Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 10.3.2010 15:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
HVALA!!!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 10.3.2010 15:56:24
|
|
|
|
Detece
|
Ja ta tema je res v potonu. Priznam, tudi jaz jo zelo slabo spremnljam. Enostavno mi ne znese, bi bilo bolje imeti na FB kakšno skupinico...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 8:39:19
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece bolje imeti na FB kakšno skupinico... ¸mene na FB ni in me ne bo... tak da vi kr... je pa res tole močno v poslavljanju... tako da... prelagam poslovilno kavico, ko otika diplomira, da se še enkrat srečamo, vidimo kakšni so zdaj naši otročki in ... si pomahamo v slovo.... tule gor res ne napišemo kaj dosti, če pa že pa nič kaj pametnega... skratka... predlog- aprila se face to face dobimo nekje, (recimo Veniše, kjer smo lahko z otroki na igrišču) .... lepo bodite... pejte kidat!
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 8:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne se zdaj že poslavljat ... a veste kolk časa bom jaz imela, ko diplomiram in dokler ne bom šla v službo! Za kakšen miting sem absosmrtno ... sam za poslovilnega pa ne . Diplomska je v vezavi . Aja, pa za FB pa jaz nisem ... sicer imam account, sam uporabljat ga ne znam, ker se čisto nič ne znajdem na njem.
< Sporočilo je popravil Otika -- 11.3.2010 8:50:32 >
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 8:53:00
|
|
|
|
hektorina
|
Bravo Otika! Pa saj kar tak tud ne bo crknila tema... vsake tolko se bomo še tak al tak doble tu gor. Evo, jaz prisegam, da bom bolj pridna!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 9:48:10
|
|
|
|
lonja
|
Ne, jst se tudi FB ne grem, pa pika . Bomo kr tuki ostale. A začnemo podpise zbirat? Snega imamo pa na našem koncu spet okoli 20 cm, sm imela ob pol sedmih zjutraj kr težave ven izpred hiše speljat, bo res treba spet popoldne mal lopato v roke vzet. Upam, da bo vsaj vikend malo lepši, da bomo lahko kam skočil . Lepo se imejte, čuvajte na svoje malčke palčke, pa kej se oglaste.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 9:54:28
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonja Ne, jst se tudi FB ne grem, pa pika . Bomo kr tuki ostale. A začnemo podpise zbirat? Snega imamo pa na našem koncu spet okoli 20 cm, sm imela ob pol sedmih zjutraj kr težave ven izpred hiše speljat, bo res treba spet popoldne mal lopato v roke vzet. Upam, da bo vsaj vikend malo lepši, da bomo lahko kam skočil . Lepo se imejte, čuvajte na svoje malčke palčke, pa kej se oglaste. Zmenjeno. Moj podpis. Jaz ostajam tu. Sem že stara in me vsaka sprememba vrže s tira
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 10:22:10
|
|
|
|
lonja
|
Hektorina, no, pol sva stari že dve . Jst mam tudi strašanski odpor do FB. Ne vem zakaj.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 11:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Še en podpis
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 11:36:13
|
|
|
|
hektorina
|
Še malo pa nas bo več, kot na začetku!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 12:56:33
|
|
|
|
martka
|
juhu... kakor hitro napišem o poslavljanju, se zdramite!!! hura!! misija uspela! itak da ne grem na FB, pa če me tepejo fajn, torej smo še občasno tu, pa miting bo... ej, kaj še češ... aja, pomlad hihi...
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:00:26
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka aja, pomlad hihi... Ja, stran od nas
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: martka aja, pomlad hihi... Ja, stran od nas Hektorina, da bi te koklja brcnila ... jaz HOČEM pomlad!!!!! Duš prejšnji teden je ravno toliko prišla, da nas je zrajcala
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:06:45
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: martka aja, pomlad hihi... Ja, stran od nas Hektorina, da bi te koklja brcnila ... jaz HOČEM pomlad!!!!! Duš prejšnji teden je ravno toliko prišla, da nas je zrajcala Jezus, kaj bi jaz vse rada... Saj nisem bla žleht, samo realna sem... Se mi je pa tisti teden, ko se je že malo pomlad pokazala, tak milo storilo na poti iz službe. Sem se peljala mimo Lenta in sem se spomnila tistih najinih prvih sprehodov, ko sem končno (po treh mesecih) hodila. Če se spomnite sem bila po porodu na berglah . In potem celo poletje, ko sva z malim lutala tud po 10 km na dan. Ah je blo lepo...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
O Hektorina kako te zastopim ... jaz tut nenormalno pogrešam najina celodnevna lutanja tule po potki ob Kamniški Bistrici pa po Volčjem potoku itd. ... tak da po eni strani ful upam, da bom čimprej službo dobila (da si naše finančno stanje opomore), po drugi pa potiho sanjam, da bi bila še celo poletje doma in da bi s tamalo spet uživali na potepanjih in raziskovanju narave ...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:14:00
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika O Hektorina kako te zastopim ... jaz tut nenormalno pogrešam najina celodnevna lutanja tule po potki ob Kamniški Bistrici pa po Volčjem potoku itd. ... tak da po eni strani ful upam, da bom čimprej službo dobila (da si naše finančno stanje opomore), po drugi pa potiho sanjam, da bi bila še celo poletje doma in da bi s tamalo spet uživali na potepanjih in raziskovanju narave ... A ne Otika, res je nekaj neponovljivega lansko poletje. pa po moje, če bi imela še kakšnega otroka...enostavno ne more biti več isto. Ni več tega časa, sta le dva. To je bilo res najlepše obdobje v mojem življenju. Majke mi . Tebi pa vseeno želim, da ti rata ta zadeva s službo. Poleti so dnevi daljši, pa vikendi in bo skoraj enako lepo. Pa še everčki bojo
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:44:18
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina A ne Otika, res je nekaj neponovljivega lansko poletje eh, punce... vsako poletje je neponovljivo.... tak da... nč se jokat za lanskim... res pa je... prvi sprehodi z otročkom, prvim ostanejo večno v spominu... in potem, z drugim otročkom prvi sprehodi, prva pomlad, prvo poletje... s5 ima vse nek nov čar... je lepo, kot bi bilo prvič... tak da... kr imejte še otroke... hektorina, kja veš kakšne načrte ima narava še s tabo... otika ti si pa še tako zelo mlada, da... v mojih letih lahko imaš že četrtega...
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:48:17
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: hektorina A ne Otika, res je nekaj neponovljivega lansko poletje eh, punce... vsako poletje je neponovljivo.... tak da... nč se jokat za lanskim... res pa je... prvi sprehodi z otročkom, prvim ostanejo večno v spominu... in potem, z drugim otročkom prvi sprehodi, prva pomlad, prvo poletje... s5 ima vse nek nov čar... je lepo, kot bi bilo prvič... tak da... kr imejte še otroke... hektorina, kja veš kakšne načrte ima narava še s tabo... otika ti si pa še tako zelo mlada, da... v mojih letih lahko imaš že četrtega... Aljaž je bil čist zadnji zamrznjenček...pa mislim, da nimam ne moči ne let več za še en postopek. Sem v 41. letu in 42 let je zadnja meja. Nikol pa se ne ve, Martka, lahko pa mama narava pošlje kako bolj trmasto štorkljo...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka otika ti si pa še tako zelo mlada, da... v mojih letih lahko imaš že četrtega... LOL ... mislim, da več kot do 2h ne bova prilezla ... čeprav še eno leto nazaj sem rekla, da ni šans za še kakega, zdej se mi pa že kar milo stori, ko kakega čist mini dojenčka vidim
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:51:40
|
|
|
|
hektorina
|
Daj si duška Otika! Resno. Jaz bi tud, ampak saj veš... In pol sama sebe tolažim z nekimi bednimi izgovori. Najhuje je, ko mi kdo reče: tvoj sinko je pa tako priden. Zakaj ne bi imela še enega. Pa se mi ne da razlagat. Zato ti iskreno povem, nič čakat, kar!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, pa bomo počakal ... rada bi imel avsaj kako leto delavne dobe preden grem spet na porodniško ... porodniška za študente in brezposelne je tako mizerna da se lahko kar zjočeš, ko jo dobiš ...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:54:34
|
|
|
|
lonja
|
Joj, men so tudi taki miceni cute , čeprav me tudi že malo leta hecajo . Bi pa mela, priznam, še kakšnega...nikoli ne reci nikoli, a ne?
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 13:57:44
|
|
|
|
hektorina
|
Lonja, bejž bejž leta....da ne slišim več tega , Otika, tebi pa se bo vse poklopilo. Kliči me "čarovnica", boš videla. Najprej Neža, pa diploma, pa služba...pa Nežin bratec (ali sestrica)...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 14:00:14
|
|
|
|
lonja
|
Ja, Otika, jaaaa, JERCA !!!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 11.3.2010 14:06:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Lonja, ne boš verjela ... ampak imam en listek na katerega si pišem zanimiva imena, ki bi jih dala svojemu otroku ... in Jerca oz. Jera je tut gor ... le kako sem se navdušila nad njim
|
|
|
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: