|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
5.3.2010 22:38:05   
čili
ja mora dnevna- ne nočnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tale me je pa nasmejala

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
5.3.2010 22:52:52   
lean
user posted image ti se kar smej, danes ni moj dan!user posted image

Se bom kar poslovila, grem še en sendvič pojest pol pa spat, po naše: lejko noč pa kaj lejpoga senjajte.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
5.3.2010 22:56:11   
aleksandra1985
glede bio: jaz ne kupujem bio stvari, mi je cena vseeno :S večino stvari mu skuham na sopari, ko pa je lenoba pa hipp kašice

lean user posted image jaz sem mela enkrat nočne more da mi je mai padel s sedežne grozno je blo sem se zbudla preden sem izvedela kakšne naj bi ble posledice i od takrat ga ful zavarujem pa četudi grem za sekundo vstran ... moj pa je bolj flegma

je pa res da se niti približno še ne preobrača s hrbta na trebuh

danes je puzal in se celo premaknil za 2 cm user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.3.2010 0:32:40   
Rosca79
Lean sej sm vedla da bo 9ka bravouser posted image jst sm bla včas še 6 noro veselauser posted image svojo deklco pa le fejst čuvaj so že hitri teli naši mulčki, tisti ki se pa še ne obračajo se bojo pa tud 1x prvič, pa res upam da ne takrat k vas ne bo zravnuser posted image

Naši se prej al pa še prej kr mal zmeša da je v stolčku al pa v ležalniku prpasana v polsedečmu položajuuser posted image nujno da je gor, no pa tud že kr dolg zdrži sama brez pomoči, sva še iz nosečnosti obdržale navado se gujsat pa tv gledatuser posted image dobr je že ravnotežje natreniralauser posted image pa še čist uživa, itak bl k se dogaja bl se smeje

Mava pa za začetek kuplene riževe kosmiče od Hippa, pa še neki kozarčkov, me bega ta zima pa da lan tud v skrinjo nism kj dost dala. Se mi zdi ta trgovinska zelenava pa sadje še za tavelke bl za hudo nujo. Tko da letos bo vrt še mal bl pestruser posted image

Pa dons je prov razmišlala sm ji dudo zamenala z večjo 2ko - kok je bla hecnauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
6.3.2010 10:18:46   
vila MaLiNa
Samo en pozdravček potem pa letimo po obiskih.

Ja Sara je sedaj že stara 6 mesecev, obrača se v vse možne strani in je tako hitra, da je na čase sploh ne dohajašuser posted image . Je pa včeraj tudi pogruntala kako se naprej puzatuser posted image user posted image . Spodbudo za puzanje ji pa dajo ptiči in maček, ker hoče do njih pridtuser posted image .

Punce uživajte na sončku. Pa se beremo...

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
6.3.2010 16:45:16   
mateja8
Sej se mi je zdel da bom sama tle gor visela.....sem vas pa vsaj prebrala.

Včeraj je mel moj dragi 31. let in je mel mal prijatlov povabljenih, pa sem mal pripravljala in se nisem nič oglasila.

Joj, kolk se jst bojim, da bi mi tamala s kje dol pala. Jo vedno odložim v stajco, ki jo imam v dnevni sobi ali pa jo odnesem v posteljico, če sam v drugem koncu hiše. Res se še popolnoma nič ne obrača ampak se bo prav gotovo takrat, ko to ne bi bilo potrebno.

GH:
Odkar ji dajem gosto hrano ji ni kaj veliko mar za dojenje. Ona bi raje kako mlečno kašico, kot pa zizek. Se kar mal bojim, da bo odnehala pri meni pit, ker jo moram prav silit, pa tudi če je lačna se obrača stran in povleče le parkrat in pol čaka na kaj gostega. Komaj jo pripravim, do dveh mlečnih obrokov na dan.
Ne vem kaj naj.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
6.3.2010 16:46:33   
mateja8
Ah, kolk jst pozabljam.....

Sem vas hotla vprašat, če ste mele septembrke z našga foruma že kako srečanje ali pa ste o tem razmišljale??

