|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
10.3.2010 10:52:32   
sarar
nismo te namerno prezrle user posted image . ni rečeno da nič ni, če nimaš znakov. da nam nazaj gledala... kdaj je ne čakaš?

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 926
10.3.2010 10:56:23   
Anonimen
Lidik, kaj jaz to berem - čestitke. Plus je plus. Pa ne se obremenjevat preveč. Kakor je namenjeno tako pa bo. Malo počakaj, pa pol naredi še kakšen test, pa bo. user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu pika555)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
10.3.2010 10:58:58   
witch
pika555 - zgrešila user posted image ne vem ka naj ti rečem... sama tudi ne vem kje sem. pa krče imam. pa znak za user posted image . pa... saj en vem. sem slaba za to svetovanje user posted image
lidik - pozitivno! držim pesti da je to to in da bo zdržalo 9 mesecev user posted image
Meni še vedno ne gre slika user posted image
user posted image

user posted image pa je šla user posted image sem jo shranila na shrani.si in jo od tam prenesla user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 10.3.2010 10:59:44 >

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 928
10.3.2010 11:00:28   
sarar
bravo witch, slikca je uspelauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 929
10.3.2010 11:07:11   
witch
jaaaaaa user posted image
prej sem vam hotela pokazati kako se učim. Evo:
user posted image
user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 930
10.3.2010 11:08:25   
sarar
to bo pa deset-ka user posted image

punce, pridne bodite. sara gre delati.
lidik, obljubi, da se ne boš preveč sekirala in da boš ostala pozitivna. na koncu bo vse ok, prav?user posted image

čawčaw

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 931
10.3.2010 11:09:28   
thevenus
Za vse nestrpne:
"Že ničkolikokrat sem razložil, da je zanositev bolj naključje kot pravilo in da se pri vsakem ciklusu ob idealnih pogojih le v 1/4 primerov zgodi nosečnost. Lahko vam tudi ilustriram: Če vržete kocko 10x se vam prav lahko zgodi, da niti 1x ne vržete šestice, je res? Tako je tudi z zanositvijo. Če torej v 12 mesecih ne zanosite dobite "pravico" tarnati, da je morda kaj narobe razen, če že imate jasno diagnozo. Če pa bi se zaradi "neplodnosti" pričeli ukvarjati z vsako žensko, ki v dveh mesecih ali celo v 6 mesecih ne zanosi, bi to bila katastrofa tako za zdravstveno blagajno kot za medicino, saj bi nam nehote potem zanosilo vsaj 50% žensk, ki bi jim "prilepili diagnozo neplodnost" potem, ko bi se nehali ukvarjati z njeno neplodnostjo." (Dr. Pušenjak)
Jooooooj, meni se tako vleče pa je šele drugi krog pa še dogovorjena sva (s fantom, ne g. Pušenjakom user posted image ), da bova tako spontano user posted image Jaz sem čisto spontana user posted image
pika555, večina nas tu ni nosečih, zato težko odgovorimo user posted image Držim pesti, da je to to pri tebi, jaz zase vem, da nobenim znakom ne bom nasedla dokler ne vidim II.
lidik, upam, da bosta črtici kmalu zelo vidni!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 932
10.3.2010 11:26:18   
lidik
evo pa smo tam, lahko mislim pozitivno, samo je se je že začelo. Izcedek je že, čeprav zaenkrat še samo rjav, ampak mislim da bo kmalu tudi rdeč. Tako da witch, mislim da me boš kljub vsemu obarvala modro. user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 933
10.3.2010 11:32:58   
Arwenko
lidik, daj ne kliči hudiča...če imaš plus in izcedek, idi na krvni test v ZD in boš potem videla dalje. Krvni test ne laže nikoli in tam moraš videt kako je kaj. Kolegica tukaj v službi je imela dva meseca čisto normalno menstruacijo, šele tretji mesec ji je izostala, pa ima danes 13 let staro punco, ampak če boš že zdaj bedirala, pol res ne more bit nič dobrega iz tega. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 934
10.3.2010 11:35:11   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

lidik, daj ne kliči hudiča...če imaš plus in izcedek, idi na krvni test v ZD in boš potem videla dalje. Krvni test ne laže nikoli in tam moraš videt kako je kaj. Kolegica tukaj v službi je imela dva meseca čisto normalno menstruacijo, šele tretji mesec ji je izostala, pa ima danes 13 let staro punco, ampak če boš že zdaj bedirala, pol res ne more bit nič dobrega iz tega. 

sem klicala v naš ZD in pravijo da krvnega testa ne delajo, da delajo samo na podlagi urina. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 935
10.3.2010 11:37:15   
pika555
sarar, ne pričakujem je v soboto.. Ne vem zakaj, mam filing da bo vseen pritekla user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 936
10.3.2010 11:44:47   
miklarom
witch - user posted image user posted image user posted image , vidiš da je šlo, zdaj bomo vsako jutro lahko0 skupaj pili kavico
lidik - rjav izcedek še ne pomeni da bo prišla user posted image , zato ne obupaj, grde misli stran in misli pozitivno pa bo

pa še nekaj danes za naše možeke

evo eno lepo slikico s poslastico čokolade za naše možeke, ki imajo danes praznik 40.mučenikov user posted image

user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.3.2010 11:50:56   
miklarom

< Sporočilo je popravil miklarom -- 10.3.2010 11:51:38 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.3.2010 11:51:33   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

sem klicala v naš ZD in pravijo da krvnega testa ne delajo, da delajo samo na podlagi urina. user posted image

Kaj pa na ginekologiji v bolnico?? Tam imajo tudi laboratorij...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.3.2010 11:54:36   
*Star*
Joj, lidik, res ne vem, kaj naj ti rečem.
Jaz bi na tvojem mestu poklicala G in ji rekla da je kazal plus in da imaš rjav izcedek, jaz mislim, da bi te morala takoj sprejeti!

