|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
9.3.2010 12:44:48   
Jutta
Ajvy - tudi mi smo Ok, malo tudi šmrkamo, a hvalabogu nič hujšegauser posted image Naj ti tlaka čim lepše mine

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 826
9.3.2010 12:52:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

jutta.....a jogurte in skutke pa je?

Ja - od mlečnih stvari je edino sadno skuto z banano, sadi jogurt in edamec sir po koščkih. Po jogurtu zmeraj bruha.

no vsaj to,ker sem enkrat brala da pri tej starosti dobi zadostno količino mleka že s temi "jedmi"-pa kisla smetana,mlečni namazi na kruh in zdenka sirčki pašejo zraven

Ja upam, da dobi res dovolj. Ostale stvari, ki si jih naštela, pa pri Vidu ne grejo v promet. A ti imaš pa poškodovan prst? Kako pa je prišlo do tega?

vsaka stvar je boljše kot ničuser posted image .....ja mejčkeno sem se poškodovala-skoraj celo blazinico sem si v službi odrezala na salamoreznici-HB ni lavfala ker pol bi šel prst pa pa

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 827
9.3.2010 12:54:35   
lilcha
Lep pozdrav

jaz sem dolžna še podatke iz sistematskega
TEŽA: 10310g, VIŠINA: 75 cm

Glede mleka : midve se sicer še dojiva ponoči tko ene 3x, skuke pa jogurte tud papca, stvari z mlekom ji pa še nisem skuhala, ker sem kar neki odlašala, bom pa zdej počas probala s kakim gresom k ste ga že tok dons omenjale user posted image . A pol pravte da je boljše alpsko kot navadno? A pa to ga prevrete najprej ?

lep pozdrav

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 828
9.3.2010 12:57:28   
Čebel@
lilcha......vav lepe mereuser posted image user posted image user posted image jaz ji mleko le pogrevam

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 829
9.3.2010 13:01:36   
MIHAILO
Mi imamo pa jutri posvetovalnico,sam pomoje ne bo cepljen ce je se bolan kajne?

SJJM glede km ne kompliciram...najvec pije iz lidla 3,5 ,ker tam najvec nabavljamo,vcasih pa tudi alpsko 3,5...drugac je ista kvaliteta ,mi je rekel bratranec da so bla neka testiranja in da je to vse isto

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 830
9.3.2010 13:02:33   
MIHAILO
Jaz tudi mleko pogrejem...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 831
9.3.2010 13:03:25   
Urša08
Sjmm jaz dajem Žigu sveže mleko 3,5 mm. Ga pa kupujem največ od ljubljanskih mlekaren, pa tud tega iz Hofra k je dalj časa sveže mleko mu dam, al pa iz Lidla dalj časa sveže mleko. 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 832
9.3.2010 13:04:21   
Urša08
Mihailo nazadnje je bil Žiga prehlajen in ga ni cepla temveč naju je za kasneje naročila - ravno jutri imava cepljenjeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 833
9.3.2010 13:06:01   
lilcha
Čebel@ in Mihailo a tud če je alpsko ga sam pogrejeta? A ni blo enkrat rečen da naj bi se alpsko prekuhavalo?user posted image Ne vem ,zato pa vprašam. Zato pa tud odlašam tok časa k kompliciram pa ne vem kako pripravit. Ah, bo že.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 834
9.3.2010 13:08:14   
MIHAILO
Jaz ga samo pogrejem Lichauser posted image

URSA a to sveze je boljse ane?K ma manj rok?jaz sem tudi tega veckrat kupila,sam je mami rekla da naj rajs trajnega kupim?user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 835
9.3.2010 13:10:41   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja z benijem sma vstala ob 10 in 20 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej mi je pasalo ker sem ponoč peljala florija lulat in pol nisem mogla zaspat in sem bedela od pol3 do pol 6
user posted image user posted image user posted image za tako spanje.....in kaj si pol počela ponoči-ležala in v luft gledala?

