|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
3.3.2010 13:25:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image IMA KATERA DOMA SEDEŽNO IZ MIKRO TKANINE?KAKO SE OBNESE?JE RES OBČUTLJIVO TO BLAGO?user posted image

a to je ko semiš?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 151
3.3.2010 13:25:59   
Urša08

user posted image IMA KATERA DOMA SEDEŽNO IZ MIKRO TKANINE?KAKO SE OBNESE?JE RES OBČUTLJIVO TO BLAGO?user posted image

Mi jo mamo. Pa ni sile. Pa še lepo se jo da očistit. Zdej je k nova k smo jo dal očistituser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 152
3.3.2010 13:26:21   
SURF
Doma sem...dopustniškauser posted image filam luknjo v marcu...potem še malo delat...12.aprila zadnji delovni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 153
3.3.2010 13:26:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako pa tvoj prst?
drži se šeuser posted image user posted image user posted image mah se lepo celi ampak me že malo ovira(beri:ne morem pomivat posode,pucat,Hano dolgo previjam)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 13:27:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
3.3.2010 13:28:11   
Čebel@

Doma sem...dopustniškauser posted image filam luknjo v marcu...potem še malo delat...12.aprila zadnji delovni danuser posted image user posted image user posted image
u finouser posted image user posted image user posted image a ti je žal,da ostaneš doma k si dala tega user posted image  smajlija?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.3.2010 13:29:43   
Čebel@
p.user posted image Ržek(kruh vozi)-je k sosedom pripeljal kruh in Hani pod oknom navil Golico in jo zbudiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 157
3.3.2010 13:35:12   
MIHAILO
Pozdravljene...Moj pikec je ponoci dobil vrocino39...potem je celo jutro neutolazljivo jokal...sem ga dala na kahlico in je kakal bolj trdo...ampak je se vedno jokal in smo sli v bolnisnico,ker nasa p ne dela...so mu vzeli briz grla in je ok...ko smo se odpravljali ga oblacim in mi vse zbruha a nic ni jedel...pridemo domov mu dam calpol in caja spet bruha in je bil kr koscek kivija ,o ga je vceraj jedel...zdaj spi,seveda ce je cist izmucen...

Sploh ne vem kaj naj,zdr.je vprasala ,ce ruha sem rekla da ne ampak je pol zacel...ce bo se bruhal in nic jedel morem nazaj???me je strah da ne dehidrirauser posted image user posted image zdravnica pa tok nesramna...je rekla bote mogl pocakat tukaj ,ker morem se v porodnisnico pa sem rekla vredu ni problem...pa je rekla-problem al ne ,jaz ne morem na vse strani...mislim sem jo misla nekam poslat,kot da sem jaz kriva kaj ampak nisem ker pol bi sele "fajn pregledala"Mihaila

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 158
3.3.2010 13:36:03   
MIHAILO
Zdaj grem pa pod tus ,ker se vedno smrdim po bruhanju ,ceprav sem se preoblekla 2xuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 159
3.3.2010 13:36:28   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

p.user posted image Ržek(kruh vozi)-je k sosedom pripeljal kruh in Hani pod oknom navil Golico in jo zbudiluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ji uspe nadoknaditi spanecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 160
3.3.2010 13:37:02   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene...Moj pikec je ponoci dobil vrocino39...potem je celo jutro neutolazljivo jokal...sem ga dala na kahlico in je kakal bolj trdo...ampak je se vedno jokal in smo sli v bolnisnico,ker nasa p ne dela...so mu vzeli briz grla in je ok...ko smo se odpravljali ga oblacim in mi vse zbruha a nic ni jedel...pridemo domov mu dam calpol in caja spet bruha in je bil kr koscek kivija ,o ga je vceraj jedel...zdaj spi,seveda ce je cist izmucen...

Sploh ne vem kaj naj,zdr.je vprasala ,ce ruha sem rekla da ne ampak je pol zacel...ce bo se bruhal in nic jedel morem nazaj???me je strah da ne dehidrirauser posted image user posted image zdravnica pa tok nesramna...je rekla bote mogl pocakat tukaj ,ker morem se v porodnisnico pa sem rekla vredu ni problem...pa je rekla-problem al ne ,jaz ne morem na vse strani...mislim sem jo misla nekam poslat,kot da sem jaz kriva kaj ampak nisem ker pol bi sele "fajn pregledala"Mihaila

o, bogec mali....evo en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljava pa še en topel user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 161
3.3.2010 13:38:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Urša čim manj grešenja boljši bo rezultat....v kaspučinčku je mleko, tko d si rajš naredi topel čajček, men je to od vsega najbolj nucalo....važn d je neki toplega.....kava na kavo mi ni potegnila

Hvala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 162
3.3.2010 13:38:31   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, na najboljše
daj mu piti po žličkah

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 163
3.3.2010 13:41:31   
Urša08
<mihailo ojoj, naj Mihailo pije, pije in še enkrat pije, po požirkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@
mi je poznano tole zbujanje otroka, pri nas se to zvečer dogaja k se tašči pa tastu ne da dopovedat če lahko hodta na stranišče v kopalnico, ampak ne ne morta, pa seveda je treba do polnoči ropotat z vodouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 164
3.3.2010 13:42:37   
Urša08
Punce ne pozabit slikice za kolaž do ponedeljka poslat Katjuši al pa sem prilimat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 165
3.3.2010 13:46:46   
MIHAILO
Punce zakaj pa po pozirkih???ON je pil caj po flaski in ga je veliko spil ampak tudi zbruhal...Mu kuham juhico zelenjavno,upam,da bo vsaj to pojedel...Hvala user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 166
3.3.2010 13:48:55   
Urša08

