Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 5.3.2010 22:38:05
|
|
|
|
čili
|
ja mora dnevna- ne nočna tale me je pa nasmejala
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 5.3.2010 22:52:52
|
|
|
|
lean
|
ti se kar smej, danes ni moj dan! Se bom kar poslovila, grem še en sendvič pojest pol pa spat, po naše: lejko noč pa kaj lejpoga senjajte.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 5.3.2010 22:56:11
|
|
|
|
aleksandra1985
|
glede bio: jaz ne kupujem bio stvari, mi je cena vseeno :S večino stvari mu skuham na sopari, ko pa je lenoba pa hipp kašice lean jaz sem mela enkrat nočne more da mi je mai padel s sedežne grozno je blo sem se zbudla preden sem izvedela kakšne naj bi ble posledice i od takrat ga ful zavarujem pa četudi grem za sekundo vstran ... moj pa je bolj flegma je pa res da se niti približno še ne preobrača s hrbta na trebuh danes je puzal in se celo premaknil za 2 cm
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 6.3.2010 0:32:40
|
|
|
|
Rosca79
|
Lean sej sm vedla da bo 9ka bravo jst sm bla včas še 6 noro vesela svojo deklco pa le fejst čuvaj so že hitri teli naši mulčki, tisti ki se pa še ne obračajo se bojo pa tud 1x prvič, pa res upam da ne takrat k vas ne bo zravn Naši se prej al pa še prej kr mal zmeša da je v stolčku al pa v ležalniku prpasana v polsedečmu položaju nujno da je gor, no pa tud že kr dolg zdrži sama brez pomoči, sva še iz nosečnosti obdržale navado se gujsat pa tv gledat dobr je že ravnotežje natrenirala pa še čist uživa, itak bl k se dogaja bl se smeje Mava pa za začetek kuplene riževe kosmiče od Hippa, pa še neki kozarčkov, me bega ta zima pa da lan tud v skrinjo nism kj dost dala. Se mi zdi ta trgovinska zelenava pa sadje še za tavelke bl za hudo nujo. Tko da letos bo vrt še mal bl pestr Pa dons je prov razmišlala sm ji dudo zamenala z večjo 2ko - kok je bla hecna
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 6.3.2010 10:18:46
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Samo en pozdravček potem pa letimo po obiskih. Ja Sara je sedaj že stara 6 mesecev, obrača se v vse možne strani in je tako hitra, da je na čase sploh ne dohajaš . Je pa včeraj tudi pogruntala kako se naprej puzat . Spodbudo za puzanje ji pa dajo ptiči in maček, ker hoče do njih pridt . Punce uživajte na sončku. Pa se beremo...
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 6.3.2010 16:45:16
|
|
|
|
mateja8
|
Sej se mi je zdel da bom sama tle gor visela.....sem vas pa vsaj prebrala. Včeraj je mel moj dragi 31. let in je mel mal prijatlov povabljenih, pa sem mal pripravljala in se nisem nič oglasila. Joj, kolk se jst bojim, da bi mi tamala s kje dol pala. Jo vedno odložim v stajco, ki jo imam v dnevni sobi ali pa jo odnesem v posteljico, če sam v drugem koncu hiše. Res se še popolnoma nič ne obrača ampak se bo prav gotovo takrat, ko to ne bi bilo potrebno. GH: Odkar ji dajem gosto hrano ji ni kaj veliko mar za dojenje. Ona bi raje kako mlečno kašico, kot pa zizek. Se kar mal bojim, da bo odnehala pri meni pit, ker jo moram prav silit, pa tudi če je lačna se obrača stran in povleče le parkrat in pol čaka na kaj gostega. Komaj jo pripravim, do dveh mlečnih obrokov na dan. Ne vem kaj naj.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 6.3.2010 16:46:33
|
|
|
|
mateja8
|
Ah, kolk jst pozabljam..... Sem vas hotla vprašat, če ste mele septembrke z našga foruma že kako srečanje ali pa ste o tem razmišljale??
