|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
7.3.2010 22:21:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Smo imeli pa že zanimivo dopoldne.Bili smo pri naših na obisku in ko smo šli domov,je nekaj počilo in je sklopka ostala notriuser posted image .Vedeli smo,da bo kmalu fuč in kot nalašč smo bili danes zmenjeni za menjavo,pa je sedaj avto pri mehaniku.Mogoče ni cela sklopka,ampak samo cilinder,bomo videli.

user posted image user posted image Upam, da popravilo ne bo predrago user posted image user posted image To je ta avto, ki ga imate namen prodati, a ne?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.3.2010 22:23:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Oj živjo,

danes smo se pa naspali. Hvala bogu. Sem imelaq ravno dovolj energije, da sem vse polikala in malo pospravila, moj možek pa je dobil zagon in gre zdajle štrudelj pečt user posted image user posted image user posted image .
Odlično user posted image user posted image

Špelin@ a imaš kakšno sliko vašega novega konjička? A ne kak je fajn, ko se vsi spravite v avto in še dovolj prostora ostane, da lahko vanj spraviš več kot samo dve šoping vrečki user posted image user posted image . Mi smo z berlingotom tudi max. zadovoljni.
Ga še nismo uspeli poslikat user posted image

Jana zdaj sva v klubu angink user posted image . Hitro se pozdravi. Veš zdaj si pa že tolikokrat omenila fajn Justove izdelke, da bom še sama kupila nekaj za Gala in zase eno kopel. Tudi jaz se zadnje čase rada razvajam v kopeli. Mmmm kako paše. user posted image Ko popolnoma ozdravimo pridemo k vam, OBLJUBIM!

Čmrlika user posted image user posted image user posted image imate pa pridnega pubca. Sej na začetku so vsi user posted image user posted image , potem pa jim začnejo rogeci rast.

Tilči, ojoj smola z avtom, upam, da ne boste imeli prevelikih stroškov.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.3.2010 22:25:41   
špelin@

Gledam vremensko napoved in v sredo lahko zapade tudi do 30 cm snega. Mater a ne bo že enkrat konec tega snega. Jaz bi rada imela toplo vreme in sončka. user posted image
Kaaaaaaaaj???! Obup user posted image

Odločujem se, da bi si kupila ene hlače preko spleta, ampak tuje spletne strani nimajo možnosti plačila po povzetju, ampak samo preko kartice. Pa je to varno? Kako ve kupujete, če kupujete? A date št. od Mastercarda?
Pri teh rečeh sem totalen cvikator, ne kupujem ničesar tako, da bi morala kam vpisovat št. katerekoli kartice, ne upam. Vse izključno po predračunu, položnici ali po povzetju.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.3.2010 22:31:07   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čeeeeeeeer user posted image

Sem malo gledala, kdaj se je šefica nazadnje oglasila na naši temi in vidim, da zadnji dan preteklega leta. Škoda, da je potem kar brez besed izginila user posted image

Samo peščica nas je še, ki vztrajamo in občasno celo klepetamo... Pošteno povem, da sem kar žalostna, res. Povejte mi, a je na FB kaj več "prometa" med bivšimi majskimi čvekami??

Ni kaj bistveno več prometa.
Nekatere bivše majčice so se zavestno odločile, da se ne bodo več oglašale zaradi takih in drugačnih razlogov. Forum ne pogrešajo, ker če bi bilo tako, bi se oglasile in kakšen nasvet delile. Jaz spoštujem njihovo odločitev in če si katero želim slišat imam gsm za kak kratek čvek user posted image
Moram pa priznat, da sem tudi sama razmišljala, da bi prenehala brskat in pisat na RR, samo mi ni še ratalo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.3.2010 22:33:01   
kasso
aurora, Banka Koper ima kar varen način plačevanja s Mastercardom...jaz sem točno 1 x kupovala iz tujine prek spleta.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
7.3.2010 22:35:46   
kasso
Včeraj smo smučali na Krvavcu in gor sem srečala moža in hčerko Lano od Maje ...naše bivše majčice indijske plesačice user posted image

Danes pa smo rezali in pospravljali nekaj drv, da bomo imeli za do konca zime. Otroci pa so nabirali zvončke s taščouser posted image . Zgleda da bo v sredo spet sneg user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.3.2010 22:46:30   
špelin@
We are sorry... Ampak sem kopirala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Čeeeeeeeer 

Sem malo gledala, kdaj se je šefica nazadnje oglasila na naši temi in vidim, da zadnji dan preteklega leta. Škoda, da je potem kar brez besed izginila

Samo peščica nas je še, ki vztrajamo in občasno celo klepetamo... Pošteno povem, da sem kar žalostna, res. Povejte mi, a je na FB kaj več "prometa" med bivšimi majskimi čvekami??

