Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 15:31:58
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kje pa ste vse Aaaa seveda na sončku ma na kakšnem sončku, v pisarni se kuham no bom šla na sončka, ko pride moj sonček pome in greva domov... kako si ti?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 15:40:21
|
|
|
|
HANYBANY
|
Krashi dobrodošla, veš, tud jst mam včasih taka čudna vprašanja, sam ne sekiraj se, tuki so same fejst punce in zmeri rade odgovorijo, tok da hip hip hura za naše bejbe
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 16:01:48
|
|
|
|
Krashi
|
Hvala za fanj sprejem in lepe želje Drugače pa jaz tudi čepim še v pisarni, namesto da bi uživala na sončku, no še malčk pa bom šla po trobentice, da si pričaram pomlad
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 17:14:25
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krashi Hvala za fanj sprejem in lepe želje Drugače pa jaz tudi čepim še v pisarni, namesto da bi uživala na sončku, no še malčk pa bom šla po trobentice, da si pričaram pomlad TUDI jaz še zdaj čepim v pisarni, mi je šef dal nujno za pisat vladno gradivo-takoj, zdaj, če ni že prepozno. Tako, zdaj sem končala in pogledala kaj ve kaj počnete, in vidim da ste nekatere podobno kot jaz. Gnilimo v pisarnah . Drugače pa grem zdaj na pizzo in se je fajn napapcam (čeprav sem že danes kar sita). Lep dan
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 18:00:13
|
|
|
|
spominčica
|
No....pa se vam kmalu pridružim v špikanju. 19. marca grem po špikice.Jupiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 18:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, hvala za pestke, ampak tako kot si napisala - možnosti ni bilo veliko in tud rezultat je pokazal isto - krvni test je pokazal 0,41, tako, da gremo v nove boje. buska, tud jaz bom poskusila spremenit prehrano in izboljšati celice. Če boš slučajno naročevala 7 KETO DHEA mi prosim povej, da bi naročile skupaj. Jaz imam sicer dovolj celic, tudi zrele so, ampak vedno, ko se oplodijo se potem nehajo razvijat. bebiii, super, da je še belina!! Držim pesti še naprej!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 18:09:44
|
|
|
|
Urshy78
|
skustrana suzy, žal mi je, pa sem tako upala da bo vsaj tebi uspelo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 18:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
urshy, ma, ni panike.. Sem itak že od sobote vedela, kakšen bo rezultat, tako, da nisem bila preveč potrta. Punce, če bi morda katera drugač naročila 7 KETO DHEA naj pove, ker bi jo jaz tudi, pa jo lahko skupaj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 18:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
sem spregledala.. krashi, dobrodošla. Upam, da je to tvoj prvi in zadnji postopek!!! Pa kar brez skrbi in s polno koša optimizma začni postopek! Če te bo pa kaj zanimalo, pa kar vprašaj..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 18:18:50
|
|
|
|
Barbara31
|
Jaz bi jo naročila... če kaj pomaga? Mi lahko pomagaš razložit kaj je to?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 18:21:21
|
|
|
|
Barbara31
|
Suzy zelo mi je hudo zate... vendar grem za tabo. Danes je 9 dan po ET in po močnih krčih sem zasledila že malo krvi...tako da mislim da se bo jutri ulilo. Test od včeraj pa je bil negativen. Tako da smrk smrk...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 18:29:00
|
|
|
|
HANYBANY
|
barbara ne ne bo se ulila, ne sme se ulit!!!!! držimo pesti!!! Mene pa skrbi, ker sem čedalje slabša, vročine sicer nimam, ampak nos pa grlo sta pa čist konc, pa še mehur me nek boli, skrbi me da glede na stanje ne bo ET-ja
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 18:30:21
|
|
|
|
Rakica_80
|
Spominčica, super Suzi Barbara31, tudi jaz imam skozi od ET izcedke, dokler ni taprave ne obupaj Kdaj pa bi ti morala delati krvnega?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 19:16:39
|
|
|
|
Barbara31
|
Morala bi ga delati v ponedeljek 8.3...samo ga ne bom. Pri meni niso izcedki...temeveč je razrečena kri. Najhuje pa mi je to, ker me vsak dan vsi sprašujejo...kako si, a že kaj veš? Sedaj pa bo treba vsakemu posebej razlagat da ni nič ratal
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 20:28:19
|
|
|
|
jona klara
|
suzy-žal mi je zate, dobro vsaj da si optimistična za naprej, drugič mora uspeti, mi je hudo zate
