|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
10.3.2010 11:52:42   
čebelica01
dan

jaz bi tudi rada vedela s ćim se, da kaj trdovratne madeže odstranit . namreč v reklami je vse tako preprosto user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se ne sekiram kaj dosti, je pa res, da ma naša manca v navadi najlepše stvari, tko fleten zapacat , da je groza

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
10.3.2010 11:55:27   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Sej to je ja, k vasak drugače govori, ko sem bila jaz prvič noseča sem bila mama študentka in je bilo drugače, sem si urejala štipendijo....ma čisto druge stvari, Sdaj pa, če zanosim bo drugače. in zato se malo pripravljam kako in kaj se mi splača. Pa vidim, da se mi ne, v nobenem primeru. Bo treba kar bogatega moža....user posted image user posted image bo kar delal cele dneve pa bo user posted image . hec.

ma ja..sem bila na csdju pa govori eno, pol se tle najdejo očitno strokovnjakinje (ki so po moje zaposlene tam) in povejo spet drugače..uglavnem, v vsakem primeru pa nasrka raja - mi eni lulčki..
In ravno zato se mi zdijo teorije, da greš rodit v kako Avstralijo še toliko boljše...Otrok takoj dobi državljanstvo, določene pravice, subvencije, nadomestila...
Pri nas je pa tako, če nisi pri koritu si po.s.r.a.n. tako je in nič drugače. In tudi tale zmajaz bi ne vedela ničesar, če ne bi bila od tam, ali pa je kak njen bližnji tam zaposlen. Ker da ti nekdo citira člene napamet, oz. sploh ve kam mora polgedat in kaj prekopirat-..

kar se pa tiče otročkov..sej veš, nosečnost je krasna, bebice še bolj..sama ljubezen..denar pa..kruta realnost..pa naj ti ne vzame poguma..vse se zmore, če se hoče. Morda le malo več odrekanja, pa gre..po moje..user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4102
10.3.2010 11:57:42   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Sej to je ja, k vasak drugače govori, ko sem bila jaz prvič noseča sem bila mama študentka in je bilo drugače, sem si urejala štipendijo....ma čisto druge stvari, Sdaj pa, če zanosim bo drugače. in zato se malo pripravljam kako in kaj se mi splača. Pa vidim, da se mi ne, v nobenem primeru. Bo treba kar bogatega moža....user posted image user posted image bo kar delal cele dneve pa bo user posted image . hec.

ma ja..sem bila na csdju pa govori eno, pol se tle najdejo očitno strokovnjakinje (ki so po moje zaposlene tam) in povejo spet drugače..uglavnem, v vsakem primeru pa nasrka raja - mi eni lulčki..
In ravno zato se mi zdijo teorije, da greš rodit v kako Avstralijo še toliko boljše...Otrok takoj dobi državljanstvo, določene pravice, subvencije, nadomestila...
Pri nas je pa tako, če nisi pri koritu si po.s.r.a.n. tako je in nič drugače. In tudi tale zmajaz bi ne vedela ničesar, če ne bi bila od tam, ali pa je kak njen bližnji tam zaposlen. Ker da ti nekdo citira člene napamet, oz. sploh ve kam mora polgedat in kaj prekopirat-..

kar se pa tiče otročkov..sej veš, nosečnost je krasna, bebice še bolj..sama ljubezen..denar pa..kruta realnost..pa naj ti ne vzame poguma..vse se zmore, če se hoče. Morda le malo več odrekanja, pa gre..po moje..user posted image user posted image

O ČEM VE TO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
10.3.2010 12:00:48   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Punce,me neki zanima...
s čim spravljate trdovratne fleke iz oblačil..nobena stvar se mi več ne opere tako,kot bi se moglauser posted image user posted image ..nujno rabim kak nasvet!

jaz uporabljam luno za odstranjevanje madežev in je krasna..Prej sem imela pa Vanish, sam se mi zdi da je preveč kemikalij not...ne vem..Luna je kao malo bolj "nežna" če se lahko temu tako reče..user posted image user posted image

