Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
od vrtca dobila, da izpopolnem vlogo za vpis_
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, loto vplačat!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:25:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja od vrtca dobila, da izpopolnem vlogo za vpis_ o, si pa prva mogoče bo pri nas tudi danes pošta, če poštar sploh pride
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:27:51
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja od vrtca dobila, da izpopolnem vlogo za vpis_ o, si pa prva mogoče bo pri nas tudi danes pošta, če poštar sploh pride Pri nas šele pakirajo v kuverte, pride jutri ali pojutrišnjem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:29:18
|
|
|
|
šivilja
|
Smo pa dobili nogometne superge. Nisem si mislila, da bom v življenju kdaj kaj takega kupila!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:31:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Smo pa dobili nogometne superge. Nisem si mislila, da bom v življenju kdaj kaj takega kupila!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:32:12
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Smo pa dobili nogometne superge. Nisem si mislila, da bom v življenju kdaj kaj takega kupila! še dobro da maš nas, da te vzpodbujamo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:36:27
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a maja, je.eš FB, še kle se potrud dat tebe pa nimam na FB ane? Jst sm MŠK, če me najdeš pri kateri.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:36:56
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Smo pa dobili nogometne superge. Nisem si mislila, da bom v življenju kdaj kaj takega kupila! še dobro da maš nas, da te vzpodbujamo A da dnar zapravljam? Sam grde so pa še vedno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:38:35
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Smo pa dobili nogometne superge. Nisem si mislila, da bom v življenju kdaj kaj takega kupila! še dobro da maš nas, da te vzpodbujamo A da dnar zapravljam? Sam grde so pa še vedno Sam nogometaši so pa sexi baje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:39:30
|
|
|
|
šivilja
|
Že pol ure sva v spalnici, da bi H. kao zaspala, pa ni veliko uspeha. Mi bo prej baterija v laptopu crknla. To je pa eno področje, k sem ga pri vseh otrocih zafrknla - uspavanje. Pri nas ne špila v pojstelci in ga pustit, da zaspi. Mah, bo že. Sam da se mi ne bo tista puranja krača na šporgetu zažgala, ker pol smo pa brez kosila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:40:12
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Smo pa dobili nogometne superge. Nisem si mislila, da bom v življenju kdaj kaj takega kupila! še dobro da maš nas, da te vzpodbujamo A da dnar zapravljam? Sam grde so pa še vedno Sam nogometaši so pa sexi baje Veš kaj, do tam mu pa manjka še najmanj 10 let, pa raj več.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:41:12
|
|
|
|
šivilja
|
Ko je včeraj težil z igranjem šaha, mu je moj rekel, da naj se odloči a bo fuzbaler al šahist, da to dvoje pa ne gre skupaj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:44:05
|
|
|
|
šivilja
|
Tamala razturava po postelji in se mi reži
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:44:24
|
|
|
|
šivilja
|
pol bo pa itak spet joško hotla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:50:26
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Že pol ure sva v spalnici, da bi H. kao zaspala, pa ni veliko uspeha. Mi bo prej baterija v laptopu crknla. To je pa eno področje, k sem ga pri vseh otrocih zafrknla - uspavanje. Pri nas ne špila v pojstelci in ga pustit, da zaspi. Mah, bo že. Sam da se mi ne bo tista puranja krača na šporgetu zažgala, ker pol smo pa brez kosila. Tud ti morš bit nekje ne-perfect. Če ne ne bi mogla pri nas čvekat, k bi te kar izločle
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:53:37
|
|
|
|
PapuaNG
|
Moj pupek je pa spal dve uri in pol. Je lih pred spanjem pikiral s kavča na glavo dol Ampak ni videt, da mu je kaj hudega, že veselo maršira naokoli A katera ve, koliko časa moram dajat antibiotik v uho malemu? Mi P ni nč rekla, na navodilih pa tut nič ne piše... Aja, pa še tole-a si še kakšen zmajček ne mara zob umivat? Našemu komaj ščetko v usta porinem, ubistvu mu moram glavo precej na grobo držat, če hočem karkoli narest. Sam pa zelo rad daje ščetko v usta Že na splošno ne mara, da se mu kaj okoli ust dela, še kadar ga brišem po kosilu je napol borba to...sploh ne vem, kaj narest...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:55:18
