|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
11.3.2010 10:41:41   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Tulpek: ja sej to razumem, ampak sej greste poj tud kej vn iz avta aneuser posted image Naša je recimo dons pr mal minus imela gor tadebele žabice, pa bodi z dolgimi rokavi pa čez en srednje tenek pulovarček, pa čez kombinizon. Mi je ful praktičen k je zunaj topu, v trgovini ga odprem do kolen, na obiskih smo hitr zrihtan, če jo dam v vozek jo sam še mal zadekam, v avtu mam pa tud zatadruge naštimanih 19,5 stopinj, se mi zdi glih fajn za dihat. Pa tud jst sm daleč od pretiravanja s toplim oblačenjem...verjem, še moj mož včas reče "a pa ne bi še kej gor dal..."user posted image

Naš praktično enako.

V bistvu se  v mrazu redko zgodi, da gremo kam dlje ven, kot od avta do kakšne hiše, stanovanja ali trgovine, pa še to po garažni hiši. Tistih nekaj sekund zdrži tudi samo dobro zadekan.  Če pa gremo potem za dlje ven, ga pa v avtu stlačim v bundo ali kombinezon, preden gremo ven. Sprehode imamo direkt od doma in se nam za to ni treba vozit. Aja, v bistvu mu namesto bunde dam kak toplejši zg del, da ni samo v bodiju in majčki, ampak še v jopici, jakni, poluverju... Potem pa to dol, če gre v bundo, če ne, pa še kakpno dekico gor in je dost za do šoping centra.

Mojemu se pa zdi, da je mali vedno preveč oblečen user posted image . On sploh ni občutljiv na mraz in misli, da je pri vseh tako... je kot dojenček sredi zime zunaj v košari spal cele dneve...

Sedenje, kot Klemen od Mož...
Je imela moja mama nekaj dni nazaj idejo, da ga moram začet učit sedet, da bi mogel že znat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 11.3.2010 10:52:02 >

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.3.2010 10:51:21   
maayaa

Se že nekaj časa nisem uspela nič oglasit, pa pokomentirat. Toliko časa berem za nazaj, da se tamauči vmes že 100x zbudi-če imamo srečo, da sploh spi, pa previje, pa malo pocrkla user posted image , čas pa kar beži

Še moje čestitke vsem za zobke, obrate, user posted image za pol leta. Še trinajst dni pa bomo pri nas tudi imeli tortico.

zobki
imamo 2 zobka, čistim ju pa z gumijasto krtačko za na prst.
Čiščenje mu kar paše, čeprav se mi včasih zdi, da jo bo enkrat kar pojedel, ko tako steguje jeziček samo, da jo zagleda.

No me že kliče, greeem pa vas kasneje pridem še kaj pogledat.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.3.2010 10:52:50   
mateja8
Poleg 6. bolezni je ena od značilnih bolezni tudi 5. otroška bolezen, ki prizadane otroke od 6. meseca do 2. leta starosti. Simptomi so podobni. Vročina dan ali dva in sledi izpuščaj (pikice) po ličkih. Mel jo je moj sine ko je bil star leto in pol.

Za druge pa ne vem.

Vita spi in spi od kar je bolna. Očitno preboleva s spanjem.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.3.2010 10:53:37   
tulpek
Lilipu, moj je imel toliko kil pri 69cm in niso nič rekli, gre pa od polnega 3. meseca tudi počasneje gor, kot na začetku.
Pa za obračanje ima še čas. Poskusi ga motivirat s kakšno stvarjo, ki jo ima res rad, pri nas je to mobitel, moja labela (ki se jo je danes naučil odpret user posted image )...

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
11.3.2010 10:58:29   
Dulsineya
Pozdrav po dolgem času!

