|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
1.3.2010 20:23:43   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: 1r1s

halo

sem slučajno malo uletela na tej forum in sem zelo vesela ka san najšla eno tak fajno temo user posted image user posted image naj van malo na hitro poven o sebi pa vupan ka me sprejmete med sebej...
san z Sobote,stara san 25 let,man pa sineka staroga pol leta...
kaj več van poven če de kero kaj ekstra zanimalo,malo mo nucala ka van mo sledila,pa seveda kelko de mi moj mali dopuščo user posted image
če ma kera volo mi lejko malo kaj o sebi napijše...naprimer s kejc je..kelko so deca stari...

san iz ms, man hčerkico 10,5 m staro...15.3. ide v vrtec...stara san malo več kak ti, pa še za par dni leto cuj:)))) drugače pa...hmmm...mgooče smo se že ge voni vidli?? si slučajno na fb?? ker večino visimo tan:)

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
1.3.2010 20:24:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

halo

sem slučajno malo uletela na tej forum in sem zelo vesela ka san najšla eno tak fajno temo user posted image user posted image naj van malo na hitro poven o sebi pa vupan ka me sprejmete med sebej...
san z Sobote,stara san 25 let,man pa sineka staroga pol leta...
kaj več van poven če de kero kaj ekstra zanimalo,malo mo nucala ka van mo sledila,pa seveda kelko de mi moj mali dopuščo user posted image
če ma kera volo mi lejko malo kaj o sebi napijše...naprimer s kejc je..kelko so deca stari...

san iz ms, man hčerkico 10,5 m staro...15.3. ide v vrtec...stara san malo več kak ti, pa še za par dni leto cuj:)))) drugače pa...hmmm...mgooče smo se že ge voni vidli?? si slučajno na fb?? ker večino visimo tan:)

aja pa seveda dobrodošla med nami::)))

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
1.3.2010 21:04:20   
Nej@
aja naty, Taja ma tude tau zbirko slinčkov kak ga ma Anej - I love my mummy pa i love my dad, mummys no1 pa daddys no1 user posted image

Naj se pohvalin, ka je Taja mejla gnes 4! obroke 2x mlekec z rižo pa 2x sadno kašico user posted image , ne spomnin se kda je mejla nazadnje 4 obroke user posted image
Zdaj ka je topleje nešče v vozički spati, meni je pa škoda ka bi sunčeka vö pustile in je ne bi vo pelala in je ob pol petih že takšo nevolo delala ka de šla spat ka sva jo komaj ladala do 18:30 user posted image kda je vidla ka jo proti sobice neseva se je tak začala smijati prle pa jokala.
Zadnjič je kolegica bila pri meni pa nej mogla vorvati, je pravla, ka sta njeniva maliva začala v posteli jokati zatau ka sta nej ščela spati nej pa ka bi se jima smejalo, kda v postelo ideta user posted image

Tubolina pa veronikab mi mo se verjetno šli konec tedna koupat v moravce v lastnoj režiji me prav zanima Tajina reakcija user posted image gnes je v banjice palik tak brsala ka san ge bole mokra bila kak ona user posted image Mata kakši nasvet pa na koj moremo paziti?

1r1s dobrodošla user posted image
Moji mali žabi je ime Taja, stara je 4 mesece pa 2 kedna user posted image in je najbole pridna pupika ka jih je. Ges mo za par dni stara 30 let in tau je moja prva (in verjetno tude zadnja) bejba user posted image san pa na robi Goričkoga doma user posted image

Prosin lepo ka na 5. zvezdico kliknite na spodnjen linki, ostalin pa dajte 1 zvezdico, ker tude nan davlejo same 1 in nan je ocena fejst spadnola

http://www.labello.si/labellos-life.html?detail_id=127911

fala van

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
1.3.2010 21:06:50   
Nej@

user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
1.3.2010 21:14:22   
naty6
Večer.

Nej@ moj glasek si tudi gnes dobila user posted image .Dobro se držite na drugon mesti.

1r1s dobrodošla med nami. Mi imamo doma dva falota in sicer 5 letnega Damjana in skoro 5 mesečnoga Aneja. Stara san 31 in san edina ženska pri kuči. Živimo v Polani pri Soboti.

Ges tude razmišljam ka bi se šli kopat...me prav zanima kako bi Anej sprejel vodo. Doma vriska ko vidi banjo.

Ka je zdaj z našo kavico. Vutro san dopoldnevi po vsej verjetnosti v Soboti. Če ima katera čas naj mi javi....

