|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
11.3.2010 13:42:42   
čebelica01
user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
11.3.2010 14:37:15   
Mala_princeska
mene pa kar hčerka tetovira - imam na dlani tatooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam gre dol user posted image
no men je luštn pogledat kako lušno tetovažo, samo imela je pa ne bi, nimam pa nič proti če so v mejah normale.

no tamičkena mi spi, s taveliko sva bile v štacuni.

jaz sem za soboto popoldne za kofi time - lahko kar v pretorianu user posted image user posted image sam povejte urco

user posted image user posted image user posted image za vse podvige vaših fantkov/deklet
moja user posted image je pa apetit zgubila prehlad se je že znormaliziral, samo nosek je še malo bogi in občasno pokašlja; skratka poje malo - skoraj nič par žlic vsega kar ji ponudim, ne vem ali bomo imele borbo s hrano od zdej naprej user posted image user posted image user posted image ali je pa vzrok to, da se še precej doji in ne samo zjutri, zvečer; pa da ne govorim o nočnem zbujanju kar naprej (je pa res da je ne previjam ponoči) in umiri se potem na zizi in ob meni, kot da bi bila posteljica bav bav user posted image
no recimo ni želela jest cvetače+testenine+mehki sirček user posted image danes mi je samo malo frutka z rižkom pojedla

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4477
11.3.2010 14:39:29   
Mala_princeska
kosila so pa največja mora, ker nikoli ne vem kdaj pride dragi iz službe in ker moram logično neki toplega skuhat, da obstane še zanj in da ustrežem okusu tavelike in tamičkene

špinačo ima moj fulll rad :-) jo pa naredim tko da jo z mlekom zalijem.....hvala za idejo z jajcem in hrenovko - mogoče tko še okusu tavelike ustrežem

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
11.3.2010 14:40:31   
Mala_princeska
Nič grem po rižev narastek :-) in češnjev kompot :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4479
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 14:42:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4480
11.3.2010 14:42:57   
majch
malčica spi...jaz sem vmes nardila pijano nevesto. Se lepo hladi zdajle. Naš ata pa sporoča, da bo mogoče prej doma, da gremo še po moj avto. Hja...mogoče...medtem pa rabim en sendvič...matr sem lačna...bučke niso dost prijele.user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 4481
11.3.2010 14:50:56   
majčica20
midve sva imel idans dohtarja. 9kg/72 cm. na srečo so bila potke okol ZD spucane tako da sem lahko krmarila z vozičkom.
pri nas bomo dans jedli kar skutine cmoke pa kompo, se mi pice lušta, pa moram prej še sestavine nabavt, he, he. sem mislila od dohtarja it še po nakupih pa je bila ta mala tolk zmatrana da sem ji prihranila sprehajanje po snegu.

neješčnost - pri nas je zelo malo pojedla ko so zobki ven rinli. če je pa detece bolno oz. še ne čisto ok. je pa to tudi lahko vzrok. verjetno ji ne paše. dej ji kake bolj tekoče zadeve. bo pač kakšen dan bolj na sadju, če ji paše.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
11.3.2010 15:18:22   
BBAJA
Po dolgi borbi in žnj poskusih je končno zaspaluser posted image user posted image user posted image ..je bil tako zaspan,da zase ni vedel..pol pa sej veste,kaj sledi takšnemu stanju..jok in stok in mami skos zraven bit,pa nosit,pa tralalalala.......posledica:cukr mi je drastično upadel,zato jem Nutello iz ta velikega lonca s ta veliko žlico...in seveda čakam,kdaj bo spet alarmuser posted image ...je dons en naporen dan..neki daje mojga miška..mogoče spet kaka nova serija zobkovuser posted image

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
11.3.2010 15:22:31   
vaney
čebelica, jaz imam tatoo na desni nogi, malo nad gležnjem in tam je vsaj mene bolelo kot hudič, ker je tanka koža, pa kost spodaj in je bolj oživčeno...delal mi ga je pa John v LJ na Trubarjevi, če poznaš...3 brati so, vsi skupaj imajo tatoo salon. Sam se je pa splačalo, ker meni je še vedno ful všeč...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4484
11.3.2010 15:39:46   
*zmajčica*
Kva mi je to napisal...

You are seeing this message because of one of the following reasons:
  1. Your session timed out.
  2. The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)
Problem #1:
You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either. You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions: Netscape Communicator 4+:
  • Select "Edit" from the browser Menu bar
  • Select "Preferences"
  • Double click on "Advanced"
  • Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
  • Select the "OK" button
Microsoft Internet Explorer 4+:
  • Select "View" from the browser Menu bar
  • Select "Internet Options"
  • Select "Security" tab
  • Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
  • Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
  • Select the "OK" button on the "Security" window
  • Select the "OK" button on the "Internet Options" window
If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes.
Problem #2:
Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data. Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time.
Technical Information

Se 20 minut matram in pišem pa me vrže vn...user posted image user posted image

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
11.3.2010 15:48:18   
*zmajčica*
Ja sej to mi je pa objavlo...tistga prej pa ne!!! user posted image user posted image user posted image

Ma sej nism nč posebnega napisal...

Trenutno mam koffe time...rr in fb...haha...sm sposobna.
Kosilo mam pa ja vsak dan rešeno, ker pri nas kuha tast...pa še dobro...če ga res ni ali ne utegne sem v rezervi ja...
Danes smo meli zrezke v gobovi omaki, pa vlivance, pa solatko...za sladico pa krofke, ki jih je tašča spekla...sem vam že omenla da je tašča SLAŠČIČARKA?? mljac...glih zame, ki bi umrla za sladko...

Tatoo...jst bi ga tudi imela...pa me je tako straaaah. user posted image user posted image

Majch...če greš v Črnomelj po avto (se mi zdi da si omenla enkrt), se lahko na kavici dobimo!?

Ja pa dopoldan smo ble z Lauro za eno urco zunaj, k se je sonček pokazau, sta dedi in stric kidala, pa smo šle družbo delat...pa ji je tk selo, da je do zdej pančala...se ni nč drla, ko sm jo oblačla in kapo na glavo dajala...hehe
Očitno ji je res to mankalo, k je bla navajena vsak dan bit zunaj...zdej pa 3 dni niččč...smo ble namreč odrezane od sveta, ker to našo cesto ne plužijo in pol traja dokler se sami odmečemo...user posted image user posted image ZA ****!!!

Nč zdej pa šibam mal pospravit pa prah po sobi prebrisat, nisem že zelo dougoooo...Pa zdej mam cajt dokler se Laura pr babici crklja!! Pol pa šibamo k mojim na obisk, k se sestrci že meša...me vsak dan kliče, kdaj bomo kej pršle...hehe

Fajn bodite...
Lp

Aja sm se odločla da bom zdej mal bl čvekala, ker sem ugotovila da sem še zmeri na prvi zvezdici...morem vsaj do druge pririnit!! hehe

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
11.3.2010 15:52:01   
Anonimen
Tatoo - ni šans, ne maram da me sploh kej boli, kaj šele, da bi si šla namerno povzročat bolečino. Jst še luknje za uhane ne bi imela, če mi jih ne bi naredila babica, ko sem bila stara 2 mesecauser posted image . Tut ko grem zobarju, že ve, da mi nima kej po ustih šart brez protibolečinske injekcijeuser posted image . Mi je pa lepo, ko vidim kak lep tatoo. Moj ima naprimer na levi nadlahti leva (to so si dal menda takrat vsi PPE-jevci gor). Je pa tak...brezbarven....črn...al kako bi temu rekli...ampak lep. Mu paše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4487
11.3.2010 15:54:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Aja sm se odločla da bom zdej mal bl čvekala, ker sem ugotovila da sem še zmeri na prvi zvezdici...morem vsaj do druge pririnit!! hehe

No, še par objav, pa boš pri drugi. Pol se moraš začet pa za tretjo grebst.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4488
11.3.2010 15:56:32   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

čebelica, jaz imam tatoo na desni nogi, malo nad gležnjem in tam je vsaj mene bolelo kot hudič, ker je tanka koža, pa kost spodaj in je bolj oživčeno...delal mi ga je pa John v LJ na Trubarjevi, če poznaš...3 brati so, vsi skupaj imajo tatoo salon. Sam se je pa splačalo, ker meni je še vedno ful všeč...

ja ja poznam , vem da je pri kosti bolj boleče , vendar jaz nevem al sem imuna na take bolečine al sem pa mal sprevržen tip in mi to godi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
11.3.2010 16:01:28   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Tatoo - ni šans, ne maram da me sploh kej boli, kaj šele, da bi si šla namerno povzročat bolečino. Jst še luknje za uhane ne bi imela, če mi jih ne bi naredila babica, ko sem bila stara 2 mesecauser posted image . Tut ko grem zobarju, že ve, da mi nima kej po ustih šart brez protibolečinske injekcijeuser posted image . Mi je pa lepo, ko vidim kak lep tatoo. Moj ima naprimer na levi nadlahti leva (to so si dal menda takrat vsi PPE-jevci gor). Je pa tak...brezbarven....črn...al kako bi temu rekli...ampak lep. Mu paše.user posted image

majbrš misliš na tribal tattooje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
11.3.2010 16:19:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

majbrš misliš na tribal tattooje user posted image

Aja, tako se temu reče? Kako se pa to pravilno prebere? Trajbl?user posted image Oh grozna sm, vem.

Neposredna povezava do sporočila: 4491
11.3.2010 16:35:57   
vaney
trajbaluser posted image user posted image user posted image sem se tolk nasmejala...se ful podgursko slišiuser posted image sam najbrž se pa res tako izgovoriuser posted image

Drugače imam pa jaz barvnega. V drugo bi si ga dala pa na notranjo stran zapestja ali pa na vrat, čisto pod lase, da bi bil skrit...samo najbrž ne bo nič od tega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
11.3.2010 17:14:03   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

jst sm bla tut pr johnu!!

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
11.3.2010 17:18:05   
vaney
rea, je fajn, ne? Pri meni so bili vsi 3 zraven in me zabavali, da nisem razmišljala, da me boli...so prav zabavni:)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
11.3.2010 17:28:21   
Mala_princeska
Ja Rea kje ga imaš pa ti? Tatoo mislim?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
11.3.2010 17:33:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

neješčnost - pri nas je zelo malo pojedla ko so zobki ven rinli. če je pa detece bolno oz. še ne čisto ok. je pa to tudi lahko vzrok. verjetno ji ne paše. dej ji kake bolj tekoče zadeve. bo pač kakšen dan bolj na sadju, če ji paše.

Hvala, ja enkica zgoraj ji res še ni čist ven prilezla in ji raste, mogoče je pa povezano, nisem pomislila.

Aja so pa njene trenutne besede: avaaavaaa in abaaabaaa :-)

Joooooooooooojjjjjjjjjjjj ko ima pa user posted image mlade, jih ima pa na kvadrat - od mojega sestrična je v bolnici, ker je z lestve zjutraj padla (hud udarec v medenico, kaj točno si je poškodovala še ne vem), pa njegova babica je čist boga :-( po 3m so jo sicer domov iz bolnice pripeljali, je pa na cevki do želodca in samo spi :-(
Enkrat bo samo zaspala, so jo že v bolnici reanimiral :-(
Smrt bo pa rojstvo user posted image user posted image user posted image še ena sestrična (njena sestra od te ki je v bolnici) bo pa aprila rodila. Ko sem bila pa jst noseča z N., je pa dedi od mojega preminil user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 11.3.2010 17:34:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 4496
11.3.2010 17:43:18   
rea27
štrumfa zdej pa v tvoje kraje prišibam..moram podnujno v hofer..skrinja je čist prazna pa hladilnik tut!!!user posted image user posted image user posted image

joj, princesi...user posted image user posted image user posted image zate...

tatto imam pa..ko si spraševala..na rami (ki ga odstranjujem) in na trtici..

men je delal prvega john, drugega in tretjega pa njegov brat robert...ta mi je pa predlagal pravi živalski seks medtem ko me je tetoviral..Sva spila 1 balantines, pa je blo luštno..tetoviranje mislm..Dol se pa nisva dala heheheh..je prišla njegova WILD WILD GIRLFRIEND..heheheh..Si pa razmišljam dati enega čez to brazgotino, ki jo imam, tako da bo zgleda še četrti padel..a to šele ko neham dojit..takrat pa pride moj čas...

Tribal je pa tako kot je čebeli povedala po naše trajbl ja...meni niso preveč všečni..raje imam realno vsebine, abstraktnega nekako ne maram...so pa vsekakor izjeme, ki so krasne!!!!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4497
11.3.2010 18:36:08   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

štrumfa zdej pa v tvoje kraje prišibam..moram podnujno v hofer..skrinja je čist prazna pa hladilnik tut!!!user posted image user posted image user posted image

joj, princesi...user posted image user posted image user posted image zate...

tatto imam pa..ko si spraševala..na rami (ki ga odstranjujem) in na trtici..

men je delal prvega john, drugega in tretjega pa njegov brat robert...ta mi je pa predlagal pravi živalski seks medtem ko me je tetoviral..Sva spila 1 balantines, pa je blo luštno..tetoviranje mislm..Dol se pa nisva dala heheheh..je prišla njegova WILD WILD GIRLFRIEND..heheheh..Si pa razmišljam dati enega čez to brazgotino, ki jo imam, tako da bo zgleda še četrti padel..a to šele ko neham dojit..takrat pa pride moj čas...

Tribal je pa tako kot je čebeli povedala po naše trajbl ja...meni niso preveč všečni..raje imam realno vsebine, abstraktnega nekako ne maram...so pa vsekakor izjeme, ki so krasne!!!!!

evo vse že rea razložila user posted image user posted image user posted image

joj jaz mam pa danes tak džumbus , da je groza , skoz polno bajto otrok , vikend pa odklop

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
11.3.2010 19:01:37   
čebelica01
tale mi je pa tko srčkana pesmica  KLIKNI

Neposredna povezava do sporočila: 4499
11.3.2010 19:38:18   
čebelica01
mam še dve KLIK

KLIK

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?