|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
9.3.2010 12:24:42   
čebelica01
čebelca prleti , in vse tiiho je bilo , kaj je zdej to babe . kar tiho bote user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 12:29:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3977
9.3.2010 12:30:31   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
9.3.2010 12:36:12   
BBAJA
Ojla..
Se vam oglašam iz izrednih razmer..me je že v nedeljo načela neka čudna viroza,no včeraj sem pa zbolele dokončno..danes je moj user posted image ostal doma,da je prevzel Jurija jst pa se hb že počutim precej bolje...sem se naspala tud za nazajuser posted image

Vsem bolančkom pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rea..daj mi prosim sporoči preko zs svoj trr,da ti lahko tudi jaz nakažem za Next.

Neposredna povezava do sporočila: 3979
9.3.2010 13:37:09   
Mala_princeska
Rea no potem se pa za moj Next nič ne mudi, bo že prišel, v eng. pa še ne bom klicarila user posted image user posted image user posted image baba neučakana kaj češ user posted image user posted image user posted image

baba: http://www.youtube.com/watch?v=a6Sjlg3r7nE

malo se nasmejte user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
9.3.2010 13:40:47   
Mala_princeska
Pa še tale:
http://www.youtube.com/watch?v=As_vFA5f9sk&feature=related

saj ga ne jemljem resno, samo se nasmejem za polulat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
9.3.2010 13:41:40   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Ha ha:

TEČAJ ZA MOŠKE

ja to bom mojga za rd vpisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
9.3.2010 13:46:17   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

čebelca prleti , in vse tiiho je bilo , kaj je zdej to babe . kar tiho bote user posted image user posted image

saj sem tlele, kva b' rada baba user posted image user posted image user posted image

avto user posted image user posted image user posted image Majch zdaj boš pa bolj mobilna. Luškan mali avto, z mojim imava hude scene ker študirava o novem avtku.....Najprej enoprostorec, potem karavan, potem pa navadna limuzina, sam ne vem kam bomo z vso kramo...če bomo kam šli. Men je Scenic všeč, njemu Laguna Grandtur in novi WW - golfič, pol pa izbiraj user posted image jaz ga bom vozila :-) ker pravi da naj bi tega cliota sedaj prodala......bomo videli, nekaj bomo že zgruntali, se nam ne mudi. Rea kako pa ti črnega mačka voziš - to je všeč? Imate karavana, a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3983
9.3.2010 13:48:00   
*zmajčica*
Ojlaaaaa...Evo tudi mene...Sem jezna (kot večinoma vse tukaj gor) zaradi tega snega!! user posted image user posted image
Šetkat bi šla...vozičkat...vni na sončku!! user posted image user posted image Kdaj bo konc te zime...??

Torej kavica?? kdaj spet??

Jaknik...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega malčka...in za vse bubančke!

Danes je pa res en tak čuden dan...Pa že navsezgodaj zjutraj sem se po sodišču vlekla...sploh ni lepo, pa čeprav samo zapuščinska razprava!!
Da vam še povem kar se tiče očetovstva...več ali manj je urejeno...tožba je vložena-glupost Laura toži mene...:-( tak da sam čakam...mi na socialni nekej komplicirajo in mi nočjo pomagat...:-( Nočjo zlepa...bom pa zgrda...sem jim kar sodniško poslala povabilo!user posted image Ne dam se...Katja ni več tista stara Katja...ki tudi zase ni htela poskrbet in se kregat in je bla vedno tiho...NE, NE...katja se je faaaajn spremenila...ZAse in za malo Lauro se bom pa VEDNO POSTAULA in POTRUDLA...To me je pa moj user posted image nauču...Ponosen bi biu name....Jooooj ko tako pomislim, me je naučil res ogromno stvari... user posted image

Ženske sem se odločila da letos poleti nardim izpit za motor...Sem ga že lani začela, pa sem potem pustila vse skupaj ker sva izvedela da bova mela user posted image . Letos ga pa ziher dokončam...To bi blo mojmu user posted image všeč...in si je resnično želeu...Jooo ko se spomnem ko sva razpravljala o najinih skupnih moto zborih, vožnjah in izletih!! user posted image

Nič grem...nimam neke volje...