...zdaj pa iden v krpe, ka me ta spomladanska utrujenost preveč matra...

Nočko vsem user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
2.3.2010 10:42:06   
1r1s
halo...halo...
fala vsen za dobrodošlico..vidin ka mate vse tak male dojenčke kak ge...fajn to..ka lejko malo delin z vami izkušnje pa nasvete...

Turbolina te maš pa tij tudi takšoga maloga sineka kak ge..fajn to user posted image ka si avgusta rodila ali kak kesnej?

Detelja muvi pa čista možno ka bi se lejko kaj po soboti srčale,ka san ge z malin dosta zunaj..zdaj ka de pa toplo va pa še več..malo me edino zeza ka smo v bloki,pa ka mi dvigalo ne prijde čista doj,te pa težko tej voziček vlačin user posted image
aja na FB san nej,ka neman časa še za to..san pa na netlogi...tak ka če je kera tan gor se vidimo tan user posted image

Neja ge tak si pa te tij doma?

Naty tij si pa z Polane?na tan pa eno par lidij poznan,ka ge san drugače z Markišavec user posted image tan je doma Suza..moja inštruktorica avtoja..pa Čaren pa Dragica (kolega od moje sestre),pa Peca (ma tudi malo babo),..no pa še kaj bi se najšlo user posted image

no muva z mojin malin (Erik njemi je me) sva že kar fajn na GH,samo še večer pa vgojno pijej mleko,ovak pa obožuje vse ka je na žlico user posted image kopat smo se še nej odli..tau še tudi moremo iti,mamo pa že morje rezervejrano user posted image

nege san zasledila ka odite kaj vkup na kavico..fajn ka si kaj zgučite..kda de fajn vrejme,pa kda te pa kaj šle se van mogoče pridrujžin user posted image

ok fajn se mejte pa se kaj tipkamo user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
2.3.2010 11:44:08   
naty6
Ojla.

1r1s mi smo zdaj cca 2 leti v Polani....tu smo kučo kupili in jo renovirali, tak ka bole slabo še poznan ludi. Vačik smo en čas bili v Soboti pri tašči v Turopolji, ges san pa vačik iz Lendave; naš je sobočanec.

Nej@ moj glasek si dobila user posted image .

Gnes pa mam sestanek v vrteci- invidualni, ka vidim ka naš Damjan naštimavle. Ka skoro nega dneva, ka ne bi poslušala kako je nagajal in znemirjal celo skupino. Vrag od vraga je.user posted image

lepo se imejte...

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
2.3.2010 12:09:34   
1r1s
aja  naty te pa ne poznaš tej lidij valda..tau te ge bole poznan ka je moj teritorij user posted image ge tak si pa doma te v polani..z kere strani z naše Markišavske ali z Černelavske ?
tvoj pa je z Turopolja?čakaj tau je bangladeš?tan tude neka malo poznan..mogoče bi moj bole tvojoga pozno,ka on je tudi sobočanec..eh vejpa sobota je mala..ge pa tij delaš?

naty nej ka bi fejst huda domov prišla z sestanka user posted image

muva z Erikon sva pa zdaj eti malo pri mojih..te pa ideva po atija v službo..se kesnej pa  kaj oglasim ..pa-pa

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
2.3.2010 12:58:43   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

Tubolina pa veronikab mi mo se verjetno šli konec tedna koupat v moravce v lastnoj režiji me prav zanima Tajina reakcija user posted image gnes je v banjice palik tak brsala ka san ge bole mokra bila kak ona user posted image Mata kakši nasvet pa na koj moremo paziti?

no, paziti moreš ka ti pod vodo ne odijde user posted image user posted image user posted image user posted image pa ka si ne spije tej klorejrane vode.... drujgo pa niti nej tak... edijno gsa boš šla iz bazena, ka njoj nede premzlo, ka se ne preladij... pa nej biti duže kak 30 min v vodi.... sploj pa klorejrano.... pa ges mojega po kopanje namažen z oljon, ka se nede mel suje kože.... to je to.... še kaj?user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
2.3.2010 13:00:04   
TuBoLina_86
Turbolina te maš pa tij tudi takšoga maloga sineka kak ge..fajn to user posted image ka si avgusta rodila ali kak kesnej?

nej,ges san septemberska, 17. mogoče, ka sve bilej skup v mš....

