|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
2.3.2010 15:31:58   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Kje pa ste vseuser posted image  Aaaa seveda na sončkuuser posted image

ma na kakšnem sončku, v pisarni se kuham user posted image  no bom šla na sončka, ko pride moj sonček pome in greva domov...

kako si ti?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 126
2.3.2010 15:40:21   
HANYBANY
Krashi dobrodošla, veš, tud jst mam včasih taka čudna vprašanja, sam ne sekiraj se, tuki so same fejst punce in zmeri rade odgovorijo, tok da hip hip hura za naše bejbeuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 127
2.3.2010 16:01:48   
Krashi
Hvala za fanj sprejem in lepe želje user posted image

Drugače pa jaz tudi čepim še v pisarni, namesto da bi uživala na sončku, no še malčk pa bom šla po trobentice, da si pričaram pomlad user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 128
2.3.2010 17:14:25   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Krashi

Hvala za fanj sprejem in lepe želje user posted image

Drugače pa jaz tudi čepim še v pisarni, namesto da bi uživala na sončku, no še malčk pa bom šla po trobentice, da si pričaram pomlad user posted image

TUDI jaz še zdaj čepim v pisarni, mi je šef dal nujno za pisat vladno gradivo-takoj, zdaj, če ni že prepozno. Tako, zdaj sem končala in pogledala kaj ve kaj počnete, in vidim da ste nekatere podobno kot jaz. Gnilimo v pisarnahuser posted image . Drugače pa grem zdaj na pizzo in se je fajn napapcam (čeprav sem že danes kar sita).

Lep dan

(odgovor članu Krashi)
Neposredna povezava do sporočila: 129
2.3.2010 18:00:13   
spominčica
No....pa se vam kmalu pridružim v špikanju. 19. marca grem po špikice.Jupiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 130
2.3.2010 18:05:37   
Anonimen
mismis, hvala za pestke, ampak tako kot si napisala - možnosti ni bilo veliko in tud rezultat je pokazal isto - krvni test je pokazal 0,41, tako, da gremo v nove boje.

buska, tud jaz bom poskusila spremenit prehrano in izboljšati celice. Če boš slučajno naročevala 7 KETO DHEA mi prosim povej, da bi naročile skupaj. Jaz imam sicer dovolj celic, tudi zrele so, ampak vedno, ko se oplodijo se potem nehajo razvijat.

bebiii, super, da je še belina!! Držim pesti še naprej!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
2.3.2010 18:09:44   
Urshy78
skustrana suzy, žal mi je, pa sem tako upala da bo vsaj tebi uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
2.3.2010 18:11:21   
Anonimen
urshy, ma, ni panike.. Sem itak že od sobote vedela, kakšen bo rezultat, tako, da nisem bila preveč potrta. user posted image

Punce, če bi morda katera drugač naročila 7 KETO DHEA naj pove, ker bi jo jaz tudi, pa jo lahko skupaj.

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
2.3.2010 18:14:55   
Anonimen
sem spregledala.. krashi, dobrodošla. user posted image user posted image user posted image Upam, da je to tvoj prvi in zadnji postopek!!!  Pa kar brez skrbi in s polno koša optimizma začni postopek! Če te bo pa kaj zanimalo, pa kar vprašaj..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
2.3.2010 18:18:50   
Barbara31
Jaz bi jo naročila... če kaj pomaga? Mi lahko pomagaš razložit kaj je to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
2.3.2010 18:21:21   
Barbara31
Suzy zelo mi je hudo zate... vendar grem za tabo. Danes je 9 dan po ET in po močnih krčih sem zasledila že malo krvi...tako da mislim da se bo jutri ulilo. Test od včeraj pa je bil negativen.
Tako da smrk smrk...user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 136
2.3.2010 18:29:00   
HANYBANY
barbara ne ne bo se ulila, ne sme se ulit!!!!! držimo pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa skrbi, ker sem čedalje slabša, vročine sicer nimam, ampak nos pa grlo sta pa čist konc, pa še mehur me nek boli, skrbi me da glede na stanje ne bo ET-ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 137
2.3.2010 18:30:21   
Rakica_80
Spominčica, superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Barbara31, tudi jaz imam skozi od ET izcedke, dokler ni taprave ne obupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj pa bi ti morala delati krvnega?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 138
2.3.2010 19:16:39   
Barbara31
Morala bi ga delati v ponedeljek 8.3...samo ga ne bom. Pri meni niso izcedki...temeveč je razrečena kri. Najhuje pa mi je to, ker me vsak dan vsi sprašujejo...kako si, a že kaj veš? Sedaj pa bo treba vsakemu posebej razlagat da ni nič rataluser posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 139
2.3.2010 19:22:00   
Anonimen
Barbara, tole si malo preberi, lahko pa odtipkaš tudi v google in ti vrže ven par zadetkov.   http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm

Kar se pa izcedkov tiče pa počakaj še par dni in potem naredi test. Mogoče je še prehitro, mogoče je nosečnost, ki jo spremljajo izcedki, mogoče pa bo res M.. Moraš biti pripravljena na vse.

