Anonimen
|
Evo jst sem pa danes volje. Seveda po zaslugi šefa od mojega. Smo bili zmenjeni, da bo 22.2 ko sem imela sekcijo, da bo imel prosti dan - da bo le enkrat lahko bil prisoten pri porodu. Pa iz tega ni bilo nič, ga je rajši kreten kretenski poslal v Salzburg in ko ga jebe za sve. Važn, da je gospod dosegu svoje. Da o tem, da tudi tok kančka pameti nima, pa je lepo vedel, da mora prit moj v soboto po naju v P - da bi mu pač zrihtal, da bil bil pravočasno doma. Ma ja, če bi morala mojega čakat, bi domov prišla glih v nedeljo Potem se je moj z njim zmenil, da bo bil en teden fraj in da bo dopust izkoristil v dveh delih. Mu je reku, da nej gre v ponedeljek nekaj odpeljat, pol pa da bo bil do srede doma in potem še ena kratka fura. Ja spet iz tega dogovora ni bilo nič, da o tem ko mu je moj to omenil rekel, da njega boli za nas............ No pa je potem v petek le prišel domov - pa še to je mogu it isti dan spucat pa neki delat na temu kurčevemu šleparju. Pa spet ni bilo nič od prostega dneeeee. No zdej pa sledi še zgodba tega tedna: je bilo rečeno da bo so srede zvečer doma. In mislite, da je???? Nekje je spet v kurčevemu Salzburgu in ne verjamem da bo danes prišu dam - edin po čudežu, če tega idiota kap zadane, kar pa je verjetnost 1 od 1.000.000 Tok o tem kakšni so zasebniki, obljubljajo tako, ko pa je treba to držat, pa jim čisto dol visi zate. No da o tem, da ko mu je moj omenil, da bo šel na očetovski dopust -14 dni ki mu pripada, je rekel, da pri njemu pa moški že ne hodijo na porodniško ampak samo ženske, In kaj je najbolj žalostno?? da je tudi njegova žena sedaj že drugič noseča in bi lahko imel malo več posluha za to. Ampak njemu se jebe važno da ima za kurben hause pa za žurke, pa da se pred tabo fino dela, kaki dober šef je. Ma ja poščijem se na takega šefa. Mah zdej sem se pa razpisala, se opravičujem
|