Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 9:05:46
|
|
|
|
mini86
|
Jaz bi prišla samo naju ne bo.Kdaj drugič. nč hudga če ti gre tamala takrat spat..nš bo zihr tud jutr ustav ob 8h in bi mogu jt spat samo je priden..se je pa mk8 tud bala kako bo s spanjem pa ji je lepo tm pančala kr pridi da nas bo več
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 9:07:47
|
|
|
|
mojsonček
|
a za jutrišnje srečanje pade tut kkšn seznamček al kako?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 9:12:42
|
|
|
|
bačko
|
Bova midve raje drugič prišle.Obljubim!!!! Bom tokrat izpustila srečanje.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 9:21:43
|
|
|
|
fragola
|
Pozdravljene!!! Joj jaz se nisem oglasila kar že nekaj časa, midve z lano sva super, zdaj je sicer malo prehlajena ma ni nič hudega. Zanima me za avtosedeže recaro, vem da je ena pisala, da se jih dobi ceneje na neki nemški strani. Se ne spomnem več katera je to napisala, mi prosim pomagate!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 9:42:45
|
|
|
|
tecka
|
Živjo, punce. Ta teden je malo bolj naporen. Pa čakamo in čakamo še kakšen zobek, potem bomo pa SPET ugotovili, da je bila samo "ena motnja" Mož ima ta teden nočno izmeno in dopoldne spi. Uspavanje na zakonski postelji je postala prava mora. Ko tamau vidi plešasto glavo, pozabi, da mora spati, ampak puza k fotru, da bi ga tolkel po glavi. Tako naju namreč zjutraj budi , če spimo zadnji del noči skupaj. Čeprav zdaj je par dni spet v svoji posteljici do zjutraj, ker ugotavljam, da je enako nemiren pri meni ali pa v posteljici. Le da sem se nekako navadila, da reagiram samo še na stokanje, premetavanje pa ignoriram. Se je pa začel naš fant igrati z dudo. Ven jo zna povleči, notri pa v spanju še ne , tako da me ponoči še malo bolj šetka. Za jutri vam pa še sporočim ali pridem ali ne. Bačko - mogoče se pa Lora ne naje? Našemu Srečku skuham vedno enako količino. Včasih poje pol, sem pa tja pa vse. Zadnjič me je pa čisto presenetil, ko je porcijo gresa zaključil še s 3/4 banane. Kavbojke so pa res luštne. Le da pri nas take hlače ne pridejo v poštev, ker zgoraj Srečka drgnejo v brado in ker ima občutljivo kožo, brada hitro rata rdeča.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 10:27:36
|
|
|
|
kalanteja
|
pozdravljene jaz sem kupila recaro avtosedež ga nisem, sem ga nameravala direkt iz nemčije, na ee-bayu, ampak ga nisem, ker mi je poštnino tako napisal, da se nisem odločila kupila sem ga preko neta za 220 eurov, modrega, čeprav imava punčko, zakaj, ker je bil najlepši pa tudimidvaimava oba avta modre barve.... http://bob.webteh.com/si/recaro-otroski-avtosedezi/skupina-i-in-ii-iii-g80.shtml
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 10:30:40
|
|
|
|
kalanteja
|
aja bamoocham ga je tud kupila, je rekla, da jih je la gledat in barve v resnici čisto drugače zgledajo kot pa na netu, ima ona tudi punčko pa je modrega vzela....bamoocham poznam, sva bili v srednji soli sošolki...če sejo še katera spomne
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 11:26:14
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Ko tamau vidi plešasto glavo, pozabi, da mora spati, ampak puza k fotru, da bi ga tolkel po glavi. Sem se nasmejala vašim vragolijam... Naša je tud prou isto nemirna ali je pri meni, ali v svoji posteljici. Samo da če je pri meni, moram zdaj pazit da ne odplazi do roba postelje.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 11:34:56
|
|
|
|
manna
|
Punce, obstaja majhna možnost da pridem v koloseja tud jaz, sicer še nevem, tko da ne bom rajši nič obljubljala. Ima moj ene opravke v LJ na faksu in razmišljam da bi šle midve z njim. Drugače pa sem bla v vrtcu, kjer so mi dovolili da pol ure spremljam oddelek Montessori 1-3 leta. JOOj kašni cukri so! Ma za pojest! Način mi je pa ful všeč! Vzdušje je super, tamali so vsi zadovoljno delali svoje aktivnosti. Imajo 4 dele v igralnici; vsakdanje življenje (korito za pomivat, lončki, telefon, žličke, krožnički, krpe, metle..), jezik (knjigice), umetnost (barvice, tempere..) in motorika (kocke, lesene igrače). In vsak si izbere v katerem kotičku bo kaj počel, one pa jih opazujejo in spodbujajo.. pa navajeni so da sami pospravijo vse za seboj - pometejo, lončke umijejo, knjigice zložijo,.. Ko se naveličajo, imajo pa eno urco skupne aktivnosti - sprehod, pesmice, pravljice. Potem malica in naprej.. Ma lepo se majo, pa vzgojiteljice so nežne, prijazne in mlade. Tko da uradno sem pomirjena..hehe saj vem da sem komplikator... sej ne bom več težila o tem.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 11:58:37
|
|
|
|
MONY25
|
js bom znorela!!! tamau mi vedno zbruha kar mu js skuham...zdj mu neki časa celo nism kuhala in sm mu dajala te hippove kašice in jih je ful rad jedu (je vsaj kej toplega in zelenjavnega pojedu); no dons sm mu pa po nekem času spet sama skuhala mal krompirčka, brokoli in korenček...in je blo spet isto: bruhanje na koncu-je pa skos odpiral usta itd. js ne vem, no...a obstaja kkšn refluks na koščke al pa kej podobnega? k tole me zdle pa že pošteno skrbi
