo. Ju3 pa kontrola. Ja, hudo je, ko je tak mali pikec bolan, pri Tari tega nisem poznala in sem zelo žalostna, ampak puške v koruzo pa ne bomo vrgli

Hej, mogoče, ne bi bilo slabo, da bi si malo mleka vseeno izbrizgala: ko bo konec bolezni, bo strahovito lačen.

ga bom pa več pristavljala, ker sej veš da Maks ne zna slaše zagrabit, tko da mi ne bo nič pomagalo načrpano mleko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
11.3.2010 23:04:06   
dolenjka
Zdej grem pa ajat, ker moram ob 7h v ZD poklicat, da mi dajo termin user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
11.3.2010 23:09:19   
Mož*

ga bom pa več pristavljala, ker sej veš da Maks ne zna slaše zagrabit, tko da mi ne bo nič pomagalo načrpano mleko user posted image

Sej nisem mislila, da bi mu dala po flaši. Zamrzneš, ali pa žlička. Črpanje sem omenila zgolj z vidika ohranjanja laktacije. Sicer pa: lahko noč!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
11.3.2010 23:56:41   
Rosca79
Lean: tud jst sem mela PDP 21.9.

Naša tud še ne sedi čist zaziher, pa kdaj se tud prehitr obrne ker more vse vedet pa vidt - je čist firbčna babnca - pa jo kar usuje v ovinkuuser posted image v naročju super sedi, čist samostojno pa tud še ne

Je pa ta naša res noro zgovornauser posted image je imela obdobje, ko je bla na obiskih čist tiho pa samo skenirala, poj doma ko smo bli pa sami je pa vse skomentirala za nazajuser posted image no zej se jo pa povsod že tko sliš, da ljudje kar utihnejouser posted image . Pa skoz ma kj za govort. Je pa hecna k ji včasih tko rata da kar kej zares pove. Pa poje...to je pa kr mal hudo poslušatuser posted image
Jo je ati nauču da spušča zvok pa se zravn z roko tovče po ustih in se ji to zdi tko fensi da zdej vsem kaže kako je bit indijanc, pa pihat pa pluvat...v teh zadevah je pa res mojstrca.

Pa dons se je začela čist naglas smejat kr vsem traparijam ki se dogajajo okol njeuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
12.3.2010 8:25:50   
lilipu
Jutro,

Hvala Mož* in Tulpek, sej me še ni ful skrbel, sam malo čudno mi pa je bilo, je pa res, da je imel Leon, ko sva šal iz porodnišnice, 2700g, pa še prej se je rodil, tak da ja, ni skrbi, dokler bo tak bacek kot jeuser posted image
Uuu, samo dvakrat se je ponoči zbudil, čisti luksuz, ne vem, kdaj nazadnje. Mu zdaj ponoči prej zizo odstavim, pa včasih rata, da z dudico naprej zaspi.
Kooončno nas je zbudilo sonce, tako da danes pade vozičkanje na dolgo.
Za vikend pa šibamo na Štajersko, gremo zvončke pa trobentice gledatuser posted image , sam pomladanske šetnje pa zgleda še nekaj časa ne bo.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
12.3.2010 9:00:33   
Mož*
Hej,dober dan, punce; mi2 sva pa že z zgodnje jutranje ture, ker sva smučarko na trening peljala. Joj, kako sva se cijazila nazaj proti Ljubljani.
Rožca, naš je tudi nakladadač. Zaenkrat še ne v javnosti, ampak potem, ko se vrnemo domov.Pa jezi se trdim rrrrr: grrrrrrga baba geeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
12.3.2010 9:07:13   
lean
Dobro jutro,

gremo še enkrat, bom res mogla začet shranjevat, ker me skoz ven vržeuser posted image

Fajn teme ste imele zvečer, joškarjenje in seksanjeuser posted image  pa sami fantki, neki je ziher na temuser posted image

Pri nas ni duha in sluha o kakšnih zlogih, samo cviljenje in kričanje pa vzdihuje kot ena stara mama, se ji prav nasmejimo, da je komi na svet prišla pa ji je že težko tukaj.

Rosca79 tvoja punca je pa kar pohitela, še ena je pa rojena na 22. 9. ali se motim?

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
12.3.2010 9:41:06   
tažana
lean: če te vrže  ven in ti napiše we are sorry..., klikni desni gumb na miški in pritisni nazaj. potem pa kopiraj pa bo.

kaqkšen lep sonček je danes. gremo ven!!!!!

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
12.3.2010 10:51:04   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: lilipu

Za vikend pa šibamo na Štajersko, gremo zvončke pa trobentice gledatuser posted image , sam pomladanske šetnje pa zgleda še nekaj časa ne bo.

No, pri nas je vse pod snegom, ker ste malo višje, boš mogla še bolj kopat, da boš kakšno rožco videla, kot js user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
12.3.2010 11:28:21   
čili
Dan mamice!
Tale poskok v razvoju je pa kr mal inkredibile(kera beseda,mi je pa všeč...user posted image ) Ažbeta samo še za stegno ene noge držim in on sedi,če mu dam še kako blazino je pa cel kralj. Res bomo kmal letale za njimi...Mormo zdej fajn jest da bomo imele energijouser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
12.3.2010 11:33:51   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

lean: če te vrže  ven in ti napiše we are sorry..., klikni desni gumb na miški in pritisni nazaj. potem pa kopiraj pa bo.

kaqkšen lep sonček je danes. gremo ven!!!!!

...hvala...sej bi te objela pa ne najdem nobenga objemčkauser posted image

Kje dobite smajlije in kako jih spravte gor? jih moraš kam shranit?

Kako se nalima video?

Sem čist bosa...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
12.3.2010 12:12:20   
tulpek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pritisni več smeškov pod osnovnimi smajliji.

Video preko youtuba

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
12.3.2010 12:45:44   
mateja8
Vidm, da otročki kar zbolevajo. Veliko user posted image user posted image user posted image za vse boščke.
Vita počasi preboleva vendar ji ni popolnoma nič do hrane. Tako malo poje, da se mi kar smili. Saj vem, da ne more jest, če je bolna ampak želim si da bi. Danes ni Vitin dan, ne more spat, pa full je tečkana.

Da o pljuvanju ne govorim. Vendar pljuva samo takrat, ko je na jedilniku zelenjava. Mlečne kašice in sadja ne pluva ven. Ne vem kako naj jo pripravim do tega, da bo jedla zelenjavo, ker je tut slučajno noče. Pa bi si človek mislu, da takmu majhnemu otroku daš kar hočeš in bo pojedel. Pa še kaj.
A vaši otoroki marajo zelenjavo??

Joj tole vreme je pa že malo bolš. Sam še teh 30 cm snega naj zgine pa bo. V voziček in gas po Žiga v vrtec.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
12.3.2010 13:03:34   
aleksandra1985
naš je zelenjavo, sicer ne tako rad kot sadje, ene pol deci ziher poje pa še to tisto ko nima preveč rad: koleraba, krompir, korenček
sam korenček, brokoli, bučka, cvetača pa šibajo s polnega zato pa recimo noče več mleka

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
12.3.2010 13:39:34   
mateja8
Sej je moj prvi tudi vse jedel. Ta pa je bol izbirčna in bi jedla sam tisto kar ji je všeč.
Zaradi bolezni že malo slabše je, potem pa sploh noče tistega kar ji ni všeč.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu aleksandra1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
12.3.2010 14:00:10   
tulpek
Naš za zdaj je vse, kar sem mu dala: jabolko, sliva, krompir, blitva, bučka, riž.

Pljuva pa proti koncu, ko ima dosti.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
12.3.2010 15:20:47   
vila MaLiNa
To me pa veseli,d a tudi vzorni otroci pacajouser posted image user posted image

Upam, da je Maks že boljeuser posted image .

Zelenjava - probaj mogoče dati kaj svojega mleka ali pa AM. Sara obožuje brokoli z mojim mlekomuser posted image .

