|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
11.3.2010 9:14:56   
limonita
Glede AngelSounda - mene je do sedaj še vedno pomiril, tudi srček vedno najdem tam nekje od 11. tedna dalje. Poslušam vsakih nekaj dni, običajno pa takrat ko me kaj posebej boli, špika, ko imam pač slab občutek, predvsem pa takrat, ko sem imela še rjavkast izcedek. Je to le moja prva nosečnost in ne znam presodit katere bolečine so normalne in katere ne. Sicer včasih traja nekaj trenutkov da najdem srček, če ne najdem takoj srčka me pa pomiri že to, ko se sliši, kako se premeteva. Je pa v začetku treba iskati precej nizko, sedaj je pri meni ravno nekje tam ko se konča "območje dlak" user posted image ali malo nižje.

Je pa bitje srčka malega bitjeca tam nekje dvakrat hitrejše od našega, tako da se najlažje loči po tem.

< Sporočilo je popravil limonita -- 11.3.2010 9:17:15 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
11.3.2010 9:19:18   
PikicaT
IZVIRNO SPOROČILO: archie

PikicaT, a ze ves, kje bos rodila? In PDP imava na isti dan!! user posted image

Ja, v Kranju, itakuser posted image . Sem že v prvo, tako da bom sedaj tudi. Ne bom nikamor daleč hodila. Evo, pol se dobiva v porodnišnici, bova skupaj dihaliuser posted image user posted image user posted image .

PikicaT

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
11.3.2010 9:22:05   
archie
uf, ne vem, ce bodo mene videli v Kr. Nekako dvomim v touser posted image

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
11.3.2010 9:32:39   
PikicaT
Imaš kje drugje bližje? Ali imaš samo kakšne predsodke?
Jaz že pri prvem nisem nič komplicirala. Slišiš itak svašta od vsake porodnišnice. Jaz mislim, da je veliko odvisno kako ti sam porod poteka in kakšno babico dobiš na porodu. Jaz sem imela v prvo eno tako fajn babico. Itak sem pa tako hitro rodila in vse je šlo lepo po naravni poti, razen na koncu sem dobila malo umetnih popadkov. Nimam slabe izkušnje.
Edino mogoče potem gor na oddelku bi lahko bilo kaj drugače. Jah, povsod imaš kaj, tako da jaz mislim, da nimaš kaj kompicirat. Je pa res veliko na tem kako tudi ti vse skupaj sprejemaš. Jaz sem šla čisto neobremenjeno rodit, sem se trudila, da sem skoz čimbolj spoščena. Vmes, ko nisem imela popadkov, sem se še veselo hecala... Jah, kaj pa čem. Itak je mogel ven pridet, če je tud noteruser posted image . In je šlo.

PikicaT

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
11.3.2010 9:33:27   
benika
prvi nakupi za dojenčka...itak imam veliko stvari že doma od prvega , ampak bo treba nekaj stvari pa vseeno nakupit. Je oče rekel,da te dni naročil preko spleta trip trap za Aneja, da bo imel pri njih on svoj stol, pa da bodo kr dva kupili, češ še za ta druzga. In sem dala prepoved! Za dojenčka se nič ne kupuje, dokler ne bo na morfologiji dala "žegen", da je z otročkom vse OK, da ima vse potrebne organe, da prav raste in pd. Sej drugače nisem vraževerna, za nosečnost sva vsem takoj povedala, ampak nakupi, kaj pa vem, tukaj bomo pa še malo počakali. Kaj pa ve? Ok vem, da nekatere ste že kupile oz. naročile voziček, ampak kaj pa ostale? Kdaj boste začele z večjimi šopingi kot so voziček, obleke, ipd.

