baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Baguska, drži se!!! Ej...a sem ti že povedala, da vsakič, ko napišem tvoje ime, hočem naprej pisat kar brez strešic?! Ker mi nikakor ne gre v ušesa baguska, ampak baguška...in pol imam še pol posta probleme s to strešico (al jo moram napisat ali ne)... Najprej hvala. Za1x itak sploh se nimam obcutka da sem zares na dopustu... Mam se kup takih in drugacnih obveznosti, za katere prej ni blo casa. Ne, nisi mi se povedala za stresico - zdej vem. IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute think pink! vse slabo je za nekaj dobro! btw, glede stresic pa imam tud jst probleme. zdaj, ko mas mal vec casa nam mogoce lahko tazlozis, kaj tvoj nick pomeni. evo, in bos takoj imela obcutek, da nekaj koristnega pocnes a ti tud al kaj!? res nebi vedla zakaj... ker sem ze od samga zacetka brez stresic, torej ze od leta 2004, ce se ne motim... a da bi spet razlozila!? no ok, sicer sem ze velikokrat, ampak naj bo se 1x special for U. no tkole na kratko: po indonezijsko naj bi bagus pomenilo dobro, dober.. in ker sem jaz zenska, sem baguska!! IZVIRNO SPOROČILO: mika baguska, jaz sem se prepričala, da mi bo tud fajn doma, da si bom malo odpočila, naredila obveze, ki jih še imam, vmes bom pa dobila službo. Hja super. En mesec dopusta je pasalo, zdaj teče drugi mesec in mi je toooo much, res. sicer imam možnost fajn službe v aprilu, ampak bogsigavedi, če bom res dobila. pa tud v podjetju, v katerem sem delala so mi rekli, da me takoj pokličejo ko bo delo...ko boooo mika!! tud jaz se prepricujem da bo vse super in fajn.. jaz bom sicer zares imela en kup sranja ce lohk temu tko recem, ampak bom prezivela - se vse do zdej sem!! in ni vrag da tud ti ne bos ze aprila cicala v eni nobel pisarni al pa laufala okol in sluzila 'mastne' dinarce.. sej ves - vse ob svojem casu!! IZVIRNO SPOROČILO: poli* Baguska- ma a nisi ti nosečka, če se ne motim? neeee!!?? ne vem kej si to zasledila.... ampak si bla povrsna!! IZVIRNO SPOROČILO: Gina Nisem bila na tem, ti pa povem obratno situacijo. Delam neprestano že od svojega 16. leta. Takrat še 3x na teden prek študenta, po končanem faksu redno. Dandanes ugotavljam, po precej več kot 20. letih brez oddiha, da sem zgarana. Dobesedno. Utrujena. Nič ni narobe, če si vmes malo oddahneš, vzameš cajt zase. Meni bi pasalo. Res bi mi. V bistvu bi krvavo potrebovala vsaj eno leto, da bi v resnici k sebi prišla, ker zdaj mi udarja na kronično neozdravljivo bolezen in ni fajn, res ne. Krivo je pa razdajanje, preveč dela. Samo si ta hip oddiha enostavno ne morem privoščit. Ti si mlajša od mene in boš dobila službo. poleg tega, a nisi pisala, da imaš s.p. ki nekaj prinese? Mogoče se pa s to dejavnostjo, ki jo imaš preko s.p.-ja lahko bolj intenzivno ukvarjaš. Najboljše je razmislit, kaj bi rada in kako bi rada, pa na tem delat. Vmes si pa spočij - če ti to seveda paše. Če ti pa ne, pa iskat en drug job. To je to. Glej iz pozitivne strani. tocno tole meni dopoveduje moj moz... naj si koncno vzamem cas zase in naj se neham tako obupno razdajat, ker nima smisla... naj si vzamem pavzo in globoko vzdihnem!! in se sreca da me pri tem podpira in mi stoji ob strani, da je vse skupi VELIKO lazje!! ja, imam s.p... in se vedno ga bom obdrzala, vendar trenutno nimam toliko dobicka, da bi s tem kaj zasluzila... uglavnem gre za prispevke, tako da sem vsaj na nuli konec meseca... seveda sem nickolikorat ze premisljevala o razsiritvi in sem iskala nove stranke, vendar kaj ko je konkurenca premocna... itak pa iscem se naprej - jaz nikoli ne obupam! kar bo bo... bomo vidli... in hvala za pozitivne misli, kontra tudi tebi!!
|