user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa ful sem se premetavalauser posted image user posted image user posted image user posted image in sem razmišljala..... pa uro sem gledala... poslušala kako moj smrčiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 836
9.3.2010 13:11:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Čebel@ in Mihailo a tud če je alpsko ga sam pogrejeta? A ni blo enkrat rečen da naj bi se alpsko prekuhavalo?user posted image Ne vem ,zato pa vprašam. Zato pa tud odlašam tok časa k kompliciram pa ne vem kako pripravit. Ah, bo že.
teh teorij o mleku je toooook da če prej nisi kompliceru,pol ziher začneš....jaz ji dajem med hrano mercatorjevo znamko 3,5(po flaši pije AM-in ji odgovarja....imam na razpolago tudi mleko direktno izpot krave,ampak še meni je mremočen,kaj šele mali....če ji mleko pač samo nalijev med pasirano hrano(omakico) ji ga le pogrejem,ko pa ga zlijem med polento pa se avtomatsko prekuha.....sej boš videla kaj tvoji mali najbolj odgovarja-je pa dejstvo:kompliciramo starši,otroci pa ne

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 837
9.3.2010 13:12:14   
Čebel@

ja z benijem sma vstala ob 10 in 20 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej mi je pasalo ker sem ponoč peljala florija lulat in pol nisem mogla zaspat in sem bedela od pol3 do pol 6
user posted image user posted image user posted image za tako spanje.....in kaj si pol počela ponoči-ležala in v luft gledala?

user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa ful sem se premetavalauser posted image user posted image user posted image user posted image in sem razmišljala..... pa uro sem gledala... poslušala kako moj smrčiuser posted image user posted image user posted image user posted image

še čudno da si ga pustila spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 838
9.3.2010 13:13:10   
Katjusa
mleko mi nabavmo kr trajno ker pač imamo trgovino malo dlje in ne morem vsake 3 dni letet v trgovino po novo dozo... pri florjanu sma kupovala svežega....  no ko se preselimo bom tud jst imela 50m stran trgovino in bomo mogoče prešaltali na svežegauser posted image

zdej grem pa na vegi segedinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 839
9.3.2010 13:13:51   
Katjusa

še čudno da si ga pustila spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem sem ker sem si zračunala, da če se naspi bo on lepo zjutraj florjana sma zrihtal in mi ne bo treba pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 840
9.3.2010 13:20:24   
Urša08
Mihailo meni je bilo rečeno naj mu dajem sveže mleko 3,5, pa itak vsi tega pijemo. Na zalogi mam kak alpski mlek, drugače pa sej ma sveže mleko 1 teden rok uporabe , en krat na teden smo pa sigurno v trgovini ker je treba nafilat zaloge sadja, zelenjave tko da takrat še mleko nakupimo. 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 841
9.3.2010 13:22:19   
Urša08
Kosilce je kuhano za tamaledva. Še počakam da se žigec naspančka. Sedaj grem pa kuhinjo pospravit pa pripravit pošto za oddat da ko moj pride samo šibnemo vse oddat pa na grobek svečko prižgat.

grem migatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 842
9.3.2010 13:25:29   
petrušk_
djte mal poročat iz kje ste punce, a???

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 843
9.3.2010 13:28:30   
Čebel@

sem sem ker sem si zračunala, da če se naspi bo on lepo zjutraj florjana sma zrihtal in mi ne bo treba pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image

super si to zračunalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 844
9.3.2010 13:29:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

poročena v Domžaleuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 845
9.3.2010 13:31:39   
Katjusa

za zdej še dramlje (okolica celja) upam da kmalu vitanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 846
9.3.2010 13:31:47   
petrušk_

iz kje pa?? daleč??
jst sm šla iz bohinja u cerknco

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 847
9.3.2010 13:36:10   
Čebel@

iz kje pa?? daleč??
jst sm šla iz bohinja u cerknco

iz Kamnika-ni dalečuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 848
9.3.2010 13:48:30   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo meni je bilo rečeno naj mu dajem sveže mleko 3,5, pa itak vsi tega pijemo. Na zalogi mam kak alpski mlek, drugače pa sej ma sveže mleko 1 teden rok uporabe , en krat na teden smo pa sigurno v trgovini ker je treba nafilat zaloge sadja, zelenjave tko da takrat še mleko nakupimo. 

Ja tudi pri nas je takouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 849
9.3.2010 13:50:17   
MIHAILO
Imam eno vprasanje...moja sestra se ze tkomalo boljslabopocuti inutrujeno a ima pravico do bolniske?ona se tko boji inmisli da jone bo takolahko dobila,sam pomoje pa nosecnici kar dajo ane?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?