Jaz se čist strinjam s tabo. Mi imamo ogromno stvari od prejšnjih dveh, tako da ne bo potrebno dokupit nobene večje stvari. Sem pa strog privrženec tega, da se stvari pred 30. tednom ne kupuje.  Imam zelo žalosten primer v družini, ko je sestra pred dvema letoma v 21. tednu rodila dvojčka, ki sta takoj umrla. Takih primerov je toliko, da si tud mislit ne moramo. In ne morem si predstavljati občutka, da se ravno posloviš od otročka, doma pa te čaka voziček in posteljica in po možnosti še vse razstavljeno.
Ne vem no, da ne bo katera sedaj narobe razumela, da želim karkoli kritizirat, ampak to je izklučno moje mnenje. Vesela sem za vse, ki ste naročile voziček, ki ste kupile že kako oblačilce. Jaz tega enostavno ne zmorem tako zgodaj.

Katrinka, kako nizko iščeš otročka z AS? Jaz sem ga iskala dober teden nazaj, pa ga nisem ujela, medtem ko ga je G ujel BP in to takojuser posted image . Jaz sem sicer isti panik kot tinkatonka, če ne najdem utripa je že panika in strah. Ker pa mi ga je posodila sestra, ga bom tud ponucala.

Tinka, jaz sem takoj za kavico. Lepo je enkrat povezat obraz z nickom na forumu, da veš s kom čvekaš.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
11.3.2010 9:39:57   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

IZVIRNO SPOROČILO: katrink

jaz ze cutim rahle metuljcke...pa sem 15t noseca...za orientacijo...
ponavadi zvecer ker imam cas, pa tisina je ker mala ze spi...sem tudi cez dan ko je mala zadremala...user posted image

Bom jst še vseen poskusila pol popoldan, da vidim, če mi bo uspelo najdt...a ga ti full iščeš??? Se bo treba mal igrat a ne??
Sam povej mi a se ga lepo sliši? Kako pa veš da je od otročka, da ne poslušaš ki svojgauser posted image

do sedaj je bilo dete skoz na enem mestu in sem takoj nasla, zdaj pa ze plava naokoli...pa nisem takoj nasla vcerajuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Jaz sem iz mbja,tak da sama se ne bi peljala v lj na srečanje.Drugae pa bi bila za.

ja sej verjamem, da je malce težje. Sej ponavadi (no vsaj tako je bil pri nas februarčicah 2006) so se štajerke dobivale skupaj, primorke skupaj, ljubljančanke z okolico pa skupaj.

ja tudi pri nasih julijkah je bilo tako, nas je pa vecnina iz lj in okolice tako da smo se veckrat dobile....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limonita

Je pa v začetku treba iskati precej nizko, sedaj je pri meni ravno nekje tam ko se konča "območje dlak" ali malo nižje.

Je pa bitje srčka malega bitjeca tam nekje dvakrat hitrejše od našega, tako da se najlažje loči po tem.

ja res jeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Katrinka, kako nizko iščeš otročka z AS? Jaz sem ga iskala dober teden nazaj, pa ga nisem ujela, medtem ko ga je G ujel BP in to takoj . Jaz sem sicer isti panik kot tinkatonka, če ne najdem utripa je že panika in strah. Ker pa mi ga je posodila sestra, ga bom tud ponucala.

kot je limonita napisala - nizko, malo nad ''frizurco''...user posted image

nakup za otrocka - pri hcerki sem po ns kupila ene rdece nogavicke - bolj zame za duso, potem sem pa sele po 20t svake toliko kako cunco kupla...nic pretiranega, prave sezname za otroka pa po 32t...tako je naneslo...sedaj bo najbrz istouser posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
11.3.2010 9:41:26   
archie
Jaz sem doma ravno na sredini med Kr in Je. Kr nam je drugace "blizje" po obcutku, ker vse tam opravljamo (trgovine, kaksne obveznosti)... ampak slisala sem ze ful kritik na to P, ampak po drugi strani pa tudi ful pohval, tako da res ne vem... so pa kolegici 2 leti nazaj malo prevec zavlecevali s porodo (ampak zdej ne vem ali po roku ali pa ze potem, ko je voda odtekla), tako da je bil sin predolgo brez zraka in po porodu se ene 14 dni v Lj, kjer je bila kar malo kriza (so se bali za njega). Sedaj gre raje v Lj rodit. 

