Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 8:52:32
|
|
|
|
Hope2
|
nobeno, ker nisem pustila nobenga v porodnišnico razen moža. Če sem kaj sovražila je gužva v tsiti mali sobici in 20 ljudi nisme bila v pomoč vem Aja sem pa klicala eno prijateljico, ap je bila v bližini in je skočila za par minutk k meni in to je bilo že fajn darilo oz presenečenje
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.3.2010 8:54:29 >
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 8:56:12
|
|
|
|
mateyka
|
prideš že kar s slingom tja
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 8:56:51
|
|
|
|
Valentina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 nobeno, ker nisem pustila nobenga v porodnišnico razen moža. Če sem kaj sovražila je gužva v tsiti mali sobici in 20 ljudi nisme bila v pomoč vem Tudi razmišljam v to smer In to bi bilo prvič, da grem že v P pogledat drugače grem vedno po mesecu dni domov.
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 8:59:20
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem bila najbolj vesela zaher tortice, resno je prijateljica prišla pogledat sinka in se je spomnila še name in mi prinesla mojo najljubšo tortico.
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 9:07:24
|
|
|
|
tt79
|
Js pa home maid čokoladnega muffina :-) Nikol prej niti kasneje ga nisem pojedla s takim užitkom
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 9:09:10
|
|
|
|
nestea
|
Jaz tudi nisem želela nobenega v porodnišnici, razen najožjih domačih. Aja, pa čokolade naj ne bi jedla, ker ima lahko novorejček težave, če pije mamino mleko. Tudi jaz ti nisem pomagala, žal, samo svojo zgodbo sem ti opisala.
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 9:09:54
|
|
|
|
ksenija12
|
Bravo Hrana!Res, tudi jaz sem bila najbolj vesela sladkobe..ampak moraš biti previdna pri izbiri, da ne bo potem malega kaj napenjalo, če ga slučano že doji...S
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 9:20:18
|
|
|
|
abc100
|
Obiski v porodnišnici niso dovoljeni. Samo partner, še ostali otroci ne smejo na obisk.
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 9:31:03
|
|
|
|
živa
|
Glede na hrano v porodnišnici ni treba komplicirat zaradi ene majhne tortice, tudi če je čokoladna. Pri povprečnem novorojenčku (no, kar moj drugi ni bil ) se krči itak začnejo šele ok. 3. tedna starosti. Jaz sem bila noro vesela telegramov . So mi res popestrili dan, ko sem videla, da se je nekdo spomnil name. Pa kokosovih poljubčkov, ki mi jih je prinesel mož.
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 9:48:41
|
|
|
|
ribica.
|
če grem h kaki prijateljici na obisk, vedno nesem kakšno oblačilce za otroka, in malenkost za mamico. POnavadi dam za mamico kar kakšno čokolado, da se malo posladka. To se mi zdi čisto dovolj. Vse ostalo lahko počaka, če že res misliš kupit kaj večjega. Vsaj za moje pojme.
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 9:58:08
|
|
|
|
kristinaj
|
naročila sem samo darila za otročke oz. za prvo,ker za drugega sem imela vse in so mi prinesli ko so prišli prvič na obisk ... mamici pa nesi eno veliko čokolado z lešniki, da si nabere novih moči... meni je ful pasalo, ko mi je kolegica prinesla neko slano polnjeno pecivo, ki ga je sama spekla. njami...
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 10:24:09
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Obiski v porodnišnici niso dovoljeni. Samo partner, še ostali otroci ne smejo na obisk. ja ne vem, jaz sem v ljubljanski šla en dan po porodu obiskat prijateljico bp.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 10:30:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 10:38:55
|
|
|
|
naja17
|
Jaz sem svoji najboljši prijateljica nesla knjigico, ki sem jo sama naredila. Kupila sem ročno delano knjigo s praznimi listi in ustavrila knjigo z najinimi najlepšimi spomini. Na eno stran lista sem pisala verze, misli, citate prijateljstva, na drugo stran lista pa sem lepila slike iz najinega otroštva, žuranja, potepnja in čisto na koncu sem napisala čestitko za rojstvo in zraven nalepila sliko kjer smo bile tri - midve/najboljši prijateljici z malo princesko v porodni, ki je bila BTW rojena na moj rojstni dan. Vse slike sem obrobila s posebnimi svinčnikom.... Danes po 4 letih, mala princeska vzame tisto knjigico in jo lista in za vsako sliko reče "mami - naja", "mami-naja", "mami-naja".... Prjatlca jo že kar skriva, da se ne bo uničla ob tolkem gledanju ....
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 12:17:35
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem bila najbolj vesela tistih majhnih tortic mignončkov, ki mi jih je prinesel oče. Sicer pa sladkarij vseh vrst,... in otročka ni nič šraufalo, nikoli po sladkem na srečo ali na žalost, kakor vzameš, ker če bi ga, bi morda prej izgubila kašno odvečno kg.
