|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
3.3.2010 6:52:53   
kajča
aja, veliki smo pa 6,5 cm in mi ni prestavil PDP, čeprav naj bi bil nekaj dni večji.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
3.3.2010 7:25:59   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

dobro jutro,

tudi mi smo imeli včeraj NS pri Pušenjaku. Z user posted image  vse ok, tveganje za DS 1:3324 (brez upoštevane vidne nosne kosti - zdaj se to baje ne upošteva) z nosno kostjo pa 1:7900, kar je za mojo starost 5x boljše, dala sem tudi kri za DHT, razmišljam pa tudi o AC. Je le 3. otrok in ne želim nobenih presenečenj.

Tiste, ki greste na AC, kje in kdaj ste se prijavile??

Bila sem pa včeraj tudi zelo razočarana user posted image , sem naročila CD in dobila na njem 2 enominutna mirojoča posnetka 3D, ki se zelo slabo vidi, pa dve slikici, ki sta popolnoma temni. Katastrofa. Pri prejšnjih NS sem dobila res lepe slikice, kjer so se še prstki lepo videli in lep filemček, sedaj pa taka katastrofa, da doma sploh nisem mogla pokazat našega novega user posted image  mojima otročkoma, ker se nič ne vidi.

za AC sem se naročila pri dr. uršuli reš muravec v postojni, dela se med 16 in 18 tednom tako da je kar fino če se čimptej naročiš

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
3.3.2010 7:33:29   
malecka_mateja
jutro!

mene pa zanim akaj si AC plačate ali mate zaradi tveganja brezplačno ali zaradi starosti?

jaz imam tveganje 1:4432 pa sem zdi kar veliko, pri tjaši sem imela še večjo pa so me dali na brezplačno DTH.zdaj pa ne. NS sem mela izmerjeno 1,9???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
3.3.2010 7:41:23   
malecka_mateja
pri tjaši sem imela tveganje za DS po DTH 1.324 pa me niso dali na AC ker sem bila kao prepozna ker sem na izvide čakala 3 tedneuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
3.3.2010 8:02:18   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jutro!

mene pa zanim akaj si AC plačate ali mate zaradi tveganja brezplačno ali zaradi starosti?

jaz imam tveganje 1:4432 pa sem zdi kar veliko, pri tjaši sem imela še večjo pa so me dali na brezplačno DTH.zdaj pa ne. NS sem mela izmerjeno 1,9???

jaz imam zaradi starosti brezplačno AC, vedar bi šla tudi če nebi bila saj imam tveganje zelo visoko

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
3.3.2010 8:47:39   
tejči28

user posted image    

user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 16.3.,
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7 ,doma 5 2P in 3F ,AC 16.3.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 11.3.
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 18.3.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 18.3.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP 15.3.

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP18.3. ,NS 2.3.
user posted image Gala 4, 1 user posted image , NS 2.3.
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 , doma 1 F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , NP 8.3.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.4.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, NP 4.3.

07.09.2010
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 4.3. ,NS 5.3. dr.Rosič,Ptuj
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP 25.2., user posted image
user posted image Inčy,PT, 25, 1user posted image NP 1.4.,NS 5.3.,dr.Rosič,Ptuj
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NS 1.3.
 user posted image luna2010, 1user posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP 10.3., GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,PT, 1user posted image ,NS 3.3. dr.Rosič
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 25.3.
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 3.3.
user posted image daga79, 1user posted image , NP1.4., NS + DHT 26.2.

11.09.2010
user posted image LoveLove,LJ, 28,  1 user posted image , NS 23.2.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, NP 24.2.,NS 2.3. dr.Pušenjak Lj
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP 24.3. ,NS 2.3. dr.Pušenjak LJ

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy, 28, 1user posted image ,NP 19.3.,NS 2.3.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NS 4.3.

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F, NP 24.2.,NS 25.2.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 23.3., NS 2.3.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, NP 31.3. , NS 11.3.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP 25.3.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP 30.3., NS 10.3. dr. Pelkič
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NS 3.3.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP 23.3.,NS 9.3.

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image ,NP 3.2.
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.,NS 8.3.
user posted image marella1,29,2user posted image ,doma 1user posted image P, NP 2.3., NS 9.3. dr.Pušenjak

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,NS 9.3. dr.Strah
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image , NP 25.3. ,NS 10.3.

19.09.2010

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 1.4., NS 9.3.
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,NP 10.3. ,NS 12.3.

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P,
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,

23.09.2010
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 10.3., NS 10.3.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P, NP,3.3.
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image , NP 3.3.NS 16.3.

