Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 19:37:04
|
|
|
|
vekybel
|
mojcej77 jz sem dobro, imam še tri dni do PDP-ja in čakam če bo kaj. Drugače si pa full želim pestvati svojega . zvezdici in NM jz pijem že 10 let eltroxin tablete po 75mg dnevno in če sem kak dan brez njih se ako slabo in čudno počutim in še posebej sedaj v . Sem 2x pozabila spiti in mi ni bilo dobro. Sedaj med sem 2x pregled v MB in je bilo vse uredu pa so me naročili maja, ker zna ščitnica mal podivjat po porodu, tako mi je rekel zdravnik. Jz sem se udi bala kako in kaj, samo bi bilo še slabše če ne bi pila. Tako da zvezdici nič ne obotavljaj in kot sem ti napisala prej lahko pusti posledice če jih ne piješ ali piješ, če srček ne dela prav tudi brez tablet se lahko zgodi kaj. Probaj piti če pa boš karkoli opazila da i ne štima pa vseeno lahko prenehaš ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 19:40:50
|
|
|
|
vekybel
|
lucika te ni bilo nekaj časa pa sem takoj pomislila nate kje si Zadnje čase mislim nate morda ker boš ti naslednja, ne vem imam tak občutek . branka28 ti le pojdi v P, raje da si pod kontrolo in da se lahko vse reši pravočasno, še malo potrpi pa bo konec. Mi mislimo na tebe in tvojega in ti držimo pestke in ti pošiljamo veeeeeeliko ok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 19:43:28
|
|
|
|
NM
|
lucika - nikar ne jemlji par ospenov, lekadol vzemi. Vse antibiotik terapije morajo bit popolne, če ne nič ne pomaga. Držim pesti, da se pozdraviš.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 19:44:35
|
|
|
|
NM
|
branka - dobro opravi!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 19:46:07
|
|
|
|
zoey
|
Mi2 sva šla na (planiran zadnji ) sprehod s in imam tako trd trebuh, da sem se komaj privlekla do doma. Ko bi imeladrugače take trde mišice, mmm Zdaj pa res slabo kaže, da bi ujela današnji datum No, ja, ju3 je nov dan Branka - Poskusi izkoristit ta vikend paket za spanje, bo dobra naložba. Čeprav bolniške postelje po navadi niso ravno udobne
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 19:54:25
|
|
|
|
plamen
|
Dober večer! Girl se je zgleda obrestovala hoja po stopnicah in izlet do Pikapolonice. Je v P in čaka akcijo, držite pestke da bo čimprej crkljala lepotičko ! Jutri tortica v Zvezdi btc ob 10h, če bo še katera okoli letala. Zdaj pa moja nejlepša novička danes, da je moj zlati ubogal mamico in se postavil na glavo . Tehtamo 3kg, glavica pa je kar 34. Pravim po očiju ima glavo, po mamici je pa na glavo in naj tam ostane . Seveda o tem da je CTG lep verjetno ne gre izgubljati besed . Naslednji CTG 11.3. Bravo za mamice, ki ste že doma! Branka , naj ti hitro mine!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 19:57:36
|
|
|
|
branka28
|
Hvala babike, bom se poskušala relaksirat v P, čeprav te postelje niso ravno za relaksacijo. Bo že sam, da sem pod kontrolo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 20:00:24
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Girl se je zgleda obrestovala hoja po stopnicah in izlet do Pikapolonice. Je v P in čaka akcijo, držite pestke da bo čimprej crkljala lepotičko ! Jutri tortica v Zvezdi btc ob 10h, če bo še katera okoli letala. Zdaj pa moja nejlepša novička danes, da je moj zlati ubogal mamico in se postavil na glavo . Tehtamo 3kg, glavica pa je kar 34. Pravim po očiju ima glavo, po mamici je pa na glavo in naj tam ostane . Seveda o tem da je CTG lep verjetno ne gre izgubljati besed . Naslednji CTG 11.3. za Girl, naj čim prej stiska svojo štručko Ampak spet ni pravice, ima rok 5 dni za mano Pa woohoo za tvojo pikico, ki je končno na glavo Za ju3 nič ne obljubim, ma če mi rata, se vam pridružim.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 20:02:32
|
|
|
|
Zvezdici
|
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK MAREC petek, 05.03.2010 lucika - CTG zoey vekybel - CTG ponedeljek, 08.03.2010 zoey meti.v girl79 sandrica23 - CTG zvezdici soni - CTG malicki - CTG torek, 09.03.2010 strumf malicki - CTG sreda, 10.03.2010 branka28 mammamia maja.gal - CTG četrtek, 11.03.2010 plamen petek, 12.03.2010 naty28 - CTG mojcej77 sobota, 13.03.2010 capyka - CR sreda, 17.03.2010 t_anja VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!! moder zapis - pregled rdeč zapis - UZ, morfologija
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 20:04:46
|
|
|
|
Zvezdici
|
branka - joj.. upam, da ti hitro mine vikend v P, ter da bo vse ok. Kakšnih komplikacij se pa bojijo? zoey - velik sreče s tem, da naj bi bil to zadnji sprehod pred . Mogoče pa bo kaj . Ampak jessy te pa ni ubogala . Ali se je že kaj javila kako sta? vekybel - si me prepričala.. jutri jih začnem jemati. V ponedeljek imam pa itak pregled in bomo videli kako in kaj.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 20:06:09
|
|
|
|
Zvezdici
|
Joj jaz bi z veseljem prišla na tortico pa nimam prevoza.