..a to pralni prašek,al kakšno posebno sredstvo proti madežem?sem vidla samo Lunine praške in mehčalce..sprobala pa nisem še ne eno ne drugo..
Kaj pa mehčalec,a ga uporabljate?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
10.3.2010 12:02:06   
rea27

Punce,me neki zanima...
s čim spravljate trdovratne fleke iz oblačil..nobena stvar se mi več ne opere tako,kot bi se moglauser posted image user posted image ..nujno rabim kak nasvet!

jaz uporabljam luno za odstranjevanje madežev in je krasna..Prej sem imela pa Vanish, sam se mi zdi da je preveč kemikalij not...ne vem..Luna je kao malo bolj "nežna" če se lahko temu tako reče..user posted image user posted image

..a to pralni prašek,al kakšno posebno sredstvo proti madežem?sem vidla samo Lunine praške in mehčalce..sprobala pa nisem še ne eno ne drugo..
Kaj pa mehčalec,a ga uporabljate?

ne, prav sredstvo proti madežem

čebeli..o tem koliko se dobi nadomestila oz. porodniške, če ti vmes poteče ali preneha delovno razmerje..

rea27

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 12:02:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4106
10.3.2010 12:02:23   
majch
jutrooo

IZVIRNO SPOROČILO: nya

nč, zdej pa res grem - k sm čist gotova - dans je bil en res naporen dan - majych a ne bi bla ti še mal doma?

a tole mam za dobro jutro? Tak hudo je to pri nas?? No, prav, bom pa še mal doma. LOL. Kako pa?? user posted image

drugače, evo...dans mam neki risrč na meniju, se mi kar rola...in to računovodstvo...user posted image do kam sem prišlauser posted image

sneg...no commentuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
10.3.2010 12:04:36   
čebelica01
jaz sem že vse žive mehčalce uporabljala . luna in lenor sta mi najboljša

tale luna

user posted image
user posted image

user posted image  lenor

user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
10.3.2010 12:08:13   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

jutro, dan dan!!
dns dopoldne je RR neki hudo štekal, pr nalaganju in pol osveževanju strani me je skoz spraševal po upor.imenu in geslu, pa pol sploh zagrablo ni..

meni tudi

rea - kje pa si jaz to lahko preberem , kaj je una nekaj napisala al pr koritu k je .  bi jaz rada to prebrala , da vidim kaj je pametnega kdo povedal . vsaj zastopila sem te , da se naj bi ta tema nahajala tukaj , ali pa ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4109
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 12:10:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
10.3.2010 12:12:16   
čebelica01

za odstranjevanje madežev pa bo mogoče tuki kej koristnega, js navadno kj tle najdem

KLIK

tvoja stran mi ne dela , a si preverila , če si prav dodala povezavo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4111
10.3.2010 12:12:26   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jutro, dan dan!!
dns dopoldne je RR neki hudo štekal, pr nalaganju in pol osveževanju strani me je skoz spraševal po upor.imenu in geslu, pa pol sploh zagrablo ni..

meni tudi

rea - kje pa si jaz to lahko preberem , kaj je una nekaj napisala al pr koritu k je .  bi jaz rada to prebrala , da vidim kaj je pametnega kdo povedal . vsaj zastopila sem te , da se naj bi ta tema nahajala tukaj , ali pa ne user posted image

ja, tuki na tem podnaslovu: nosečka brez zaposlitve...

