|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
9.3.2010 20:20:32   
miklarom
pilotina - pa kje si ti srce moje zlato, tolk sem te že pogrešala, pa nikjer te nisem zasledila, kako si mi kaj, kako kajuser posted image  v maminem bušiju je pridna, pobožaj jo še zameuser posted image , in kako si ti, je vse vredu.

beba78 - 7ka - in - ječi12 -  vsem čestitke za lepeuser posted image , ter lepo user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.3.2010 20:22:32   
Beba78
user posted image witch, hvala za obarvanje...kako je to lepo vidit user posted image ...
Sem glih ugotovila, da si sploh še nisem računala PDP, če zanosim v marcu...šibam računat...pridem koj nazaj user posted image ... Iiiii, pa kitajski koledarček za ta mesec kaže celo user posted image , PDP pa okoli 15. 11. 2010, ampak bom za uradno počakala itak prvi pregled.

Hvala vsem za čestitke...Joj, je treba še zbrati skup vse te občutke...pa sploh nobenih znakov nosečnosti (še), niti špikanje po jajčnikih, kar je bilo v prvi N kar izrazito...

Lep večer vsem skupaj.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.3.2010 20:43:23   
Arwenko
Čer vsem skupaj. No, pri nas je ovulacija še zelo daleč, tako da je trenutno slončkanje bolj za zabavo. Po "planu" oziroma analizi zadnjih mesec imamo ovulacijo tam med 17 in 20 dnevom ciklusa, izredno pozno torej, tako da še več kot teden dni časa. Moj testek pa bo padel po moje prve dni aprila, če ne celo na moj rojstni dan user posted image

Meni tudi ob zanositvi ta mesec kitajski kaže punčko, PDP pa pol tam okrog 20 decembra se mi zdi, tako da vedeževalka pa njen kozorogec bi zneslouser posted image

No, saj bo, zdaj sem se spomnila, da sem pozabila na večerni klomifen...grem hitro nadoknadit.

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 878
10.3.2010 7:14:27   
pika555
Js mam pa tak filing, da ta mesec tudi nismo nič pridelali user posted image . Ne vem zakaj, ampak ni kakih posebnih znakov ali pa kaj...
A ve nosečke ste imele pred izostankom kakšne znake?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 879
10.3.2010 7:51:18   
lidik
dobro jutro. Punce jaz vam moram nekaj povedati. Danes sem naredila še CB, ker ne vem zakaj ampak FS nekako ne zaupam tako in ker user posted image HB še vedno ni si nisem mogla pomagat. Aja pa še doma sem ga imela. user posted image NO v glavnem pokazal se je rahli (ampak res čisto rahli - komaj viden - ampak vseeno viden) plusek. Tako da zaenkrat me še nič ne barvati roza, ker enkrat je že bilo to lani novembra, pa se potem ni izšlo dobro, tako da zdaj upam, da bo razplet pozitiven. Bom pa (seveda če ne bo user posted image ) test ponovila v petek in če bo tudi takrat plusek pa čeprav spet rahli se naročim pri G. Joj punce jaz sem tako vesela, ampak po drugi strani me je pa tako strah, da se bo končalo kot novembra, ker me na trenutke tako špika spodaj da je kr joj. user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 880
10.3.2010 7:54:28   
lidik
Evo si pa nisem mogla kaj, da si tudi jaz ne bi šla pogledat kitajski koledar in pa seveda PDP in podatki bi naj kazali takole: deček, 17.11.2010
Da bi bil res fantiček prvi, bi bile pa res sanje izpolnjene - jaz sem si namreč vedno želela najprej pobčeka in potem še eno babiko. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 881
10.3.2010 8:08:42   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

dobro jutro. Punce jaz vam moram nekaj povedati. Danes sem naredila še CB, ker ne vem zakaj ampak FS nekako ne zaupam tako in ker user posted image HB še vedno ni si nisem mogla pomagat. Aja pa še doma sem ga imela. user posted image NO v glavnem pokazal se je rahli (ampak res čisto rahli - komaj viden - ampak vseeno viden) plusek. Tako da zaenkrat me še nič ne barvati roza, ker enkrat je že bilo to lani novembra, pa se potem ni izšlo dobro, tako da zdaj upam, da bo razplet pozitiven. Bom pa (seveda če ne bo user posted image ) test ponovila v petek in če bo tudi takrat plusek pa čeprav spet rahli se naročim pri G. Joj punce jaz sem tako vesela, ampak po drugi strani me je pa tako strah, da se bo končalo kot novembra, ker me na trenutke tako špika spodaj da je kr joj. user posted image

jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti na rokah in nogah, da bo v petek debel +!!!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 882
10.3.2010 8:09:52   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Evo si pa nisem mogla kaj, da si tudi jaz ne bi šla pogledat kitajski koledar in pa seveda PDP in podatki bi naj kazali takole: deček, 17.11.2010
Da bi bil res fantiček prvi, bi bile pa res sanje izpolnjene - jaz sem si namreč vedno želela najprej pobčeka in potem še eno babiko. user posted image user posted image user posted image user posted image

mamo me podobne sanje user posted image user posted image user posted image men so se v prvo uresničile, zdej v drugo pa mal dvomim.. bo pa v tretje pupa user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 883
10.3.2010 8:11:51   
lidik
lillchy123 hvala ti. 

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 884
10.3.2010 8:14:51   
lillchy123
lidik, ma sem tok vesela za moje bivše soborke, da ti ne morem povedat. pa zgleda me  v tej user posted image res tudi hormončki zelo dajejo in kar naprej neki jokam.user posted image
ti pa odmisli črne misli stran - ššššččččč in biti pozitivna kot znaš. saj veš, zdej ne skrbiš več samo zase.user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 885
10.3.2010 8:15:13   
sarar
ojla! evo, danes sem sšet dopoldne doma in vidim, da se je izplačalo! ja lidik kaj to vidim!!! upam, resnično in ti ful ful ful fulo ful ful ful želim, da bi bil pa v petek še močnejši plusek user posted image user posted image user posted image . ampak res ga delaj v petek, ker jutri bi bila najbrž lih tko švoh, pa boš testek stran vrgla, sem pa prepričana, da bo pa v petek že kar lepa črtica. iz mojih prstkov v božja ušesa

drugače pa sem imela tudi jaz zmeraj željo, da bi imela najšprej pobca pol pa pupo. no, bosta pa dva pobca pa pupa user posted image
čeprov, k tok verjamete tej vedežeavalki- če bo po njeno, bom imela 4 fante user posted image , drugič mi je pa napislaa da še vidi eno nosečnost in to v daljni prihodnosti. zato ji jaz tudi ne verjamem, če je dvakrat različno napovedala.
lidik, a ti si ji pisala?
a danes imaš izpit?

pA ŠE ENA PROŠNJA-A JE KERA GLEDALA VČERAJ ZADNJI DEL HOUSE-A? JAZ SEM NA SRED ZASPALAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 886
10.3.2010 8:16:53   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

pA ŠE ENA PROŠNJA-A JE KERA GLEDALA VČERAJ ZADNJI DEL HOUSE-A? JAZ SEM NA SRED ZASPALAuser posted image

user posted image user posted image se pridružujem user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 887
10.3.2010 8:33:51   
*Star*
lidik jaz tudi držim pesti zate!!!!! Res upam, da boš v petek zagledala debeli črticiuser posted image

Housea sem jaz gledala, ampak nisem bila čisto pri stvari, mislim pa, da je šel v psihiatrično bolnišnico, ker naj bi si celo življenje predstavljal v glavi, verjetno shizofrenik.

Neposredna povezava do sporočila: 888
10.3.2010 8:37:12   
sarar
user posted image   omg

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
10.3.2010 8:38:13   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

user posted image   omg

se strinjam user posted image mi ni več žal, da nisem gledala user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 890
10.3.2010 8:45:23   
sarar
a ne... user posted image  ne vem, sem pričakovala ful pozitiven konec. no, hvala bogu nisem gledala. ah, kaj češ
dejmo danes kako roziko, da nam zarad house-a zamorjena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 891
10.3.2010 8:46:49   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

lidik, ma sem tok vesela za moje bivše soborke, da ti ne morem povedat. pa zgleda me  v tej user posted image res tudi hormončki zelo dajejo in kar naprej neki jokam.user posted image
ti pa odmisli črne misli stran - ššššččččč in biti pozitivna kot znaš. saj veš, zdej ne skrbiš več samo zase.user posted image