Neposredna povezava do sporočila: 140
2.3.2010 20:28:19   
jona klara
suzy-žal mi je zate, dobro vsaj da si optimistična za naprej, drugič mora uspeti, mi je hudo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
2.3.2010 20:30:34   
mismis
Suzika moja, hudo mi je zate, da ni uspelo user posted image user posted image user posted image , mogoče bo pa MB naš user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 142
2.3.2010 20:37:23   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

buska, tud jaz bom poskusila spremenit prehrano in izboljšati celice. Če boš slučajno naročevala 7 KETO DHEA mi prosim povej, da bi naročile skupaj. Jaz imam sicer dovolj celic, tudi zrele so, ampak vedno, ko se oplodijo se potem nehajo razvijat.

Velja, ce nama tokrat ne bo uspelo, bova v naslednjem poskula se s tem in ti javim user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
2.3.2010 20:47:29   
mojškra
GOSPODARICA IN SUZI-user posted image user posted image  -to ni več res. Včasih alternativna medicina pomaga-poskusi.
BEBIII-user posted image user posted image user posted image .  sUPERCA-JEEE.NAVIJAMO.Znakci pri meni so taki, da me šraufa kot bi dobila menstro, prav tako so se mi mozoljčki pojavili. Prsi me ne bolijo več tako kot so me, drugače je kot včeraj. Ne vem-po rednem ciklusu bi mogla dobiti user posted image v nedeljo, ampak danes sem komaj 5 dan po ET, tako da sploh ne vem, pa še tako me šraufa. Kateri dan lahko delam test (če je bil ET na 5 dan), da bi lahko že pokazlo realno sliko?11 DAN?
MIKLARON-user posted image user posted image user posted image
KRASHI-dobrodošla med nami

IN VSE OSTALEuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 144
2.3.2010 20:53:42   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, hvala za pestke, ampak tako kot si napisala - možnosti ni bilo veliko in tud rezultat je pokazal isto - krvni test je pokazal 0,41, tako, da gremo v nove boje.

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image  sem jezna.Čeprav je pa 40 kar nekaj pomeni se dogaja.Saj veš več kot 40 je nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
2.3.2010 20:54:25   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Suzika moja, hudo mi je zate, da ni uspelo user posted image user posted image user posted image , mogoče bo pa MB naš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 146
2.3.2010 20:59:50   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

user posted image user posted image Dekleta - še vedno držimo pesti, da čimprej ugledate plusek na testu in se potem preselite na temo k nosečkam in potem še k nam mamicam! Naj bo tale pomlad srečen čas za vse!user posted image user posted image

V jeseni pa se vam spet pridružim tudi sama.user posted image

Juhuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 147
2.3.2010 21:05:32   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image user posted image Dekleta - še vedno držimo pesti, da čimprej ugledate plusek na testu in se potem preselite na temo k nosečkam in potem še k nam mamicam! Naj bo tale pomlad srečen čas za vse!user posted image user posted image

UPAMO, UPAMO IN se sprašujemo kaj so ti znakiuser posted image , ko te tako šraufa kot bi dobila user posted image .

lahko nočko

V jeseni pa se vam spet pridružim tudi sama.user posted image

Juhuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 148
2.3.2010 23:19:03   
Goldy
pikovit - če hočemo še kakšno sestrico ali bratca za Aljo, ni druge. Moja leta kar grejo.... Samo na jesen, ko pridem spet jaz na to temo, moraš ti bit že na eni drugi....user posted image  Mučo mislimo nate!user posted image

mojškra - mene je tudi zašraufalo ene 2x, sam bila prepričana, da je vse ok! Še zdaj ne morem verjet, da sem takooo verjela. Mislim, da mi je res knjiga The Secret pomagala. user posted image Ma, res držimo pesti za vse, da čimprej zagledate plus in da potem uživate nosečnost in radostne ugledate svoje prečudovite otročke!!! Ki včasih malce kravžljajo živčke, ampak samo da jih imamo!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 149
3.3.2010 7:10:26   
mojškra

pikovit - če hočemo še kakšno sestrico ali bratca za Aljo, ni druge. Moja leta kar grejo.... Samo na jesen, ko pridem spet jaz na to temo, moraš ti bit že na eni drugi....user posted image  Mučo mislimo nate!user posted image

mojškra - mene je tudi zašraufalo ene 2x, sam bila prepričana, da je vse ok! Še zdaj ne morem verjet, da sem takooo verjela. Mislim, da mi je res knjiga The Secret pomagala. user posted image Ma, res držimo pesti za vse, da čimprej zagledate plus in da potem uživate nosečnost in radostne ugledate svoje prečudovite otročke!!! Ki včasih malce kravžljajo živčke, ampak samo da jih imamo!!!!user posted image

Goldy- moj sine je že tako  velik, da me bo prerastel -tako da je zadnji čas da dobi sestrico ali bratca, ali pa kar oba user posted image . Ne vem kaj si hotela povedati, ko te je zašraufalo in si mislila da je vse okuser posted image , ti si že članica tega foruma kar nekaj časa, jaz pa sem se leto s priključilauser posted image , zato z informacijami zaostajam za kakšne 3 letauser posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

ime za fantka
Pacota

Katero vam je najbolj všeč?

Matic (51%)

Matija (25%)

Matevž (23%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!