Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:19:38
|
|
|
|
NEVA-1
|
jst tud, sam mene ni stah
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:20:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška globoko vdihni, da ne prestrašiš še otročkov. Mene to čaka 8. aprila, pa ravno takrat imava z mojim obletnico.
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:27:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz ti lahko pošljem Helexe s taxijem, če hočeš.
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
pismo kerensa...teli helexi bi me ful drago koštali! kaj, ce se ga nazgem dopoldan?
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:31:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne... potem si že raje en joint zvij.
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
k.t.k. prejsnji teden sem tadeja peljala. prvic. na kontrolo. pa sem se 2 dni prej tresla. on pa cist flegma....men se zdi, da mam problem
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ne... potem si že raje en joint zvij. nimam in za namencek se mi je zdaj zg. trojka odlomila. kar lepo iz lepega. sem nasla 1 bombico od nalivnika. in sem hotla malima pokazat kako smo mi kuglice zbirali od bombic. in evo....zob papa....boli pa nic! zanimivo
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:35:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ne... potem si že raje en joint zvij. nimam Tudi tega se da iz Ljubljane poslat, pa še Helexe lahko dam zraven. Ampak bo še vedno drago. Razmisli, kako zelo te je strah.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 11.3.2010 18:36:02 >
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ja strah me je ful ful ful....sam 100€ pa ne dam za tablet alpa travo morm razmislit o vizualizaciji pa samohipnozi pa ....kaj so že nacini, da od*ukaš psiho nekam tja v tri krasne?
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:43:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute kaj so že nacini, da od*ukaš psiho nekam tja v tri krasne? Nažreš se ga.
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute kaj so že nacini, da od*ukaš psiho nekam tja v tri krasne? Nažreš se ga. a to pali? lahko se ga pa ze danes, pa bom jutri tolko boga,da ne bom sledila dogajanju.....zivi robot....sj ves....
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:45:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pa bom jutri tolko boga,da ne bom sledila dogajanju Ne priporočam... jutri namreč ne greš samo k zobozdravniku, ampak tudi v shopping... menda nočeš pozabiti užitkov ob zapravljanju?
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, šoping me je tolazil...ampak situacija je taka, da grem ze ob 8ih zjutraj v akcijo. ker ima moj medicino dela. in sem mislila nasopingirat ze dopoldan. in pol nimam motivacije za k zobarju. edino, ce doma cakam, pa meditiram, pa grem popoldan po zobarju nakupovat. ne...kak nasvet bi res no.
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
resno,,,,,na pomooooooooooc!
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 18:53:17
|
|
|
|
Sanikaa
|
Prav me zanima, če vsi imajo tako tremo pred obiskom zobarja!!?? Miška pa to je groza da te par dni prej trese!!?? Kakšnega to zobarja imaš???
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 19:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ej, sanikaa....ne vem....jutr ga bom prvic vidla
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 19:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pa nimam treme,ampak panikoooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 19:20:42
|
|
|
|
koala
|
miška nisi edina, mene totalna panika grabi ko se samo spomnim da je treba k zobarju. HB ga imam komaj čez 5 mesecev . Kaj poimaga, meni osebno nič, sploh zato ker nisem pristaš tablet. Pač greš in v čakalnici globoko dihaš. Jaz sem moji takoj prvič povedala da me je panično strah in je fuuuuul nežna.
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 19:22:09
|
|
|
|
puncica
|
ja poznamo to, pa še injekcija mi nazadnje ni prijela, sem bla na stolu bleda ko stena, me je dohtarca vsakih 5 min vprašala čem sem kul, pa če bom skup padla mene pa tak hudičevo bolelo, pa pol face mela mrtve, sam zob ta pa je bil živ s korenino vred
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 19:49:26
|
|
|
|
1cebelica
|
Miška a grem s tabo k zobarju, te bom za roke držala, pa masirala.
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 19:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
cebelica, ne bo pomagalo! rodit je blo mala malca v primerjavi s tem....
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 19:56:30
|
|
|
|
Volga
|
MOgoče , če bi šla večkrat, ne šele po parih letih, te ne bi blo strah, predvsem pa te ne bi tako bolelo kot te bo jutri. Mislim......po PARIH LETIH K ZOBARJU.
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 19:56:36
|
|
|
|
RAKICA2007
|
UUUUU jest ga mam tud 22.03. . . pa bi šla raj še enkrat rodit kot pa k zobarju... ampak, sedaj resnično moram že it
|
|
|
|
RE: jutr mam zobarja...mama bos z mano sla.... 11.3.2010 20:00:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jap, volga...po parih letih grem ja. zdaj pa me ubij. nehala sem hodit, ko sem imela vse postimano.potem pa je zdaj v tretji nosecnosti ratala cela pi.z.d.a.rija v ustih. ce verjames....v dveh letih so se mi "zdravi" zobje sesuli
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?