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 6.3.2010 17:58:57
|
|
|
|
aleksandra1985
|
mateja8 mai je delal oz. dela isto, mleka sploh noče raje je lačen, še ko je čisto zaspan noče mleka, jaz mu zdaj mlečne kašice dajem, ti pa svetujem da vztrajaš z mlekom dokler še sploh je, meni je zaj taki bad ko ga noče, je pa tuudi možnost da je to samo eno obdobje za srečanja vem da so se ljubljančanke srečale pred kratkim (ta teden) in prejšnjo soboto ptujčanke
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 6.3.2010 23:27:11
|
|
|
|
Mož*
|
Hej, Ljubljančanke se redno (vsaj ene) srečujemo v Super-novi, v slaščičarni nasproti Müllerja. GH in dojenje: naš bi vse poskusil, ne smeš zraven njega jesti, ker čisto znori. Na dojenje je pa še vedno ubrisan. Danes spet postavlja rekorde v budnosti: še ne spi.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 1:48:12
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Mož* ne boš verjela... pri nas tudi še ne spimo . Tamala bi se igrala, vriskala, smejala...
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 9:33:04
|
|
|
|
mateja8
|
Joj, punce jst bi dol pala, če Vita ne bi hotla spat......vsako noč kar lepo spimo in bi zjutraj še takooooo spala, da je kaj. Ne vem kaj bi če bi morala več čut. GH: Jaz res poskušam vstrajat z dojenjem sem je včas reje lačna kot pa bi se dojila.....sam GH čaka in to čedalje bolj. Komaj jo prpravm do dojenja. Srečanja: Sicer sem precej daleč od Ljubljane, no pa tudi ne tako.....če me boste sprejele, se vam bom kdaj pridružila. A je katera z dolenskega konca??
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 15:31:24
|
|
|
|
mateja8
|
Cel dan nobene nikjer.....pa ne mi rečt, da ste zunaj, ker pri nas tako piha, da nas bo odnesl če gremo ven. Mrzlo, Vetrovno....čist zimsko je zuni.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 16:30:47
|
|
|
|
majra
|
Dan! No, danes smo pa spet cel dan noter, ker piha, kot 100 in se starima dvema že meša trenutno nabijamo Mačka murija in plešemo , Nina pa vriska zraven. Nina ni zdaj 2 dni kakala in je bila tako boga, jokala, zvijala se. Pa ful si je rokice tlačla v usta in meni šele danes kapnilo, da je Katja tudi ful zaprta ko ji rastejo zobki, grem potipat in imamo spodnje enkice zunaj lean...glavno, da ni nič hujega, verjamem pa da si se ustrašila. Pa čestitke za 9ko. Jaz imam še 1 leto čas, da naredim izpite in diplomiram, ker potem ukinjajo program in bom morala še ene 7 izpitov dodatno delat. Ampak, se mi vseeno ne da. Čakam konkretno brco v rit Aleksandra.... za velike premike GH...zaenkrat nam gre super (hitro trkam), prej smo pomalicale 1 dcl jabolka sm tako vesela, ker ti boji s flaško niso več normalni. Kaj od sadja dajete vašim Mateja, saj zaradi kakega kofetka, sem te spraševala, s katerega konca si. Sem upala, da si kje bližje meni. Sem iz Bele krajine. Sem pa, ko odgreje tudi jaz za kakšno srečanje kje dlje
< Sporočilo je popravil majra -- 7.3.2010 16:32:37 >
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 18:59:20
|
|
|
|
aleksandra1985
|
sadje: hruška, jabolko, suhe marelice ju3 dobi skuhane suhe slive, dala bi mu melono pa je ni za dobit
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 22:24:31
|
|
|
|
čili
|
lep pozdrav septemberke s septemberčki! mi smo ves vikend bluzil okrog babic. nisem se več navajena potepat ,me je tole obiskanje prav utrudilo čeprav so drugi kuhali in nas pedenali. je pa problem da A. noče spat, če smo kje drugje in je oba dneva popoldansko rundo spal samo v avtu med vračanjem domov(30 min.). drugače spi od 1-2 uri . ga tolk zanima okolica8tuja soba) da ga ne zaflašira v spanec. a vaši spijo drugje? sadje:jabolko, hruška, sliva, breskev, marelica, banana zelenjava:krompir ,korenje,koromač, bučke,koleraba,brokoli,cvetača dva dni smo že na uvajanju glutena mi smo dali malega na tla( zdej ko je zdrav) in je res opazen hitrejši napredek. obrača se okrog svoje osi in to kar spretno. pa brez opore(razen svojih rok) sedi že tolk dolgo,da sem ga lahko slikala zraven nam pa slina teče v potokih(smo še brezzobi)
