|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
10.3.2010 19:49:06   
majra
nekaj sem zabljuzila user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 10.3.2010 19:52:00 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
10.3.2010 21:10:09   
baby blue
Lana je pa na atijevi jopici pogruntala kako se odpenja zadrga... user posted image user posted image Najprej je nekaj časa gledala potem pa prijela pa potegnila dol... Ati pa nazaj gor in ona spet dol... Kako je bila posrečena pa pogovarjala se je zraven... user posted image user posted image

Zdej pa že lepo spi tako da je do ene 4-5 ure mir...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
10.3.2010 21:19:08   
Rosca79
Hvala za vse polletne svečkeuser posted image nas fajn grejejo v tem zimskem dnevuuser posted image
Mi jih pa dons pošiljamo Ažbetu pa Tjašu pa še mamicam čestitke, vsem boščkom bolanim pa da se čim prej porihtajouser posted image
Tulpek: se mi zdi da nism mogla prov razumet da ga nimaš v bundi al pa kombinizonu v lupinc. Kako ga pa ti oblečeš za vn? Sm ferbec...user posted image

Jst bom pa repično olje za našo uporablala, pravjo da je uredu. Kaj pa se ve pravte? Pa tud men ima zlo dobr okususer posted image

Doria: Gube na vratu so ble tud pr nas problem, pa sem mal eksperimentiralauser posted image no pa smo zej ok. Fajn je treba z vlažno krpico obrisat, pa nč s suho čez, ampak eno kaplco mandlnovega olja na prst pa fajn to vtret oziroma fajn razmazat po gubicah tko da ni ful mokro je pa prijetno nežna koža. Če so pa že rdeče gube sm pa 1x al pa 2x s sudocremam namazala pa kš dan počakala, poj pa tisti isti postopek. Suho kožo na ličkih al pa na bradi spodaj pa isto očistm, namažem z oljem pa ko se že fajn vtre v kožo preden gremo vn namažem z Bubchnam Wind und Wetter kremo. Upam, da bo kej pomagaluser posted image Mogoče pa probaš kremo zamenjatuser posted image

Mava z možem itak še kšnga v planu kr dost kmal, tko da računam da bom kr bl doma delala naslednjih nekaj let. Pa itak že zdej hodm spat od 1h do 3h, mam ko gre Lucija spat čas in mir za delo. Bom pa si zrihtala na socialni tisto varianto s štiriurnim delavnikom pa ti pol prispevkov do osemurnega plačajo oni. Pa sm s tem že plačana za vzgojitelcouser posted image

Zej smo loh še mal medvedki pa kr hitr šibam se še mal podrenat v brlog...user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
10.3.2010 21:27:55   
Doria
punce, super ste, hvala za odgovoreuser posted image user posted image user posted image

naš je ravno zadmuhcal, med dojenjem sevedauser posted image
zdaj se  grem pa malo stiskatuser posted image

želim vam lepo mirno noč

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
10.3.2010 21:32:17   
Doria
rosca79 repično olje se pri nas v zadnjem času na veliko uporablja namesto sončničnega oz. namesto olje, ki ga daš v solato ipd.
mislim, da je sparovo olje v celoti repično. Najbrž si mislila kakega drugega ali domače repično?

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
10.3.2010 21:43:15   
SONČEK LARA
Čer čveke,

Rožca...kako zdržiš pokonci do treh zjutraj??? sem te prav razumela? In kaj delaš to? Imaš kaj svojega? Jaz sem ob devetih že vsa koma, tok da mal porihtam po bajti, grem pod tuš in spat.

Za na seznam...Gaber pri 5. mesecih 7500g in 64cm. Orng dec

Tudi mi smo bolni, imamo vnet ušesek, sicer vročine nimamo, smo dobili antibiotik, žal, sam kaj pa naj. Moja prva, Lara, ni bila bolna do leta in pol nikoli, niti vročine, ta naš fantič pa ne vem, a ona vse prnese iz vrtca da je tak dober prenašalec virusov. Pa res skrbim, da ga ne lupčka, jo ko pride dam iz vrtca umijem, preoblečem...ej pa še kar. No saj bo pomlad upam da kmalu tukaj in s tem tudi naše zdravje.

Sedaj ko je bolan spet nič ne poje na žlico. Sam dojiva se, kr joka ko mu hočem dat žlico. Jutri bom vseeno poskusila.

