Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:00:34
|
|
|
|
lorena2009
|
OJ nisem se mogla pridružiti ,ker mam hčerkico bolano vnetje ušesk prej je spančkala ,sem vesela da lahko z vami klepetam hvala ker ste me sprejele med svoje Ledenka koliko so pa tvoji otročki stari
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:01:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 KatMat....a hodiš kej v ind. cono v trzinu? Bi neki rabla od tam o mona, sem bla zdele tam upam da ste se vmes zmenile, zdej berem za nazaj ja sej...pa flaska je bla zanc tud pa se nobena name ne spomne....že prav že prav zanč sem bla...KJE? v trzinu... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A uporablja katera TOLE? moj to uporablja A hočeš? A še katera rabi? ???????? IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG aja, imam eno vprašanje za tiste, ki imate otroke starosti približno 1-2 leti (sej vem, da vas je bolj malo,pa vseeno) in ste iz ljubljane-moj dragi bo delal casting (kot neke vrste avdicija) za reklamo za frutek. Iščejo se otroci starosti 1-2 leti (par mesecev gor dol). Casting bi potekal kar na domu (kjer otrok živi), potekal bi kakšno uro, otrok naj bi pa jedel frutek oz. počel karkoli s frutkom, ne vem še točno...tut za plačilo še nimam podatka, a ga dobim v kratkem. Če bi bile pripravljene sodelovati ali pa imate kakšne prijatelje oz. sorodnike z otroci, ki ustrezajo zgoraj opisanim pogojem in bi bili pripravljeni sodelovati, mi prosim pišite na ZS. Ne vem pa, kok pridejo kej naši zmajčki v poštev, ker še ne jedo sami...naš bi verjetno vse sam dol zmetal naša si ga komot v lase namaze-celeeeeega IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Šivilja, tebi pošljem, Dudi in KatMat...vam pa lahko osebno ane? ???????? kaj sem kaj narocila? lorena dobrodosla!!!!!!!!!!!!!!! moja dva se trenutno hecata na postelji ...sta prav simpatična...tija je dobila pa nou stolcek!!!!!sicer je kaksen rang nizji od prime pape ampak je vsaj cel!!!!!!!in ful lep
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:03:53
|
|
|
|
majana79
|
Kati, lepo da se igrata mi imamo stolček za 10 eur al kolk je že, pa je čist fajn... prima papa je čist predraga, tut rabljena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Lorena, dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:13:42
|
|
|
|
ledenka
|
lorena, samo enega imam, ki je majski majana, so tudi druge barve, viola... sam jaz sem hotla sam črno šivilja, pojdi pogledat edino en problem je - mal večje cifre kdo se zadeva?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, vidim, da si me v objavah že krepko presegla in čestitke za "diplomski" premik! upam, da čimprej dobiš odgovor!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kdo se zadeva? z deko ali kako drugače?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:15:43
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mi imamo stolček za 10 eur al kolk je že, pa je čist fajn... prima papa je čist predraga, tut rabljena je obup za čistit! jaz razmišljam o enem trip trap stilu, da sam obrišeš. ampak za to mora že trdno sedet
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:16:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kdo se zadeva? z deko ali kako drugače? z daleronom in aspirinom
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
danes sem opazila, da moram otroka spet navaditi na zunanji svet. se mi zdi, da sta se kar razvadila s temi štirimi stenami... popoldne je bilo prekrasno, pravo nasprotje dopoldnevu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:18:04
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Majana! A si klicala na fax ? poslala mail, čakam ti si pa že boljše vidim Nč boljše...čist sem povožena. Pojedla 3 dalerone, 2 aspirina complex. Zdej je moj pršu domov HB in bo M spravu spat. Jst grem pa na kavč. Danes je haus in gospodinje...upam da ne zaspim. Spet bom vsa žalostna, ker ne živimo v isti ulici maja pozdrav se. malo veliko tablet si pojedla meni se danes ne da nič pisat lorena živjo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mi imamo stolček za 10 eur al kolk je že, pa je čist fajn... prima papa je čist predraga, tut rabljena je obup za čistit! jaz razmišljam o enem trip trap stilu, da sam obrišeš. ampak za to mora že trdno sedet mi imamo 20 let starega, še od tetic... odličen. pa se mi zdi, da kar fino sedi - saj spredaj ima ograjico, da ne pade naprej. možno je dokupit tudi blazine, a jih mi ne prakticiramo (da ritne mišice bolj delujejo) se mi zdi to res en odličen stol!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:21:24
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mi imamo stolček za 10 eur al kolk je že, pa je čist fajn... prima papa je čist predraga, tut rabljena je obup za čistit! jaz razmišljam o enem trip trap stilu, da sam obrišeš. ampak za to mora že trdno sedet ledenka ne rabi tako trdno sedet. Kupiš tisto blazinico zraven in je kul. pa še tako plastiko za naslont se kupi. Zmajčki so že dovolj stari. zame so ala primapape tudi čist nepraktične, za začetek fine potem pa rabiš štrajfiks za pucat. Jaz imam enega plastičnega za na stol, potem bom pa triptrap nabavla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:22:45