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 22:25:43
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra1985 sadje: hruška, jabolko, suhe marelice ju3 dobi skuhane suhe slive, dala bi mu melono pa je ni za dobit kaj pa domače vložene breskve
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 22:27:52
|
|
|
|
čili
|
uspela nalimat slikco.da boste vidle naše čičkanje. zdej pa jest zombi grem v postlo lepo spite
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 22:28:33
|
|
|
|
majra
|
čili kakega cukra maš pa frizurca
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 22:29:50
|
|
|
|
čili
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra1985 sadje: hruška, jabolko, suhe marelice ju3 dobi skuhane suhe slive, dala bi mu melono pa je ni za dobit kaj pa domače vložene breskve če so nesladkane in bio oz. cist natur bi jest dala, drugac pa ne
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 7.3.2010 22:34:33
|
|
|
|
čili
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra čili kakega cukra maš pa frizurca ...irokeza... pa kot sem rekla...sspat
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 8.3.2010 0:12:09
|
|
|
|
Rosca79
|
Se pa prov vidi, zakaj se že prej nismo nič kej dost me oglašale tle gor še zdej nas skorej ni Sem pa zdej v 2 tednih bla že tokrat tle gor, kukr prej nism niti pogledala v petih mescih Smo se dons kr nahodil, pa je blo mrzlo v roke, bom mogla nazaj iz omare zimsko opremo nabrskat naša mala je pa čist spala No včeraj smo prvič probal kašico, pa nima pojma kaj počet s hrano na žlici, smo se vsi bl smejal k jedl Dons dopoldan dobla korenček pa zvečer smo spet mal kašco spacal - pa sej važn je, da okus še kj drucga kot samo moj mlek - bo že pršu čas A ve segrejete Hipp hrano iz kozarčkov? Čili: tvoj mali je pa pravi frajer pikec sladki... Zobi: mi tud še ne grizemo slint se pa tud nehala Bravo vsi novi puzatorčki naša pa najde eno piko na tleh v dilcah pa jo preuči v nulo...nima veze ktero igračo ma pred sabo drgač pa se zdej že vrti s hrbta levo na trebuh pa desno da jo komej sfolgam gledat tko to šiba Me pa zanima: kdaj lahko daš otročka iz lupince v stolček? a je najbol pomemben da samostojno sedi? Naša punca ima vrh glave na koncu naslona pa naj bi bla ta lupinca do 15 mesecev oziroma do 13kg men v glavnem nč jasn... Lizika2: a si kej zvedla o pokanju kosti od pediatra, a smo te me vsaj mal že pomirile, dej mal poročaj... Pa mirno nočko
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 8.3.2010 9:16:27
|
|
|
|
majra
|
Mamice in hčerke, čestitke ob prazniku
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 8.3.2010 9:51:13
|
|
|
|
čili
|
hvala in enako tudi tebi jest sm pa svojmu prepovedala, da me obdaruje na te "zapovedane" praznike. rajš vidim da me kdaj pa kdaj kar tko preseneti... hej, kdaj bo pomlad!!!!!!!!!!! zunaj brije burja...
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 8.3.2010 10:03:30
|
|
|
|
aleksandra1985
|
hipp segrejem če je zelenjava, včasih tudi sadje mi mamo mc tobi sedež pa še kar čaka na omari ker so mi 100x poudarli v trgovini da je nujno da otrok lepo samostojno sedi, vsaj za ta sedež in da mi naj bo to vodilo kaki lubek je ažbe, pa fajn razmigan, naš je pa še taki majavi celi pa obračat se mu tudi ne da (več)
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 8.3.2010 13:01:02
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Hojla, danes se pa žuranje od sobote pozna . Bo zdele skoraj že dve uri spala Ažbe je pravi cuker Rosca imaš visoko punco, če bo lupinica premajhna jo boš pač morala dati v večji sedež. Sara ima 73cm pa je še zmeraj v lupinici. Drugače pa tako kot si že sama rekla - samostojno mora sedeti. Pa še tako pravijo, da je bolje dati v malo ležeš položaj sedež, če se le da, da se ne obremeni preveč vratnih vretenc pri zaviranju . Hrane ne segrevam. Je vse sobne temperature.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?