A ve zjutaj ko se zbudi otročke podojite oz. jim date flaško mleka, nato po treh urah, ob naslendjem hranjenju ponudite gosto hrano, al kako gre to. Čist sem pozabla kako sem pri večji to počela. In pišete kolko pojedo vaši, naš poje zelo malo. In kdaj to postane res samostojen obrok? Mogoče sam še ni pripravljen. jaz mu zjutraj po dojenju, pol kako uro za tem ponudim še sadje. Popoldan pa ob 18h še riževo kašo.

Pisale ste o tem kako po porodniški. Jaz grem v službo. Ne vem še katerouser posted image ...mal se hecam, ne saj imam službo, saj je vse na psu, pa nekak se vidim drugje in dost imam sedem let tam, morm menjat. Če pa ostanem v stari službi, pa najbrž vzamem 6 urni delavnik. Delat pa grem preprosto zaradi financ in sem tudi človek ki pač potrebuje družbo, biti med ljudmi, žal se mi sam zmeša če bom doma gospodinja in mama cele dneve.

Tulpek ...prej sem zasledila da si napisala glede olivnega olja...da ste se ravno "tam prej razpisale"? A ste se nekatere čveke kam presedlale?

nočko

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
10.3.2010 22:21:58   
majra
sem samo še za lahko noč rečt sposobna user posted image

a ja, pa za vse bolančke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
10.3.2010 22:36:31   
Anonimen
Punce... nism bla dolg pri vas....
Ker lih skup dajem te zadeve, še sm prlimam..., če kero zanima naj se javi na zs.

Pridne bodite, pa objemite svoje sončke. Jutri pa še moje poročilo... vsega boga se je zgodilo. Nočka..

Punce, če kero zanima talele stolček za hranjenje... popolnoma nov, zapakiran...
PRODAM za 90 EURotov...
Mam enga drugega ugledanega, pa dam tega naprej..

STOLČEK

Pa še tolele blazino... za dojenje, za počivanje dojenčka... za... pač veliko tega.. . Zame je bla super, sam jo ne potrebujemo več... Brava je pa oranžno-zelena. PRODAM za 45 EUR.

BLAZINA

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3933
10.3.2010 22:39:48   
čili
otroci so si zlo različni. Eni se nočjo več dojit potem nekateri ne marajo žlice moj s stekleničko čez dan ni zadovoljen... na koncu se bo pa vse izravnalo samo da bodo eni suhci drugi pa bajski. celo življenje vse  preveč okoli hrane. uf sm malo zabluzila.

sonček naš je eden od jedcev na žlico. Dan s hrano pa poteka nekako takole:Ker se je zjutraj puntal pri steklenički smo uvedli riževo kašico na žlico in zajtrk je brez pretresov okrog  8.30ure.Ponavadi poje še tretjino banane..Od 12-13.00 ima kosilo (zelenjava, )  pr. 150 ml. Če kosilo slabo poje je kmalu lačen in takrat popije  90 ml mleka.Po popoldanskem spanju iimamo malico -120 ml sadja. Pred spanjem z užitkom spije 210 ml mleka. Pa ponoči se zbudi  1x(upam da ne več dolgo) in popije 180 ml. Čez dan popije okrog 2 dcl vode z malo soka ,odkar zna sam držat stekleničko bi se sploh nalival ,pa mu kar pustim.
takle mamo mi...

rosca tole s plačo vzgojiteljice je sicer od daleč pogledano(tvoj primer) hecno, od blizu(ena ki fajn dela za mal dnarčkov) pa kruta resnicauser posted image .

hej se vidi da sem utrujena ,dela energija teme...bolš da se grem še jaz mal k dragemu stisnt,če ni še kr liga prvakov...user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
10.3.2010 22:41:56   
čili
ooooooooooooo kok sm naložila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočka 

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
10.3.2010 22:56:24   
tulpek
Hvala za čestitke user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Tulpek: se mi zdi da nism mogla prov razumet da ga nimaš v bundi al pa kombinizonu v lupinc. Kako ga pa ti oblečeš za vn? Sm ferbec...user posted image

V lupinici je v avtu, avto v garaži... in res se ne rabi pajsat v pajacu v avtu, js se tudi ne. Če pa nanese tako, da je potem v avtu hladno, ga pa prej ogrejemo. Če ni možnosti, ga pa pokrijem z odejo ali pa dam razgrnjeno bundo preko njega dokler se ne ogreje. Lupinica je zelo topla in obložena (jane) in je vedno vroč noter in mi na kraj pameti ne pade, da bi ga še v bundo dala. Če bi ga dala v bundo, potem avta ne bi ogrevala nič med vožnjo. Mi je prva možnost bolj všeč.