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
2.3.2010 13:25:53   
1r1s
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

nej,ges san septemberska, 17. mogoče, ka sve bilej skup v mš....

aja te si skoraj en mejsec za menov..ge san rodila avgusta 13. če si odla k ginekologi v MS pa se te mogoče spomnim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1086
2.3.2010 14:01:55   
Serendipity
1r1s - dobrodošla med nami (sicer smo resno bole na FB-ki) - je man tudi avgustovsko bebo - Zarjo . San pa z markofskoga okraja user posted image

neja - dobila glas user posted image

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
2.3.2010 14:21:46   
1r1s
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

1r1s - dobrodošla med nami (sicer smo resno bole na FB-ki) - je man tudi avgustovsko bebo - Zarjo . San pa z markofskoga okraja user posted image

neja - dobila glas user posted image

no vijdin ka je tej FB bole popularen..samo nega nika časa za to..san si tej netlog napravila,pa malo san na forumaj..ovak pa kaj dosta časa nega user posted image

Serendipity s kere vejsi si pa?kda si pa tij rodila?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
2.3.2010 15:10:22   
darjussa
Olla!

1r1s - dobrodošla med nami.

No vsen pa naj sporočin (na fb san že) ka naša Kiara ma zobeka! Pa san bila tak vesela...Zaenkrat jo nika ne mantra, pa tude prej jo je nej. Vupan ka de vse ok.

In 1r1s nas je pa lepo opozorila na kavico... hmmm?? Gda bau?

LP

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.3.2010 14:29:14   
detelja

halo...halo...
fala vsen za dobrodošlico..vidin ka mate vse tak male dojenčke kak ge...fajn to..ka lejko malo delin z vami izkušnje pa nasvete...

Detelja muvi pa čista možno ka bi se lejko kaj po soboti srčale,ka san ge z malin dosta zunaj..zdaj ka de pa toplo va pa še več..malo me edino zeza ka smo v bloki,pa ka mi dvigalo ne prijde čista doj,te pa težko tej voziček vlačin user posted image
aja na FB san nej,ka neman časa še za to..san pa na netlogi...tak ka če je kera tan gor se vidimo tan user posted image

Neja ge tak si pa te tij doma?

Naty tij si pa z Polane?na tan pa eno par lidij poznan,ka ge san drugače z Markišavec user posted image tan je doma Suza..moja inštruktorica avtoja..pa Čaren pa Dragica (kolega od moje sestre),pa Peca (ma tudi malo babo),..no pa še kaj bi se najšlo user posted image

no muva z mojin malin (Erik njemi je me) sva že kar fajn na GH,samo še večer pa vgojno pijej mleko,ovak pa obožuje vse ka je na žlico user posted image kopat smo se še nej odli..tau še tudi moremo iti,mamo pa že morje rezervejrano user posted image

nege san zasledila ka odite kaj vkup na kavico..fajn ka si kaj zgučite..kda de fajn vrejme,pa kda te pa kaj šle se van mogoče pridrujžin user posted image

ok fajn se mejte pa se kaj tipkamo user posted image

no, te pa me dodaj "detelja" - na netlogi mislin....možno ka sve se ge že vidle...

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
3.3.2010 14:38:04   
TuBoLina_86
no tak... sporočan van, ka san gnes bokše kak včera user posted image user posted image user posted image user posted image gleženj je skoraj ok, samo zatečeni je še, kak žogica... hrbet man plave, pa malo me še bolij.... bijla gnes pri dr., v petek moren nazaj....

drugače je pri nas vse po staron....

sončni žarek - sorry za gnes, san čist pozabila na najino kavico user posted image user posted image user posted image user posted image ka me je včera to zmotalo.... pa san gnes 2x mogla k dr., ka je zajtra nej bilao..... mah, zaj se enkrat pripelan ges k tebi, ok?

ka je zdaj z našo kavico, ženske? ges bi mejla čas....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
3.3.2010 18:58:00   
1r1s
detelja na netlogi te pod ten imenom ne najden oz mi sploj nika vo ne vrže..če te lejko še kak načik najden mi napiši ali pa tij menej najdi pod iris-ka...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
3.3.2010 19:14:27   
Nej@
Naty ka so pravili na sestanki?

