Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:03:24
|
|
|
|
mika
|
ne, ne ustavljam. sicer že dolgo nisem videla štoprajev.Tudi sama nisem nikoli štopala.
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
vedno sem ustavljala. tudi sama sem dosti prestopala. zdaj pac ne ustavljam vec, ket stoparja nimam kam dat
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:07:30
|
|
|
|
uškinamama
|
ne. No enkrat sem znanca iz vasi zapeljala
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:09:48
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ne. No enkrat sem znanca iz vasi zapeljala
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:10:13
|
|
|
|
madela
|
Jaz sem pa redno ustavljala,ker sem tudi sama dosti preštopala. Sem pa nehala odkar sem pobrala eno štoparko in mi je na avtocesti razpizdlo gumo in sva potem skupaj štopali,da sva dobili nekoga,da nama je gumo menjal Nehala sem pa zato,ker bi lahko še do česa prišlo v tistem trenutku in bi me potem še stožili do onemoglosti
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:11:26
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ne. No enkrat sem znanca iz vasi zapeljala Še zdaj včasih pokomentira, kaj hudiča bi ga stalo , če bi naredil tistih par korakov peš
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:11:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pred 10-imi do 15-imi leti sem bila štoparka, zato sem jim tudi sama ustavljala. Danes pa ne počnem več ne enega, ne drugega. Sem pa imela več dobrih, kot slabih izkušenj.
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
madela! kako pa govoris?
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ne. No enkrat sem znanca iz vasi zapeljala Še zdaj včasih pokomentira, kaj hudiča bi ga stalo , če bi naredil tistih par korakov peš ima posledice?
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:12:41
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Jaz sem pa redno ustavljala,ker sem tudi sama dosti preštopala. Sem pa nehala odkar sem pobrala eno štoparko in mi je na avtocesti razpizdlo gumo in sva potem skupaj štopali,da sva dobili nekoga,da nama je gumo menjal Nehala sem pa zato,ker bi lahko še do česa prišlo v tistem trenutku in bi me potem še stožili do onemoglosti to sicer ne vem če lahko (vsaj če maš avto zavarovan še za sopotnike), vem pa da so ble nekoč ene kartice kao za štoparje da so bli zavarovani ipd... jest pobiram štoparje, tiste ki jih poznam.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:14:00
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ne. No enkrat sem znanca iz vasi zapeljala Še zdaj včasih pokomentira, kaj hudiča bi ga stalo , če bi naredil tistih par korakov peš ima posledice? In to nepopravljive. Poročen je z mano.
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:24:42
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita to sicer ne vem če lahko (vsaj če maš avto zavarovan še za sopotnike), vem pa da so ble nekoč ene kartice kao za štoparje da so bli zavarovani ipd... jest pobiram štoparje, tiste ki jih poznam. Jaz glede tega nimam pojma,ampak je bilo pa dosti slišat,da te lahko tožijo,če pride do prometne nesreče Aja,avto pa imam itak zavarovan za vse potnike Miška,kako pa govorim Potem bom pa lepše povedala,gumo mi je dobesedno razneslo Ko sem uspela ustavit na odstavnem pasu in sem šla pogledat je bila guma totalka razcefrana,smrdelo pa tako...
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:25:35
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama In to nepopravljive. Poročen je z mano. Bravo
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:29:54
|
|
|
|
thaiss
|
Jaz nisem nikoli štopala, tako da jim tudi ne ustavljam..... sem po naravi strahopetec in nimam jajc urskinamama dobro si ga to zapeljala
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:31:46
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ali štoparkam? Jst sicer bi, ampak sem blazno nezaupljiva postala. Prav pobrala bi koga zjutraj, ko je mraz ko svinja in ga peljala. Tako pa nimam jajc. jaz sem enkrat dvema puncam vstavila in sta mi ukradle torbico z dokumenti in cd je
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 8:46:01
|
|
|
|
majra
|
Sem veliko preštopala, tako da tudi pobiram štoparje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2010 8:53:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 9:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
uškinamama madela, se kar strinjam s teboj... ogromno sem preštopala, dokler si nisem kupila avta. takrat sem si rekla, da bom vsakemu ustavila, da malo poplačam svoj štopa rski dolg... dokler nisem naletela na štoparčka, ki se je obnašal preveč domače (vtikoval se je v radio, klimo,... toliko da še brisalcev ni vklopljal in iz avta mi je "skočil" na obvoznici...) me ne prepriča več noben... se mi zgodi prometna in me bodo še tožili... ustavim samo še poznanim. je pa tako, da je štoparjev vedno manj oz jih ni ali pa se vozim ob urah, ko ne štopajo.
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 9:25:46
|
|
|
|
mala maja
|
sama sem veliko preštopala, pa tudi sama sem jih veliko pobrala, dokler oče ni enega štoparja pobral. Imel hudo prometno nesrečo za katero ni bil kriv, ker pa je bilo udeleženo vozilo tujega državljana, je zavarovalnica vso odškodnino ki jo je zahteval štopar (bil je udo poškodovan) obesila mojemu očetu. Sicer je denar dobil nazaj, ampak je trajalo kar nekaj let in živcev ga je tud nekaj koštalo, ko je reveš ves polomljen hodil okoli odvetnikov. Tako da Madela ja tudi to se lahko zgodi Tko da jih sedaj ne pobiram več, nazadnje sem lansko leto eno punco peljala cca 3 km. Drugače pa tako in tako nimam prostora tko kot miska_mccute
< Sporočilo je popravil mala maja -- 3.3.2010 9:26:02 >
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 9:29:38
|
|
|
|
madela
|
Mala Maja,jaz prej nikoli nisem o tem razmišljala,ampak takrat,ko se je to zgodilo,čeprav ni bilo ni posebnega,samo razcefrana guma...pa sem cviknila,res Me veseli,da je tvoj oče,vsaj denar dobil nazaj
|
|
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 9:33:56
|
|
|
|
rija
|
jaz pa imam placa, pa vendar ne ustavim. se mi ne zdi varno, da poleg malega šlepam tujce....sama pa se itak redko kam peljem.
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 9:41:09
|
|
|
|
TomTaylor
|
sem veliko preštopala in ko sem naredila izpit za avto tudi veliko štoparjev/štopark pobrala. Odkar imam otroke, pa jih ne pobiram več, prvo jih nimam kam dat, drugo pa - (moji) otroci in neznanci mi nista glih dobra kombinacija.
|
|
RE: Ali ustavljate štoparjem? 3.3.2010 10:51:37
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Ne ustavljam, razen če ga res poznam. Sama pa tudi nisem štopala.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?