|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
10.3.2010 15:25:28   
Anonimen
HVALA!!! user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
10.3.2010 15:56:24   
Detece
Ja ta tema je res v potonu. Priznam, tudi jaz jo zelo slabo spremnljam. Enostavno mi ne znese, bi bilo bolje imeti na FB kakšno skupinico...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
11.3.2010 8:39:19   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

bolje imeti na FB kakšno skupinico...

¸mene na FB ni in me ne bo...

tak da vi kr...
je pa res tole močno v poslavljanju... tako da...
prelagam poslovilno kavico, ko otika diplomira, da se še enkrat srečamo, vidimo kakšni so zdaj naši otročki in ... si pomahamo v slovo.... tule gor res ne napišemo kaj dosti, če pa že pa nič kaj pametnega...

skratka...
predlog-
aprila se face to face dobimo nekje, (recimo Veniše, kjer smo lahko z otroki na igrišču) ....
lepo bodite...
pejte kidat!user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 828
11.3.2010 8:49:44   
Anonimen
Pa ne se zdaj že poslavljat user posted image ... a veste kolk časa bom jaz imela, ko diplomiram in dokler ne bom šla v službo! Za kakšen miting sem absosmrtno ... sam za poslovilnega pa ne user posted image .

Diplomska je v vezavi user posted image .

Aja, pa za FB pa jaz nisem ... sicer imam account, sam uporabljat ga ne znam, ker se čisto nič ne znajdem na njem.

< Sporočilo je popravil Otika -- 11.3.2010 8:50:32 >

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
11.3.2010 8:53:00   
hektorina
Bravo Otika! Pa saj kar tak tud ne bo crknila tema... vsake tolko se bomo še tak al tak doble tu gor. Evo, jaz prisegam, da bom bolj pridna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
11.3.2010 9:48:10   
lonja
Ne, jst se tudi FB ne grem, pa pika user posted image . Bomo kr tuki ostale. A začnemo podpise zbirat?

Snega imamo pa na našem koncu spet okoli 20 cm, sm imela ob pol sedmih zjutraj kr težave ven izpred hiše speljat, bo res treba spet popoldne mal lopato v roke vzet.

Upam, da bo vsaj vikend malo lepši, da bomo lahko kam skočil user posted image .

Lepo se imejte, čuvajte na svoje malčke palčke, pa kej se oglaste.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 831
11.3.2010 9:54:28   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Ne, jst se tudi FB ne grem, pa pika user posted image . Bomo kr tuki ostale. A začnemo podpise zbirat?

Snega imamo pa na našem koncu spet okoli 20 cm, sm imela ob pol sedmih zjutraj kr težave ven izpred hiše speljat, bo res treba spet popoldne mal lopato v roke vzet.

Upam, da bo vsaj vikend malo lepši, da bomo lahko kam skočil user posted image .

Lepo se imejte, čuvajte na svoje malčke palčke, pa kej se oglaste.

Zmenjeno. Moj podpis. Jaz ostajam tu. Sem že stara in me vsaka sprememba vrže s tirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
11.3.2010 10:22:10   
lonja
Hektorina, no, pol sva stari že dve user posted image . Jst mam tudi strašanski odpor do FB. Ne vem zakaj.

Neposredna povezava do sporočila: 833
11.3.2010 11:34:00   
Anonimen
Še en podpis user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
11.3.2010 11:36:13   
hektorina
Še malo pa nas bo več, kot na začetku!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
11.3.2010 12:56:33   
martka
juhu... kakor hitro napišem o poslavljanju, se zdramite!!!
hura!!
misija uspela!
itak da ne grem na FB, pa če me tepejo
fajn, torej smo še občasno tu, pa miting bo... ej, kaj še češ... aja, pomlad hihi...

Neposredna povezava do sporočila: 836
11.3.2010 13:00:26   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: martka

aja, pomlad hihi...

Ja, stran od nasuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
11.3.2010 13:02:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

aja, pomlad hihi...

Hektorina, da bi te koklja brcnila ... jaz HOČEM pomlad!!!!! user posted image user posted image user posted image Duš prejšnji teden je ravno toliko prišla, da nas je zrajcala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 838
11.3.2010 13:06:45   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

aja, pomlad hihi...

Hektorina, da bi te koklja brcnila ... jaz HOČEM pomlad!!!!! user posted image user posted image user posted image Duš prejšnji teden je ravno toliko prišla, da nas je zrajcala user posted image

Jezus, kaj bi jaz vse rada...user posted image Saj nisem bla žleht, samo realna sem... Se mi je pa tisti teden, ko se je že malo pomlad pokazala, tak milo storilo na poti iz službe. Sem se peljala mimo Lenta in sem se spomnila tistih najinih prvih sprehodov, ko sem končno (po treh mesecih) hodila. Če se spomnite sem bila po porodu na berglahuser posted image . In potem celo poletje, ko sva z malim lutala tud po 10 km na dan. Ah je blo lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
11.3.2010 13:10:37   
Anonimen
O Hektorina kako te zastopim ... jaz tut nenormalno pogrešam najina celodnevna lutanja tule po potki ob Kamniški Bistrici pa po Volčjem potoku itd. ... tak da po eni strani ful upam, da bom čimprej službo dobila (da si naše finančno stanje opomore), po drugi pa potiho sanjam, da bi bila še celo poletje doma in da bi s tamalo spet uživali na potepanjih in raziskovanju narave ...