1r1s ge san iz Puconec user posted image

darjussa, fajn za zobeka sploj pa tau ka nej bilo problemov user posted image

Taja je gnes prvič pokazala izbirčnost pri gestije - san ji napravila kašico iz brokolija, korenčka pa jabolke pa je po par žličkaj začala delati čudne grimase in probala bruhati user posted image te san ji na hitro napravila bananino kašico z jabolkon pa piškoton in je polek delala mmmmmmm in čakala žličko z odprejtimi ustamiuser posted image
Zdaj ka je topleje nešče v vozički spati in mi že 4 dni zapored odi ob 17h spat user posted image ne ven kak njej naj napravin urnik za spanje - zdaj kda de najlepše voni, de ona se že silila spat user posted image

Prosin lepo ka na 5. zvezdico kliknite na spodnjen linki, ostalin pa dajte 1 zvezdico, ker tude nan davlejo same 1 in nan je ocena fejst spadnola

fala van in od petka dale vas več ne bom s ten gnjavila user posted image

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.3.2010 9:01:54   
darjussa
oOjlaa!

Ma kera maby čas za kavico v Beltincaj? Ka man nekši opravek tan. Te mi javite...

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.3.2010 9:14:44   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

Naty ka so pravili na sestanki?

1r1s ge san iz Puconec user posted image

darjussa, fajn za zobeka sploj pa tau ka nej bilo problemov user posted image

Taja je gnes prvič pokazala izbirčnost pri gestije - san ji napravila kašico iz brokolija, korenčka pa jabolke pa je po par žličkaj začala delati čudne grimase in probala bruhati user posted image te san ji na hitro napravila bananino kašico z jabolkon pa piškoton in je polek delala mmmmmmm in čakala žličko z odprejtimi ustamiuser posted image
Zdaj ka je topleje nešče v vozički spati in mi že 4 dni zapored odi ob 17h spat user posted image ne ven kak njej naj napravin urnik za spanje - zdaj kda de najlepše voni, de ona se že silila spat user posted image

fala van in od petka dale vas več ne bom s ten gnjavila user posted image

Sestanek je potekal mirno in zadovoljivo...HB user posted image . Nikaj stresnoga....pravila mi je k z našim Damjanom nej za ladati ko ma te 5 minutne izbruhe. Vej pa ges znan san jim pravila, ka doma imamo isto težavo user posted image . No, te smo se pa zgučali kak mo to rešavali in blablabla....

Nej@ mogoče je pa brokoli kriv. Aneju san eto tuj napravila kašico iz korenčka, krompirja, cvetače in brokolija....in glej ga zlomka nej ščel gesti. Te pa san njemi sicer drugi den napravila isto kašico brez brokolija in je zmazal. Meni so pravili ka ima brokoli tak čuden okus(halo, vej pa znam user posted image ) in deteta to odbija še. No nevem....poskusi....

1r1s mi smo doma na številki 29. Če se pelaš iz Sobote te na levi strani..mala žuta kuča...

Darjussa ob kelkih pa misliš ti iti na kavo....ges ima sicer nekaj časa gnes...tako ka komot...javi vuro...pa te ti povem če lejko. Še kera druga?

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.3.2010 9:15:57   
darjussa
jA TAK za pol ure iden....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.3.2010 9:26:02   
naty6
Že user posted image ? Ti je še štera pravila ka pride? Naj pridem?

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.3.2010 9:36:56   
1r1s
dobro jutro

no ja,čeprav malo deževno..faj kakšo gnjilo vreme mamo že pa..pa zdaj da smo se že končno navadili malo na sonček..jah nika mo pa očitno pa notri v stanovanji zaprejti...user posted image

Nej@ tudi Erik ma takše fore pri gestiji kak si tij napisala za tvojo malo.zelenjava njemi nejde glih v to malo rito,včasih se tudi on tak nori dela,ka kao ka ščej bruhati,kda pa dobij kakšo sadje pa tudi vse z navdušenjon polek muvi user posted image user posted image user posted image

Naty zdaj tak na pamet neven kera kuča je to,drujgič malo bole poglednen,kda mo se kaj tan skoz vozila user posted image

Naty pa Darjussa uživajta na kavici user posted image

mejte se,pa-pa

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.3.2010 10:26:48   
detelja

detelja na netlogi te pod ten imenom ne najden oz mi sploj nika vo ne vrže..če te lejko še kak načik najden mi napiši ali pa tij menej najdi pod iris-ka...user posted image

meni telko iris vo zmeče ka ne ven kera bi tibila...mene najdeš prav pod detelja pa še slika je detelja 4-peresna...pošli mail na zasebno pa se tak vo najdeve...

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.3.2010 10:46:09   
1r1s

meni telko iris vo zmeče ka ne ven kera bi tibila...mene najdeš prav pod detelja pa še slika je detelja 4-peresna...pošli mail na zasebno pa se tak vo najdeve...

mogoče de ti ležej...na sliki san ge pa maloga držin..man blont lase pa rdečo majco...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!