|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
2.3.2010 20:00:34   
lorena2009
OJ nisem se mogla pridružiti ,ker mam hčerkico bolano
vnetje ušesk prej je spančkala ,sem vesela da lahko z vami klepetam
hvala ker ste me sprejele med svoje
Ledenka koliko so pa tvoji otročki stari user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
2.3.2010 20:01:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

KatMat....a hodiš kej v ind. cono v trzinu? Bi neki rabla od tam user posted image

o mona, sem bla zdele tam

upam da ste se vmes zmenile, zdej berem za nazaj user posted image

ja sej...pa flaska je bla zanc tud pa se nobena name ne spomne....že prav že prav

zanč sem bla...KJE?

v trzinu...

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

A uporablja katera TOLE?
moj to uporablja

A hočeš?

A še katera rabi?

????????

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

aja, imam eno vprašanje za tiste, ki imate otroke starosti približno 1-2 leti (sej vem, da vas je bolj malo,pa vseeno) in ste iz ljubljane-moj dragi bo delal casting (kot neke vrste avdicija) za reklamo za frutek. Iščejo se otroci starosti 1-2 leti (par mesecev gor dol). Casting bi potekal kar na domu (kjer otrok živi), potekal bi kakšno uro, otrok naj bi pa jedel frutek oz. počel karkoli s frutkom, ne vem še točno...tut za plačilo še nimam podatka, a ga dobim v kratkem.
Če bi bile pripravljene sodelovati ali pa imate kakšne prijatelje oz. sorodnike z otroci, ki ustrezajo zgoraj opisanim pogojem in bi bili pripravljeni sodelovati, mi prosim pišite na ZS.

Ne vem pa, kok pridejo kej naši zmajčki v poštev, ker še ne jedo sami...naš bi verjetno vse sam dol zmetal user posted image

naša si ga komot v lase namaze-celeeeeegauser posted image user posted image

Šivilja, tebi pošljem, Dudi in KatMat...vam pa lahko osebno ane?
???????? kaj sem kaj narocila?

lorena dobrodosla!!!!!!!!!!!!!!!

moja dva se trenutno hecata na postelji ...sta prav simpatična...tija je dobila pa nou stolcek!!!!!sicer je kaksen rang nizji od prime pape ampak je vsaj cel!!!!!!!in ful lep

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.3.2010 20:03:53   
majana79
Kati, lepo da se igrata user posted image

mi imamo stolček za 10 eur al kolk je že, pa je čist fajn... prima papa je čist predraga, tut rabljena

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
2.3.2010 20:07:41   
Anonimen
Lorena, dobrodošla!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
2.3.2010 20:13:42   
ledenka
lorena, samo enega imam, ki je majski user posted image

majana, so tudi druge barve, viola... sam jaz sem hotla sam črno

šivilja, pojdi pogledat user posted image edino en problem je - mal večje cifre user posted image

kdo se zadeva? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
2.3.2010 20:14:29   
Anonimen
majana, vidim, da si me v objavah že krepko preseglauser posted image  in čestitke za "diplomski" premik! upam, da čimprej dobiš odgovor!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
2.3.2010 20:15:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

z deko ali kako drugače?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
2.3.2010 20:15:43   
ledenka

mi imamo stolček za 10 eur al kolk je že, pa je čist fajn... prima papa je čist predraga, tut rabljena

je obup za čistit! jaz razmišljam o enem trip trap stilu, da sam obrišeš. ampak za to mora že trdno sedet

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
2.3.2010 20:16:23   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

z deko ali kako drugače?

z daleronom in aspirinom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.3.2010 20:16:36   
Anonimen
danes sem opazila, da moram otroka spet navaditi na zunanji svet. se mi zdi, da sta se kar razvadila s temi štirimi stenami...

popoldne je bilo prekrasno, pravo nasprotje dopoldnevu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.3.2010 20:18:04   
Leela

Majana! A si klicala na fax user posted image ?