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
11.3.2010 9:44:33   
ŽanaTaja

Glede AngelSounda - mene je do sedaj še vedno pomiril, tudi srček vedno najdem tam nekje od 11. tedna dalje. Poslušam vsakih nekaj dni, običajno pa takrat ko me kaj posebej boli, špika, ko imam pač slab občutek, predvsem pa takrat, ko sem imela še rjavkast izcedek. Je to le moja prva nosečnost in ne znam presodit katere bolečine so normalne in katere ne. Sicer včasih traja nekaj trenutkov da najdem srček, če ne najdem takoj srčka me pa pomiri že to, ko se sliši, kako se premeteva. Je pa v začetku treba iskati precej nizko, sedaj je pri meni ravno nekje tam ko se konča "območje dlak" user posted image ali malo nižje.

No super si to napisala...srce siuser posted image Zdaj bom pa res šla v akciji, in vam jutri ali pa še danes napišem če smo kaj našli...

Pa to nič ne škodi otročku...user posted image

A se ve kaj namažete ko daste uno gor...al nič????

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
11.3.2010 10:13:24   
Inčy

Inčy nič ne bo zraslo, jst molim da nebi, ker po moje bi bila tako šokirana da itak nebi prišla k sebi do poroda, dokler res nebi videla, da je lulek namest lulikeuser posted image A si ti kaj napisala kako je bilo na NS?

Lep danuser posted image

Saj zato pa sem napisala, da upam, da ne pride do preobratov, ker ste vse nekako zadovoljne z napovedanim user posted image user posted image Sem povedala za NS ja ... spola mi ni povedal, drugač pa imamo nizko verjetnost za DS user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
11.3.2010 10:18:34   
NiNiBo
Ste se razcvekale o AS.. midva sva poslusala ene dva tedna nazaj, nic nasla. No pa se danes nisva mogla spravt iz postelje zjutraj in sem rekla, dejva probat. Pa je moj pocasi premikal (jp nad frizurco) kar naenkrat pa dobi velike ocke pa cisto tiho rata, mi da slusalke in ...user posted image Ne mores zgresit, ker je bit utrip resnicno jasen, seveda veliko hitrejsi kot moj, sem kar solzne oci dobila, joj kolk je bilo pa to lepo. Kar ne enkrat tisto kar raste v tebi, ozivi, res lep obcutek imam kar polepsan dan user posted image .

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
11.3.2010 10:23:51   
katrinka

No super si to napisala...srce siuser posted image Zdaj bom pa res šla v akciji, in vam jutri ali pa še danes napišem če smo kaj našli...

Pa to nič ne škodi otročku...user posted image

A se ve kaj namažete ko daste uno gor...al nič????

seveda to nic ne skodi otrockuuser posted image jaz se namazem z kremo za telo - je dam kr velik gor potem pa tako in tako vse razmazem...2muhi na 1 mah...saj v navodilih pise s cim se mores namazat da je boljsa prevodnost samo meni je ta krema lih pr rokah pa se dvojna korist...heheuser posted image

drugace pa ce jaz cez dan poslusam priklopim na hisni kino k se ful bolje slisi pa se snemas loh...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
11.3.2010 10:56:49   
tejči28
user posted image    

user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 16.3.,
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7 ,doma 5 2P in 3F ,AC 12.3.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 11.3. user posted image
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 18.3.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 18.3.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP 15.3.

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP18.3.
user posted image Gala 4, 1 user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 , doma 1 F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , NP 8.3.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.4.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, NP 1.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 2.4.
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 13.4. ,NS 5.3. dr.Rosič,Ptuj
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP user posted image
user posted image Inčy,PT, 25, 1user posted image NP 1.4.,NS 5.3.,dr.Rosič,Ptuj
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NS 1.3., NP 26.3.
user posted image luna2010, 1user posted imageuser posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP 10.3., GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,PT, 1user posted image , NP 6.4.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 25.3.
user posted image daga79, 1user posted image , NP1.4., NS + DHT 26.2.

