|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
9.3.2010 9:48:04   
TAMIKA3
se nama gres hladi, ste mi naredile lušte     user posted image user posted image user posted image   

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 751
9.3.2010 9:55:18   
Čebel@
petrušk.....evo user posted image user posted image user posted image da se rita kmalu pozdravi

baki.....jaz sem tukaj-pijem kavico,Hana se pa naliva s sokcem

sjmm......a pri vas tudi zobkiuser posted image ....držim pestke da boste danes ponoči lepo vsi spančkaliuser posted image

tamika.....user posted image user posted image user posted image za user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 752
9.3.2010 9:55:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

se nama gres hladi, ste mi naredile lušte     user posted image user posted image user posted image   
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 753
9.3.2010 9:58:47   
petrušk_
hvala za pikepoke čebel@
baki keroognjičevo pa maš - kje si jo kupla, k jih je miljonuser posted image user posted image

tamika bravo za gres

sjmm sj pr nas so tud pomoje zobki, k kaka k nora - tud po 5x na dan včasih....pa ust ni šans da odpre, da bi pogledala....pa ful pije....je pa tko tko....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 754
9.3.2010 10:03:32   
Čebel@
petrušk...a je Eva vajin edin user posted image ,ali imate ša kakšnega člana doma?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 755
9.3.2010 10:05:13   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

hvala za pikepoke čebel@
baki keroognjičevo pa maš - kje si jo kupla, k jih je miljonuser posted image user posted image

tamika bravo za gres

sjmm sj pr nas so tud pomoje zobki, k kaka k nora - tud po 5x na dan včasih....pa ust ni šans da odpre, da bi pogledala....pa ful pije....je pa tko tko....

jst imam sicer doma nareto,jo mami nardi,se pa menda kupi v DM.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 756
9.3.2010 10:05:59   
baki
tamika.....jutro......

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 757
9.3.2010 10:20:12   
Čebel@
mi je tamala poslala sms-mali ima virusno okužbouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 758
9.3.2010 10:20:29   
petrušk_
zaenkrat edini....ampak nau dolg...hehe...že mal delamo na drugem članuuser posted image
no ja ne delamo sam ne pazmouser posted image
rada bi še eno 14 dnevno skoz dala, da bi bla na teži k sm jo mela k sm z evo zanosila

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 759
9.3.2010 10:21:33   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

hvala za pikepoke čebel@

tamika bravo za gres

jst imam sicer doma nareto,jo mami nardi,se pa menda kupi v DM.

aha...ja sj to vem kje jo kupit...jo mam iz hoferja pa je full dobra, sam pomoje jo bom od justa naročila, k je naravna

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 760
9.3.2010 10:25:25   
Čebel@

zaenkrat edini....ampak nau dolg...hehe...že mal delamo na drugem članuuser posted image
rada bi še eno 14 dnevno skoz dala, da bi bla na teži k sm jo mela k sm z evo zanosila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 761
9.3.2010 10:42:25   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 762
9.3.2010 10:42:45   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

tamika.....jutro......

dan dan user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 763
9.3.2010 10:44:58   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa se s tamalo ne štekava prav super,ampak tega sranja ji pa res ne privoščim....bosta pa še 2 dni na infekciski,ker je mali dehidreranuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 764
9.3.2010 10:50:54   
TAMIKA3

pa se s tamalo ne štekava prav super,ampak tega sranja ji pa res ne privoščim....bosta pa še 2 dni na infekciski,ker je mali dehidreranuser posted image

v takih primerih pozabiš na vse drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 765
9.3.2010 10:52:13   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.3.2010 10:54:59   
sjmm
evo bejbe...mam 5 minut....se me je držal k klop...tečkec mali...se ful pozna da se ne da it ven...buuuu sneg in mraz in veteruser posted image

je pomalical, pol sva si pa ene romantikuš španske pesmice naštimala pa je kr v komo padu..upam, da vsaj za eno urco

sem mal otroške pošlihtala...kuhna je še kr ok...sam bo treba kej skuhat...dans bo verjetno lahka zelenjavna juhca, pa riž s korenčkom in ribje palčke...obljubila pa sem še kej sladkega ....bomo vidl kok bo mali tečkan, joj, definitivno morm pa kruh spečt

moj je na nekih predavanjih dons...o novih materialih, lakih ipd...uživa u glavnemuser posted image k ponavad

vas grem mal prebrat, pa kej pokomentirat, če bo cajtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.3.2010 10:55:39   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali user posted image user posted image

bravo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image petrušk...le tko naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.3.2010 10:56:26   
sjmm

hja, otročki so le otročki....tle popustijo zamere...joj, naj hitr ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.3.2010 10:58:02   
sjmm

hvala za pikepoke čebel@

tamika bravo za gres

ja naš tud take smrdljive tortice mal tekoče v plenice dela...ud do 5x na dan...tko, da tud jz mislim, da so zobki, ker se mu je kr čez noč ful spremenilo razpoloženje in apetit

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.3.2010 11:01:55   
sjmm

petrušk.....evo user posted image user posted image user posted image da se rita kmalu pozdravi

baki.....jaz sem tukaj-pijem kavico,Hana se pa naliva s sokcem

sjmm......a pri vas tudi zobkiuser posted image ....držim pestke da boste danes ponoči lepo vsi spančkaliuser posted image

tamika.....user posted image user posted image user posted image za user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

o, hvala , le drži pesti plis.....ej, sploh ne vem več kaj je to, če se zvečer vležeš v postlo, zaspiš in se zjutri zbudiš...ma še dobr, da mam ene 4-5 ur kr dost na noč, sam pol k bo spal bom pa kako nočno obrt odprlauser posted image user posted image user posted image user posted image k bom tok navajena na skromno odmerjen spalni cajt

tvoja pupika je pa res pridna ponoči....user posted image user posted image user posted image user posted image hanči...zihr je po mamici.....moj tale ta 4 je tud po mamici, ker sta moja2 po kolenih zvečer iz sobe lezla...da bi jz saj mal spala

no, pa super d si skor sladkorno fasala...včas je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga, da ga je pamet potrkalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.3.2010 11:02:40   
petrušk_
tud od mojga nečakinja je zanč imela infekt na krvi, ampak sta k sreči brez bolnice skoz pršle

bo minilo, sigurn pa ni luštno

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 772
9.3.2010 11:03:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

urša..kako skuhaš gres?

Čebel@
zavrem mleko, dodam malo sladkorja (lahko tudi brez) in ko je mleko tik pred tem da zavre stresem notri gres in mešam ene tri minute in to je to. Količinsko je pa takole . približno ena šalčka mleka (približno 2,5 dcl) in 2,5 žlice gresa. Potem stresem na krožnik in če se mi zdi da je pregost dodam malce mleka. Isto lahko narediš tudi z adaptiranim mlekom, če ji še daješ.

jz tud tko skuham, pa mal čokoladice naribam in vsi papcajo

aja dostikrat pa namešam pol gresa in pol polente...ostalo čist isto

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.3.2010 11:05:03   
sjmm
ma k jz pridem je pa tema...mislmuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.3.2010 11:06:28   
TAMIKA3
kaj tema, saj smo tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?