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mi imamo stolček za 10 eur al kolk je že, pa je čist fajn... prima papa je čist predraga, tut rabljena je obup za čistit! jaz razmišljam o enem trip trap stilu, da sam obrišeš. ampak za to mora že trdno sedet tudi meni ga sploh ne vem kaj ne čistim več...ravno danes sem vidle v rutarjevi reklami ala trip trap stolček,mislim da 49€
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:23:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja mi imamo 20 let starega, še od tetic... odličen. pa se mi zdi, da kar fino sedi - saj spredaj ima ograjico, da ne pade naprej. možno je dokupit tudi blazine, a jih mi ne prakticiramo (da ritne mišice bolj delujejo) se mi zdi to res en odličen stol! sam mal se bojim, da bi znal ven splezat... moramo it pogledat bolj natančno pa sveda vprašanje,a vzet original al eno od kopij... ki ima seveda Z podstavek
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kdo se zadeva? z deko ali kako drugače? z daleronom in aspirinom uf, sem prebrala... maja !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:26:48
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja mi imamo 20 let starega, še od tetic... odličen. pa se mi zdi, da kar fino sedi - saj spredaj ima ograjico, da ne pade naprej. možno je dokupit tudi blazine, a jih mi ne prakticiramo (da ritne mišice bolj delujejo) se mi zdi to res en odličen stol! sam mal se bojim, da bi znal ven splezat... moramo it pogledat bolj natančno pa sveda vprašanje,a vzet original al eno od kopij... ki ima seveda Z podstavek jaz sem imela na začetku kopijo. Dobro ampak težko (to ima zdaj moja mami). Tudi Z podstavek se prekucne moraš sprobat. Nekatere kopije so izredno slabe. najbolši pa je original-vsaj zame. Lahek, lep, stabilen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:28:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja mi imamo 20 let starega, še od tetic... odličen. pa se mi zdi, da kar fino sedi - saj spredaj ima ograjico, da ne pade naprej. možno je dokupit tudi blazine, a jih mi ne prakticiramo (da ritne mišice bolj delujejo) se mi zdi to res en odličen stol! sam mal se bojim, da bi znal ven splezat... moramo it pogledat bolj natančno pa sveda vprašanje,a vzet original al eno od kopij... ki ima seveda Z podstavek ne, ker ima nastavljivo višino sedala... na začetku mu ravno zaradi tega sedalo toliko zvišaš, z nogami se potem dejansko ne more nikamor opreti, da bi splezal ven. je pa praktičen, ker ga lahko še potem uporablja, ko že samostojno sedi - sam spleza gor, višino mu pa spet nastaviš. pa dovolj je težek, da ga ne more prevrnit, če se želi odriniti od mize (vsaj pri tako majhnem ne) no, meni je všeč,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:32:43
|
|
|
|
Leela
|
ja dudi to je stokke triptrap samo cena ni taprava. . nabrž napaka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:33:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 razjasnite me...a to je original http://www.lovecnacene.si/tripp-trapp-stol/m/304991/ buši ne obstaja več pa kolikor vem, stane toliko varovalo, stol pa je ene 180
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:35:37
|
|
|
|
lake
|
T. je končno zaspala, jst sm pa že čokolino pojedla. Jst mam Atilopo stolček, je čist vredu, ko ji bo pa premajhen, bom pa najbrž kupla Recaro trip trap stolček. Samo mal drag je. Lorena Dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:35:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majana, so tudi druge barve, viola... sam jaz sem hotla sam črno šivilja, pojdi pogledat edino en problem je - mal večje cifre o viola sounds nice! ti pa vem da si hotla črno, zato sem te obvestila kaj to misliš s ciframi? a so v stilu da je 38 kot 36?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:36:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majana, so tudi druge barve, viola... sam jaz sem hotla sam črno šivilja, pojdi pogledat edino en problem je - mal večje cifre o viola sounds nice! ti pa vem da si hotla črno, zato sem te obvestila kaj to misliš s ciframi? a so v stilu da je 38 kot 36? neeee, velikih nimajo v glavnem sam S in M
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 2.3.2010 20:37:41
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, trip trap delajo v Kočevju (za Stokke), Nolik se mi zdi... in mislim da se ga da dobit tam ceneje oziroma da jih delavci dobivajo pa potem prodajajo naprej... vsaj kolikor sem po forumih brala
|
|
|
Vas skrbi recesijaksenija12Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati? ne, ne skrbi me (
39%)
ja, skrbi me (
61%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!