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 23.3., NS 19.3.
user posted image
strgi,1user posted image ,NP 15.2.

25.09.
2010
user posted image
ninibo,31, 1user posted image , NS 19.3.

26.09.2010
user posted image
archie,KR, 28,1user posted image ,NP 9.3., NS 23.3. dr. Pušenjak
user posted image
sonček_25,30, 3user posted image

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP 31.3. ,NS 16.3.

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP  12.3.
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4., NS 17.3.
user posted image
ina79, 30,1 user posted image ,NP 17.3. (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image

Skupno število srečk user posted image : 73

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

user posted image user posted image

Linke najdete na prvi strani!user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
3.3.2010 9:00:16   
tinkatonka
Dobro jutro punce,

Kako ste kaj?
Berem spet o dobrih rezultatih NS, tako da čestitke user posted image user posted image .

Meni se je pa začela še ena nosečniška neprijetnost – špikanje v trebuhu -  se mi očitno razteguje maternica in me kr močno boli. Sem pa opazila, da je v zadnjih parih dneh trebuh se še malo bolj napihnil. Posledično sem pospravila v omaro še ena službene hlače, tak da imam zdaj pa res samo še dvoje. Še dobro, da jih lahko kombiniram z vsemi majčkami in topi, ter jaknicami za zgoraj, ker če ne bi hodila skoraj vsak dan enako oblečena. Sicer dobim še nekaj nosečniških hlač na posojo, ko bo kolegica konec meseca rodila in mi jih bo posodila. Tak da ne bo treba preveč zapravit.

Danes zvečer se pa dobim še z dvema sošolkama iz srednje šole, ker bomo organizirale 10-obletnico mature. Joj kako hitro gre čas. In že komaj čakam, da bom vidla spet vse sošolke in sošolce na kupu, da malo podoživimo naše norčije in dogodivščine iz srednje šole.

Zdaj pa šibam še jogurt popit, potem pa štartat z delom. Danes bom do 17h v službi, tak da se Vam sigurno še kaj javim.

sarcy...jaz ne vidim nobenih fotk na FB user posted image  Dodaj jo k sebi na tvojo stran, potem pa "tagiraj" na septemberke. Sem pa tud jaz pozabla naložit fotko iz NS, kot sem ti obljubila, kjer se "kao" vidi lulčka, oz. ga moj mož vidi. Danes zvečer sicer ne bom uspela, ker bom pozno doma, ampak v naslednji dneh pa res naložim.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
3.3.2010 9:54:41   
Anonimen
Ma ve ste pa res čveke :) Lepo to!

Super za vse, ki ste že opravile NS in za lepe rezultate, nekatere nas to še čaka (meni se bo spet vleeekeeeel teden) :)

Mi2 malce že gledava za vozički, ker morava najti nekaj primernega za v avtomobile (imava oba majhne prtljažnike), verjetno pa bom po NS za lušte kupila kakšen body :) Ostalo pa ne vem... verjetno tudi vse počasi, da ne bo potem zadnje 2 meseca šok.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
3.3.2010 10:15:22   
Anonimen
jutro user posted image
tinkatonka a to je to... mene tut načase tak špikne, najbolj ob streneh, ko se obračam user posted image

T.Z. jaz pa se pravkar odpravljam v kika mal za sebe pogledat, ker mi buši vstrajno raste in bi mogla nabavit kaj komotnega za obleč... me že vse veže, pol pa itak da še kar grem zraven v pikopolonco pogledat za vozičke in ostalo user posted image
sicer nimam problema z majhnim prtlažnikom, ampak imam v njem en fajn velik vufer, katerega tut moram računat zraven... moj ga ne da vstran hehe user posted image

nič, grem kar na zrak, mi ga že pošteno primanjkuje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
3.3.2010 10:18:59   
tejči28
zdravo user posted image ,

tolko govorite o teh novih stvareh za dojenčke,da sem jaz čisto not padla,in sem vzela iz omare najmanjše cotike za user posted image in jih gledam in ne morem verjet,da je to tak mičkeno in kak hitro zrastejo.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
3.3.2010 10:20:42   
Božička09
Ojla punce!

Jaz sem res ful ful vesela, NS je za mano user posted image NS je 1,4mm, tveganje pa 1:16262 - pred pregledom sem premišljevala še o DHT-ju, vendar se potem zanj nisem odločila, tudi Strahova je rekla, da se ji ne zdi potrebno.