Zunaj pa nismo v lupinici, ampak sedaj v športnem delu in zdaj je spet v zimskem pajacu user posted image user posted image user posted image , čeprav je bil že veliko bolj pomladno oblečen.

Vodi pa pretirano oblačenje in pregrevanje prej v bolezen, kot neka zmernost. Saj če otrok začuti, da je hladno ne bo kar konec z njim. Drugo je podhlajanje....zdaj mi gre po glavi pripomba mame, da mu moram dat kapo, ko je bilo zunaj 15 stopinj, ali v avtu, da mora imet kapo, ko je ogreto...
No, naš je zbolel po dveh dneh v bolnišnici na 25 stopinjah, ko so ga obdajali kupi virusov... če nebi šli takrat v B, bi lahko rekla, da mu niti iz noska ni teklo celo zimo.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
10.3.2010 23:48:58   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: lean

Najprej hvala vsem za čestitke, majra upam da boš hitro dobila brcouser posted image

mateja8 probi vztrajat glede dojenja, je očitno tako obdobje, ko jim je drugo vse bolj zanimivo, tud sama se s tem ubadam in rešujem to tako, da jo najprej uspavam pa jo potem dam na joško, se pa ful namatram, upam da ju bo hitro minilo.

čili men mala na obiskih spi tako, da jo damo v voziček pa jo prababice al stare tete potačkajo v sobi, so prav ponosne na sebe, ko jim pri 70-tih letih še uspe uspavat dojenčka.

Vsem čestitke za pol leta, obrate, puzanje, mislim da Klemen od mož* kar vodi v tem.

Glede lupinice in pogrevanja kašic je že vse povedanuser posted image

Ne, ne, daleeeeeč vodi Vid od Altaje, ki je na vseh štirih, tik za njim sta Sara VileMaline in Veselkina Aurora, naš po moje vodi v joškarjenu (zadnjo noč je šel spat ob 0.30 in bil izključno na priklopu). Saj se vrti in oponaša tjulna, ampak pravilni položaj plazenja ima (vsaj po poročilih) Vid.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
11.3.2010 0:02:50   
Mož*
Kar se cepljenja tiče smo z različnimi povzročitelji v stiku ves čas. Tudi če cepimo v inkubaciji neke nalezljive bolezni, ni zaradi tega prav nič več stranskih pojavov, edino če bi hudo hudo zboleli, bi bil učinek cepljenja morda lahko slabši.
Kontakt s prehlajenimi ni kontraindikacija za izvedbo cepljenja.
Kar se teže in višine tiče, je 7,1 na 63 cm povsem sorazmerno. Klemen ima pri 70 cm 7330g.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
11.3.2010 0:36:34   
Rosca79
Doria: ja za solato je super repično olje. Mal ima okus na oreščke no na orehe, moj prav na ne vem kva že... eee pozablauser posted image ma ga mogoče dobiš tud v Sparu - ne vem, mogoče pa si mislna bučno olje, ki je pa tud ful ful dobr za solate, mi sončnice jemo samo še v kruhuuser posted image

Sonček Lara: kako zdržim do 3h? Imam noro fajnga in noro pridnga možauser posted image vse nardi namest meneuser posted image mal se hecam ampak je pa skorej res čist tko. Naša punca zaspi ob 23h in spi s pavzami vmes za dojenje včasih tud do pol 9h, tko da mam čist dost spanja pa še ful energije, ker vem kva sm vse že naredla ponoč. Ja drgač smo pa odkar mava Lucijo kr družinsko podjetje, že hodi tud na sestanke z namauser posted image
O bogi Gaber, pozdravite se čimprejuser posted image

Čili: sm hotla rečt da sm skromna - pa ne morem...user posted image Lej doma obdržim polovico denarja, ki bi ga sicer plačala državi za vse prispevke pri plači in če k temu prištejem še ene 300 evrčkov, ki bi jih dala vrtcu je že kr nekej ane...no poj pa prištejem še to, da sm lahko z mojim cukrom in da mi je v mojem primeru lahko prva služba bit mama in da ji  lahko svet predstavljam na tak način kot jst mislm, da je najbl fajn, mi je pa že čist luksuzuser posted image

Tulpek: ja sej to razumem, ampak sej greste poj tud kej vn iz avta aneuser posted image Naša je recimo dons pr mal minus imela gor tadebele žabice, pa bodi z dolgimi rokavi pa čez en srednje tenek pulovarček, pa čez kombinizon. Mi je ful praktičen k je zunaj topu, v trgovini ga odprem do kolen, na obiskih smo hitr zrihtan, če jo dam v vozek jo sam še mal zadekam, v avtu mam pa tud zatadruge naštimanih 19,5 stopinj, se mi zdi glih fajn za dihat. Pa tud jst sm daleč od pretiravanja s toplim oblačenjem...verjem, še moj mož včas reče "a pa ne bi še kej gor dal..."user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
11.3.2010 8:35:42   
majra
jutro!