ej lillchy123 veš kaj, zdaj si mi pa tako lepo napisala, da imam še jaz solzne oči, tako da ja imaš prav, moram biti pozitivna ker očitno res ne skrbim več samo zase, ampak moram pazit še na nekoga. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 892
10.3.2010 8:48:02   
witch
lidikuser posted image bravo user posted image čestitke za pluska user posted image seveda bom počakala. V petek pa le javi dobre novice user posted image držim pesti. PA POZITIVNO NAPREJ!
jaz - sem tudi imela željo prvi fantek, potem dve punčke user posted image potem bi spet rada punčko, fantka, punčko user posted image potem pa nimam pojma kaj bi user posted image naj že enkrat bo, pa da je zdrav user posted image
Drugsče pa punce me je včeraj zvečer pred tv, spodaj dvakrat ful močno zabolelo. Kot bi mi en zaril nož noter. Res je bila močna bolečina. Kratka in potem cez par sekund druga, spet kratka. Sem se kar prestrašila kaj bi to lahko bilo user posted image Pri meni ni nič novega. Krči so spet malo močejši user posted image upam, da ne napovedujejo user posted image
Sem hotela delati test, pa sem si premislila. Do sobote je še vseeno daleč. Počakam še do jutri.
Jaz sem že tudi pogledala kdaj bi rodila user posted image 21.11. po enem kitajskem koledarju bi bila punčka, po drugem pa fantek user posted image
Latka, korinca, mateja134 - jaz bi barvala user posted image kakšne so novičke...
kako pa se držite nadinne, pikasta, roža03 - ima že katera kakšne novičke user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 10.3.2010 8:55:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 893
10.3.2010 8:54:13   
lidik
*Star* hvala tudi tebi. Tudi jaz upam na najboljše. Tako kot mi je že lillchy123 napisala moram biti pozitivna. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
10.3.2010 8:55:56   
miklarom
jutro ! evo nekaj za vas
malo vitaminčkov za naše srečke user posted image

user posted image  

za vse ostale pa kavico

user posted image  

lidik - ja bravo in naj ti testek v petek pokaže še močnejši pusek, bom navijala zateuser posted image user posted image user posted image

pri nas pa lepo zasneženo in že smo malo orali in kidali user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 895
10.3.2010 8:56:09   
lidik
ves witch jaz držim pesti za tebe, da tole nakazuje na dobre novičke. Mene je tudi čez vikend parkrat tako piknilo spodaj, da sem mislila, na zdaj se je pa sigurno ulila. Pa ni bilo nič - pa še vedno ni nič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da upam, da tudi pri tebi to nakazuje na dobre novičke in na roza barvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 896
10.3.2010 8:56:28   
lillchy123
lidik, a si delala test s prvim jutranjim urinom?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 897
10.3.2010 8:57:36   
lidik
miklarom hvala za tako super zajtrk. Ti pa res tako pridno skrbiš vsako jutro za nas, da se ti bomo težko oddolžile.
Drugače pa daj ne govori. Pri nas imamo take ceste, da je za znoret. Jaz ne vem kaj je to, ampak ko sem se peljala v službo je bilo kot na drsališču. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 898
10.3.2010 8:58:48   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

lidik, a si delala test s prvim jutranjim urinom?

joj, da ti ne povem, da nimam pojma kako naj to štejem. V glavnem prvič sem šla na wc malo čez dve - takrat nisem delala, potem drugič sem šla pa malo čez štiri in takrat sem delala. Tako da ne vem, ali se sedaj to šteje kot prvi jutranji urin, ali bi morala takrat ob dveh delat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 899
10.3.2010 9:00:24   
*Star*
Res je tako. Woman power user posted image
Js sm pa skos hotla najprej fantka pol pa še punčko al pa clo 2 fantka in potem punčko, moj bi tud raj najprej fantka ampak zdj sva rekla da nama je vseeno, kar nama bo usojeno, to pa bo...

Pri Houseu je biu pa ful čuden konec tko da upam, da nism kej narobe dojela user posted image  Vem samo da je biu House v kliniki in mu je edn od njegovih reku: "lepo življenje. škoda, ker je samo v tvoji glavi" Aja pa ceu čas je vrteu v rokah posodico od tablet. Pol ga je pa pelu v psihiatrično un k je njegov najbolši prjijatelj.
Sori, sam imen se fuuul ne morm spomnt k sm Housea na začetku skos gledala, zadnje leto al pa clo več pa sploh ne user posted image

Mmmm, kakšen zajtrk, hvalaaaa!!!!

< Sporočilo je popravil *Star* -- 10.3.2010 9:01:43 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......