Fajn bodite pa se slišimo...

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
9.3.2010 13:51:14   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Ojla..
Se vam oglašam iz izrednih razmer..me je že v nedeljo načela neka čudna viroza,no včeraj sem pa zbolele dokončno..danes je moj user posted image ostal doma,da je prevzel Jurija jst pa se hb že počutim precej bolje...sem se naspala tud za nazajuser posted image

Vsem bolančkom pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rea..daj mi prosim sporoči preko zs svoj trr,da ti lahko tudi jaz nakažem za Next.

ti bom na zs poslala...pa seveda, en koš pikpok, da se res čimprej pozdraviš in da kmalu prideš kaj v nm na kak kofetek!!!

rea27

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
9.3.2010 13:51:41   
Mala_princeska
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

tudi tebi koš pikepokic....

mene pa spet jajčniki bolijo - pa je zadnjič dohtarca rekla da ni nič narobe user posted image bo spet rdeča fešta kmalu, pa se pripravlja. Sem dobila izvid od g. in ponoven pregled čez 3 leta, ma to zdravstvo res špara tam kjer ni treb, pa plače si talajo.....

Aja Werner - ja kje pa je da se še jst stepem?user posted image user posted image user posted image so me v sš zafrkavale sošolke, ker sem ga poslušala user posted image
Čebeli - včer sem se nate spomnila, ko so govorili o zasvojenosti - a se ti z nakupovanjem tolažiš pred čim?user posted image user posted image Drugač pa obstaja en dobr članek na temo odvisnosti - odvisnosti je več vrst ......ena je od odnosov,......od hrane,....ti v živo razložim user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 9.3.2010 13:52:22 >

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
9.3.2010 13:51:57   
štrumfek
evo še enak ki je zbolelauser posted image user posted image
slabo user posted image user posted image mi je za znort, vročino sem fasala...

tko da počakam da dragi pride potem se pa preselim v postlo

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
9.3.2010 13:53:09   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

koš pikepokkkkk in hitr čajčkej pa v odejo se zavij user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
9.3.2010 13:55:06   
čebelica01
no mi boš razložila .

drgač pa ta moj šoping ne pomeni , da mi kaj manjka , da se moram pred čim tolažit , zgolj moram met , hočem met , pa to je tko lušno, lepo, enkratno user posted image user posted image user posted image .

ZGOLJ MORAM MET

Neposredna povezava do sporočila: 3989
9.3.2010 13:55:40   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Danes je pa res en tak čuden dan...Pa že navsezgodaj zjutraj sem se po sodišču vlekla...sploh ni lepo, pa čeprav samo zapuščinska razprava!!
Da vam še povem kar se tiče očetovstva...več ali manj je urejeno...tožba je vložena-glupost Laura toži mene...:-( tak da sam čakam...mi na socialni nekej komplicirajo in mi nočjo pomagat...:-( Nočjo zlepa...bom pa zgrda...sem jim kar sodniško poslala povabilo!user posted image Ne dam se...Katja ni več tista stara Katja...ki tudi zase ni htela poskrbet in se kregat in je bla vedno tiho...NE, NE...katja se je faaaajn spremenila...ZAse in za malo Lauro se bom pa VEDNO POSTAULA in POTRUDLA...To me je pa moj user posted image nauču...Ponosen bi biu name....Jooooj ko tako pomislim, me je naučil res ogromno stvari... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se dela, zase in za pikicopokico se postavit.

Pa user posted image user posted image user posted image za pogum glede motorja.