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
6.3.2010 17:58:57   
aleksandra1985
mateja8 mai je delal oz. dela isto, mleka sploh noče raje je lačen, še ko je čisto zaspan noče mleka, jaz mu zdaj mlečne kašice dajem, ti pa svetujem da vztrajaš z mlekom dokler še sploh je, meni je zaj taki bad ko ga noče, je pa tuudi možnost da je to samo eno obdobje

za srečanja vem da so se ljubljančanke srečale pred kratkim (ta teden) in prejšnjo soboto ptujčanke

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
6.3.2010 23:27:11   
Mož*
Hej, Ljubljančanke se redno (vsaj ene) srečujemo v Super-novi, v slaščičarni nasproti Müllerja.
GH in dojenje: naš bi vse poskusil, ne smeš zraven njega jesti, ker čisto znori. Na dojenje je pa še vedno ubrisan.
Danes spet postavlja rekorde v budnosti: še ne spi.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu aleksandra1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
7.3.2010 1:48:12   
vila MaLiNa
Mož* ne boš verjela... pri nas tudi še ne spimouser posted image . Tamala bi se igrala, vriskala, smejala...user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.3.2010 9:33:04   
mateja8
Joj, punce jst bi dol pala, če Vita ne bi hotla spat......vsako noč kar lepo spimo in bi zjutraj še takooooo spala, da je kaj. Ne vem kaj bi če bi morala več čut.

GH:
Jaz res poskušam vstrajat z dojenjem sem je včas reje lačna kot pa bi se dojila.....sam GH čaka in to čedalje bolj. Komaj jo prpravm do dojenja.

Srečanja:
Sicer sem precej daleč od Ljubljane, no pa tudi ne tako.....če me boste sprejele, se vam bom kdaj pridružila. A je katera z dolenskega konca??

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
7.3.2010 15:31:24   
mateja8
Cel dan nobene nikjer.....pa ne mi rečt, da ste zunaj, ker pri nas tako piha, da nas bo odnesl če gremo ven. Mrzlo, Vetrovno....čist zimsko je zuni.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.3.2010 16:30:47   
majra
Dan!

No, danes smo pa spet cel dan noter, ker piha, kot 100 user posted image  in se starima dvema že meša user posted image  trenutno nabijamo Mačka murija in plešemo user posted image , Nina pa vriska zraven.

Nina ni zdaj 2 dni kakala in je bila tako boga, jokala, zvijala se. Pa ful si je rokice tlačla v usta in meni šele danes kapnilo, da je Katja tudi ful zaprta ko ji rastejo zobki, grem potipat in imamo spodnje enkice zunaj user posted image user posted image

lean...glavno, da ni nič hujega, verjamem pa da si se ustrašila. Pa čestitke za 9ko. Jaz imam še 1 leto  čas, da naredim izpite in diplomiram, ker potem ukinjajo program in bom morala še ene 7 izpitov dodatno delat. Ampak, se mi vseeno ne da. Čakam konkretno brco v rit user posted image

Aleksandra....user posted image user posted image  za velike premike

GH...zaenkrat nam gre super (hitro trkam), prej smo pomalicale 1 dcl jabolka user posted image  sm tako vesela, ker ti boji s flaško niso več normalni. Kaj od sadja dajete vašim user posted image

Mateja, saj zaradi kakega kofetka, sem te spraševala, s katerega konca si. Sem upala, da si kje bližje meni. Sem iz Bele krajine.
Sem pa, ko odgreje tudi jaz za kakšno srečanje kje dlje

< Sporočilo je popravil majra -- 7.3.2010 16:32:37 >

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
7.3.2010 18:59:20   
aleksandra1985
sadje: hruška, jabolko, suhe marelice
ju3 dobi skuhane suhe slive, dala bi mu melono pa je ni za dobit

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
7.3.2010 22:24:31   
čili
lep pozdrav septemberke s septemberčki!

mi smo ves vikend bluzil okrog babic. nisem se več navajena potepat ,me je tole obiskanje prav utrudilo čeprav so drugi kuhali in nas pedenali.
je pa problem da A. noče spat, če smo kje drugje in je oba dneva popoldansko rundo spal samo v avtu med vračanjem domov(30 min.). drugače spi od 1-2 uri . ga tolk zanima okolica8tuja soba) da ga ne zaflašira v spanec. a vaši spijo drugje?