11.09.2010
user posted image LoveLove,LJ, 28,  1 user posted image , NS 23.2.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, NP 24.2.,user posted image
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP 24.3. ,

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy, 28, 1user posted image ,NP 19.3.,NS 2.3.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., morfo. 3.5. user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F, NP 24.2.,

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 23.3.,

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, NP 31.3. , NS 11.3.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP 25.3.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP 30.3., NS 10.3. dr. Pelkič
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NP 16.3.user posted image

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP 23.3.,NS 9.3.

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image ,NP 3.2.
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.,NS 8.3.
user posted image marella1, KR,29,2user posted image ,doma 1user posted image P, NP 2.3., user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,NS 9.3. dr.Strah
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image , NP 25.3. ,NS 10.3.user posted image

19.09.2010

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 1.4., NS 9.3.
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,NP 10.3. ,NS 12.3.
user posted image taly26,MS,1user posted image , NP 10.3., NS 15.3. dr.Pelkič

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P, NS 15.3.
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1 user posted image ,NP 6.4.,NS 18.3.
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 12.4.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P, NP,3.3.
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image , NP 3.3.NS 16.3.
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS 18.3.

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 23.3., NS 19.3.
user posted image
strgi,1user posted image ,NP 15.2.

25.09.
2010
user posted image
ninibo,31, 1user posted image , NS 19.3.

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3user posted image

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP 31.3. ,NS 16.3.
user posted image nenka7,LJ,32, 1user posted image ,NP 24.3., NS 17.3.

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP  12.3.
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4., NS 17.3.
user posted image
ina79, 30,1 user posted image ,NP 17.3. (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image

Skupno število srečk user posted image : 76           2 user posted image , 6 user posted image in 68 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

user posted image user posted image

Linke najdete na prvi strani!user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
11.3.2010 11:00:49   
tejči28
Jaz nimam AS,ker vem,da bi paničarla,če ne bi našla srčka,res da slisiš premikanje,pa nekak se nismo odločili za nakup.
Stvari za otročka imam že zdaj od Dominika,če bo punčka bomo dokupili kaj rozastega,za voziček pa bom počakala do konca,da vidim kolko bo škratek zrastel,ker boma verjetno vzela voziček za dva otroka.Zato pa morema počakat do konca,preden se bomo odločli.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
11.3.2010 11:04:00   
benika
malecka_mateja, a ti še vedno potrebuješ odgovore na anketo iz bibe?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
11.3.2010 11:32:40   
tannya
In
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

prvi nakupi za dojenčka...itak imam veliko stvari že doma od prvega user posted image , ampak bo treba nekaj stvari pa vseeno nakupit. Je oče rekel,da te dni naročil preko spleta trip trap za Aneja, da bo imel pri njih on svoj stol, pa da bodo kr dva kupili, češ še za ta druzga. In sem dala prepoved! Za dojenčka se nič ne kupuje, dokler ne bo na morfologiji dala "žegen", da je z otročkom vse OK, da ima vse potrebne organe, da prav raste in pd. Sej drugače nisem vraževerna, za nosečnost sva vsem takoj povedala, ampak nakupi, kaj pa vem, tukaj bomo pa še malo počakali. Kaj pa ve? Ok vem, da nekatere ste že kupile oz. naročile voziček, ampak kaj pa ostale? Kdaj boste začele z večjimi šopingi kot so voziček, obleke, ipd.

srečanje...ste za to, da bi se potem, ko bo malo lepše vreme dobile na kakšni kavici/čaju in tortici? Da se spoznamo še v živo. Sej samo okvirno vprašam če ste za to. Dobile bi se pa lahko, kaj pa vem v začetku aprila na primer.

