|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
6.3.2010 8:50:13   
september1
mateja33user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za +, zdaj pa srečno do konca celih user posted image

zdaj pa ste še ostale na vrst beba, miklarom, talika, baby pa še katera(se opravičujem če sem jo spustila), da bomo lahko skupaj z vozički prišle na user posted image

beba75 te popolnoma razumem in če maš možnost bit doma kr bodi. družina je na prvem mestu.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.3.2010 9:44:10   
pikachu
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.3.2010 11:21:33   
baby1978
meteja 33 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.3.2010 15:49:24   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

eno dobro zgodno jutro vsemuser posted image user posted image

povedat vam moram,da sem si naredla test in je pokazaluser posted image .nism mogla čakat do pondelka,tak da mi je končno v 6 poskusu ratal.sm fulj happy jeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam, si zdej še meni dala pogum, da začnem z 7 postopkom!!
jewjjeje user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.3.2010 17:16:10   
mateja33
hvala za čestitke pa ne še ubupat,resda sem pr tem puskusu spremenila hrano,hodla sm na akupunkturo pri kateri mi je zdravnica svetovala,da naj pijem malinin čaj in od inekcij do ET sm si vsak zvečer devala termofor na trebuh,pila sem pa tudi prej čaj od krvomočnic.upam da sem ti dala kak dober nasvet.user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.3.2010 18:55:56   
db
mislim da je moje pravljice za ta krog konec,ker sem začela krvavet
mogoče pa je tisti zamrznjenček pravi ki čaka name

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.3.2010 20:15:29   
miklarom
db - pa ne no user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
7.3.2010 7:17:13   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: db

mislim da je moje pravljice za ta krog konec,ker sem začela krvavet
mogoče pa je tisti zamrznjenček pravi ki čaka name

user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
7.3.2010 9:11:52   
mateja33
db-škodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
7.3.2010 10:20:05   
september1
db user posted image user posted image user posted image   en močan user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
7.3.2010 13:55:40   
pikachu
db še od mene objemčekuser posted image user posted image user posted image

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
8.3.2010 7:21:58   
športnica
punce eno vprašanje. femoden jem 10 dan. začela sem 7 dan ciklusa. in mam zadnje dva dni kr en rjav izcedek. a je to sploh kul, se to pogosto dogaja tudi pri ostalih? kaj naj naredim? pokličem sestro? bom dubla menstro? a bom sploh še lahko v postopku?

plis pomagajte mi. nikol do sedaj nisem jedla teh kontracepcijskih tablet. in nevem kakšni so stranski znaki. me pa skos mal glava boli.

tnx

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
8.3.2010 7:25:54   
športnica
mateja33
bravo in čestitke. 6 poskus? v obdobju kolikih let? res lep novica. uživaj kolikor se le da in drđim pesti da bo vse ok do konca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
8.3.2010 8:02:46   
daga79
Mateja33 user posted image user posted image user posted image lepo uživaj zdaj in pazi pikico

db user posted image user posted image žal mi je ampak mogoče pa je še upanje ...

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
8.3.2010 8:24:20   
miklarom
user posted image

iskrene čestitke ob DNEVU ŽENA, in naj se nam izpolnijo naše največje želje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
8.3.2010 8:51:36   
talika81
mateja33, user posted image   user posted image    user posted image   user posted image  . sem zelo vesela, da je uspelo in to v 6. poskusu ... juhej ...

db, user posted image   user posted image   user posted image  in mnogo user posted image  za vaju. naslednjič bo pa zagotovo ratalo, boš videla.

športnica, mogoče ja ta izcedek samo zaradi hormonov. lahko pa pokličeš v MB in poveš, kako in kaj. sej ti bodo povedali, če se mogoče moraš pridet pokazat.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
8.3.2010 9:22:30   
latka
Najprej user posted image za vse ob dnevu žena!

Srečkam pa iskrene čestitkeuser posted image user posted image , za druge pauser posted image user posted image !

No midva sva v ponedeljek naročena na prvi razgovor pri dr. Gavričevi ob 13 uri, pa me zanima, če ste ve tudi dobile tako pozno uro za razgovor oz. so takrat razgovori, ali pa sem jaz slučajno slabo razumela, ko sem klicala za naročanje?Malo me je strah, da ne bi zamudila, ko že tako dolgo čakava!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
8.3.2010 15:32:21   
zaljubljena23
mateja, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

db, zelo mi je žal...Pošiljam ti objemčke....

latka...Tudi jaz sem dobila tako pozno uro na prvem razgvoru....

Huh, pregurali en teden...Pa dajmo še enega...Upam, da mi uspe...Se mi druga polovica cikla tako vleče...

Ps: Vse najlepše ob današnjem prazniku

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.3.2010 15:53:58   
mateja33
hvala vsemuser posted image .danes sm mela k.t.,tak da je potrjenouser posted image user posted image ,sedaj pa naprejuser posted image

lepo praznujte današni danuser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
8.3.2010 19:10:09   
db
lep praznik danes vsem user posted image
hvala vsem za vse objemčke, nimam kaj tko mi je namenjeno ,gremo naprej in upamo da kmalu uspe.
Ker imam 2 zamrznjnčka jih grem že isakt v mesecu aprila takoj ko pride na obisk tetauser posted image
drugače pa pa čakalnih dob v mb ni več,kajti če ne bi imela zamrznjenčkov bi bila že v novem krogu kar je zelo pohvalno

lep večer še naprej

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 19:19:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu db)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
8.3.2010 19:29:14   
mateja33
ojla db-lepo in upam da zdej rata držim pesti,js mam pa 23.3. ultrazvok in upam da bo vse ta ko more bituser posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
8.3.2010 19:40:11   
miklarom
mateja33 - čestitke še enkrat in lepouser posted image  do konca na UZ-ju pa itak da bo vse vredu. kolk si pa imela beto? a si imela prej kakšne znaka za user posted image , si se kako drugače počutila

db - user posted image user posted image user posted image , še zdaj mi je hudo zate, bo pa april tvoj zmagovalen boš videla, je pa lepo da ni nič več čakalnih dob to je pa tudi velik + za nas

Registirana -  glede na to da ni več čakalnih dom, lahko pričakuješ kmalu pošto, aja pa dobrodošla med nami in žđe zdaj ti želim vso srečo in da bi že pri tem poskusu zagledalauser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
8.3.2010 21:27:20   
mavrica77
Pozdravljene, soborke!

Prvič pišem ... čeprav že dlje časa spremljam vaše prigode ... In tudi mojih se je kar nekaj nabralo v zadnjem letu iskanja vzrokov, zakaj se nama z user posted image  ne izpolni najina največja želja ...
Tako sem tukaj ... Danes sem prejela obvestilo, da sem bila dana 3.3. 010 na čakalno listo za IVF/ICSI postopek in z navdušenjem prebrala vaš odgovor Registirani, da čakalnih dob skorajda ni več ... user posted image user posted image user posted image  Tako mi je pred dobrim mesecem zagotovila tudi dr. Gavričeva ...
Cim bolj brezskrbnih devet mesecev novim user posted image na tej strani, za vse ostale pa držim pesti.
Se kmalu spet beremo ... kar tako ali pa da z mano delite svoje izkušnje na moji novi življenjski "misiji" user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.3.2010 8:00:17   
miklarom
mavrica77 - dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu mavrica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......