|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
8.3.2010 12:42:38   
Katjusa
evo kosilo sem pojedlauser posted image user posted image user posted image bi še ampak se morem mal nazaj držatuser posted image user posted image user posted image user posted image
za ju3 bom pa kuhala segedin po sjmm receptu (brez mesa) zraven bo pa kak krompirčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 651
8.3.2010 12:45:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ ma ne sekiraj se, vsi nismo za vse. Pač tvoj ni rojen za kuharja, ti pa hišico delauser posted image Vsak je za nekaj tako da se je brez veze obremenjevat s temuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa da veš tud moj ni ne vem kakšen kuhar, naredi odlične palačinke, olupi krompir, kej pomeša potem se pa že skor konča. Pa se ne sekiram zarad tega. Jaz pa ke j druzga ne delam kar on odlično naredi. Zato pa smo skup da se dopolnjujemouser posted image

točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj se trudi, mi pomaga mapak tud kdaj ni tako kot bi jst..... pa mal zemežim popravim kar se da in je vse superuser posted image user posted image user posted image user posted image

v soboto sma se do 2 zjutraj ukvarjala z bodočo dnevno (razporeditvijo) in na koncu je moja ideja zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še navdušen je bil..... potem sma pa lahko šla v miru spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 652
8.3.2010 12:45:45   
Čebel@

čebel@ ma ne sekiraj se, vsi nismo za vse. Pač tvoj ni rojen za kuharja, ti pa hišico delauser posted image Vsak je za nekaj tako da se je brez veze obremenjevat s temuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa da veš tud moj ni ne vem kakšen kuhar, naredi odlične palačinke, olupi krompir, kej pomeša potem se pa že skor konča. Pa se ne sekiram zarad tega. Jaz pa ke j druzga ne delam kar on odlično naredi. Zato pa smo skup da se dopolnjujemouser posted image
super napisanouser posted image ima pa neverjetno dobre,potrpežljive živce-kar jih jaz nimam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 653
8.3.2010 12:45:46   
Urša08
Katjuša jaz sem tud pokosilčkala, pa mi kr neki še manjka ampak sej bo. Si bom en čajček nardila pa gremo naprej. Je treba vztrajatuser posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.3.2010 12:46:38   
Čebel@

Katjuša jaz sem tud pokosilčkala, pa mi kr neki še manjka ampak sej bo. Si bom en čajček nardila pa gremo naprej. Je treba vztrajatuser posted image  
vode se napij da boš imela občutek sitosti

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.3.2010 12:51:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jst spijem tok vode da že ima sladek okususer posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 656
8.3.2010 12:52:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst spijem tok vode da že ima sladek okususer posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 657
8.3.2010 12:54:29   
Jutta
Urša -  a veš, da ne vem, zakaj me ni bilo na forumu... Preprosto se mi ni dalo prižgat računalnika...
Glede stanovanja v MB - ja tisto je čisto novo stanovanje, opremljeno s čisto novim pohištvom, a imava v njem podnajemnika, ker sva službe dobila v LJ in se nisva selila. Iz MB se vozit v LJ je pa malo predolga tura. V LJ smo trenutno v podnajemniškem stanovanju, ki je manjše od najinega v MB (in tudi ni tako lepo opremljenouser posted image ). Ko bo čas in denar, bova pa kupila kaj boljšega v LJ ali okolici. Selit se nama zaenkrat ne da, ker so lastniki zelo vredu, stanarina je sprejemljiva, pa tudi lokacija je vredu. Edino kar pogrešam je balkon.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 658
8.3.2010 12:55:20   
Urša08
čebel@ eto popila kozarec vodeuser posted image

Sem že kuhno spedenčkala, otročka pojerdla kosilo tako da šibnemo vn na sončka dokler še je.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 659
8.3.2010 13:00:28   
Čebel@

čebel@ eto popila kozarec vodeuser posted image

Sem že kuhno spedenčkala, otročka pojerdla kosilo tako da šibnemo vn na sončka dokler še je.user posted image

uživajte na sončku-mi bomo šli ko se Hana zbudi in nakosilčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 660
8.3.2010 13:36:04   
baki
tk otroci siti.se je nik tk napokal da je joj.jst še nisem jedla.še prpravla si nisem kaj.joj prejoj.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 661
8.3.2010 14:09:42   
Katjusa
ste vse na sončku?
jst šibam zdle po florčija pol bomo pa vidl kake volje bo al bomo šli ven al bomo pa not kuhal in se igral.....

upam, da se je imel lepo v vrtcu.... mu zjutraj ni blo za ituser posted image user posted image user posted image

lepo popoldne, če se slučajno dons ne tipkamo več

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 662
8.3.2010 14:14:11   
Čebel@
ne mi nismo na sončku-se je pooblačilo,pa full piha,tko da bomo kar notri

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 663
8.3.2010 14:45:49   
Katjusa

ne mi nismo na sončku-se je pooblačilo,pa full piha,tko da bomo kar notri

pri nas tudi ful piha.... pa ful je mrzlo, tak da se bomo kr not igrali....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 664
8.3.2010 15:29:12   
baki
urša....a se je tebi tudi želodec ful skrču.jst sploh ne čutim več lakote.ko pa začnem jest pa pojem sam pol več pa ne moremuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 665
8.3.2010 15:50:09   
baki
sam odzuni je pa res mrzlo.presneti veter.če nebi pihal bi blo super

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 666
8.3.2010 15:51:43   
baki
zdej ko mam čas pa spet nobene niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.3.2010 15:53:14   
baki
katjuša sliko bom pol dala gor ker se je noj dol poknu na kavč in se mu trnutno nič ne dauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.3.2010 15:53:20   
MIHAILO
URSA a se vztajatepri dieti?user posted image user posted image user posted image user posted image superca ste ze dalec,se cisto malo,najhujse je minilo,zdaj ni tak hudo ko ves da je se malo ostalo...

mihailo zdaj spi ampak tako tesko dihauser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 669
8.3.2010 15:56:03   
baki
ubožček mihailo.sej bo kmalu pomlad.se kr naprej kje nalezejo,pa še tako blesavo vreme je za popi...dituser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 670
8.3.2010 15:57:37   
baki
mihailo ne mi zdej še ti uituser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 671
8.3.2010 16:51:35   
baki
hallo

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 672
8.3.2010 16:53:29   
baki
sploh nisem šla zdej pop. ven ko me lahk odnese.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.3.2010 16:55:30   
baki
moj je šel po katjo pa v trgovino sem ga poslala.čudno da nobene niuser posted image kje pa si ti kolumbo?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.3.2010 17:07:49   
baki
no tk pa je šel moj telefon po gobe.....nik mi ga je vrgu v školko.kk dolgo se je kaj namakal preden sem ga najdlauser posted image user posted image user posted image .sam upam da je sim kartica vredu.adijo pamet.ko ful pazim.sem jezna kouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?