Punce zakaj pa po pozirkih???ON je pil caj po flaski in ga je veliko spil ampak tudi zbruhal...Mu kuham juhico zelenjavno,upam,da bo vsaj to pojedel...Hvala user posted image

Mihailo ravno zarad tega da ne zbruha vn mu daješ po požirkih, po žljički. Če veliko na enkrat spije je ponavad efekt da zbruha. Tud juhico mu dajaj po majhnih količinah naenkrat, pa kak kruhek , da vsaj nekaj ostane v želodčku.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 167
3.3.2010 13:59:57   
petrušk_

Mihailo ravno zarad tega da ne zbruha vn mu daješ po požirkih, po žljički. Če veliko na enkrat spije je ponavad efekt da zbruha. Tud juhico mu dajaj po majhnih količinah naenkrat, pa kak kruhek , da vsaj nekaj ostane v želodčku.

ne boste verjele, ampak kr ene par dohtarjev priporoča proti bruhanju bobi palčke in coca colo....seveda v majhnih količinah, probat ni greh

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 168
3.3.2010 14:12:19   
claud
kolumbouser posted image  prid h men na umivanje, masažo in fenuser posted image

Cebela....včasih tud na dom pridem ja mal pofušatuser posted image

mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image  
tud jst sm slišala za bobi palčke kot je petrušk napisala

Pa hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 169
3.3.2010 14:22:00   
petrušk_
claud čestitke za službouser posted image user posted image user posted image ni kej kot si rekla majstr je majstr user posted image user posted image

sjmm eva je pa čist alergična, če hoče kdo kej sestavtuser posted image sam da dve kockice skup dam mi jih izpuli iz roke in z ihto potegne narazen....je to normalnouser posted image user posted image
tvoje kuhne pa itak ne bom komentirala, ker lohk dam sam kapo dol !!! pa to pr 4 otrocih in vseh ostalih gospodinjskih opravilih user posted image user posted image

SURF jst mam tako sedežno - rdečo - super je, dokler je od blizu ne pogledaš....se jo morm lotat ornk spucat, sam čakam na toplejše vreme, da jo bom z vanishem namazalauser posted image user posted image
ursa08 boš vidla kolk lažje boš hujšala, k si se mal polepšala....zih si že zdj ful ponosna nase !!!user posted image
jst si zjutrej vsak dan privoščim en kapučino....pa če me popoldne preveč lakota matra si grem še enga nardit....čist normalnga z mlekam....ne vem no...brez tega pa res ne morm...pa nej bo kar hoče
sj prov da si pomagamo...tko bo lažje zdržat...user posted image

čebel@ take bi kr z zračko po.... ane no...pr nas je ponavadi to zgodba s podivjanimi sosedovimi psi - brez zamere če jih ma kera sam ti so res norci....

tamika, kolumbo user posted image user posted image pa da gre sam še na gor :)

mihailo če bo še full bruhal pejd u lekarno po rehidracijski prašek in mu ga daj za pit namesto čaja kar po flaški - k s tem dobi izgubljene elektrolite pa to.....
zdravniki pa itak no comment

Mal pobrskala po netu: nekaj nasvetov:

1. bodi pozorna na  jeziček lepljiv, suh, če ne lula, to so znaki za NUJNI odhod v bolnico, da prklopjo na infuzijo  zaradi dehidracije....

2. Za bruhanje pomaga tudi, če skuhaš šipkov čaj, in mlačnega piješ po žličkah - pomiri želodček.

3. coca cola in banana...čeprov mi je to osebno ogabna kombinacija :)user posted image user posted image

3. Domača rehidracijska tekočina:
1 l vode
1 žlička soli
5 žlic sladkorja
sok 2 pomaranč
in 2 grenivk

pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da sm kej pomagala

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 170
3.3.2010 14:27:59   
baki

Ali lahko pri tisti dieti si en kapučin nardim - na vodi brez sladkorja? Piše da je kava dovoljena, kaj pa kapučin? Se oproščam k vas bom najbrž še 12 dni morila s tole dieto, ampak lažje zdržim če dobim mal spodbude. Hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti si kr naredi kapučino.daj not natren

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 14:31:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 14:35:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 173
3.3.2010 14:40:03   
Urša08
Moj pikec spančka že več kot 2,5 ureuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo ti si zdej daj duška, lepo papcaj, bod vesela, pa se bo otročku lepo godilouser posted image Ko najdeš pametne slinčke pa povej - jih mi tud rabmo.

Nejc je že pojedel kosilo ker je bil lačen - Žiga predolgo spiuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz si grem pa en čajček narest.

Neposredna povezava do sporočila: 174
3.3.2010 14:41:19   
Urša08
Sjmm jutri mam za kosilo repo (lahko kuhano), jajce in sir - a lahko kej sčaram da bo okusnouser posted image Naj povem da repe ne maram

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?