V glavnem, resnično prijazna ženska, zelo oseben pristop, mene je naprej pobožala, da naj me nič ne skrbi user posted image , potem pa vse lepo pokazala in nama razložila user posted image Veliki smo 5.4 cm, med poslušanjem srčka so se mi itak solzice ulile , skakat se pikici proti koncu ni kaj več dalo in smo jo malce podrezali - so pa zato jasne fotke in lep CD user posted image

Aja ... In še meni zelo ljuba novica današnje NS: če po čudežu ne bo pognal lulek, potem imamo punčko!!!! user posted image user posted image user posted image  

Oh punce, jaz sem tako vesela, da ne znam povedat user posted image

Lep dan vam želim in božajte buhije user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
3.3.2010 10:45:55   
tejči28
čestitam vsem za dobro opravljene NS!

božička09 imaš pa res dober rezultat,pa še punčko je videla.Čestitam!user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
3.3.2010 11:00:45   
ŽanaTaja
Pozdravček punce...

Božička čestitam za dober rezultat in za še eno pupi....končno nisem več edina...user posted image user posted image user posted image

Dr. Strah je resnično prijazna ženska, tudi men se je tako zdela in tudi jaz sem bila čist navdušena nad njouser posted image

Men se pa tako lušta sladoled un iz Zvezde 100% jagodni..ma me mora moj non stop taj vozit...

Zdaj so mi nehale te slabosti, sam me tako zgaga peče pa kislina daje...

Nič lepo bodite punce....

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
3.3.2010 11:30:29   
NiNiBo
Da te malo potolazim. Jaz zivim v Svici, kjer bi si vsak mislil da je sistem super in fajn. Pazi to, za zavarovanje placujem vsak mesec 200 CHF pri tem dokler ne izpolnim vsote do 1500 CHF se vedno vse racune od zdravnika placam sama. Sedaj pa racunaj, da sploh dobim kaj od zavarovalnice povrnjeno moram placati letno skoraj 4000 CHF. Zobozdravnik pa sploh ne bom govorila, ker je itak vse samoplacnisko in grem raje v Sloveniji, ker si ga tu skoraj privosciti ne smem. Je res, da zasluzim vec, ampak kar se pa tice zdravstva tu je pa vcasih bolje da nisi bolan.

Glede na mojo izkusnjo je v Sloveniji sistem kar socialen, ali pa se motim.

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Uf, danes ste pa prave čveke, vas je prav težko sledit!

Tudi meni se zdi že nekaj časa, da čutim rahle premike, ampak nisem čisto sigurna, ker sem prvič imela CR in mi včasih živci skačejo, čeprav so ti premiki nekako drugačni. Ali pa je to plod moje domišlije in želje.

Mene pa zadnje čase una naš minister za zdravje čist iz tira meče. ta tip je totalni k...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image majmun!

Že zdej je zdravstvo v totalnem k...user posted image ! Še malo pa bomo padli na raven držav 3. sveta!

Dokler bomo me šle rodit bomo na ravni kamene dobe, nam ne bo preostalo drugega, kot da počepnemo v grmači in rodimo!

Uf, če bi ga dobila v roke! Bi on že videl! GRRRRRRRRRRRR!user posted image

Majhen izpad zaradi nosečniških hormončkov....user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
3.3.2010 11:36:49   
Božička09
Hvala za čestitke user posted image

Tejči28,
kljub tvojim in kitajskim izračunom ni luleka, hihi user posted image  user posted image  user posted image Upam, da tako ostane user posted image Joj, pa bo kaka Hello Kitty med oblekicami, še za mamico, hihi user posted image

ŽanaTaja, ja dr. Strah-ova je res krasna, tudi na morfologijo grem k njej. V Zvezdi sem bila pa jaz dva dni nazaj, ravno na tem jagodnem in čokoladnem, iz riževega mleka. Njihovi sladoledi zmagajo user posted image Iz katerega konca Lj pa si ti?