Sploh ne uspem več sledit, pa itak sem preveč časa na netu, pa z diplomo imam ful delauser posted image , no samo da zaključim s tem...ker mi bo ta diploma spila živce
Lili mi sicer vedno manj spi, tak da mi včasih ves dan ne uspem narediti popolnoma nič, oziroma bi, samo se mi princeska zadnje čase tako lepo smeje, da mi jo je škoda pustit, da se bi kar sama igralauser posted image

Lupinica..jah, naša jo bo skoraj prerastla, ima tam nekje okoli 80 cm in cca. 8,5-9 kg imamo pa od Recaro z isofixom in bova kmalu kupila 9-18 , seveda tudi Recaro, ker gre ta še tudi na isofix.

Včeraj smo pa videli kaj pomeni ta orkanska burja, proti večeru je pa začel padati še ledeni dež in je bila zgodba popolna...sva bila edina, ki sva prišla z avtom na naš hrib, ker jih je velika večina imela letne gume in še te slabeuser posted image

Lili že zelo lepo sedi, razen ko je na najini postelji, se po parih min kar vrže nazaj, ker ji to ful pašeuser posted image

Evo sedaj greva pa ven, delat snežakauser posted image toliko snega pa na Obali še nismo imeli (no, na hribu) odkar sem postala "primorka"

< Sporočilo je popravil Dulsineya -- 11.3.2010 10:59:07 >

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
11.3.2010 11:09:18   
čili
Hvala za odgovor mož. Sem razmišljala, da  se mu zdr. stanje ne spreminja , pa od bronhitisa je minilo že dovolj časa,tko da ne bom pri P nič komplicirala.Nisem vedela da se učinek cepiva zmanjša... sem mislila da pride, (če je otrok bolan )do zapletov bolezni.

razvoj gre tko hitro naprej. Nekaj kar danes ne zna, lahko jutri že zna.  Ažbe ima trenutno tako obdobje, ko se čez noč stvari res izboljšajo oz. jih zna...  Prej je pa nekaj časa stagniral.Je pa res da je bil bolan.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
11.3.2010 11:18:51   
čili
Lean s podpisom se pa malo igraj ti bo prej al slej ratal.Sem se jaz igrala pa mi je kar enkrat uspelo. Zato ti tudi recepta ne znam ponovit...razen če katera druga pove...

Kakšni veliki otročki so že, nič več male bebice...naš je tud že tak kompakten..

< Sporočilo je popravil čili -- 11.3.2010 11:21:03 >

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
11.3.2010 11:45:28   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Lean s podpisom se pa malo igraj ti bo prej al slej ratal.Sem se jaz igrala pa mi je kar enkrat uspelo. Zato ti tudi recepta ne znam ponovit...razen če katera druga pove...

Kakšni veliki otročki so že, nič več male bebice...naš je tud že tak kompakten..

Naš je pa tak, žilav, praktično nobene klobasice; samo lička so okrogla. Po konstituciji precej spominja na prvo; ki pa je bila še daljša; pri 6 mesecih je imela 73 cm in 7400g (pri letu pa kar 84 cm in slabih 9 kg).
Sicer pa se mali trenutno ukvarja z glodanjem roba ogledala na otoku.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
11.3.2010 12:07:55   
little*miss
Lean idi pod moja ringaraja-nastavitve-podpis tam pač napišeš kaj hočeš imet in spodaj obkljukaj vedno dodaj podpis v objave user posted image user posted image

pa dobro jutro oz dober dan user posted image

s Tio sma spale do 11user posted image user posted image katastrofa..bogve kdaj boma šle spat zvečer user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 11.3.2010 12:08:56 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
11.3.2010 18:06:50   
lean
Hvala, da vidim, če je ratalo pa še : PDP 21.9., rojstvo 22. 9

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
11.3.2010 18:15:51   
čili
Evo midva od P. Ga ni cepila ker se ji je zdelo, da ima malo podaljšan izdihuser posted image in je rekla da se nam ne mudi...user posted image .   Nove mere:7900 g  ,  68,5 cm