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Že pol ure sva v spalnici, da bi H. kao zaspala, pa ni veliko uspeha. Mi bo prej baterija v laptopu crknla. To je pa eno področje, k sem ga pri vseh otrocih zafrknla - uspavanje. Pri nas ne špila v pojstelci in ga pustit, da zaspi. Mah, bo že. Sam da se mi ne bo tista puranja krača na šporgetu zažgala, ker pol smo pa brez kosila. Tud ti morš bit nekje ne-perfect. Če ne ne bi mogla pri nas čvekat, k bi te kar izločle Sej pravim, da sem daleč od prfect, če bi mojega vprašale pa itak (pa po njegovo je on itak copata - jaz temu pravim enakost med spoloma )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:59:03
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Moj pupek je pa spal dve uri in pol. Je lih pred spanjem pikiral s kavča na glavo dol Ampak ni videt, da mu je kaj hudega, že veselo maršira naokoli A katera ve, koliko časa moram dajat antibiotik v uho malemu? Mi P ni nč rekla, na navodilih pa tut nič ne piše... Aja, pa še tole-a si še kakšen zmajček ne mara zob umivat? Našemu komaj ščetko v usta porinem, ubistvu mu moram glavo precej na grobo držat, če hočem karkoli narest. Sam pa zelo rad daje ščetko v usta Že na splošno ne mara, da se mu kaj okoli ust dela, še kadar ga brišem po kosilu je napol borba to...sploh ne vem, kaj narest... Pomoje ustrajat, ker en bo mogu popustit. Hmmmmmmm, taprava da nasvete talam, že spi na joški. Kar pomeni, da sem spet jaz popustila. Zdaj se moram pe še ven odplazit, da dokončam kosilo in ga pojem, potem pa me čaka odprava po otroke in sestanek v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:59:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Aja, pa še tole-a si še kakšen zmajček ne mara zob umivat? Našemu komaj ščetko v usta porinem, ubistvu mu moram glavo precej na grobo držat, če hočem karkoli narest. Sam pa zelo rad daje ščetko v usta Že na splošno ne mara, da se mu kaj okoli ust dela, še kadar ga brišem po kosilu je napol borba to...sploh ne vem, kaj narest... a pa mu prav s ščetko? mi imamo od nuka tak naprstnik iz mikrofibre in lepo pusti, ker je nežno je rekla zdravnica da je to čisto ok
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 12:59:48
|
|
|
|
šivilja
|
Papua - za AB bi pa jaz poklicala P
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 13:01:59
|
|
|
|
petrazg
|
ojojoj... a je kaj v zraku ali bo pa naš Luka zbolel... Tečen je za znoret, nič mu ne paše, ker teži skoz nekaj, nič mu ne paše se igrat, če ga nosim se odriva, je tako tako, sploh ni dobre volje (mogoče je nabral 5 minut cel dan)... Očitno mu nekaj fali. Upam, da mi ne zboli... Je pa možno, d ag zobki tako zdelujejo, a ne? Ima čisto rdeča lička, driska mi, dlesni čisto zatečene... Komaj čakam, da zaspi in da pride moj domov Po moje bom šla kar v šoping, ko pride moj... Papua... Anže isto komplicira in si ne mara umivat zobkov za nič na svetu. Ampak to je od takrat, ko si jih je razbil in ga je po moje malo bolelo in sva ga pustila ene 14 dni, zdej imamo pa štalo... Luka pa koker kdaj, včasih se smeje zraven, včasih pa joče... mu pa jaz s pleničko prišem zobke... Antibiotik... kolikor je meni znano tako dolgo, dokler ne zmanjka stekleničke, če ti ni drugače naročeno... Šivilja... pa ne da imaš ti tudi eno napakico... kar ne morem verjet... Maja... dej ti se pa skuliri. Da se ornk ne prehladiš... No, zdej je mali zaspal Upam, da za vsaj 2 uri...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 13:03:15
|
|
|
|
šivilja
|
Maja - boga tvoja malčica. Nisem hotla na FB pisat, samo se pri nas tudi že pozna ta dolga zima, pa slabo vreme pa konstanten stres - se že meni spuščajo lišaji okoli nosu, med obrvmi in po ušesih, moža imam pa celega v hrastah (dermatitis) že dva meseca. Rabimo en dolg dopust.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 13:05:21
|
|
|
|
Tanja_
|
papua pri nas je pomagalo, ko sem začela s pasto umivat. Zdej komaj čaka, da dobi ščetko v usta, pol pa ful cmoka, ker pasto je.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 13:08:32
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ papua pri nas je pomagalo, ko sem začela s pasto umivat. Zdej komaj čaka, da dobi ščetko v usta, pol pa ful cmoka, ker pasto je. Tanja katero pa uporabljaš... Pa koliko je flora notri?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......