|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolo poganjalec - kakšne lastnosti
21.2.2010 13:04:21   
mina30
Hčerki stari 2,5 let bomo kupili kolo poganjalca. Zanima me, na kaj mram biti pozorna, poleg teže in velikosti.

Zanimajo me vaše izkušnje, ali je pri takih poganjalcih pomembno, da je krmilo gibljivo ali statično?

Lp, Mina

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolo poganjalec - kakšne lastnosti
21.2.2010 13:46:49   
livia
Mi smo cincali med tema dvema:
user posted image
user posted image

in se na koncu odločili za zadnjega. Ni nam žal niti centa, ker ga obožuje.

(odgovor članu mina30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2010 14:51:40   
hubi
Poglej na igrarije.com, imajo jih kar nekaj na izbiro. Balanca je pa bolj fina gibljiva, saj je treba kdaj tudi zaviti.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2010 8:04:22   
Hope2
Če je otrok mali definitivno 10 inčno kolo, 12 je preveliko. Potem gume naj bodo ozke, veliek napihljive gume, mali otrok težje obvlada. Lesen je precej težji od npr kakega kettlerčka. Lesen je vprašljiv vzdrževanja, bog ne daj da ga pustiš na dežju. Čim bolj enostaven, čim bolj lahek. Ta dv ana sliki meni sploh nista všeč, sta tako glomazna, sta bolj za večje otroke.Pri drugem si pa sploh en predtsavljam akko lahko akk ovuinek zvozi. A se sploh ta balanca kaj vrti, zgleda ko fiksna, oz da s elahko samo malo premikauser posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2010 9:17:34   
livia
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Če je otrok mali definitivno 10 inčno kolo, 12 je preveliko. Potem gume naj bodo ozke, veliek napihljive gume, mali otrok težje obvlada. Lesen je precej težji od npr kakega kettlerčka. Lesen je vprašljiv vzdrževanja, bog ne daj da ga pustiš na dežju. Čim bolj enostaven, čim bolj lahek. Ta dv ana sliki meni sploh nista všeč, sta tako glomazna, sta bolj za večje otroke.Pri drugem si pa sploh en predtsavljam akko lahko akk ovuinek zvozi. A se sploh ta balanca kaj vrti, zgleda ko fiksna, oz da s elahko samo malo premikauser posted image

Hope, očitno likeabikea v živo še videla nisi. Zelo obvladljivo kolo, eno boljših. Samo cena ni dobra. Vzdrževanja sploh ni. Balanca je gibljiva toliko kolikor otrok rabi, da naredi krog. V stopinjah ti ne znam povedat natančno, samo glede na to, da so ga razvili nemški strokovnjaki s pomočjo pedaogov lahko verjameš, da je vse naštudirano v nulo. Se pa balanca ne obrne okrog in okrog, kar je ful dobro, da otrok ne pade. Vse študije si lahko prebereš na njihovi spletni strani. Naša naredi na ozki potki pred hišo komot krog. Najmanjši ketlerčček je težek 4,5 kg, to kolo je pa težko dobre 3 kile. Tudi ko se ga otrok naveliča, ga komot pod pazduho neseš. Naša 3,5 letnica ga nosi kar sama, ker ne pusti, da se kdo njenega likeabike dotakne. Sedež je prav tako nastavljiv podobno kot pri ketlerčku.
Ko sem ga jaz kupovala sem naštudirala vse variante in najpomembnejše mi je bilo, da je sedež čim nižji, saj računam, da ga bo letos vozila naša 2 letnica. Iskala sem sicer ponaredke, a so vsi sedeži ponaredkov višji. Tako da sem na koncu izbrala original.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2010 11:49:42   
Hope2
Jap, ne poznam ga, pisala sem na podlaga videnih lesenih poganjalcev, katerih nimam pojma, ampak tiste ki sem videla pa napisano drži. Na cesti sem ustavila tudi očeta, katerega sin je imal lesen poganjalec in mi je povedal o teh slabih lastnosti.

Ti pa ko si se tako fino informirala, pa samo v vednost, kettler tehta točno 3 kg. Sem ga šla ravnokar tehtatuser posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2010 11:59:08   
biga
Mi imamo prvega na sliki, ki ju je pripela livia (znamke Belleli), in smo zelo zadovoljni, sinko, ki bo maja star 3 leta, pa še bolj. Je lahek in okreten, tako da je že lani poleti norel z njim po kampu na morju. Je bil pa kar drag - 75 evrov.

(odgovor članu mina30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2010 13:06:09   
livia

Ti pa ko si se tako fino informirala, pa samo v vednost, kettler tehta točno 3 kg. Sem ga šla ravnokar tehtatuser posted image

Sicer ga nimam, da bi ga stehtala, ampak podatek na igrariji govori drugače.
http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2010 13:48:27   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Sicer ga nimam, da bi ga stehtala, ampak podatek na igrariji govori drugače.
http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html