Ga je pa pohvalila glede razvojauser posted image . Mali je pa 1000% sodeloval,kot da bi vedel da gre zaresuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
11.3.2010 18:33:21   
čili
vidim da je proti vašim malo bol buhtlastuser posted image ,so vaši res dolgini.Po tabeli je pa točno na povprečju.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
11.3.2010 20:23:22   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: lean

Najprej hvala vsem za čestitke, majra upam da boš hitro dobila brcouser posted image

mateja8 probi vztrajat glede dojenja, je očitno tako obdobje, ko jim je drugo vse bolj zanimivo, tud sama se s tem ubadam in rešujem to tako, da jo najprej uspavam pa jo potem dam na joško, se pa ful namatram, upam da ju bo hitro minilo.

čili men mala na obiskih spi tako, da jo damo v voziček pa jo prababice al stare tete potačkajo v sobi, so prav ponosne na sebe, ko jim pri 70-tih letih še uspe uspavat dojenčka.

Vsem čestitke za pol leta, obrate, puzanje, mislim da Klemen od mož* kar vodi v tem.

Glede lupinice in pogrevanja kašic je že vse povedanuser posted image

Ne, ne, daleeeeeč vodi Vid od Altaje, ki je na vseh štirih, tik za njim sta Sara VileMaline in Veselkina Aurora, naš po moje vodi v joškarjenu (zadnjo noč je šel spat ob 0.30 in bil izključno na priklopu). Saj se vrti in oponaša tjulna, ampak pravilni položaj plazenja ima (vsaj po poročilih) Vid.

moj pravi da seksa user posted image .. gre na kolena in se ziblje naprej in nazaj. Kar se motorike tiče je že P rekla, da je nad povprečjem.. se pozna da je bil predviden za konec avgusta in da je imel pri rojstvu čez 4 kg. Je pa tako, vsak ma nekaj.. naš recimo ne čveka dosti (razen pljuva in še vedno večinoma klasiko aaaaa, uuuu, brrrr in kriči), medtem ko eni že tvorijo zloge (našemu redko, redko kaj uspe). Je preveč zaposlen s seksanjem in fokusiranjem na okolico user posted image , tko da bodo verjetno vaši že cele stavke tvorili ko mu bo mogoče uspelo reči "mama" user posted image

Z

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
11.3.2010 21:21:36   
čili
sem se skor polulala od smeha... tale vaša joškarjenja...  na zdej pa že seksajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
11.3.2010 21:24:21   
vila MaLiNa
Ja Altaja, to kar si povedala je res - eni so boljši "atleti" drugi pa boljši "govorci". Nazadnje pa itak vsi shodijo in vsi govorijouser posted image .

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.3.2010 21:27:19   
tulpek
Altaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem mislila, da naš ne čeblja kaj dosti, za zdaj predvsem abu, aba, adu, agu, am na grrrr je pa v zadnjem mesecu pozabil, pa tudi kriči ne več user posted image . ima obdobja, kak mesec nazaj je ful rito dvigoval, sedaj se pav samo na roke upira in dviga, na rito in kolena je pozabil user posted image . mož, a je normalno tako? podobno pri čebljanju, ko pogrunta kaj novega, na staro kar pozabi, ni več zanimivo.

na koncu bodo vsi hodili in čvekali user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
11.3.2010 21:47:52   
altaja
Tulpek: ja, ja, normalno.. Rito in noge je že natreniral, zdaj so na vrsti roke. Kmalu bo vse skombiniral in... ekola.. Tjaš bo seksal user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.3.2010 21:49:18   
vila MaLiNa
Mami pa hujšala, ko bo morala za njim letetiuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.3.2010 22:06:28   
Mož*
Tulpek, JE normalno. Pa razvoj običajno ne gre premo-sorazmerno, ampak skokovito, po stopnjah. Najprej nič, potem pa kar naenkrat.
So pa vsak dan nove fore. Še včeraj sem ga takoooo hvalila, kako lepo je GH, kaj je delal danes, pa raje ne omenjam. Ne le, da mu je 3x uspelo tako zagrabiti žlico. da je bil vse usr, ne, potem si je še s kašastimi prsti mel po očeh. na koncu pa je pljuval kot en star furman. PLJUVAL.
Pa noge od stolov je dodobra je glodal.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.3.2010 22:10:17   
Mož*