Punce, jaz si sama govorim, pač ni uspelo ta mesec, bo pa kakšen drug!!! Tudi jaz bi rada čimprej, samo, kaj ko nimamo tiste čarobne paličice user posted image .
Veselo in spontano slončkat, odmislit vse misli na otročka čeprav vem, da je zelo težko, ampak vam povem vsem, da je meni ta mesec uspelo in nisem več mislila, raje sem uživala.

Glede na to kolko nas drži pesti za vse, da nam uspe zagledat magični črtici, pa res mora ratatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 10.3.2010 11:56:27 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.3.2010 11:54:38   
witch
lidik kaj pa če bi šla h G? Naša če je nujno sprejema brez naročila. Vprašaj.. stane te nič ne.. Jaz pa upam na najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 941
10.3.2010 11:56:46   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

lidik kaj pa če bi šla h G? Naša če je nujno sprejema brez naročila. Vprašaj.. stane te nič ne.. Jaz pa upam na najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ne vem če ga ne bom zdajle poklicala. Samo moram najprej najti kako in kdaj dela.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 942
10.3.2010 11:59:55   
Arwenko
Aja, ti si ga zamenjala zadnjič...ja pa seveda ga pokliči, saj bo vse kul user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 943
10.3.2010 12:03:18   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

sej ne vem če ga ne bom zdajle poklicala. Samo moram najprej najti kako in kdaj dela.

lidik iz lastnih izkušenj ti povem, takoj pokliči in potarnaj, tudi malo pretiravaj, reci, da je bil očiten plus na testu. Vztrajaj, da te pregleda. Upam, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 944
10.3.2010 12:06:10   
miklarom

jaaaaaa user posted image
prej sem vam hotela pokazati kako se učim. Evo:
user posted image
user posted image

no po tejle sliki pa predvidevam, da bolj spiš kot se učišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 945
10.3.2010 12:13:37   
thevenus
Witch, sem spila tvojo kavo, a tudi jaz igledam takole za knjigami user posted image Ti pa sploh moraš biti vznemirjena, ker se bliža dan D user posted image Držim pesti! Tokrat se izjemoma sprijazniva z roza barvo, ne?
lidik, poskusi se malo pomiriti in počakaj do jutri. Izcedek lahko pomeni eno ali drugo. Ginekolog tako zdaj ne more nič narediti. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 946
10.3.2010 12:20:50   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: thevenus

Witch, sem spila tvojo kavo, a tudi jaz igledam takole za knjigami user posted image Ti pa sploh moraš biti vznemirjena, ker se bliža dan D user posted image Držim pesti! Tokrat se izjemoma sprijazniva z roza barvo, ne?
lidik, poskusi se malo pomiriti in počakaj do jutri. Izcedek lahko pomeni eno ali drugo. Ginekolog tako zdaj ne more nič narediti. user posted image

Ja sej tako sem se tudi odločila. Sem ga zdajle sicer klicala, ampak očitno so na malici, tako da ga nisem dobila. Bom pa počakala do jutri in če bo še vedno samo izcedek potem ga pokličem jutri, če se bo ulila, tako vem kaj pomeni, če pa ne bo več nič, pa jutri naredim še en test. Ok, zdaj pa sploh ne mislim več na to - no razen seveda takrat ko bom mogla spet na wc. user posted image user posted image
Tako da punce, a ni lepo zunaj, ko je spet snegec, ki ga že tak dolgo ni bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 947
10.3.2010 12:24:10   
Pikasta
Pozdravljene
komaj vidim iz tega meteža ven, ampak na srečo do monitorja še hehe
vidim da ste ene v sladkem pričakovanju, uspeh! ČESTITKE IN SREČNO TER ZDRAVO NOSEČNOST! In seveda ZDRAVE BEJBIJE!
Jaz naj bi se danes testirala ampak kr odlašam, ker je želja prevelika po plusku in se bojim da bom razočarana. Tako zelo si želim zagledat ta magični plus da še sama ne morem verjeti kako potem kar izgubim razsodnost in sem teh nekaj tednov samo s tem obremenjena. Pa drugače sm trdna in normalna osebnost :)
Pika me po joških in spodi tud, kot da bo menstruacija ampak zaenkrat je še ni. Držim pesti za vse nas! Ne predamo se ane?!
Bodite lepo in pazite nase!

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 948
10.3.2010 12:27:43   
lidik
Pikasta tudi jaz za tebe stiskam pesti, da bo plusek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi se predale? Ah daj no, to pa si zdajle en vic povedala a ne? user posted image O ne ne, nas sicer včasih kaj potre - user posted image sigurno nas vsak mesec, vsaj za trenutek, ampak se postavimo pokonic in pozitivno naprej. Tako da ja smo trdne in močne in takšne moramo tudi ostati!!! 

(odgovor članu Pikasta)
Neposredna povezava do sporočila: 949
10.3.2010 12:29:11   
*Star*
lidik
Tako da punce, a ni lepo zunaj, ko je spet snegec, ki ga že tak dolgo ni bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

jooojjj sam tega snega ne brrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa bi jaz na tvojem mestu še enkrat ponovila test in če bo + in še vedno izcedek obvezno k ginekologu!
Se pa strinjam s tabo, najbolje da za zdaj odmisliš vse skupaj. En velik user posted image  zate

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?