Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:40:13
|
|
|
|
anaksunamun
|
Hvala, hvala! Če je pa res hudo ime.
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:40:42
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura No pred kratkim sem naletela na eno uporabnico, ki ima nick Viroza - mi je nasredi pisarne butnil smeh ven (ja slovnica ni moja vrlina kakor tudi besedni vrstni red ne) in danes še ena: anakusnamun - lik iz filma Mumija (zdaj samo čakam da pride še kakšen Imotep) Torej moji predlogi za najizivrnejši nickname: 1. Viroza 2. anaksunamun Dajte še vaše predloge napisat... kaj pa moj nik?
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:43:51
|
|
|
|
mika
|
men pa uide smeh, ko preberem nick petarda . Sem ji ravno zadnjič hotla napisat, kako exploziven nick , pa me RR zafrkaval in nisem mogla odgovorit.
< Sporočilo je popravil mika -- 2.3.2010 10:45:08 >
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:44:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
mizantrop abundacija rp oli poli al kvaj že..
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:46:01
|
|
|
|
mika
|
Ena je bla mešamdrek
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:48:37
|
|
|
|
ZARA
|
1ksantipa DeVilla (se mi zdi) boob Karnisa
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor mizantrop abundacija rp oli poli al kvaj že..
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:56:10
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja IZVIRNO SPOROČILO: mojamura No pred kratkim sem naletela na eno uporabnico, ki ima nick Viroza - mi je nasredi pisarne butnil smeh ven (ja slovnica ni moja vrlina kakor tudi besedni vrstni red ne) in danes še ena: anakusnamun - lik iz filma Mumija (zdaj samo čakam da pride še kakšen Imotep) Torej moji predlogi za najizivrnejši nickname: 1. Viroza 2. anaksunamun Dajte še vaše predloge napisat... kaj pa moj nik? pridna_janja....če si žlehtna pol ok
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:57:38
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura No pred kratkim sem naletela na eno uporabnico, ki ima nick Viroza - mi je nasredi pisarne butnil smeh ven (ja slovnica ni moja vrlina kakor tudi besedni vrstni red ne) in danes še ena: anakusnamun - lik iz filma Mumija (zdaj samo čakam da pride še kakšen Imotep) Torej moji predlogi za najizivrnejši nickname: 1. Viroza 2. anaksunamun Dajte še vaše predloge napisat... [/quote Ja jeb... ga če se pa druzga na hitro nisem spomnla.Maš kej bolj pametnega v mislih
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:58:04
|
|
|
|
baguSka
|
Anonimen .. ta mi je najboljsi. Pa se vedno drugac pise in povsod se oglasa.
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:58:57
|
|
|
|
baguSka
|
Viroza, zihr si bla kej bolana v tistem casu ko si se registrirala...
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 10:59:14
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Anonimen .. ta mi je najboljsi. Pa se vedno drugac pise in povsod se oglasa. Tota si pa zasluži
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:05:24
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Viroza, zihr si bla kej bolana v tistem casu ko si se registrirala... No vsaj ena pametna ki to pogrunta bravo .Drgač pa mi je všeč,tako nenavadno,odbito,.......
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:09:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Karnisa A da ima res kdo tak nick al' kaj? Drugače je pa kar nekaj pestrih na RR. Pri meni definitivno vodita "anaL" in "jakolulana".
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:10:09
|
|
|
|
baguSka
|
kul jaa!! men sta npr v oci padla tud nicka: - donat in - teta torta ne vem zakaj sta mi tko komicna... od kje pobirate ideje!?
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:11:00
|
|
|
|
baguSka
|
a dej, a to tud obstaja!? nisem se zasledila..
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimen .. ta mi je najboljsi. Pa se vedno drugac pise in povsod se oglasa ... meni je tudi najboljši: toliko osebnosti združenih v eno
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:23:26
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Karnisa A da ima res kdo tak nick al' kaj? Drugače je pa kar nekaj pestrih na RR. Pri meni definitivno vodita "anaL" in "jakolulana". buaaahahahahahaha ....pa to dol padeš
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:29:01
|
|
|
|
mojamura
|
pa še ena oseba, nickname je: Getreal
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:31:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
Niti "babi bull" ni švoh. Pa "Bakfark" jaz vedno preberem "Bakfak".
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 2.3.2010 11:33:54 >
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:33:28
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Niti "babi bull" ni švoh. pa daj...kje jih najdeš hahahahaha
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:33:49
|
|
|
|
tamiflu
|
kaj pa moj?
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:36:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura pa daj...kje jih najdeš Na seznamu vseh nickov, registriranih na RR.
|
|
|
|
RE: Najbolj izviRRni nickname-i 2.3.2010 11:37:05
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: mojamura pa daj...kje jih najdeš Na seznamu vseh nickov, registriranih na RR. hehehe....saj vem....ampak nisem si mislila da si zdaj to šla gledat...bravo Kerensa*
|
PrvorojenecF*R*USte si za prvorojenca želeli simka ali hčerko?sin (
25%)
hči (
29%)
vseeno mi je bilo (
45%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!