Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 6:53:36
|
|
|
|
baki
|
katjuša upam da vam uspe,in da se kaj ne zalomi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 6:55:55
|
|
|
|
baki
|
dons je četrti dan shujševalne.sem ponosna nase in na vse ki se držite..vem kk je hudo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 7:16:33
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka srednja žalost, sta tašča in tast do 15 čez polnoč skoz neki z vodo šarla, da sem bla že čist penasta, no pa ob pol treh spet, uf sem bla razkurjena Trije dnevi diete so mimo Gremo v nove boje Baki, Petrušk a gre? Jaz pijem kavico, otročka jesta zajtrk in siocer mata žemljico pa sirni namaz gor in kakav oz. mleko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 7:20:56
|
|
|
|
petrušk_
|
ursa...gre gre....včer sm sicer zeleno solato zamenjala z pogreto repco in je blo njamiiiii.....mam ful rada repo, tko da tud dons že komi čakam kosilo :) katjuša....bravo za stanovanje in kredit zvečer greva pa z mojim u špas teater gledat moje pesmi moje sanje - koomi čakam
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 7:27:22
|
|
|
|
Urša08
|
Baki, Petrušk sem najdla pri tej dieti za četrtek da lahko ješ za kosilo KOSILO 1 kuhano jajce, 10 dag sira, kuhana repa , korenje ali brokoli A to pomeni da lahko ješ al korenje, repo al brokoli? Če je tko bi si skuhala kak brokoli, pa jajček gor vmešala - ker repe res ne jem Petrušk super da gre Katjuša stiskamo pesti Onasiss ojoj te čist zastopim zakaj si besna na tvojga Kolumbo sem se spomnila kje majo dobre slinčke in sicer v Škofji loki - šiviljstvo Strojan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 7:49:09
|
|
|
|
baki
|
a je že kera vstala?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 7:53:38
|
|
|
|
petrušk_
|
ne sam vstala že 1 uro u službi :)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 7:54:18
|
|
|
|
claud
|
Jutro! ekola,larissa še spi jst pa že bluzim. Mi2 sva pršla do enga spoznanja....krediti so totalno bedni,tko da bova še mal počakala s stanovanjem,da jst podpišem pogodbo za nedoločen čas....da bomo lažje dihali.... U ponedeljek verjetno že začnem delat....rabim avto....sva ga že našla in verjetno ga bova kr kupla Neki so mi rekl če lohk kr na napotnico delam dokler mam še status.....pa jim bom kr rekla da hočm pogodbo....če bi hotla študentsko delo bi si kj bl bogatega našla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:02:55
|
|
|
|
Urša08
|
claud ja s krediti je tako, da če ni nujno raje ne. Je pa res da stanovanja oz. hiše kar tako kupit pa spet ne gre, je ponavadi kar treba kredit vzet. Vidva šparejta, mal še stisnite in potem vzemta kredit na čim manjši čas, da bosta prej fertik. Do takrat pa šparat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:04:20
|
|
|
|
Urša08
|
Danes ko je tako grdo vreme - zaenkrat dežuje mam v planu najino postlo preoblečt, posesat in pomit po tleh. Pa kako rundo cunj oprat. Morm dons vse spedenat da sem potem 3 dni frej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:04:49
|
|
|
|
baki
|
taj bom pa jst tudi rajši jedla brokoli.URSA...bom nardila isto kot ti.bom brokoli mal prepražla na čebuli do mehkega pol bom pa gor naribala 10 dag sira.zato ker nebom kuhanega brokolija bom spustla jajčko vn.je nebom jedla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:09:54
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 claud ja s krediti je tako, da če ni nujno raje ne. Je pa res da stanovanja oz. hiše kar tako kupit pa spet ne gre, je ponavadi kar treba kredit vzet. Vidva šparejta, mal še stisnite in potem vzemta kredit na čim manjši čas, da bosta prej fertik. Do takrat pa šparat No kredit bova itak mogla vzet, sam trenutno ni noben tok ugoden dabi bil nama dober...ko bosta 2 plači bo lažje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:16:27
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:45:49
|
|
|
|
tanci29
|
jutro... mami na bolniški, hana z vročino ...upam da bo hitro mimo...spali spet skoraj nič, mislim da bom šla kar zalešt ko bo čas za spanje. erik že v vrtcu, tečen ko . claud-superca za službo, se pravi boš delala v logatcu? krediti so pa ja bljak, ampak za velike nakupe brez njih ne gre urša-baki, petrušk- dober tek danes...dobre ste, pa ful lepo da se takole skupaj spodbujate, je prec lažje. urša-spet pridkana. kako kej malčka palčka ...a kam pičite za vikend petrušk-sej sem že spraševala kera si, ker jaz te ne poznam, sem pa zdej ful manj tuki gor, tko da ne vem a si nova ali si si spremenila nick......kje pa delaš, da lohk takole mel službico še mal čvekaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:46:24
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tudi tebi čebelica
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:47:01
|
|
|
|
baki
|
ursa kolk popiješ tekočine na dan?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:48:48
|
|
|
|
baki
|
ursa kam si mi zdej spiz....a
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:50:00
|
|
|
|
baki
|
claud.....use ob svojem času.če ne gre zdej pa mal bol pozno.kredit je le kredit.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:50:19
|
|
|
|
Urša08
|
čebela jutro tanci ojoj boga Hana pa seveda ti kr s Hano pejt spat da mal not prineseš. Mojedva malčka palčka sta v redu, mi pomagata pri opravilih, poskrbita da mami dalj časa dela Za vikend pa pojma nimam , možno da bosta Nejca mojedva v gledališče peljala, v soboto popoldan mamo ene obiske napovedane. A vas mika kak izlet? Zdele ko bo pomlad mam kar precej predlogov Sem zdele pogledala na uro in sem čist naspidirana, sem že postlo nama preoblekla, pa posesala stanovanje. Mi dons kr laufa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:51:37
|
|
|
|
Urša08
|
Baki popijem tam okol 2 litra, liter vode in liter čaja A maš kake težave s prebavo? Men se je vse sfuzlal, od kar sem na dieti nisem šla kakat a je to normalno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:55:12
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jutro tanci ojoj boga Hana pa seveda ti kr s Hano pejt spat da mal not prineseš. Mojedva malčka palčka sta v redu, mi pomagata pri opravilih, poskrbita da mami dalj časa dela Za vikend pa pojma nimam , možno da bosta Nejca mojedva v gledališče peljala, v soboto popoldan mamo ene obiske napovedane. A vas mika kak izlet? Zdele ko bo pomlad mam kar precej predlogov Sem zdele pogledala na uro in sem čist naspidirana, sem že postlo nama preoblekla, pa posesala stanovanje. Mi dons kr laufa urša bravo.a si redbul pila .jst sem tudi včeraj bla čist naspidirana,dons sem malo majn.čeprav sem vse že naredla kar naredim vsak dan.po tleh pa jst tudi morem pobrisat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 8:56:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:58:31
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo lepo je brat da ste boljši Lahko narediš zelenjavno juhico al pa zelenjavno omako pa pire, riž, kus kus zraven
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 8:59:21
|
|
|
|
baki
|
jst grem vsak dan sam tudi tk po malo.pa sej nimamo kaj srat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 4.3.2010 9:00:11
|
|
|
|
Urša08
|
SLIKICE ZA KOLAŽ ZBIRA KATJUŠA DO PONEDELJKA ( lahko ji pošljete na mail al pa sem prlimate)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?