Nekatere bivše majčice so se zavestno odločile, da se ne bodo več oglašale zaradi takih in drugačnih razlogov. Forum ne pogrešajo, ker če bi bilo tako, bi se oglasile in kakšen nasvet delile. Jaz spoštujem njihovo odločitev in če si katero želim slišat imam gsm za kak kratek čvek
Moram pa priznat, da sem tudi sama razmišljala, da bi prenehala brskat in pisat na RR, samo mi ni še ratalo.

Tudi jaz nimam nič proti takim odločitvam - samo vsaj adijo bi pa šefica vseeno lahko rekla. el.domy je lepo povedala, da ji ni več do foruma, se poslovila in šla.

Šefičin zadnji post pa je bilo voščilo in v njem besede:
"Lepo praznujte in se pišemo naslednje leto!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Potem pa mrk user posted image A je tebi povedala za svojo odločitev in zakaj jo je sprejela, če smem vprašat? Ker sem ji pred časom pisala na mail in mi ni odpisala.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.3.2010 22:47:07 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.3.2010 22:48:51   
špelin@

Včeraj smo smučali na Krvavcu in gor sem srečala moža in hčerko Lano od Maje ...naše bivše majčice indijske plesačice user posted image

Danes pa smo rezali in pospravljali nekaj drv, da bomo imeli za do konca zime. Otroci pa so nabirali zvončke s taščouser posted image . Zgleda da bo v sredo spet sneg user posted image

user posted image za smučanje. O, lepo, da ste se srečali user posted image

Zvončki... user posted image Samo pogled na njih greni misel na sneg user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.3.2010 22:51:03   
špelin@
Nočko, srčice moje user posted image

Pa na pisanje jutri, če bo tu gor še kaj volje za to...

http://www.youtube.com/watch?v=OaoyYr88llc

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.3.2010 22:52:18 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.3.2010 23:16:16   
kasso

Čeeeeeeeer 

Sem malo gledala, kdaj se je šefica nazadnje oglasila na naši temi in vidim, da zadnji dan preteklega leta. Škoda, da je potem kar brez besed izginila

Nekatere bivše majčice so se zavestno odločile, da se ne bodo več oglašale zaradi takih in drugačnih razlogov. Forum ne pogrešajo, ker če bi bilo tako, bi se oglasile in kakšen nasvet delile. Jaz spoštujem njihovo odločitev in če si katero želim slišat imam gsm za kak kratek čvek

Tudi jaz nimam nič proti takim odločitvam - samo vsaj adijo bi pa šefica vseeno lahko rekla. el.domy je lepo povedala, da ji ni več do foruma, se poslovila in šla.

Potem pa mrk user posted image A je tebi povedala za svojo odločitev in zakaj jo je sprejela, če smem vprašat? Ker sem ji pred časom pisala na mail in mi ni odpisala.

O tem da so se nekatere zavestno odločile, da se ne bodo več javljale, nisem mislila na našo šefico. Ona mislim, da se ni nič odločila, da se ne bi več javljala tle na forumu. Ampak je prišlo samo od sebe. Saj nas pokuka, če smo še žive ;)
Mislim le, da ni več tistega navdiha, da bi tu gor pisala. Če se dolgo ne javiš, potem je kar težko začet pisat.
Si pa ti res en detektiv, da si vse zapomniš, kaj kdo piše. Tvoj spomin je res 1A.
Jaz postajam zadnje čase kar sklerozna in me to pošteno moti user posted image

No, zdej grem pa tudi jaz ležečki, ker je za menoj kar naporen vikend.