poslala mail, čakam

ti si pa že boljše vidim user posted image

Nč boljše...čist sem povožena. Pojedla 3 dalerone, 2 aspirina complex. Zdej je moj pršu domov HB in bo M spravu spat. Jst grem pa na kavč. Danes je haus in gospodinje...upam da ne zaspim. Spet bom vsa žalostna, ker ne živimo v isti ulici user posted image

maja pozdrav se. malo veliko tablet si pojedla user posted image

meni se danes ne da nič pisat

lorena živjo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.3.2010 20:21:15   
Anonimen

je obup za čistit! jaz razmišljam o enem trip trap stilu, da sam obrišeš. ampak za to mora že trdno sedet

mi imamo 20 let starega, še od tetic... odličen. pa se mi zdi, da kar fino sedi - saj spredaj ima ograjico, da ne pade naprej. možno je dokupit tudi blazine, a jih mi ne prakticiramo (da ritne mišice bolj delujejo)
se mi zdi to res en odličen stol!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.3.2010 20:21:24   
Leela

ledenka ne rabi tako trdno sedet. Kupiš tisto blazinico zraven in je kul. pa še tako plastiko za naslont se kupi. Zmajčki so že dovolj stari.
zame so ala primapape tudi čist nepraktične, za začetek fine potem pa rabiš štrajfiks za pucat.

Jaz imam enega plastičnega za na stol, potem bom pa triptrap nabavla.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.3.2010 20:22:45   
Dudica1

tudi meni ga sploh ne vem kaj ne čistim več...ravno danes sem vidle v rutarjevi reklami ala trip trap stolček,mislim da 49€

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.3.2010 20:23:02   
ledenka

mi imamo 20 let starega, še od tetic... odličen. pa se mi zdi, da kar fino sedi - saj spredaj ima ograjico, da ne pade naprej. možno je dokupit tudi blazine, a jih mi ne prakticiramo (da ritne mišice bolj delujejo)

sam mal se bojim, da bi znal ven splezat... moramo it pogledat bolj natančno user posted image pa sveda vprašanje,a vzet original al eno od kopij... ki ima seveda Z podstavek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.3.2010 20:23:54   
Anonimen

z deko ali kako drugače?

z daleronom in aspirinom user posted image

uf, sem prebrala... maja user posted image !

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.3.2010 20:26:48   
Leela

sam mal se bojim, da bi znal ven splezat... moramo it pogledat bolj natančno user posted image pa sveda vprašanje,a vzet original al eno od kopij... ki ima seveda Z podstavek user posted image

jaz sem imela na začetku kopijo. Dobro ampak težko (to ima zdaj moja mami). Tudi Z podstavek se prekucne moraš sprobat. Nekatere kopije so izredno slabe. najbolši pa je original-vsaj zame. Lahek, lep, stabilen.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.3.2010 20:28:50   
Anonimen

ne, ker ima nastavljivo višino sedala... na začetku mu ravno zaradi tega sedalo toliko zvišaš, z nogami se potem dejansko ne more nikamor opreti, da bi splezal ven.
je pa praktičen, ker ga lahko še potem uporablja, ko že samostojno sedi - sam spleza gor, višino mu pa spet nastaviš. pa dovolj je težek, da ga ne more prevrnit, če se želi odriniti od mize (vsaj pri tako majhnem ne)
no, meni je všeč,...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.3.2010 20:30:42   
Dudica1
razjasnite me...a to je original 

http://www.lovecnacene.si/tripp-trapp-stol/m/304991/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.3.2010 20:32:43   
Leela
ja dudi to je stokke triptrap samo cena ni taprava.user posted image . nabrž napaka

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.3.2010 20:33:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

razjasnite me...a to je original 

http://www.lovecnacene.si/tripp-trapp-stol/m/304991/

buši ne obstaja več user posted image pa kolikor vem, stane toliko varovalo, stol pa je ene 180 user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.3.2010 20:35:37   
lake
T. je končno zaspala, jst sm pa že čokolino pojedla.

Jst mam Atilopo stolček, je čist vredu, ko ji bo pa premajhen, bom pa najbrž kupla Recaro trip trap stolček. Samo mal drag je.

Lorena Dobrodošla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
2.3.2010 20:35:46   
majana79

šivilja, pojdi pogledat user posted image edino en problem je - mal večje cifre user posted image

o viola sounds nice! ti pa vem da si hotla črno, zato sem te obvestila user posted image

kaj to misliš s ciframi? a so v stilu da je 38 kot 36?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
2.3.2010 20:36:52   
ledenka

o viola sounds nice! ti pa vem da si hotla črno, zato sem te obvestila user posted image

kaj to misliš s ciframi? a so v stilu da je 38 kot 36?

neeee, velikih nimajo user posted image v glavnem sam S in M user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
2.3.2010 20:37:41   
majana79
ledenka, trip trap delajo v Kočevju (za Stokke), Nolik se mi zdi... in mislim da se ga da dobit tam ceneje oziroma da jih delavci dobivajo pa potem prodajajo naprej... vsaj kolikor sem po forumih brala

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!