tinkatonka
|
Živjo punce! Evo mene nazaj iz pregleda. Čakala sem uro in pol . Sem celo Ono in cel Žurnal prebrala, potem sem šla pa še križanke reševat, no pa je kr hitro minilo. Izvid urina je bp, srček se je slišal res lepo, višina maternice ustreza tednov . Rok mi je pustila 5.9., kot ga je izračunala dr. Strahova na NS (po zadnji M sem imela namreč rok 27.8.), tako da ostajam med septembrkami. Ko me je pa stehtala, sem bila pa kr šokirana. Saj imam 1,2kg manj kot konec januarja, ko sem tok bruhala, da sem bla vsa "shujšana". Tak da grejo kile kar v minus. (no saj jih imam itak preveč, tak da se ne sekiram če grejo dol). Sem si potem za nagrado po pregledu kupila čokoladko in jo brez slabe vesti pojedla. Pa nič manj ne jem nasplošno, samo drugo hrano, je pa res da pojem res manj sladkarij, ker mi ne pašejo. Včasih ko sem imela svoje dneve (ponavadi pred M), sem bila namreč sposobna tud 300g čokolado z lešniki sama pojest, no zdaj pa je ena vrstica max, pa še to moram bit pri volji. Me je pa G vprašala tudi, če delam, in ko sem rekla da ja, je kr mal zavila z očmi. No potem je pa rekla, da če se bom kaj slabo počutila, al pa če me bo kaj tiščalo čudno, da naj kr pridem in mi bo napisala bolniško. No jaz sem bolj tiste sorte, ko rabim delo, sicer ne pretiravanje ampak v zmernih količinah. Tak da od 8h do 9h ur službe na dan je OK in ne mislim hodit na bolniško. Glede prenašanja prvorojenca in dvigovanja je pa rekla, da naj bo tega čimmanj oz. skoraj nič. Ampak jaz se ne morem upret, ko pa moj štiriletnik, še vedno tako rad dvigne rokice, da se pocrkla pri meni v naročju, al pa ko ga iz kopalnice po tuširanju prenesem v posteljo, kjer se urediva za spanje. Sicer pa sej mislim, da mi bo telo samo povedalo, ko tega ne bo zmoglo več, ali mogoče vseeno pretiravam? Kako to dvigovanje prvorojencev rešujete tiste, ki že imate otroke. zobar....joj jutri imam pa zobarja in vem, da imam za popravit cca 4 zobe (luknjice) in sploh ne vem kako bom preživela. Grozne zobe mam. Tok sovražim zobarja, da sem čist zanemarla obiske pri zobozdravniku. Nisem bila vsaj kakšnih 5 ali pa še več let tam. No letos januarja sem si dala spucat zobni kamen, pa junija bom šla spet, ker se baje v zobnem kamnu nalagajo najbolj strupene bakterije, ki lahko vplivajo tudi na težo in rat ploda. Ampak vrtanje, pa brušenje,.auchhhhhhhhhh..... No zdaj se grem pa pripravit na en sestanek, potem pa upam, da kmalu uspem it domov. Za seznam....NP 2.4. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.3.2010 13:02:35 >