Neposredna povezava do sporočila: 840
11.3.2010 13:14:00   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

O Hektorina kako te zastopim ... jaz tut nenormalno pogrešam najina celodnevna lutanja tule po potki ob Kamniški Bistrici pa po Volčjem potoku itd. ... tak da po eni strani ful upam, da bom čimprej službo dobila (da si naše finančno stanje opomore), po drugi pa potiho sanjam, da bi bila še celo poletje doma in da bi s tamalo spet uživali na potepanjih in raziskovanju narave ...

A ne Otika, res je nekaj neponovljivega lansko poletje. pa po moje, če bi imela še kakšnega otroka...enostavno ne more biti več isto. Ni več tega časa, sta le dva. To je bilo res najlepše obdobje v mojem življenju. Majke miuser posted image .

Tebi pa vseeno želim, da ti rata ta zadeva s službo. Poleti so dnevi daljši, pa vikendi in bo skoraj enako lepo. Pa še everčki bojouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
11.3.2010 13:44:18   
martka

A ne Otika, res je nekaj neponovljivega lansko poletje

eh, punce... vsako poletje je neponovljivo.... tak da... nč se jokat za lanskim...
res pa je... prvi sprehodi z otročkom, prvim ostanejo večno v spominu... in potem, z drugim otročkom prvi sprehodi, prva pomlad, prvo poletje... s5 ima vse nek nov čar... je lepo, kot bi bilo prvič... tak da... kr imejte še otroke... hektorina, kja veš kakšne načrte ima narava še s tabo...
otika ti si pa še tako zelo mlada, da... v mojih letih lahko imaš že četrtega...

Neposredna povezava do sporočila: 842
11.3.2010 13:48:17   
hektorina

A ne Otika, res je nekaj neponovljivega lansko poletje

eh, punce... vsako poletje je neponovljivo.... tak da... nč se jokat za lanskim...
res pa je... prvi sprehodi z otročkom, prvim ostanejo večno v spominu... in potem, z drugim otročkom prvi sprehodi, prva pomlad, prvo poletje... s5 ima vse nek nov čar... je lepo, kot bi bilo prvič... tak da... kr imejte še otroke... hektorina, kja veš kakšne načrte ima narava še s tabo...
otika ti si pa še tako zelo mlada, da... v mojih letih lahko imaš že četrtega...

Aljaž je bil čist zadnji zamrznjenček...pa mislim, da nimam ne moči ne let več za še en postopek. Sem v 41. letu in 42 let je zadnja meja. Nikol pa se ne ve, Martka, lahko pa mama narava pošlje kako bolj trmasto štorkljo...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.3.2010 13:49:23   
Anonimen

LOL ... mislim, da več kot do 2h ne bova prilezla ... čeprav še eno leto nazaj sem rekla, da ni šans za še kakega, zdej se mi pa že kar milo stori, ko kakega čist mini dojenčka vidim user posted image

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
11.3.2010 13:51:40   
hektorina
Daj si duška Otika! Resno. Jaz bi tud, ampak saj veš... In pol sama sebe tolažim z nekimi bednimi izgovori. Najhuje je, ko mi kdo reče: tvoj sinko je pa tako priden. Zakaj ne bi imela še enega. Pa se mi ne da razlagat. Zato ti iskreno povem, nič čakat, kar!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
11.3.2010 13:53:37   
Anonimen
Uh, pa bomo počakal ... rada bi imel avsaj kako leto delavne dobe preden grem spet na porodniško ... porodniška za študente in brezposelne je tako mizerna da se lahko kar zjočeš, ko jo dobiš ...

Neposredna povezava do sporočila: 846
11.3.2010 13:54:34   
lonja
Joj, men so tudi taki miceni cute user posted image , čeprav me tudi že malo leta hecajo user posted image . Bi pa mela, priznam, še kakšnega...nikoli ne reci nikoli, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.3.2010 13:57:44   
hektorina
Lonja, bejž bejž leta....da ne slišim več tegauser posted image , Otika, tebi pa se bo vse poklopilo. Kliči me "čarovnica", boš videla. Najprej Neža, pa diploma, pa služba...pa Nežin bratec (ali sestrica)...user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 848
11.3.2010 14:00:14   
lonja
Ja, Otika, jaaaa, JERCA user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 849
11.3.2010 14:06:34   
Anonimen
Ja Lonja, ne boš verjela ... ampak imam en listek na katerega si pišem zanimiva imena, ki bi jih dala svojemu otroku ... in Jerca oz. Jera je tut gor user posted image ... le kako sem se navdušila nad njim user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zaključila se je najbolj dobrodelna nagrad...
photo
S sodelovanjem v nagradnem kvizu za prvo nagrado - celodnevno vstopnico za kopanje v Family wellnessu Termalija v Olimja...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: