Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz sem pa 1 uro že na kavču odšlafala, Maks je imel danes mal zmedeno spanje. Popoldan je imel 38 vročine in se ni hotel dojit, ob 18h je zaspal in spal do 21h, pol sva se mal cartala, jest najprej ni hotel, pol smo se previli, pa v pižamo dali, pol pa je le malo pojedel, tako da mi jošk še ne bo razneslo Najbolj me je skrbelo da ne bi dehidriral ker se ni hotel dojit, pa zaradi vročine, no, preden sem ga dala v posteljo sem mu izmerila 37,6 tako da je zgleda tudi dojenje malo pomagalo P pravi da ima zgleda virozo, dali smo kri. Pa Ventolin mu je dala tam za inhalirat in potem še 1x poslušala in pravi da mu je pomagalo. Ju3 pa kontrola. Ja, hudo je, ko je tak mali pikec bolan, pri Tari tega nisem poznala in sem zelo žalostna, ampak puške v koruzo pa ne bomo vrgli Hej, mogoče, ne bi bilo slabo, da bi si malo mleka vseeno izbrizgala: ko bo konec bolezni, bo strahovito lačen. ga bom pa več pristavljala, ker sej veš da Maks ne zna slaše zagrabit, tko da mi ne bo nič pomagalo načrpano mleko Sej nisem mislila, da bi mu dala po flaši. Zamrzneš, ali pa žlička. Črpanje sem omenila zgolj z vidika ohranjanja laktacije. Sicer pa: lahko noč!