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 20:30:34
|
|
|
|
mismis
|
Suzika moja, hudo mi je zate, da ni uspelo , mogoče bo pa MB naš
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 20:37:23
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi buska, tud jaz bom poskusila spremenit prehrano in izboljšati celice. Če boš slučajno naročevala 7 KETO DHEA mi prosim povej, da bi naročile skupaj. Jaz imam sicer dovolj celic, tudi zrele so, ampak vedno, ko se oplodijo se potem nehajo razvijat. Velja, ce nama tokrat ne bo uspelo, bova v naslednjem poskula se s tem in ti javim
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 20:47:29
|
|
|
|
mojškra
|
GOSPODARICA IN SUZI- -to ni več res. Včasih alternativna medicina pomaga-poskusi. BEBIII- . sUPERCA-JEEE.NAVIJAMO.Znakci pri meni so taki, da me šraufa kot bi dobila menstro, prav tako so se mi mozoljčki pojavili. Prsi me ne bolijo več tako kot so me, drugače je kot včeraj. Ne vem-po rednem ciklusu bi mogla dobiti v nedeljo, ampak danes sem komaj 5 dan po ET, tako da sploh ne vem, pa še tako me šraufa. Kateri dan lahko delam test (če je bil ET na 5 dan), da bi lahko že pokazlo realno sliko?11 DAN? MIKLARON- KRASHI-dobrodošla med nami IN VSE OSTALE
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 20:53:42
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis, hvala za pestke, ampak tako kot si napisala - možnosti ni bilo veliko in tud rezultat je pokazal isto - krvni test je pokazal 0,41, tako, da gremo v nove boje. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sem jezna.Čeprav je pa 40 kar nekaj pomeni se dogaja.Saj veš več kot 40 je nosečnost.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 20:54:25
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Suzika moja, hudo mi je zate, da ni uspelo , mogoče bo pa MB naš
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 20:59:50
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Dekleta - še vedno držimo pesti, da čimprej ugledate plusek na testu in se potem preselite na temo k nosečkam in potem še k nam mamicam! Naj bo tale pomlad srečen čas za vse! V jeseni pa se vam spet pridružim tudi sama. Juhuuuuuu
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 21:05:32
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Dekleta - še vedno držimo pesti, da čimprej ugledate plusek na testu in se potem preselite na temo k nosečkam in potem še k nam mamicam! Naj bo tale pomlad srečen čas za vse! UPAMO, UPAMO IN se sprašujemo kaj so ti znaki , ko te tako šraufa kot bi dobila . lahko nočko V jeseni pa se vam spet pridružim tudi sama. Juhuuuuuu
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.3.2010 23:19:03
|
|
|
|
Goldy
|
pikovit - če hočemo še kakšno sestrico ali bratca za Aljo, ni druge. Moja leta kar grejo.... Samo na jesen, ko pridem spet jaz na to temo, moraš ti bit že na eni drugi.... Mučo mislimo nate! mojškra - mene je tudi zašraufalo ene 2x, sam bila prepričana, da je vse ok! Še zdaj ne morem verjet, da sem takooo verjela. Mislim, da mi je res knjiga The Secret pomagala. Ma, res držimo pesti za vse, da čimprej zagledate plus in da potem uživate nosečnost in radostne ugledate svoje prečudovite otročke!!! Ki včasih malce kravžljajo živčke, ampak samo da jih imamo!!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 7:10:26
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy pikovit - če hočemo še kakšno sestrico ali bratca za Aljo, ni druge. Moja leta kar grejo.... Samo na jesen, ko pridem spet jaz na to temo, moraš ti bit že na eni drugi.... Mučo mislimo nate! mojškra - mene je tudi zašraufalo ene 2x, sam bila prepričana, da je vse ok! Še zdaj ne morem verjet, da sem takooo verjela. Mislim, da mi je res knjiga The Secret pomagala. Ma, res držimo pesti za vse, da čimprej zagledate plus in da potem uživate nosečnost in radostne ugledate svoje prečudovite otročke!!! Ki včasih malce kravžljajo živčke, ampak samo da jih imamo!!!! Goldy- moj sine je že tako velik, da me bo prerastel -tako da je zadnji čas da dobi sestrico ali bratca, ali pa kar oba . Ne vem kaj si hotela povedati, ko te je zašraufalo in si mislila da je vse ok , ti si že članica tega foruma kar nekaj časa, jaz pa sem se leto s priključila , zato z informacijami zaostajam za kakšne 3 leta .
|
|
|
IMEUSIKAMIA (
21%)
TAJA (
29%)
ŠPELA (
9%)
EVA (
24%)
LEA (
9%)
TEJA (
9%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!