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 12:20:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina Katero je bilo najbolj izvirno darilo, ki ste ga dobile mamice od prijateljic. Darilo za že imam, vendar bi rada nesla še malenkost prijateljici. Kompliciram jaaaaa,pa brez idej sem tudi jaaaaaa nič, ker razen najožjič članov družine ni bilo nikogar na obisk. pa glede na to, da nisem rodila pri nas, HB nisem dobla gore plišastih neumnosti v telegramih
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 12:23:19
|
|
|
|
nena m
|
Najprej preveri, kako je glede obiskov. Kolegica je 2 tedna nazaj rodila v Lj, pa ni smel k njej nihče razen moža. Ko je prišel mož s starejšo hčerko, je morala ona (kolegica) priti v pritličje, da jo je videla.
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 12:33:09
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Valentina Katero je bilo najbolj izvirno darilo, ki ste ga dobile mamice od prijateljic. Darilo za že imam, vendar bi rada nesla še malenkost prijateljici. Kompliciram jaaaaa,pa brez idej sem tudi jaaaaaa nič, ker razen najožjič članov družine ni bilo nikogar na obisk. pa glede na to, da nisem rodila pri nas, HB nisem dobla gore plišastih neumnosti v telegramih Če bi rodila pri nas, bi videla, da ni več plišastih neumnosti v telegramih . Zdaj pa je ja že vsega i svašta. Od 14 telegramov, sem dobila le en plišasti slonček in nobenga dvojnega. Moja teta, ki je rodila pred 13 leti, ej dobila 5 istih plišastih medvedkov . Ti časi so mimo
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 12:44:18
|
|
|
|
muška
|
jaz sem bila prav divja, ko so mi v porodnišnico vsi rinli, brezveze! V porodnišnici je prostor zate, za otroka in za moža, ajdi recimo še za ožjo plat familije (mama, ata, tašča tast) in to je to. Ne pa je tam vse kot na železniški postaji, pa noben nima več kam stopit, ti tam ležiš z vsemi svojimi vložki med nogami, v tistih nagravžni razvlečeni spalni srajci ko ti vse ven gleda,.... dajte bit malo uvidevni no.
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 12:47:23
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Valentina Katero je bilo najbolj izvirno darilo, ki ste ga dobile mamice od prijateljic. Darilo za že imam, vendar bi rada nesla še malenkost prijateljici. Kompliciram jaaaaa,pa brez idej sem tudi jaaaaaa nič, ker razen najožjič članov družine ni bilo nikogar na obisk. pa glede na to, da nisem rodila pri nas, HB nisem dobla gore plišastih neumnosti v telegramih takrat so bile neke rumene plišaste zvezdice in podobno...ker sem potem nekaj tega dobila domov...še dobro, da ne veliko. Če bi rodila pri nas, bi videla, da ni več plišastih neumnosti v telegramih . Zdaj pa je ja že vsega i svašta. Od 14 telegramov, sem dobila le en plišasti slonček in nobenga dvojnega. Moja teta, ki je rodila pred 13 leti, ej dobila 5 istih plišastih medvedkov . Ti časi so mimo
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 12:49:38
|
|
|
|
Pia73
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška jaz sem bila prav divja, ko so mi v porodnišnico vsi rinli, brezveze! V porodnišnici je prostor zate, za otroka in za moža, ajdi recimo še za ožjo plat familije (mama, ata, tašča tast) in to je to. Ne pa je tam vse kot na železniški postaji, pa noben nima več kam stopit, ti tam ležiš z vsemi svojimi vložki med nogami, v tistih nagravžni razvlečeni spalni srajci ko ti vse ven gleda,.... dajte bit malo uvidevni no. Daj se ti najprej malo umiri, no,..... Vsak verjetno pozna tistega, ki ga bo obiskal in bo sam najbolje vedel, kaj mu odgovarja in kaj ne. Jaz veliko raje grem za dobesedno par minut v porodnišnico kot potem domov. Vedno preverim, če to prijateljici ustreza in če ji ne pač ne grem. Običajno grem tudi v času obiskov in se umaknem, če vidim, da obisk ni primeren. Ona te je vprašala za mnenje kaj nesti in ne za nasvet iti ali ne,...
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 12:53:31
|
|
|
|
muška
|
zakaj bi se umirla, ker sem napisala neko mnenje? Na vratih vsake porodnišnice piše naj bodo obiskovalci uvidevni in daj ne rinejo notri. O tem je govora tudi v materinski šoli in še marsikje drugje. Ampak nee, bodimo cool in rinimo ne, bog ve kaj bo čez 14 dni, en mesec.
|
|
|
|
RE: Obisk v porodnišnici-darilo 5.3.2010 13:14:32
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Obiski v porodnišnici niso dovoljeni. Samo partner, še ostali otroci ne smejo na obisk. ja ne vem, jaz sem v ljubljanski šla en dan po porodu obiskat prijateljico bp. V LJ. porodnišnici so obiski še vedno omejeni zaradi gripe. Redno spremljam, ker se moj rok bliža in si resnično želim, da bi na obisk prišel tudi moj sinko, vendar slabo kaže.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?