tannya
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka lumpa6...joj to je pa res žalostna zgodba. Upam, da bosta še našla moč v sebi in poskušala znova. čestitke vsem za dobro opravljene preglede in NS Punce a se ve že kaj mažete? Jaz se sicer na vsake tri dni temeljito namažem po celem telesu z vlažilnim mlekom, ampak danes pa že čutim, da mi napenja kožo pri trebuhu. Bom se očitno mogla začet vsak dan mazat. V prvi sem se skoz mazala, ko se je pokazal trebušček. Res vsak dan, večji kot je trebušček bil, pa sem začela mazat celo 2× na dan. No pa mi je po 30. tednu začela tako pokat koža, da imam strije od sramnih dlak pa do popka. Groza res. Nobeno mazanje mi ni pomagalo. Imam pač očitno tak tip kože (moja mama je isto vsa popokana od nosečnosti). Se takrat tud v ogledalo nisem mogla pogledat, tako je bilo vse vijolčno po celem trebuhu. No tako da pričakujem, da bom tudi zdaj dobila kar nekaj novih strij, ampak mazala se bom pa vseeno pridno in od danes naprej vsak večer. vreme...me mal mori. Upam, da bo vsaj čez vikend posijalo kaj sončka, da mi da malo energije. Včeraj in danes mi je namreč spet nekaj slabo, čeprav ne bruham, ampak nimam pa tud nobenga apetita, oziroma ne vem kaj naj jem, kljub temu, da sem lačna. Mah kr neki. Zdaj bi bil pa res že čas, da se te slabosti končajo. Sem bila danes na busu čist na robu bruhanja. Pa še 20 minut sem čakala na bus, ker je imel prometno nesrečo in so mogli poslat nadomestnega. Sem skoraj skupaj padla tam na avtobusni postaji. Sem v glavi že premišljevala, kdo od tistih na postaji, bi mi pomagal in sem jih "merila" od glave do pete. Blede se mi, a ne. Šibam delat, se vam potem kaj javim. Lp Tina Tina, tole tvoje o vremenu in ponovni slabosti je pa čisto meni na kožo pisano Mi je bilo že precej bolje, zdaj pa mi je spet dva dni slabo...pa jedla bi, pa mi nič ne paše, pa sonce bi...pa energijo...se tolažim, da bo kmalu, a ne? Mažem se že tudi s kremo, tudi na ene tri dni. V prvi nosečnosti po trebuhu niti nisem dobila strij, sem jih pa zato na notranji strani stegen...bljak Upam, da se zdaj kakšni izognem
|