Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 19:57:23
|
|
|
|
šivilja
|
Ja, še to na temo prikolic - predragi Zoki nam je rahlo zagrenil življenje s količenje vsepovprek po Ljubljani. Posledično delamo več prekrškov in vozimo po pločniku namesto po kolesarski - tipičen primer je Gosposvetska - slalom med količki. Enkrat sem padla s kolesom - prikolica je ostala neprevrnjena. Dvakrat smo jo pa prevrnili samo vedno prazno - to je bil tudi vzrok, saj je bila premalo obtežena, če bi bili notri otroci, se ne bi prevrnila.
< Sporočilo je popravil šivilja -- 7.3.2010 20:03:03 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 20:33:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, tudi za vas, seveda!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 20:47:52
|
|
|
|
majana79
|
kje se spet vse skrivate? sej sneg bo šele u tork
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 20:51:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kje se spet vse skrivate? sej sneg bo šele u tork
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, šivilja. meni so bile te prikolice vedno všeč. prvo sem jih videla v Telebajskih ... in vedno bolj se mi zdi, da bo to super za nas. (predvsem do zooja in nazaj) tudi v Lj kdaj vidim kakšno. mogoče je bila to ravno vaša. gledam enosedežne pa da bi kombinirala s sedežkom na kolesu, a je verjetno dvosedežna kar najboljša rešitev. so pa nekatere tudi samo do 35 kg/mislim da bo do 45 kg kar dovolj, do 60 kg je pa že za prvošolčke, ne? hvala, FLASK_A. moja mulčka sta končno zaspala. priznam, da sem bila kar živčna danes. mojega pa od nikoder. O. mi seveda zatrjuje, da prehlajen ne sme v vrtec_hkrati pa bi šel s prijateljčkov v Atlantis. vročina še ni popustila, mi je pa prej nekaj U. začel pokašljevati. aj, me jezi. ko se pozdravita bomo hodili na zrak tudi v najbolj neugodnih vremenskih razmerah, da se utrdita! zdaj se mi pa nič ne da. in tako bom pustila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:03:48
|
|
|
|
lake
|
Tud T. je šele zdele zaspala. Bi mogla kuhinjo pospravt, pa smeti ven nest, pa se mi ne lubi. Za v sredo napovedujejo do 30 cm snega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:10:18
|
|
|
|
majana79
|
grozno, se strinjam... sej baje bo ves marec še tak bolj zimski kot ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:12:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud T. je šele zdele zaspala. Bi mogla kuhinjo pospravt, pa smeti ven nest, pa se mi ne lubi. Za v sredo napovedujejo do 30 cm snega. samo to ga zihr ne bo... a niso prejšnji teden 10 napovedval, pa potem ni blo nč dejmo za eno mašo zbrat, mogoče ga to prežene
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:14:01
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud T. je šele zdele zaspala. Bi mogla kuhinjo pospravt, pa smeti ven nest, pa se mi ne lubi. Za v sredo napovedujejo do 30 cm snega. samo to ga zihr ne bo... a niso prejšnji teden 10 napovedval, pa potem ni blo nč dejmo za eno mašo zbrat, mogoče ga to prežene Ja najboljš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:21:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud T. je šele zdele zaspala. Bi mogla kuhinjo pospravt, pa smeti ven nest, pa se mi ne lubi. Za v sredo napovedujejo do 30 cm snega. samo to ga zihr ne bo... a niso prejšnji teden 10 napovedval, pa potem ni blo nč dejmo za eno mašo zbrat, mogoče ga to prežene hahahahahaha!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:22:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dejmo rajš za eno dobro buteljko (al pa pet) zbrat. Pol ga niti ne bomo vidle. Pa tudi če- nas ne bo brigalo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:32:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dejmo rajš za eno dobro buteljko (al pa pet) zbrat. Pol ga niti ne bomo vidle. Pa tudi če- nas ne bo brigalo. AMEN!!!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:33:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dejmo rajš za eno dobro buteljko (al pa pet) zbrat. Pol ga niti ne bomo vidle. Pa tudi če- nas ne bo brigalo. AMEN!!! Oooo, lej jo lej! Kaj te izbeza iz luknje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:34:35
