špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ We are sorry... Ampak sem kopirala IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeer Sem malo gledala, kdaj se je šefica nazadnje oglasila na naši temi in vidim, da zadnji dan preteklega leta. Škoda, da je potem kar brez besed izginila Samo peščica nas je še, ki vztrajamo in občasno celo klepetamo... Pošteno povem, da sem kar žalostna, res. Povejte mi, a je na FB kaj več "prometa" med bivšimi majskimi čvekami?? Ni kaj bistveno več prometa. Nekatere bivše majčice so se zavestno odločile, da se ne bodo več oglašale zaradi takih in drugačnih razlogov. Forum ne pogrešajo, ker če bi bilo tako, bi se oglasile in kakšen nasvet delile. Jaz spoštujem njihovo odločitev in če si katero želim slišat imam gsm za kak kratek čvek Moram pa priznat, da sem tudi sama razmišljala, da bi prenehala brskat in pisat na RR, samo mi ni še ratalo. Tudi jaz nimam nič proti takim odločitvam - samo vsaj adijo bi pa šefica vseeno lahko rekla. el.domy je lepo povedala, da ji ni več do foruma, se poslovila in šla. Šefičin zadnji post pa je bilo voščilo in v njem besede: "Lepo praznujte in se pišemo naslednje leto!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Potem pa mrk A je tebi povedala za svojo odločitev in zakaj jo je sprejela, če smem vprašat? Ker sem ji pred časom pisala na mail in mi ni odpisala. O tem da so se nekatere zavestno odločile, da se ne bodo več javljale, nisem mislila na našo šefico. Ona mislim, da se ni nič odločila, da se ne bi več javljala tle na forumu. Ampak je prišlo samo od sebe. Saj nas pokuka, če smo še žive ;) Mislim le, da ni več tistega navdiha, da bi tu gor pisala. Če se dolgo ne javiš, potem je kar težko začet pisat. Si pa ti res en detektiv, da si vse zapomniš, kaj kdo piše. Tvoj spomin je res 1A. Jaz postajam zadnje čase kar sklerozna in me to pošteno moti No, zdej grem pa tudi jaz ležečki, ker je za menoj kar naporen vikend. Nočko Aja, sem mislila, da je šefica sklenila kakšno novoletno zaobljubo Mah, včeraj sem bila malo nostalgična, ker sem rabila en link in sem šla brskat na našo temo izpred enega leta. Kakšen spomin, lepo te prosim Sem uporabila iskalnik Moj spomin je bolj podoben ementalerju, zato si moram vse zapisovati
|