Joj, mate ene napredne otroke user posted image user posted image user posted image

user posted image  Mene pa zanima, če vaši user posted image  stabilno sedijo? Mislim, če vam sedijo v naročju, držijo ravnotežje ali jih še vedno zanaša levo desno?

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
11.3.2010 9:19:16   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: majra

jutro!

Joj, mate ene napredne otroke user posted image user posted image user posted image

user posted image  Mene pa zanima, če vaši user posted image  stabilno sedijo? Mislim, če vam sedijo v naročju, držijo ravnotežje ali jih še vedno zanaša levo desno?

Jah, pri meni v naročju sedi brez zanašanja že kakšen msec; če pa ga dam sedet na tla brez opore, se pa še lovi, levo desno in na koncu zvrne.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
11.3.2010 9:31:49   
mateja8
Čili.....hvala za opozorilo. To ga neki biksam.

Tudi jaz se stinjam s tem, da imate res napredne otroke. Vita pri meni v naročju sedi brez zanašanja, na tleh pa se najprej nasloni naprej na rokice in potem kmalu zvrne. Prevračanje in te stvari pa je prav nič ne zanimajo. Se lepo vleže na bok in da zgornjo nogico preko spodnje, obrne se pa ne.

Bolezen:
No, zdaj sem pogruntala, da Vita nima viroze, saj je včeraj ratala povsem pikasta po trebuščku in hrbtu. Sem pol mal na internetu brala in se poučila da je to šesta otroška bolezen. Zjutraj sem pa pediatrinjo klicala in je rekla isto. Bo v karton napisala da ima šesto otroško bolezen. Te pikice jo mal srbijo, tako da je malo nervozna in tečkana, ampak bo. Samo da ni hujšega.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
11.3.2010 9:53:48   
lilipu
Ojla,

Pa je spet kar nekaj časa naokoli, kar sem vas brala...
user posted image vsem pikecom in pikicam za zobke!
Mateja8 in še ste nekatere, ki pravite, da se vam ne obračajo... moj škrat se tudi ne. Sva bila v posvetovalnici, je bla zravnica kr malo ??? ampak kaj mu naj? Sedi lepo, miga ful, sam s hrbta na trebuh pa nikak, bo žeuser posted image
Drugač se je pa mali ful malo zredil zadnji mesec, samo 300g. (na točno 6 mesecev: 65cm in 7500g) Pa sej ne vem, al so ga narobe zadnjič stehtal, al pa res tako. Ampak je rekla, da načeloma ni panike, da lepo pridobiva, da pa bomo videli na naslednjem pregledu, kako bo šlo. Kosilo in večerjo že ima gh, vmes kak dan tudi sadna malica...tako da ne vem, če je premalo kalorična ta zelenjava, zdaj mu dodajam tudi malo olja, na začetku mu ga nisem.

Zelo sem se že veselila skoraj pomladnih dni, zdaj pa se je spet vse zamaknilo. Še dobro, da mu je v kengurujčku ok, da bova danes vsaj malo šla na luft, ker pločniki so itak da neprevozni.

Drugače pa imamo ponoči še vedno kar pogosta vstajanja, ga včasih prej odstavim, pa sicer zaspi, sam čez slabi dve uri pa spet auf, ampak sej ni panike, dokler smo skos doma.
Ujela sem, da ste se pogovarjale o času po porodniški. Po eni strani bi zelo rada ostala še doma, samo finančno  gre pa težko skos, pa itak si še morem najdit službo, tako da vseeno upam, da mi nekje do konca leta uspe tudi to.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.3.2010 10:14:34   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: lilipu