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 12:22:49
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček a za jutrišnje srečanje pade tut kkšn seznamček al kako? js bom vidla jutr, a bom pršla al ne! tamau ma mal poln nosek in mu ful vn teče, tko da bomo vidl, kaj bo...ga neb rada vozila vn na tale mrazek...pa še sneg je baje jutr oz. že dons napovedan, tko da če bo, me zihr nau...ampak js sploh ne vrjamm več tem vremenarjem čeprov bi skor mogla jit 1x v BTC, k mata tast pa tašča v soboto 30 let poroke in morm jit mal firbcat, kaj sploh kupt a ma kera kkšno idejo mogoč?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 12:23:23
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna IZVIRNO SPOROČILO: tecka Ko tamau vidi plešasto glavo, pozabi, da mora spati, ampak puza k fotru, da bi ga tolkel po glavi. Sem se nasmejala vašim vragolijam... Naša je tud prou isto nemirna ali je pri meni, ali v svoji posteljici. Samo da če je pri meni, moram zdaj pazit da ne odplazi do roba postelje. ta je pa res huda...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 12:40:39
|
|
|
|
sončnica79
|
četrtek 10h kolosej: mini86 lsica 10ka tečka NatyTaja sončnica79 moni25, bjondi in ostale - se ne spomnim, a ste napisale, da pridete al ne? Midve tudi prideva jutri!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 13:26:04
|
|
|
|
MONY25
|
mene zihr nau jutr, k je tamau čedalje bolj bošček...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 14:27:58
|
|
|
|
MONY25
|
mene pa neki zanima: kaj bi lohka alexu namazala na kruh, da bi jedu? a ve že mažete s čim?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 14:40:38
|
|
|
|
mini86
|
js mu namažem domačo marmelado, mlečni namaz ala philadelphija, kremmaslo, mlečni namaz mu..in pa včasih margarino.. mu pa nism še dala tko za ceu obrok k se nikol ne spomnm ampak ko rečmo midva kej jeva za večerjo in še ne sme pa mu pol namažem pa mu dajem.. bl nimam idej za kosila bom mu pa zdj večerjo nadomestila z GH..k učer se nekak sploh ni hotu dojit..oz je mal popiu pa se obrne stran pa začne pogovarjat pa spet mal popije pa ga že kej druzga začne zanimat..no pol sm mu pa kašo dala je pa vse zmazu..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 14:49:26
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 mene pa neki zanima: kaj bi lohka alexu namazala na kruh, da bi jedu? a ve že mažete s čim? Jaz mu namažem bakala, maslo z marmelado in pa včasih Philadelphia sirček. Moram pa reč da naravnost obožuje bakala. Je tati kar malo pisano pogledal, ker midvi s Hano ga jeva vsak dan, tatiju pa ogabno smrdi. No sinko se je po mami vrgel
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 15:00:36
|
|
|
|
mini86
|
bakala kaj pa je to.. ja pa še topljeni sirček sm pozabla prej napisat
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 15:13:13
|
|
|
|
manna
|
bakala je namaz iz bele ribe, če se ne motim. Jaz pa naši nič od tega še ne dajem Razen sirčka. Moram probat z maslom in marmelado ali pa s philadelphio. A ve to pol koščke trgate in dajete direkt v usta? Glede kosila pa - mi še zmer kombiniramo testenine+bučke+paradižnik ali pa polenta+sirček ali pa goveja juhca+meso+korenček . Samo skuhane zelenjave - na primer brokoli, cvetača, špinača, koleraba ipd. pa ne mara! Tko da ji več al manj neuspešno "turim" v usta za probat, ona pa redno pljuva ven. Najbolj zanimivo pa je, če se da prijet v rokico in packat.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 15:13:18
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! Pri nas midva z bolehava - kašljava, mali je pa še zdrav. HB Danes kuham morski list z bučkami in pire krompir. Mini bakala je namaz iz polenovke (riba)... meni je tud fuuul dober, samo smrdi pa k hudič. Moj ga samo zato ne je. Nisem pomislila, da bi ga lahko tudi M. že jedel. Mu pa dam tudi že sveži sir ala Philadelphija, toplejnih sirčkov mu pa ne dajem še. Najraje ima pa samo kruh za cuzat Grem naprej kuhat, mali je že pokonci, je spal samo eno uro...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 15:25:55
|
|
|
|
mini86
|
aha mi je jasno..sm narobe naglasila pa mi ni šlo skp
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 16:05:05
|
|
|
|
princ_princeska
|
ola pomoč, katera naša junijka že ima trgovino....(ko izdeluje konfetke)??? pozdravček vsem
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 16:07:19
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska ola pomoč, katera naša junijka že ima trgovino....(ko izdeluje konfetke)??? pozdravček vsem fragola
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 3.3.2010 16:17:02
|
|
|
|
princ_princeska
|
hvala hvala hvala...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?