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dejmo rajš za eno dobro buteljko (al pa pet) zbrat. Pol ga niti ne bomo vidle. Pa tudi če- nas ne bo brigalo. AMEN!!! Oooo, lej jo lej! Kaj te izbeza iz luknje Se podpišem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:35:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mah grem (kao) spat. Budilko naštimat na eno urco. Nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:35:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dejmo rajš za eno dobro buteljko (al pa pet) zbrat. Pol ga niti ne bomo vidle. Pa tudi če- nas ne bo brigalo. AMEN!!! Bomo trde ko kamen!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:39:02
|
|
|
|
maja1488
|
Sem imela vsega dosti popoldan, zunaj je brilo za znoret. Sem poklicala mojo mami, ki je bla ravno doma in je čuvala tamali, midva sva šla pa na en dobrodelni koncert. Evo sva nazaj, mali sem dala spat, sta v trenutku zakomirali. Moj spodaj pripravlja za jutri. Se vidi, da je 8. marc...en kup koncertov okoli. No jst bom doma. Počutje boljše, vročine nimam ene 3 dni, nos mam pa še kr zabasan iz vseh strani. Zdej se pa bašem s štrudlom... Flaška, K.tja, šivilja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:39:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dejmo rajš za eno dobro buteljko (al pa pet) zbrat. Pol ga niti ne bomo vidle. Pa tudi če- nas ne bo brigalo. AMEN!!! Oooo, lej jo lej! Kaj te izbeza iz luknje Se podpišem tanajhujša alkoholičarka sej grem spat... pa prej perilo obesit. ps: tako bi en pir... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:39:22
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dejmo rajš za eno dobro buteljko (al pa pet) zbrat. Pol ga niti ne bomo vidle. Pa tudi če- nas ne bo brigalo. AMEN!!! Bomo trde ko kamen! flaska, ti maš zmeri dobre ideje držim pesti za mirno noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 21:39:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaška, K.tja, šivilja podpis
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 22:03:11
|
|
|
|
Leela
|
Jaz tudi nisem hotla bit več notri. Je prišel brat na obisk in smo šli on, jaz in L. na kofe in tortico, potem smo šli pa še na en bowling. Je bilo ogromno otrok. Je L. metal 8-ko, pol njegove teže. Enkrat jo je samo na tla spustil in je prišla direkt do sredine steze in se je ustavla . Je užival ful. Pa samo da smo iz avta notri prišli smo skoraj zmrznil. F. je pa spal doma. grem nočko.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 22:08:17
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja hvala, šivilja. meni so bile te prikolice vedno všeč. prvo sem jih videla v Telebajskih ... in vedno bolj se mi zdi, da bo to super za nas. (predvsem do zooja in nazaj) tudi v Lj kdaj vidim kakšno. mogoče je bila to ravno vaša. gledam enosedežne pa da bi kombinirala s sedežkom na kolesu, a je verjetno dvosedežna kar najboljša rešitev. so pa nekatere tudi samo do 35 kg/mislim da bo do 45 kg kar dovolj, do 60 kg je pa že za prvošolčke, ne? Pri naši so pasovi tako, da pelješ lahko dva ali enega na sredini. SO pa moji itak bolj težkokategorniki glede kilaže, pa dostikrat se nazaj grede iz službe in vrtca ustavimo na tržnici in potem se kile hitro nabirajo in če imam 60 sem brez skrbi, čeprav dvomim da smo presegli 45. Za zoo je pa fino, ker sem dokupila tretje kolo in potem tam odklopin od kolesa in naprej uporabljam kot voziček - je notri vsa prtljaga in kakšen zelo utrujen potnik. Tako zdaj grem pa spat. Pomoje me je danes malo prepihalo, čeprav je začelo pihat šele na koncu našega izleta. Sem kar hitro končala igranje, ko je začelo briti in nas popokala domov. Po odlično prespani noči, se bomo jutri vsi prebudili sveži in zdravi. In potem sem se zbudila....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 22:26:34
|
|
|
|
petra a
|
čer sem se spomnila na našo barbi in njeno ta malo in sinčka erosa...nič več je ni jaz tud en perem ločeno, pa peglam jim tud ne jaz pa hodim šlukat sadjevc z žajbljem, za grlo...mi največ nuca se spravljam pisat diplomo pa se mi ne da, cunje sem že oprala in obesla, za desca že speglala, natekla sem se...kaj naj še počnem da mi ne bo treba pisat no, pa lahko noč...se beremo jutri majana-jutri pa poročilo prosim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 22:41:46
|
|
|
|
majana79
|
petra, sem v iskanju literature in bom umrla na cobissu, ker je tolk tega, samo tisto kar bi rada pa ne najdem mi imamo že skoraj eno uro budnico, ga nos matra in očitno še en zob, lička mu kar žarijo, vročine nima... razmišljam o calpolu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 7.3.2010 22:44:12
|
|
|
|
majana79
|
grem, mogoče bo joška pomagala, da zaspi nočko!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?