sadje:jabolko, hruška, sliva, breskev, marelica, banana
zelenjava
:krompir ,korenje,koromač, bučke,koleraba,brokoli,cvetača
dva dni smo že na uvajanju glutena

mi smo dali malega na tla( zdej ko je zdrav) in je res opazen hitrejši napredek. obrača se okrog svoje osi in to kar spretno. pa brez opore(razen svojih rok) sedi že tolk dolgo,da sem ga lahko slikalauser posted image zraven nam pa slina teče v potokih(smo še brezzobi)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3840
7.3.2010 22:25:43   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra1985

kaj pa domače vložene breskve user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.3.2010 22:27:52   
čili
user posted image user posted image uspela nalimat slikco.da boste vidle naše čičkanje.

zdej pa jest zombi grem v postlo

lepo spite

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.3.2010 22:28:33   
majra
 čili kakega cukra maš user posted image  pa frizurca user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.3.2010 22:29:50   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra1985

kaj pa domače vložene breskve user posted image  

če so nesladkane in bio oz. cist natur bi jest dala, drugac pa ne

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.3.2010 22:34:33   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: majra

čili kakega cukra maš user posted image  pa frizurca user posted image

user posted image ...irokeza...user posted image

pa kot sem rekla...sspat

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
8.3.2010 0:12:09   
Rosca79
Se pa prov vidi, zakaj se že prej nismo nič kej dost me oglašale tle goruser posted image še zdej nas skorej niuser posted image
Sem pa zdej v 2 tednih bla že tokrat tle gor, kukr prej nism niti pogledala v petih mescihuser posted image

Smo se dons kr nahodil, pa je blo mrzlo v roke, bom mogla nazaj iz omare zimsko opremo nabrskatuser posted image naša mala je pa čist spalauser posted image

No včeraj smo prvič probal kašico, pa nima pojma kaj počet s hrano na žlici, smo se vsi bl smejal k jedluser posted image
Dons dopoldan dobla korenček pa zvečer smo spet mal kašco spacal - pa sej važn je, da okus še kj drucga kot samo moj mlek - bo že pršu časuser posted image
A ve segrejete Hipp hrano iz kozarčkov?
Čili: tvoj mali je pa pravi frajeruser posted image pikec sladki...

Zobi: mi tud še ne grizemouser posted image slint se pa tud nehalauser posted image
Bravo vsi novi puzatorčkiuser posted image naša pa najde eno piko na tleh v dilcah pa jo preuči v nulo...nima veze ktero igračo ma pred sabouser posted image drgač pa se zdej že vrti s hrbta levo na trebuh pa desno da jo komej sfolgam gledat tko to šibauser posted image

Me pa zanima:
kdaj lahko daš otročka iz lupince v stolček? a je najbol pomemben da samostojno sedi?

Naša punca ima vrh glave na koncu naslona pa naj bi bla ta lupinca do 15 mesecev oziroma do 13kguser posted image men v glavnem nč jasn...

Lizika2: a si kej zvedla o pokanju kosti od pediatra, a smo te me vsaj mal že pomirile, dej mal poročaj...user posted image

Pa mirno nočkouser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
8.3.2010 9:16:27   
majra
Mamice in hčerke, čestitke ob prazniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
8.3.2010 9:51:13   
čili
hvala user posted image in enako tudi tebi

jest sm pa svojmu prepovedala, da me obdaruje na te "zapovedane" praznike. rajš vidim da me kdaj pa kdaj kar tko preseneti...user posted image

hej, kdaj bo pomlad!!!!!!!!!!! zunaj brije burja...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
8.3.2010 10:03:30   
aleksandra1985
hipp segrejem če je zelenjava, včasih tudi sadje

mi mamo mc tobi sedež pa še kar čaka na omari ker so mi 100x poudarli v trgovini da je nujno da otrok lepo samostojno sedi, vsaj za ta sedež in da mi naj bo to vodilo

kaki lubek je ažbe, pa fajn razmigan, naš je pa še taki majavi celi pa obračat se mu tudi ne da (več)

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
8.3.2010 13:01:02   
vila MaLiNa
Hojla,

danes se pa žuranje od sobote poznauser posted image . Bo zdele skoraj že dve uri spalauser posted image

Ažbe je pravi cukeruser posted image

Rosca imaš visoko punco, če bo lupinica premajhna jo boš pač morala dati v večji sedež. Sara ima 73cm pa je še zmeraj v lupinici. Drugače pa tako kot si že sama rekla - samostojno mora sedeti. Pa še tako pravijo, da je bolje dati v malo ležeš položaj sedež, če se le da, da se ne obremeni preveč vratnih vretenc pri zaviranjuuser posted image .

Hrane ne segrevam. Je vse sobne temperature.

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?