Očitno našemu nekaj manjkauser posted image , tehtano 3x z 2 raličnima tehtnicama in ima 3,1 kguser posted image . No vseeno. Mislim, ad se itak vsako dete po svoje navadi in je vsak super ko ga otrok enkrat obvlada.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2010 14:39:07   
mate0ja
pa kje ste ble s to debato prejšnji teden?user posted image Sm skor diplomirala iz poganjalcev: smo kupli za nečakonji za drugi rojstni dan.
In še sveže poročilo. Glede na karakteristike mi je takoj na misel prišlo, da je 12 colski prevelik za dvoletnika. Z 12" mora imeti v koraku noga 42 cm. Tako smo kupili 10" kellerja (drugega take velikosti nisem našla - za primerno ceno namreč). Včeraj je bil sproban in žal za 83 cm veliko punco malenkost prevelik. Za kak centimeter. Piše pa da mora imeti otrok v koraku 32 cm, tamala ima pa 33 cm. Kupli smo pa tegale http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2010 18:01:41   
hokejistka
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

pa kje ste ble s to debato prejšnji teden?user posted image Sm skor diplomirala iz poganjalcev: smo kupli za nečakonji za drugi rojstni dan.
In še sveže poročilo. Glede na karakteristike mi je takoj na misel prišlo, da je 12 colski prevelik za dvoletnika. Z 12" mora imeti v koraku noga 42 cm. Tako smo kupili 10" kellerja (drugega take velikosti nisem našla - za primerno ceno namreč). Včeraj je bil sproban in žal za 83 cm veliko punco malenkost prevelik. Za kak centimeter. Piše pa da mora imeti otrok v koraku 32 cm, tamala ima pa 33 cm. Kupli smo pa tegale http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html

Jaz sem tudi naročila tegale, ampak so rekli, da ga nimajo na zalogi in sedaj čakam. Je tale spletna trgovina zanesljiva?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2010 18:34:45   
Hope2
Če si iz LJ ali okolice, lahko pogledaš v bauer trgovino v BTC, mi smo ga tam kupili

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2010 7:53:58   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Jaz sem tudi naročila tegale, ampak so rekli, da ga nimajo na zalogi in sedaj čakam. Je tale spletna trgovina zanesljiva?

Jest sm ga naročila v četrtek, v petek je bil že pri nas. Je bil na zalogi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2010 11:45:16   
hokejistka

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Jest sm ga naročila v četrtek, v petek je bil že pri nas. Je bil na zalogi user posted image

Jaz pa v petek, pa so mi sporočili, da ga ni na zalogi user posted image

Kako si pa plačala? Jaz sem dala po predračunu, ampak nisem še nič dobila.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2010 14:35:50   
mate0ja
Jaz sem dala po predračunu, ampak nisem še nič dobila.

plačano je bilo po povzetju. Sem pa očitno zadnjega od zaloge pobrala.

Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2010 14:32:38   
N _ B
Naš ima tega:
http://www.specialized.com/zz/en/bc/SBCBkModel.jsp?spid=47710&eid=4360&menuItemId=9270

Je zelo lahek in lahko vodljiv. Dobil ga je lani za 2. rojstni dan. Priporočam.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.2.2010 14:52:37   
terida
Vidim, da ste vsi navdušeni nad poganjalci. Tudi sama bi rada hčerki kupila darilo za 2. rojstni dan, pa se ne znam odločit ali ji vzet poganjalca ali raje trikolesnik... Mi lahko poveste pluse in minuse?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.2.2010 15:05:58   
zmajaz
Livia, kolk je pa pri teh dveh poganjalcih, ki si ju prilepila, potreben razkorak?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.2.2010 16:43:14   
livia
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Livia, kolk je pa pri teh dveh poganjalcih, ki si ju prilepila, potreben razkorak?

Vsaj pri likeabike je 32-41 cm. Za Bellelija se ne spomnem več. Vprašaj v trgovini Cult v Logatcu.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.2.2010 16:45:15   
livia
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Naš ima tega:
http://www.specialized.com/zz/en/bc/SBCBkModel.jsp?spid=47710&eid=4360&menuItemId=9270

Je zelo lahek in lahko vodljiv. Dobil ga je lani za 2. rojstni dan. Priporočam.

Ta tudi fajn zgleda, samo kolikor vidim na hitro je najmanjši 12 colski, kar je pa vsaj za moji 2 letnici preveliko.
Kakšna je pa cena?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.2.2010 22:00:30   
zmajaz
Uf likeabike ma pa res mal divjo ceno - praktično 3x dražji je od drugih in to je pa res malo tu mač, ker 3x boljši pa zagotovo ni. user posted image Belleli ima pa čist normalno ceno, ampak nazadnje sem se vseeno odločila za ta malega Kettlerja - mi je pravzaprav lepši. user posted image Še lepši od ta malega so mi oni večji Kettlerji, samo kaj ko bodo še preveliki za našo 2-letnico. Je pa spet prednost ta, da je take barve, da ga bo lahkopotem "podedoval" mlajši bratec. user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.2.2010 20:39:20   
pezbar
kaj pa menite o ročni zavori? namreč mi tudi kupujemo kolo brez pedal za našega 2-letnika, pa se mi zdi, da bi bilo fajn, da ima kolo tudi zavoro...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.2.2010 20:58:11   
zmajaz
Ja meni se ne zdi slabo, če jo ima - ampak ta mali Kettler je nima, večji jo pa imajo, samo kaj ko ti so še pa preveliki za našo.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.2.2010 13:40:26   
2srcka
Imajo kolesa Kettler napihljive gume? Se na njih da namontirat majhna koleščka? Tudi mi nameravamo kupiti nekaj podobnega, a ne vemo kaj, ali poganjalec ali kolo (z koleščki seveda). stara je 2,5 leti.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.3.2010 9:13:51   
barni
Mi bi tudi imeli tole za naso 2,3 letnico! Pa ce je ze katera doktorirala iz tehle dvokoles, je dobrodosla njena ugotovitev.

GLedam tega 10" pa ne vem ali to pomeni, da moram potem kasneje kupiti vecjega ali pa se da sedez kaj nastaviti visje in ni treba takoj novega kupiti?

Nasa je kar visoka, ima 94 cm, bom se izmerila razkorak, samo po mojem bi potem rabila 12"?

Teli leseni so res krasni, samo cena????? pod 150E ga ni. Jao, res so dragi. A je v tujini kaj ceneje? Mi bomo po mojem kar tegale Kettlerja kupili. Zgleda sicer ful plasticen, samo kaj ces.

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?