Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:42:38
|
|
|
|
Katjusa
|
evo kosilo sem pojedla bi še ampak se morem mal nazaj držat za ju3 bom pa kuhala segedin po sjmm receptu (brez mesa) zraven bo pa kak krompirček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:45:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ ma ne sekiraj se, vsi nismo za vse. Pač tvoj ni rojen za kuharja, ti pa hišico dela Vsak je za nekaj tako da se je brez veze obremenjevat s tem Pa da veš tud moj ni ne vem kakšen kuhar, naredi odlične palačinke, olupi krompir, kej pomeša potem se pa že skor konča. Pa se ne sekiram zarad tega. Jaz pa ke j druzga ne delam kar on odlično naredi. Zato pa smo skup da se dopolnjujemo točno tako moj se trudi, mi pomaga mapak tud kdaj ni tako kot bi jst..... pa mal zemežim popravim kar se da in je vse super v soboto sma se do 2 zjutraj ukvarjala z bodočo dnevno (razporeditvijo) in na koncu je moja ideja zmagala pa še navdušen je bil..... potem sma pa lahko šla v miru spat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:45:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ ma ne sekiraj se, vsi nismo za vse. Pač tvoj ni rojen za kuharja, ti pa hišico dela Vsak je za nekaj tako da se je brez veze obremenjevat s tem Pa da veš tud moj ni ne vem kakšen kuhar, naredi odlične palačinke, olupi krompir, kej pomeša potem se pa že skor konča. Pa se ne sekiram zarad tega. Jaz pa ke j druzga ne delam kar on odlično naredi. Zato pa smo skup da se dopolnjujemo super napisano ima pa neverjetno dobre,potrpežljive živce-kar jih jaz nimam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:45:46
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša jaz sem tud pokosilčkala, pa mi kr neki še manjka ampak sej bo. Si bom en čajček nardila pa gremo naprej. Je treba vztrajat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:46:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša jaz sem tud pokosilčkala, pa mi kr neki še manjka ampak sej bo. Si bom en čajček nardila pa gremo naprej. Je treba vztrajat vode se napij da boš imela občutek sitosti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:51:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša jaz sem tud pokosilčkala, pa mi kr neki še manjka ampak sej bo. Si bom en čajček nardila pa gremo naprej. Je treba vztrajat vode se napij da boš imela občutek sitosti jst spijem tok vode da že ima sladek okus
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:52:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša jaz sem tud pokosilčkala, pa mi kr neki še manjka ampak sej bo. Si bom en čajček nardila pa gremo naprej. Je treba vztrajat vode se napij da boš imela občutek sitosti jst spijem tok vode da že ima sladek okus
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:54:29
|
|
|
|
Jutta
|
Urša - a veš, da ne vem, zakaj me ni bilo na forumu... Preprosto se mi ni dalo prižgat računalnika... Glede stanovanja v MB - ja tisto je čisto novo stanovanje, opremljeno s čisto novim pohištvom, a imava v njem podnajemnika, ker sva službe dobila v LJ in se nisva selila. Iz MB se vozit v LJ je pa malo predolga tura. V LJ smo trenutno v podnajemniškem stanovanju, ki je manjše od najinega v MB (in tudi ni tako lepo opremljeno ). Ko bo čas in denar, bova pa kupila kaj boljšega v LJ ali okolici. Selit se nama zaenkrat ne da, ker so lastniki zelo vredu, stanarina je sprejemljiva, pa tudi lokacija je vredu. Edino kar pogrešam je balkon.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:55:20
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ eto popila kozarec vode Sem že kuhno spedenčkala, otročka pojerdla kosilo tako da šibnemo vn na sončka dokler še je.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 13:00:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ eto popila kozarec vode Sem že kuhno spedenčkala, otročka pojerdla kosilo tako da šibnemo vn na sončka dokler še je. uživajte na sončku-mi bomo šli ko se Hana zbudi in nakosilčka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 13:36:04
|
|
|
|
baki
|
tk otroci siti.se je nik tk napokal da je joj.jst še nisem jedla.še prpravla si nisem kaj.joj prejoj.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 14:09:42
|
|
|
|
Katjusa
|
ste vse na sončku? jst šibam zdle po florčija pol bomo pa vidl kake volje bo al bomo šli ven al bomo pa not kuhal in se igral..... upam, da se je imel lepo v vrtcu.... mu zjutraj ni blo za it lepo popoldne, če se slučajno dons ne tipkamo več
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 14:14:11
|
|
|
|
Čebel@
|
ne mi nismo na sončku-se je pooblačilo,pa full piha,tko da bomo kar notri
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 14:45:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ne mi nismo na sončku-se je pooblačilo,pa full piha,tko da bomo kar notri pri nas tudi ful piha.... pa ful je mrzlo, tak da se bomo kr not igrali....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 15:29:12
|
|
|
|
baki
|
urša....a se je tebi tudi želodec ful skrču.jst sploh ne čutim več lakote.ko pa začnem jest pa pojem sam pol več pa ne morem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 15:50:09
|
|
|
|
baki
|
sam odzuni je pa res mrzlo.presneti veter.če nebi pihal bi blo super
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 15:51:43
|
|
|
|
baki
|
zdej ko mam čas pa spet nobene ni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 15:53:14
|
|
|
|
baki
|
katjuša sliko bom pol dala gor ker se je noj dol poknu na kavč in se mu trnutno nič ne da
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 15:53:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA a se vztajatepri dieti? superca ste ze dalec,se cisto malo,najhujse je minilo,zdaj ni tak hudo ko ves da je se malo ostalo... mihailo zdaj spi ampak tako tesko diha
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 15:56:03
|
|
|
|
baki
|
ubožček mihailo.sej bo kmalu pomlad.se kr naprej kje nalezejo,pa še tako blesavo vreme je za popi...dit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 15:57:37
|
|
|
|
baki
|
mihailo ne mi zdej še ti uit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 16:51:35
|
|
|
|
baki
|
hallo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 16:53:29
|
|
|
|
baki
|
sploh nisem šla zdej pop. ven ko me lahk odnese.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 16:55:30
|
|
|
|
baki
|
moj je šel po katjo pa v trgovino sem ga poslala.čudno da nobene ni kje pa si ti kolumbo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 17:07:49
|
|
|
|
baki
|
no tk pa je šel moj telefon po gobe.....nik mi ga je vrgu v školko.kk dolgo se je kaj namakal preden sem ga najdla .sam upam da je sim kartica vredu.adijo pamet.ko ful pazim.sem jezna ko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?