glugluglu
|
oj, mi smo iz očetovega rojstnega dneva, no že pred dvema urama smo domov prišli. Ja danes je moj oče praznoval okroglo šestico in prav danes ima RD, bili smo pa v gostilni Blaž na Dobenu, sicer je tam lepo, ampak to je bilo danes zame kar malo nepraktično lesti v take kraje, naslednjič jih bom pa jaz poslala k nam v kakšne rovte, imamo dosti takih krajev . Almera, ful sem vesela, da je imel nečak samo odrgnino in ne oteklino, to je pa res fajn, . Glede članka pa, komentarji so itak porazni, mislim groza, pa, da dajo tako nepravilno izjavo, Čudno mi je, da niso nič napisali, da je mali smučal po postavljeni progi, ali nisi tako rekla? Najbrž si ni klub kar tako proge postavil? Pa vem, da so morali imeti postavljeno progo, ker ta vikend bi morala imeti naša služba tudi smučarsko tekmovanje na Cerknem in ponavadi že prej zakoličijo. Ma jaz bi na vašem mestu potv-ju malo povedala kaj je zares na stvari, ker tile na Cerknem se očitno malo vlečejo ven iz dreka. GR, a ste se na poti v Godovič še kje ustavili? Mimo ste šli, ane? Naša pediatrinja tudi niti pod razno ne da kakšnega tobrexa kar tako vnaprej, še manj pa bivacyn, tega sploh nočejo dat pa mi ni jasno zakaj. Imamo pa namesto bivacyna za rane neko tujo triple antibiotično mazilo, ki se spet ne dobi pri nas in je kar močna zadeva. Tobrex pa lahko dobim od prijatleljice, če je nujno. Trenutno sem pa brez. Jaz dajem pri močni driski tudi dehidracijski prašek in še linex.
|