LP Tina

Jaz nisem še nič kupila, imam namen potem, ko bom od julija naprej doma. Večino stvari imam tako še od prvega otroka in razen kakšnih malenkosti ne bom kupovala kaj posebnega. Zdaj vem, da sem prvič pretiravalauser posted image In se bom zdaj probala brzdatuser posted image

Kar pa se srečanja tiče, sem absolutno za. Vseeno kdaj in kje.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
11.3.2010 11:55:13   
corfu
Jaz imam pa danes čistilno akcijo, sem postelje preoblačila, a ve tudi tjuhe likate, mislim, da je ena napisala da gre rjuhe likat, pri nas ni šansuser posted image itak pa tiste ki se opnejo, tako da ...stvar rešena. Pa malo sem prah lovila, ma tega hudiča je toliko grrr juha se kuha, čaj kuhan zdajle šibam pa kruh mesit, da mi ne bo prej kvas ušel user posted image
AS nikola imela, ga tudi ne pogrešam, oz. ne čutim potrebe po njem...

Uživaj življenje...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
11.3.2010 11:57:38   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: benika

malecka_mateja, a ti še vedno potrebuješ odgovore na anketo iz bibe?

ja lepo prosim.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
11.3.2010 11:58:35   
tannya

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jaz imam pa danes čistilno akcijo, sem postelje preoblačila, a ve tudi tjuhe likate, mislim, da je ena napisala da gre rjuhe likat, pri nas ni šansuser posted image itak pa tiste ki se opnejo, tako da ...stvar rešena. Pa malo sem prah lovila, ma tega hudiča je toliko grrr juha se kuha, čaj kuhan zdajle šibam pa kruh mesit, da mi ne bo prej kvas ušel user posted image

user posted image user posted image Mislim, da je bilo tisto "likanje rjuh" drugače mišljenouser posted image , kot ležanje....hahahaha

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
11.3.2010 11:59:08   
archie
jaz likam samo prevleke za kovter in povšter. Rjuhe za na jogi ne likam. Drugace sem pa itak pristas unih prevlek za kovter, ki jih ni treba likat user posted image (ker so iz takega materiala).

AS bova zdej enkrat kupila. V tujini nekje, na internetu. Bom na psici pol sprobala, ce dela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
11.3.2010 12:03:50   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

Tudi priblizala nama ga je, tako da sva vidla nosek in ustnice, glavico ima res lepo, obrazek tudi. Jaz sem se danes ponovno zaljubila vanj. Videli so se prstki.. joj. vem da vse vidite isto, samo sem vesela da ne znam opisat.

A vse to se ze vidi na NS??? Ker ce se spomnim UZ iz tega tedna, se je videla glava, 2 roki ter nogi (ampak mi je rekel, da izgleda v tej starosti kot medvedekuser posted image ). In res je bil tak!

Jaz bom tak rekla. O dr. Pelkič (ta pri kateri sva bila) sem brala ogromno stvari in v vsaka je napisala da je precej tihe narave, če sam sprašuješ pa ti res vse razloži. No to pri nama ni bil problem ker sva oba fajn lapasta :) Torej sma midva spraševala na začetku, pol pa je očitno sama vidla da naju res do zadnje pikice vse zanima in nama je kazala. Še ritko smo vidli :)

Nakupi: pri nama je malenkost drugače, ker od vsake plače dava toliko in toliko na stran za nakup. Prej so bli to nakupi za stanovanje,zdaj pa se postopoma vrstijo za dojenčka. Saj bi jaz tudi čakala, sam nama je nekako lažje tako, pa tak kot sem pisala par strani nazaj, midva zaenkrat kupiva le,če je res takšna ponudba da jo moraš zagrabit. Je pa najina prva nosečnost in tudi malenkost se bojim predčasnega poroda. Rodila bom čez 6mesc in če bi rodila prej se mi zdi do tja malo časa in ogromno za postorit. V primeru kakšnih komplikacij pa lahko stvari prodaš, čeprav midva ko si ga želiva bi vrjetno vse kupljeno pustila doma in poskušala znova..