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
10.3.2010 12:12:48   
rea27

za odstranjevanje madežev pa bo mogoče tuki kej koristnega, js navadno kj tle najdem

KLIK

tvoja stran mi ne dela , a si preverila , če si prav dodala povezavo user posted image

tut men ne

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4113
10.3.2010 12:15:52   
TRIŠ
Nikakor vam ne sledimuser posted image

mala princeska ta tvojo kolegico sem dala glasuser posted image

rea daj mi po ZS javi ko bo prišel next,pa še skupni znesek,da mi ne ujideuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
10.3.2010 12:17:24   
rea27
Lee Ann...načeloma so dokaj prijazne in se ti trudijo kaj povedat..a je vseeno dobro, tako kot si že naredila - da se sama o tem dobro pozanimaš in pripraviš morebitna vprašanja..Je res, da je tako, da potem malo poševno obrnejo in ti razložijo tako..malo posvoje..Ravno zato me tam ena napada v smislu, da nisem prav napisala ko je ena uporabnica spraševala kaj se zgodi ko ti poteče del. razmerje med nosečnostjo..Torej, jaz sem hotela bit pametna user posted image user posted image user posted image , ne sej ne..pač razložila sem ji tako, kot je razložila meni na csdju...očitno napačno, ker se je potemtakem tale zmajaz oglasila, da to pa sploh ne drži....in blablabla..Skratka, da ne dolgovezim...kar dobro si naštudiraj vse stvari..pri nas birokracija tako ali tako šepa...user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
10.3.2010 12:20:48   
čebelica01
uhh rea sem šla prečitat , sem vidla , da si bla kar huda user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image . go rea

jaz se v take debate sploh ne mešam , ker je po moje bolje da nebi bilo ne csd ne zavoda za zaposlovanje , tam se samo pasejo in nič ne delajo . je pa očitno razlika od občine do občine o tehle prejemkih user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 10.3.2010 12:21:25 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
10.3.2010 12:26:21   
rea27

uhh rea sem šla prečitat , sem vidla , da si bla kar huda user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image . go rea

ma ne..nisem bila jst nč huda, gre mi pa na živce, ko te takole nekdo, da ne rečem sprovocira, da nimaš pojma, če ti pa ženske na csdju povejo tako...halo??? In da ti povem, še sedaj ne vem koliko bo moja porodniška (naslednja) in od česa vse se računa...user posted image user posted image user posted image ma..res..moraš met al koga tam, ali bit sam zaposlen, al pa zakonik v roke in študenzi!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4117
10.3.2010 12:30:50   
čebelica01
ja čakam odgovor od tiste tam na z, me prav zanima kaj bo napisala user posted image .

sej bi jaz lahko prašala enega , ki tam dela sam se ne bom mešala v tole , kar same vrejajte bo najbolje . jaz nočem bit nič kriva , če je pol spet kaj drugače . in ja princesi tudi tam poznam enega user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
10.3.2010 12:32:54   
rea27

ja čakam odgovor od tiste tam na z, me prav zanima kaj bo napisala user posted image .

sej bi jaz lahko prašala enega , ki tam dela sam se ne bom mešala v tole , kar same vrejajte bo najbolje . jaz nočem bit nič kriva , če je pol spet kaj drugače . in ja princesi tudi tam poznam enega user posted image user posted image

ma, sej bom jst zakon v roke vrgla...

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4119
10.3.2010 12:36:44   
čebelica01

ni problema za kaj drugega , če le poznam koga ali pa kaj ampak kar se te zadeve csd-ja tiče pa ne hvala .
če pa rabi kera nasvet odvetnika to pa lahko , ni problema vse zrihtam

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
10.3.2010 12:38:12   
štrumfek

ni problema za kaj drugega , če le poznam koga ali pa kaj ampak kar se te zadeve csd-ja tiče pa ne hvala .
če pa rabi kera nasvet odvetnika to pa lahko , ni problema vse zrihtam

čebeli tebe se je pa dobr držat- si kot taužnt rožauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4121
10.3.2010 12:39:34   
čebelica01
no , če lahko pomagam bom , če pa ne pol pa nau šlo a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
10.3.2010 12:41:19   
čebelica01
ej majch- sem vidla da sprašuješ o s.p in ddv - ju . bom jaz te tvoja vprašanja kopirala pa poslala kolegici , dela na RC- JU bom vidla , če lahko kako pomaga

Neposredna povezava do sporočila: 4123
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 12:44:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4124
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 12:45:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?