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
3.3.2010 11:40:37   
Anonimen
ninibo v zadnjih mesecih se je marsikaj spremenilo glede na sociali
jaz naprimer niti centa ne dobim socialne pomoči, čeprav sem noseča in posledično ne dobim službe... pravijo da je za dve odrasle osebe za preživetje dovolj 380 eur... mja, za hrano mogoč, pa še te si ne boš kmalu mogel skuhat, če bodo elektriko odklopili zarad neplačila... primer pač... do lani je občina plačevala obvezno zavarovanje brezposelnim, sedaj tega več ni in moraš samoplačniško... in ne vprašaj že kot otrok sem veliko tut morala doplačat zdravila kljub zavarovanju... zdraviti pa sem se morala... zraven tega pa itak velikokrat morš samoplačniško kam, da sploh kateri kaj ukrene, ker je veliko zdravnikov takih da groza...
ni blo z rožicami postlano in vedno slabše je... verjemi...
ne vem sicer kake plače imate tam, ampak verjamem da jih tudi tukaj med septembarki ma verjetno po kakih 400 eur neto plače (brez potnih in malice)
razumem pa te, da te pač taka stvar razjezi, ko plačuješ zarad lepšega dobesedno...
pa sej enkrat bo menda boljše user posted image
upam vsaj user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
3.3.2010 11:50:28   
bambinca
laliela to s 400eur mi je znano, sta moja starša na istem! Mi smo bili eno leto na tem, ko je bil moj brez službe. Res sm imela jest dobro oz solidno službo in ne bi bilo težav, če ne bi bilo treba odplačevat treh kreditov! GROZA!
Prou smilite se mi tiste, ki vas financ dajejo in vas razumem!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
3.3.2010 11:51:49   
bambinca
Božička čestitam za dober rezultat in za še eno pupi....končno nisem več edina...

haha ŽanaTaja, sej nisi bila edina user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 3.3.2010 11:53:45 >

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
3.3.2010 11:58:39   
Jinx
Božička09, koliko časa je trajal pregled pri dr. Strahovi?

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
3.3.2010 12:02:51   
sarcy21
Mene pa res zanima kako se vidi pupika na kaki slikci k mislim da bomo mel mi še enga poba po mojih slikcah sodeč

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
3.3.2010 12:08:06   
bambinca
jest ne vidimuser posted image zakaj pa nisi vprašala?

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
3.3.2010 12:15:47   
katrinka
cestitke vsem za dobro opravljene nuhalneuser posted image user posted image user posted image user posted image

ninibo - a tako imate gor porihtan, ja to pa je drago ja, povej a bos gor rodila ali tu v slouser posted image

spol - meni sedaj kaze vse na fantka, v prvi nosecnosti na puncko - pa je bila res, ampak jaz pravim da bomo se eno pupo meli - 100% pa zvem septembra...heheuser posted image

no jaz sem imela danes pregled, vse ok, vidla dete in srcek, pdp prestavile na 7.9.-po nuhalni, malo me pritisk heca, pa malo zeleza manjka, za toxo sem negativna torej se 2krat dati kri, pregled naslednji 2.4.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
3.3.2010 12:19:21   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

ninibo v zadnjih mesecih se je marsikaj spremenilo glede na sociali
jaz naprimer niti centa ne dobim socialne pomoči, čeprav sem noseča in posledično ne dobim službe... pravijo da je za dve odrasle osebe za preživetje dovolj 380 eur... mja, za hrano mogoč, pa še te si ne boš kmalu mogel skuhat, če bodo elektriko odklopili zarad neplačila... primer pač... do lani je občina plačevala obvezno zavarovanje brezposelnim, sedaj tega več ni in moraš samoplačniško... in ne vprašaj že kot otrok sem veliko tut morala doplačat zdravila kljub zavarovanju... zdraviti pa sem se morala... zraven tega pa itak velikokrat morš samoplačniško kam, da sploh kateri kaj ukrene, ker je veliko zdravnikov takih da groza...
ni blo z rožicami postlano in vedno slabše je... verjemi...
ne vem sicer kake plače imate tam, ampak verjamem da jih tudi tukaj med septembarki ma verjetno po kakih 400 eur neto plače (brez potnih in malice)
razumem pa te, da te pač taka stvar razjezi, ko plačuješ zarad lepšega dobesedno...
pa sej enkrat bo menda boljše user posted image
upam vsaj user posted image

o groza, pa kaj jim ni jasno - s tem ne moreta 2 preziveti, moja cela porodniska gre za poloznice , moj kredit in trajnike, moz ima svoj kredit in kar njemu ostane mava za cez mesec, da jih ni sram kako loh to naredijo, kaj je zdaj s tem obveznim zavarovanjem - kako ga vec ne placa obcina - to mi je cudn, k vam povem da bo polovica ljudi potem brez...ziheruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
3.3.2010 12:21:39   
Božička09
Katrinka, tudi tebi čestitke za bp NS user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Božička09, koliko časa je trajal pregled pri dr. Strahovi?

10-15min, ne dolgo. Je pa skoraj ves pregled na CDju posnet user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
3.3.2010 12:23:34   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Mene pa res zanima kako se vidi pupika na kaki slikci k mislim da bomo mel mi še enga poba po mojih slikcah sodeč

Če nič ne vidiš, je punčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?