sem se skor polulala od smeha... tale vaša joškarjenja...  na zdej pa že seksajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se kr smej, sam če bi v praksi tole videla, bi blo pa še bl smešno.user posted image user posted image user posted image
Vidovo tehniko je obvladala tudi naša ta druga (smučarka), naša fanta sta obadva posnemata tjulna.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
11.3.2010 22:18:47   
čili
če se drugje ne se vsaj tukaj...še dobr da ste duhovite ...

a tvoj pa dlesni na stolih utrjuje? še dobr da nima zob!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
11.3.2010 22:36:21   
tulpek
Mož, altaja, hvala za potrditev normalnosti user posted image

Tulpek, JE normalno. Pa razvoj običajno ne gre premo-sorazmerno, ampak skokovito, po stopnjah. Najprej nič, potem pa kar naenkrat.
So pa vsak dan nove fore. Še včeraj sem ga takoooo hvalila, kako lepo je GH, kaj je delal danes, pa raje ne omenjam. Ne le, da mu je 3x uspelo tako zagrabiti žlico. da je bil vse usr, ne, potem si je še s kašastimi prsti mel po očeh. na koncu pa je pljuval kot en star furman. PLJUVAL.

Sem skoraj iz stola padla, ko sem tole brala, sploh okrepljeni del... me na nekoga spominja... Naš zadnje  dni pljuva, sploh med hranjenjem, ampak čisto ignoriram, pa je bilo danes tega zanemarljivo malo, vsaj med hranjenjem. Prejšnje dni sem bila pa cela zelena ob blitveuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
11.3.2010 22:45:01   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mož, altaja, hvala za potrditev normalnosti user posted image

Sem skoraj iz stola padla, ko sem tole brala, sploh okrepljeni del... me na nekoga spominja... Naš zadnje  dni pljuva, sploh med hranjenjem, ampak čisto ignoriram, pa je bilo danes tega zanemarljivo malo, vsaj med hranjenjem. Prejšnje dni sem bila pa cela zelena ob blitveuser posted image user posted image user posted image .

Jutri bo preventivno na svetlih kašahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
11.3.2010 22:48:21   
Mož*

če se drugje ne se vsaj tukaj...še dobr da ste duhovite ...

a tvoj pa dlesni na stolih utrjuje? še dobr da nima zob!

O zobeh ne duha ne sluha; jih bo moje s februarčki 2010 dobil (ta tretji je z brezzobim nasmehom upihnil 1. svečko).

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
11.3.2010 22:50:40   
dolenjka
Jaz sem pa 1 uro že na kavču odšlafala, Maks je imel danes mal zmedeno spanje. Popoldan je imel 38 vročine in se ni hotel dojit, ob 18h je zaspal in spal do 21h, pol sva se mal cartala, jest najprej ni hotel, pol smo se previli, pa v pižamo dali, pol pa je le malo pojedel, tako da mi jošk še ne bo razneslo Najbolj me je skrbelo da ne bi dehidriral ker se ni hotel dojit, pa zaradi vročine, no, preden sem ga dala v posteljo sem mu izmerila 37,6 tako da je zgleda tudi dojenje malo pomagalo

P pravi da ima zgleda virozo, dali smo kri. Pa Ventolin mu je dala tam za inhalirat in potem še 1x poslušala in pravi da mu je pomagalo. Ju3 pa kontrola. Ja, hudo je, ko je tak mali pikec bolan, pri Tari tega nisem poznala in sem zelo žalostna, ampak puške v koruzo pa ne bomo vrgli

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi
Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozič...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?