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 4.3.2010 20:09:19 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 20:09:06
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici zoey - velik sreče s tem, da naj bi bil to zadnji sprehod pred . Mogoče pa bo kaj . Ampak jessy te pa ni ubogala . Ali se je že kaj javila kako sta? vekybel - si me prepričala.. jutri jih začnem jemati. V ponedeljek imam pa itak pregled in bomo videli kako in kaj. Saj sem že rekla, da sta me z Lakayo pustili na cedilu Jessy je napisala, da je mlekec prišel in je mali zadovoljen, ona pa tudi, ker ne kriči več Upam, da se vidiva ju3 na hitro. Glede tablet pa tudi mislim, da je boljše za obe, da jih jemlješ
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 20:10:20
|
|
|
|
Zvezdici
|
Super za jessy! Zdaj jo bodo sigurno kaj kmalu spustili domov.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 21:20:56
|
|
|
|
Pikapolonica80
|
Zvezdici - kje pa živiš?? jz sem za bežigradom, te lahko tudi jaz poberem če želiš, edina omejitev kar je da moram biti ob 11.30 v ZD bežigrad.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 21:57:08
|
|
|
|
vekybel
|
girl držimo pestke plamen ti nam pa javi veselo novičko!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 21:59:40
|
|
|
|
vekybel
|
zvezdici sej prav tako.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 22:15:51
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80 Zvezdici - kje pa živiš?? jz sem za bežigradom, te lahko tudi jaz poberem če želiš, edina omejitev kar je da moram biti ob 11.30 v ZD bežigrad. Dravlje.. če veš kje je to. Ali pa klub 300.. samo to ti je čisto s poti Sem te zamudila si šla verjetno že spat. Saj mojo št se mi zdi da imaš.. če se bo dalo kaj zmeniti, hehe. Če ne pa spet drugič .
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 4.3.2010 22:26:58 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 22:19:13
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel zvezdici sej prav tako. Hehe.. ja saj vem.. jaz zelo rada kompliciram. Samo res samo želim, da bi bilo vse ok.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 22:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
o bed zdle ko sem se tuširala sem opazla prve strije tik pod popkom na levi in desni ...pa sem misla da jih ne bom deležna ker sem se vsak dan po 2x mazala, no pa so tukej za zmerej .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 22:27:34
|
|
|
|
plamen
|
zvezdici - lahko te tudi jaz peljem nazaj, ni panike , da ne bo pikapolonica hitela v ZD.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 22:27:50
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 o bed zdle ko sem se tuširala sem opazla prve strije tik pod popkom na levi in desni ...pa sem misla da jih ne bom deležna ker sem se vsak dan po 2x mazala, no pa so tukej za zmerej . Po porodu bodo sigurno šle še skupaj in se bo manj videlo. Ti se tolaži, da bi lahko bilo še veliko slabše.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 22:28:58
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen zvezdici - lahko te tudi jaz peljem nazaj, ni panike , da ne bo pikapolonica hitela v ZD. Joj punce ste prijazne . Samo še pikapolonica mi mora javit, da vidim če bo šlo. Sem prepozno nazaj gor prišla, pa je po vsej vrjetnosti že šla spat.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 22:39:31
|
|
|
|
naty28
|
branka- upam da ti nebo prehudo v bolnici, vsaj naspat se probaj čimbolj, zaj ko se še lahko Jaz sem prebrala, da je eden od znakov bližanja poroda povečan apetit in jaz res mam ful apetii zaj zadnje dni, vedno bolj, joj upam da se to čimprej konča, ker drugače bom res počla, če bom še zaj tolko jedla na koncu Groza groza če sem se že tak zredila, da sploh več nisem sama sebi podobna
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 22:42:27
|
|
|
|
Pikapolonica80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: plamen zvezdici - lahko te tudi jaz peljem nazaj, ni panike , da ne bo pikapolonica hitela v ZD. Joj punce ste prijazne . Samo še pikapolonica mi mora javit, da vidim če bo šlo. Sem prepozno nazaj gor prišla, pa je po vsej vrjetnosti že šla spat. No evo pa smo se zmenile . Zvezdici - potem naredimo tako da te jaz pridem iskat, Plamen te pa pelje nazaj pa je. Imam tvojo številko ja, te pokličem malo prej, računaj pa da te poberem okoli 9.50. Ok?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 4.3.2010 22:43:34
|
|
|
|
Zvezdici
|
Šibam jaz spat. Sem se odločila, da pridem kar s taksijem jutri tja, da ne bom nobene obremenila. Aj a., ob kaeri uri pa? Saj je ob 10h ane? Pa zpam, da imam od katere št. ker nimam pojma katere vse pridemo. Lahko noooč! pikapolonica - se tam vidimo, pa vseeno hvala!
|
Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?gagagaBi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?da (
87%)
ne (
13%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!