Sara tudi govori trdi rrrrrrrr, ba-ba-ba, an-an, pa ma-ma, a-ta-ta-a-ta-ta, pa sej je polno tega.... najbolj pa zan visoki C zavriskatiuser posted image

Danes smo izvrstno spali. Od 21 pa do 7ih, potem pa malo crkljanja in zajtrk, mož je vzel dopust in smo odpeketali na Bled v bazen in na tortice, sedaj pa že doma razgrajamo.user posted image . Potem gremo pa še malo na obiske..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
12.3.2010 15:23:49   
vila MaLiNa
Aja pa Mateja menda, da imajo otroci okus po hrani oblikovan že pri dojenju, tako da če ti nisi jedka zelenjave, tudi tvoja mala dama ne bo jedla tega. Npr. mož* ima rada nutello, Klemen pa še boljuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
12.3.2010 15:30:55   
čili
user posted image tulpek-očitno sem slepa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vas morm prec mal stisnt

mateja
tudi naš ima en čuden dan-spet je luna krivauser posted image . Bomo vidli kaj druge pravijo. Ponavadi ga tamaučki približno istočasno sračkajo.Naše dete ima tudi manj rado zelenjavo zato mu v pripravljeno jed dodam malo Novalaca in stvar postane okusnejša(kot da bi dodala kislo smetano).

Kaj ste pa učile tamale pljuvat zdej pa imateuser posted image .Še niste slišale da vse ponavljajo.Se morte lepo obnašat kadar vas gledajo!Pa nč klet...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo pa še darilca za nazaj!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nazaj in za naprej!!

Mali spi ima mati preveč časa...Pospravljat pa ni šans,sej me bo tko al tko vse počakalo

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
12.3.2010 15:58:05   
Anonimen
dan
sonček je in ve ste skuštrane .....user posted image user posted image user posted image
mala mi pančka,tamavči je pa vzun in zgleda da ima namen obe babici in dedija zmatrat in mislim da mu bo uspelouser posted image

naša je kr pridna pri hrani zjutri prvo dojenje potem za zajtrk kašica + dojenje,nato dojenje,sadna kaša,potem kosilo+dojenje,dojenje,potem spet al sadna al pa zelenjavna kaša,dojenje,pa kašica + dojenje,potem pa čez (bom kr od mož-a prevzela prejoškari in to je to)user posted image večkrat pa po maluser posted image

glede govora no lahk rečem da še nisem videla da bi kter tok govoril k naša aja pa slišat jo morajo vsi k drgač ni učinkauser posted image ma čist punca kot punca sam da čveka (zraven sevede na hektolitre sline vn iz ust leze) pa je kul

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 3996
12.3.2010 17:23:37   
baby blue
Živjo

Končno je sonček posijal tako da sva uzkoristili in šli malo naokoli z vozičkom... je prav pasalo se malo vmes pomartinčkat po zamorjenih dnevih...

Lana za sedaj tudi vse je... Od sadja: marelico, banano, mešano sadje, ananas, jabolka, banano... Od zelenjave pa krompir in cvetačo pa korenček... Pljuva samo na koncu ko je sita in ima dovolj...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
12.3.2010 17:28:50   
Mož*
Dan, naš je sadje in zelenjavo. Seveda pa mu ni všeč vsak okus. Moja mati se je zadjič zmotila in je privlekla Hipp zelenjavno rižoto. Kako je pljuval (ampak je bila res bljak). Moje zelenjavne zvarke je vse. Hippove sadne kašice obožuje. Za Nutello ubijauser posted image user posted image user posted image (da ne boste mislile, je dobil samo parkrat malce na jezik). Zadnjič mu je dal mož malce sirovega zavitka za poskusit (je prav vreščal, ko ni več dobil).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
12.3.2010 18:04:49   
Anonimen

Dan, naš je sadje in zelenjavo. Seveda pa mu ni všeč vsak okus. Moja mati se je zadjič zmotila in je privlekla Hipp zelenjavno rižoto. Kako je pljuval (ampak je bila res bljak). Moje zelenjavne zvarke je vse. Hippove sadne kašice obožuje. Za Nutello ubijauser posted image user posted image user posted image (da ne boste mislile, je dobil samo parkrat malce na jezik). Zadnjič mu je dal mož malce sirovega zavitka za poskusit (je prav vreščal, ko ni več dobil).

sevede če je pa mami nutella addictuser posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3999
12.3.2010 18:44:30   
Ajsha

Mož* - a pa ti to resno? Njajslabše olje, cuker in lešniki (nutella) in sirov zavitek za 6m bejbija?!? OK, zdravnica, ampak....no sej ne vem...vsak po svoje....

< Sporočilo je popravil Ajsha -- 12.3.2010 18:45:35 >

Love is in the air...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi
Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozič...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?