Ojla,

Pa je spet kar nekaj časa naokoli, kar sem vas brala...
user posted image vsem pikecom in pikicam za zobke!
Mateja8 in še ste nekatere, ki pravite, da se vam ne obračajo... moj škrat se tudi ne. Sva bila v posvetovalnici, je bla zravnica kr malo ??? ampak kaj mu naj? Sedi lepo, miga ful, sam s hrbta na trebuh pa nikak, bo žeuser posted image
Drugač se je pa mali ful malo zredil zadnji mesec, samo 300g. (na točno 6 mesecev: 65cm in 7500g) Pa sej ne vem, al so ga narobe zadnjič stehtal, al pa res tako. Ampak je rekla, da načeloma ni panike, da lepo pridobiva, da pa bomo videli na naslednjem pregledu, kako bo šlo. Kosilo in večerjo že ima gh, vmes kak dan tudi sadna malica...tako da ne vem, če je premalo kalorična ta zelenjava, zdaj mu dodajam tudi malo olja, na začetku mu ga nisem.

Zelo sem se že veselila skoraj pomladnih dni, zdaj pa se je spet vse zamaknilo. Še dobro, da mu je v kengurujčku ok, da bova danes vsaj malo šla na luft, ker pločniki so itak da neprevozni.

Drugače pa imamo ponoči še vedno kar pogosta vstajanja, ga včasih prej odstavim, pa sicer zaspi, sam čez slabi dve uri pa spet auf, ampak sej ni panike, dokler smo skos doma.
Ujela sem, da ste se pogovarjale o času po porodniški. Po eni strani bi zelo rada ostala še doma, samo finančno  gre pa težko skos, pa itak si še morem najdit službo, tako da vseeno upam, da mi nekje do konca leta uspe tudi to.

Hej, gre za popolnoma usklajeno težo in višino; sicer je v spodnji polovici povprečja, a nikakor ne izstopa. 300 g na mesec je pa po četrtem msecu tudi o.k.
Poglej tabele rasti: vse, kar je znotraj 2,96 standardne deviacije od povprečja je popolnoma o.k.

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4080683

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.3.2010 10:19:12   
lean
Dan,

dajte mi pomagat, kako nardim podpis, da podatki ostanejouser posted image ,nimam pojma!

Kje je pomlad?to ni res, mamo spet polno snega, drugo leto, ko se pa bodo naši cukrčki lahk sankal pa ga ziher ne bo.

Po porodniški upam da bom čimprej dobila službo, sem bla že celo nosečnost brez, tako da mi že mal preseda bit skoz doma pa brez dnarja, saj mi je zlo lepo s svojo deklico, ampak nisem tip, ki bi bil doma in skoz gospodinjal. Bravo za tiste punce, ki ste si zrihtale, da delate doma,ste zlo pridne, jaz bi verjetno nardila premalo, bi verjetno skoz vse prelagala na jutri kot to delam z diplomo.

Moja še niti približno ne sedi sama, tud v naročju jo je treba držat, se maje v vse strani.

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.3.2010 10:19:24   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

to je kaširana fotka - na kapa plošči. bla je 45 eur, dim 145x95.

nardil so mi v next line, ob železnici 16, lj

HVALA user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.3.2010 10:24:13   
lean

Bolezen:
No, zdaj sem pogruntala, da Vita nima viroze, saj je včeraj ratala povsem pikasta po trebuščku in hrbtu. Sem pol mal na internetu brala in se poučila da je to šesta otroška bolezen. Zjutraj sem pa pediatrinjo klicala in je rekla isto. Bo v karton napisala da ima šesto otroško bolezen. Te pikice jo mal srbijo, tako da je malo nervozna in tečkana, ampak bo. Samo da ni hujšega.

[/quote]

user posted image za Vito, a je ta bolezen značilna za to starost?

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.3.2010 10:26:24   
lean
Pa citirat mi tud ne greuser posted image

Neva

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.3.2010 10:31:08   
Anonimen
punce pa ne se tok obremenjevat s težo otročk ker dokler je in je zdrav potem vas nima kej skrbet,naš je bil zmeri pod krivuljo in to kr dost pa je čist ok no mogoče ima mal povišano vrednost navihanosti pa da ne pozabim omenit trme tko da ne skrbet

lean ja 6. bolezen je značilna za otročke do 1 leta približno,redko kdaj se zgodi da dobijo kasneje vendar je tudi možno a s tem ni nič hudega,to dobi skoraj vsak otroček v prvem letu

(odgovor članu lean)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
11.3.2010 10:41:39   
lean
Hvala, a mogoče še veš za kakšne značilne bolezni do enga leta starosti, ki jih dobi večina otrok, da bom malo bolj pozorna na simptome?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?