Nočko

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
8.3.2010 8:20:53   
kasso
Dobro jutro user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
8.3.2010 8:22:52   
kasso
Danes sem že odpravila otroke, malo pospravila, en stroj cunj se pere, zpucala kavč in upam, da bo do popoldneva suh, bila na sprehodu itd....
Zdej grem pa delat in se oglasim kasneje. Pridno čvekajte user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
8.3.2010 8:31:11   
tilči
Dobro jutro!

otroka sta v vrtcu,pa mislim,da ne bosta cel teden,ker imata že spet polne noske.user posted image Pa kar noče biti konec te zime!user posted image
Aurora...jaz plačam le po predračunu ali pa po povzetju,tako da nimam takih izkušenj.
Špelin@...ja to je ta avtouser posted image .Sedaj ga bomo zrihtali,upam,samo da be bo prevelikih stroškov;potem ga bomo pa počasi prodajali,denar za drug avto dajali pa na kupček.Saj potem se ga ne mudi prodajati,le vinjeto moram kupit.Drugače je super avto,samo hoteli smo malo večjega,sploh za na morje.samo sedaj itak nimamo več vozička,pa prenosne postelje,za kahlo se bo pa že našel prostoruser posted image .Tilen je začel kazati zanimanje zanjo,potem bomo pa videliuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
8.3.2010 8:31:22   
kasso
ČESTITKE VSEM OB DNEVU ŽENA user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
8.3.2010 8:38:51   
tilči
user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
8.3.2010 8:39:48   
aurora28
Dobro jutro.

Kasso ravno evrokrem smo mi jedli za zajtrk user posted image . Mnjami je dober in celo Gal ga je jedel.
Stanje Gala je bolje, ampak mene zelo v pljučih drži. Od četrtka jemljem antibiotik in se mi zdi, da je le malo bolje.user posted image

Tudi jaz pogrešam Estrello, ampak vsak ve zase. Tudi meni nekaj časa ne potegne in se mi enostavno ne da biti na forumu. Ko pa že razmišljam, da ne bi več pisala, pa me nek grenak občutek preplavi in enostavno ne morem nehati. Ste mi preveč pomembne. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.3.2010 8:43:04   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

Čeeeeeeeer 

O tem da so se nekatere zavestno odločile, da se ne bodo več javljale, nisem mislila na našo šefico. Ona mislim, da se ni nič odločila, da se ne bi več javljala tle na forumu. Ampak je prišlo samo od sebe. Saj nas pokuka, če smo še žive ;)
Mislim le, da ni več tistega navdiha, da bi tu gor pisala. Če se dolgo ne javiš, potem je kar težko začet pisat.
Si pa ti res en detektiv, da si vse zapomniš, kaj kdo piše. Tvoj spomin je res 1A.
Jaz postajam zadnje čase kar sklerozna in me to pošteno moti user posted image

No, zdej grem pa tudi jaz ležečki, ker je za menoj kar naporen vikend.

Nočko

Aja, sem mislila, da je šefica sklenila kakšno novoletno zaobljubo user posted image Mah, včeraj sem bila malo nostalgična, ker sem rabila en link in sem šla brskat na našo temo izpred enega leta.

Kakšen spomin, lepo te prosim user posted image Sem uporabila iskalnik user posted image Moj spomin je bolj podoben ementalerju, zato si moram vse zapisovati user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
8.3.2010 8:44:56   
špelin@
Danes sem že odpravila otroke, malo pospravila, en stroj cunj se pere, zpucala kavč in upam, da bo do popoldneva suh, bila na sprehodu itd....
Zdej grem pa delat in se oglasim kasneje. Pridno čvekajte user posted image

Vidim, da si že ti postregla zajtrk user posted image

Si bila pa že pridna user posted image Mene sprehod s psom še čaka, zunaj je krasen sonček, mrzlo pa ko svina user posted image
Velika pika je šla od doma v eni tanjši bundi in se je prišla nazaj preobleč v debelo user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
8.3.2010 8:49:10   
špelin@

Dobro jutro.