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 14:06:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3991
9.3.2010 14:10:08   
majch
hehe princeska...pri nas ni problemov z izbiro. Ferrari al pa opel. Ampak čist resno. Moj je zaljubljen v te 2 firme. Zdaj že cela žlahta fura ople. Kar se tiče pa modela pa je karavan zakon. Velik placa, zgleda bolj seksi ko enoprostorc, pa raven prtljažnik ti lahko služi za piknik al pa previjanje malčkov (sprobano) Pa tudi spat se da v njemuser posted image . In celo jaz, ko sem bolj leva za tako, sem se ga navadila vozit. No zase, sem hotela majhen avto. In ker sva corso že mela, ni bilo veliko razmišljanja. Čeprav me je držal tudi takle mini
user posted image

Zmajčica, drži se, veliko volje v boju z birokracijo ti želim. Če boš pa res izpit delala, pa čimveč užitkov - se bosta kdaj še z Lauro skupaj vozile. Dve bejbe na bajkuuser posted image

Pa kaj ste vsi bubani?? Res neki razsaja zgleda...jaz hočem pomlaaaaaaaduser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3992
9.3.2010 14:28:22   
Alex01
zmajčica- tako kot je napisala mjhch, veliko volje in energije v boju z birokracijo.

Eno goro user posted image za vse bolne.
Štrumfek
zgleda da se je virus iz računalnika preselil nateuser posted image

princesi- karavan je zakon. Mi2 sva ga imela še ko sva bila sama, brez otrok, potem sva imela limuzino in mesec predno sva dobila Alexa sva šla spet nazaj na karavana in od takrat je obvezno karavan. Drugi avto pa mali mestni avto, moj clio (je pa tut zakon)user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 9.3.2010 14:29:01 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
9.3.2010 14:29:21   
Anonimen
zmajčica - ja, poznam preobrazbo tihe miške v borko za pravice otrokuser posted image user posted image user posted image . Kar tako naprej! Bi te pa na kofi povabila, pa imamo spet bolezen v bajti. Ti pa sporočim takoj ko bomo zdravi, da tvojo princesko spoznam.

majch - user posted image user posted image user posted image za avto!!! In kako zdej poteka ta nova zadeva z davkom na MVuser posted image Ti si čist frišna v tem, pa me prosim razsvetli kak bau-bau je zdej to.

Ja, pa user posted image user posted image user posted image za vse ostale bolančke.

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
9.3.2010 14:41:12   
majch
uh jkanik...avto je rabljen, tak da mislim, da sem ubežala temu davku...sam ne me za besedo držat...nimam pojma kaj se dogaja na tem področjuuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
9.3.2010 14:51:59   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Welcome to the club...zgleda,da tle v našem koncu nekaj razsaja.
Naj čimprej mine,vem pa,da je hudo..sploh,če imaš še malecko za rihtat..jst sm včeraj komaj dočakala,da je moj dragi prišel iz službe..pol sm pa počivala in učinek je danes že viden..sem že na RRuser posted image
Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
9.3.2010 14:53:54   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: majch

uh jkanik...avto je rabljen, tak da mislim, da sem ubežala temu davku...sam ne me za besedo držat...nimam pojma kaj se dogaja na tem področjuuser posted image

Čestitke za avtouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
9.3.2010 15:12:40   
čebelica01
za v soboto za kafe , bom še vidla , ker nameravam v split , če bo kako sranje , tako kot je zdaj, bom kar doma .

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
9.3.2010 16:03:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

ZA INFO:

"Za vse njegove slovenske oboževalce pripravlja Gibonni veliki koncert, ki bo 3. junija v ljubljanskih Križankah"

tole piše na 24ur.com

Jaz pa štrumfek sva že tamuser posted image user posted image user posted image

jaz bom zihr pred vama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3999
9.3.2010 16:05:39   
majčica20
jaz sem se zjutraj po cesti pridrsala v mesto k zobarju, sem na poti srečala dva ustavljena tovornjaka ki nista nikamor mogla. sem šla še malo naročit za pregled pa me je hotla kar jutri datum dat. sem odklonila da v takem snegu s tamalo ne mislim drajsat po ne spluženi oz. slabo spluženi cesti.
vsem s slabim počutjem želim čimprejšnje okrevanje in obilo dobre volje...

valentinčica - če ma mali krče - običajno so najmočnejši pri 1,5m, ti pa priporočam da se vsaj za teden dni odrečeš mleku in mlečnim izdelkom, boš videla če kaj nuca. ponavadi jih to grozno moti.

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?