Jaz pa nisem za roza-modro varianto, ker je toliko barv za "ponucat" in prav zguleno mi je da je pupa v rozi, fantič pa v modri. Moj mali nečakec ma kakšne rjave hlače, zeleno majčko pa je mali frajer na kubik :)
Je katera brala knjigo little woman? S to knjigo se je začela ta rozo-modra "revolucija" prej so bile punčke in fantki bilo kakšne barve.. :)

Srečanje: jaz sem za!
No pa spet, to je moje mnenje, nočem nikogar užalit.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
11.3.2010 12:16:52   
corfu

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

user posted image user posted image Mislim, da je bilo tisto "likanje rjuh" drugače mišljenouser posted image , kot ležanje....hahahaha

hahahahauser posted image user posted image user posted image enkratno, to mi je že boljše da ležiš na njih...

Jaz imam tudi rada pastelno zeleno, rumeno, rdeča mi je všeč...mam pa tudi roza, pa tudi modro, malo mešano na žaru user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
11.3.2010 12:35:34   
nadka30
hali halo
vidim da ste pridne in veselo klepetate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tudi meni se zdi da sem že čutila prve brcike, še posebej ko se zvečer vležem in se telo umiri.user posted image user posted image user posted image tako da sedaj ponosno čakam na tiste taprave orng brcike.
Drugače smo pa kar ok, službe imam poln kufer, ker me sedaj odkar vejo da sem user posted image za....jo od uspred in ozad in po resnic povedano tudi meni bo enkrat prekipeli in včeraj mi je tako da bom danes ko pridem v službo povedala kaj si mislim.Resnično imam vsega dovolj, da se pa nekdo dela norca iz mene to je pa že višek.user posted image
Drugače pa komaj čakam na pomlad, ker tale sneg mi gre že pošteno na živce in res ga imam že več kot dovolj, še posebej potem ko se moram pelati po teh katasrofalnih cestah, ki niso nič splužene.

lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
11.3.2010 12:58:36   
Natalija28
nadka30 - te pa idi v bolniško. Pa bo mir.user posted image Jaz bom verjetno tudi tak naredila, ker nam neke grozijo z destimulacijo pri plači in bom dobla isto plačo kot če bi bila doma na bolniški. S tem, da mi ne bo treba tolko tankat pa še denar za malco nem rabla, itd... Pri izplačilu porodniške pol pa mi tak ne bo neke ekstra vplivalo, tudi če mi maja ne podaljšajo pogodbe. user posted image Pa mi ne bo treba si živce kraužlat še s tem. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
11.3.2010 13:01:55   
tinkatonka

a ve tudi tjuhe likate, mislim, da je ena napisala da gre rjuhe likat, pri nas ni šansuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hahahahahaha

Si me nasmejala. jaz sem tista,ki sem to napisala, pa mislim, da sem dala v navednice , saj sem v prenesem pomenu mislila, da če grem "rjuhe likat", da grem spat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
11.3.2010 13:02:42   
lillchy123
madona ste čveke user posted image

mene pa res noro hormoni dajejo. sem gledala en fil o posvojitvi in še kar jokam ko dež. pa sploh ne vem zakaj? a sem čudna al ma še ktera podobne probleme?

jaz tud nisem za roza-modro, je pa tko,da je res težko dobit kaj nevtralnega pa da je cortiš za pojest. al ma volančke al roza rob al so gor aviončki.. majo ful lepih stvar za naše dojenčke ampak pri večini se ve al so za fantke al za punčke. in če moraš komplet garderobo kupit..drugače je če veliko dobiš, pa potem sam kakšno stvar bolj za dušo kupiš..

jutri pa pregleduser posted image me že dolgo ni blo tko strah.. ampak smo rekli kar bo bo. 6 dolgih tednov kar sem vidla user posted image .

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?