Kasso ravno evrokrem smo mi jedli za zajtrk user posted image . Mnjami je dober in celo Gal ga je jedel.
Stanje Gala je bolje, ampak mene zelo v pljučih drži. Od četrtka jemljem antibiotik in se mi zdi, da je le malo bolje.user posted image
Super, da je Gal bolje user posted image Zdaj pa še ti - pazi, , da se boš res do konca pozdravila user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz pogrešam Estrello, ampak vsak ve zase. Tudi meni nekaj časa ne potegne in se mi enostavno ne da biti na forumu. Ko pa že razmišljam, da ne bi več pisala, pa me nek grenak občutek preplavi in enostavno ne morem nehati. Ste mi preveč pomembne. user posted image
Veš, mene je včeraj potegnilo branje našega pisanja izpred dobrega leta in sem začela pogrešat tisto veliko družino, čeprav se imamo tiste, ki smo še ostale, še vedno fajn tule gor user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
8.3.2010 8:50:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

otroka sta v vrtcu,pa mislim,da ne bosta cel teden,ker imata že spet polne noske.user posted image Pa kar noče biti konec te zime!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej, pri nas sta oba (mala pika in Gregor) nahodna, jima teče iz noskov, ampak vsaj kašljata zdaj manj kot v petek in soboto.
Aurora...jaz plačam le po predračunu ali pa po povzetju,tako da nimam takih izkušenj.
Špelin@...ja to je ta avtouser posted image .Sedaj ga bomo zrihtali,upam,samo da be bo prevelikih stroškov;potem ga bomo pa počasi prodajali,denar za drug avto dajali pa na kupček.Saj potem se ga ne mudi prodajati,le vinjeto moram kupit.Drugače je super avto,samo hoteli smo malo večjega,sploh za na morje.samo sedaj itak nimamo več vozička,pa prenosne postelje,za kahlo se bo pa že našel prostoruser posted image .Tilen je začel kazati zanimanje zanjo,potem bomo pa videliuser posted image
Res upam, da bo ste prišli skozi s čimmanj stroški user posted image user posted image Kateri avto pa imate?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
8.3.2010 8:53:46   
špelin@
Šefica, če boš brala, en lep pozdravček zate user posted image - sinetu pa povej, da se naša S. še vedno kdaj spomni nanj user posted image

Pa barbaw pogrešam...

Pa še marsikatero drugo.

Punce, če utegnete in imate voljo, se javite, malo povejte, kako kaj življenje, saj ni treba za nazaj brat in komentirat user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
8.3.2010 9:05:00   
jana81

Gledam vremensko napoved in v sredo lahko zapade tudi do 30 cm snega. Mater a ne bo že enkrat konec tega snega. Jaz bi rada imela toplo vreme in sončka. user posted image

Odločujem se, da bi si kupila ene hlače preko spleta, ampak tuje spletne strani nimajo možnosti plačila po povzetju, ampak samo preko kartice. Pa je to varno? Kako ve kupujete, če kupujete?
A date št. od Mastercarda?

ja ..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
8.3.2010 9:05:15   
jana81

Čeeeeeeeer user posted image

Sem malo gledala, kdaj se je šefica nazadnje oglasila na naši temi in vidim, da zadnji dan preteklega leta. Škoda, da je potem kar brez besed izginila user posted image

ne ravno, šefice tud na Fb ni, ostalih pa tud ne..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
8.3.2010 9:05:25   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Nejc je pa včeraj dobil neke pikice po obrazu in vratu, danes jih ima pa že po telesu in rokicah.. tako da gremo do dežurnega...malo sumim na rdečke, upam pa vseeno da niso..

Ej, a ni bil cepljen proti OMR(ošpice-mumps-rdečke)??

Kako je z Nejcem zdaj, kaj ste opravili pri dr.? user posted image user posted image user posted image

je bil ja..ampak se baje vseeno dobijo..
Sva bila pri dežurnem, ki pa nama je rekel da je to najbrž kakšna otroška alergija, no jst mu ne verjamem najbolj, ker je nek starec in ga je na oko pogledal pri slabi luči,le kako bi potem kaj videl?
sicer pikice počasi izginjajo, ampak kašlja pa še vedno preveč.. no ponoči vsaj spi..
Včeraj čez dan ni spal, je pa zato že ob 20h zaspal..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
8.3.2010 9:05:33   
jana81

Dobro jutro user posted image user posted image

mmmmmmm si mi lušte nardila..grem kr jest

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?